ב5 לאוגסט זה קורה ספורט 1 HD עולה לאוויר

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
zaviv
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1569
נתן תודות: 114 פעמים
קיבל תודות: 60 פעמים

שליחה #61 

אתמול התחברתי לספורט 1+2+ ספורט 1 HD זה עולה לי 56 ש"ח לחודש אני חושב שכל עוד הם נותנים את ה- HD בחינם זה שווה את המחיר ברגע שהם יבקשו עוד עוד סכום כסף אני חושב שזה יהיה מופקע בסך הכל אם נראה 4-5 משחקים בחודש ב- HD אני חושב ש- 56 ש"ח זה לא נורא מה עוד שאתמול קיבלנו תמורה כפולה במשחק של מכבי :D

psyshush
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 187
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #62 

איכות השידור אתמול במשחק של מכבי לא הייתה מדהימה, איפה שהוא באמצע בין האיכות הנהדרת של המונדיאל ובין האיכות הנוראית של ליגת האלופות והספרדית בsport5HD. בולטת במיוחד הייתה העובדה שהם השתמשו גם במצלמת SD אחת לפחות ושעברו אלי האיכות הייתה נוראית...

עכשיו משודרת הגרלת הבתים של היורוקאפ והאיכות מצויינת. נקווה שבשידורים מאירופה האיכות תהיה טובה...

uh99
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3783
נתן תודות: 1143 פעמים
קיבל תודות: 187 פעמים

שליחה #63 

האם זה חוקי להעלות מס' תמונות מהערוץ[אם מישהו מכם הקליט או צילם]?
המשתמש contra על איזה ערוץ oneHD אתה מדבר?
מישהו יודע היכן ישודרו משחקי ליגת העל והלאומית בכדורסל השנה?

UserName
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1236
שם מלא: JonathanK
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #64 

לעזאזל, ראיתי עכשיו משחק של צ'לסי-מנצ'סטר בספורט1 HD (עקב הפתיחה הסופשבועית), איכות מדהימה O_O
ארשה להגיד שזה אפילו יותר איכותי מהHD של המונדיאל.
ללא ספק צ'רלטון עשו מהלך גאוני והתקווה עכשיו היא שספורט5 יבינו שאפיק הHD שלהם חסר טעם ולא איכותי בעליל ויורידו מחיר ומהר.
בנוסף הייתי רוצה שספורט 1 HD לא רק יהיה חינם ללקוחות קיימים כבר של ספורט 1 ו-2 אלא רכישה בנפרד תרכוש גם את ספורט 5 HD וFOX SPORT שאין לי מושג למה הוא עדיין לא חינם.
בכלליות חבילת הספורט בHD ביס פשוט לא משביעה אותי, הערוץ היחיד הפתוח זה יורו ספורט שחוץ מטור דה פראנס וטורניר הטניס שהיה כשקיבלנו את הממיר (ביוני), הוא לא משדר שום דבר מעניין! שיס יעלו את ESPN HD בחינם ואז יהיה יותר מעניין, בערוץ הזה יש אפילו אירועים שבו זמנית משודרים גם בפוקס ספורט (לילה אחד ראיתי משחק בייסבול בFOX SPORT HD ורציתי לראות מה יש בESPN והיה שם את אותו משחק בדיוק). קיצר צריך לגוון את חבילת הספורטHD עם יותר ערוצים בחינם.

uh99
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #65 

תוכל להעלות תמונות/וידאו מהערוץ?
היכן ישודרו משחקי ליגת העל והלאומית בכדורסל השנה?היו דיבורים שאולי יעלה ערוץ רק של כדורסל,מישהו שמע?
מה זה ערוץ oneHD שאחד המשתמשים כתב מקודם?

idan309
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3005
נתן תודות: 293 פעמים
קיבל תודות: 330 פעמים

שליחה #66 

מצידי צ'רלטון יכולים לגבות כל סכום שנראה להם. כל עוד יש לי הזכות להחליט אם אני מתחבר או לא.
אני מסכים שבמידה וישמרו על רמת התכנים משנה קודמת + איכות HD דומה לשידורי המונדיאל אז יש תמורה ל-56 ש"ח.
לגבי ספורט 5HD אני בהחלט שוקל לוותר על הצפייה במקרן במשחקי ליגת האלופות בשלבים המוקדמים + בליגה הספרדית (שאפשרית רק ב-5HD) בגלל שהמחיר לא מצדיק את התכנים והאיכות.

הבעיה המרכזית היא חבילת הבסיס.
אני לא מבין מדוע לא ניתן לקבל חבילה צרה הכוללת את ערוצי ה-DTT בלבד בסכום של 99 ש"ח (וגם זה יותר מידי אבל שיהיה) ואז לשלם עבור כל ערוץ בנפרד.
סידור כזה יאפשר לכל אדם להחליט למה הוא רוצה להתחבר ולאדם כמוני, חובב ספורט מושבע, לשלם סכום כולל של 230 ש"ח ולא 350 כמו היום (כאשר יש לי חבילת סביב, סרטים, סדרות וכול. שבכלל לא מעניינים אותי).

UserName
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #67 

idan309 כתב: הבעיה המרכזית היא חבילת הבסיס.
אני לא מבין מדוע לא ניתן לקבל חבילה צרה הכוללת את ערוצי ה-DTT בלבד בסכום של 99 ש"ח (וגם זה יותר מידי אבל שיהיה) ואז לשלם עבור כל ערוץ בנפרד.
...
באמת נראה לך שיעשו את זה? ה-DTT מספק את ערוצי הציבור, יס\הוט אלו חברות הטלוויזיה הרב-ערוציות הכוללות מעבר לערוצים האלה כך שחבילת הבסיס חייבת לכלול את כל הערוצים הציבוריים (2,10,1,33,99,חינוכית) + מספר ערוצים נוספים.

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942
נתן תודות: 69 פעמים
קיבל תודות: 271 פעמים

שליחה #68 

UserName כתב:
idan309 כתב: הבעיה המרכזית היא חבילת הבסיס.
...
באמת נראה לך שיעשו את זה? ה-DTT מספק את ערוצי הציבור, יס\הוט אלו חברות הטלוויזיה הרב-ערוציות הכוללות מעבר לערוצים האלה כך שחבילת הבסיס חייבת לכלול את כל הערוצים הציבוריים (2,10,1,33,99,חינוכית) + מספר ערוצים נוספים.
...
הוט ויס כבר הודיעו על חבילות צרות

uh99
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #69 

מישהו יכול להביא תמונות או סרטונים שמראים את האיכות HD של הערוץ?
איפה ישודרו משחקי הכדורסל בארץ והאם מתכוון לעלות בקרוב עוד ערוץ ספורט כלשהוא ביס?

tals79
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 863
נתן תודות: 55 פעמים
קיבל תודות: 36 פעמים

שליחה #70 

איזה הבדל באיכות השידור בין ספורט1HD שמשדר עכשיו את ליברפול-ניוקאסל
למשחק בערוץ הספורט5HD שמשדר את אתלטיק בילבאו - ברצלונה

כנראה המצלמות בליגה האנגלית יותר טובות :D

Kgen
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 104
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #71 

אתה צוחק, אבל לדעתי האיכות של הליגה האנגלית ושל הליגה הגרמנית תמיד הייתה יותר טובה מספרדית, עוד בתקופה של SD.

WhiteTigerK
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 85
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #72 

הנה עוד דוגמא לעליבות של ערוץ הספורט - ערוץ שמחזיק בזכויות השידור של הליגה הצרפתית לא משדר שום משחק ממחזור הפתיחה שלו, באף אחד מ-5 הערוצים שלו.... מגוחך!

ariesjer
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 840
נתן תודות: 54 פעמים
קיבל תודות: 81 פעמים

שליחה #73 

WhiteTigerK כתב:הנה עוד דוגמא לעליבות של ערוץ הספורט - ערוץ שמחזיק בזכויות השידור של הליגה הצרפתית לא משדר שום משחק ממחזור הפתיחה שלו, באף אחד מ-5 הערוצים שלו.... מגוחך!
...
באמת הבושה וחרפה של התנהלות, הפכו לערוץ הראשים המדברים, כאשר תוכניות המלל הן העיקר ולא שידורי הספורט. אני מוכרח לציין שאני לא מחובבי צ'רלטון, אבל הם מתמחים בשידורים ישירים של כל תחרות ספורט באשר היא וזה מה שאני מצפה מערוץ ספורט.

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35103
נתן תודות: 175 פעמים
קיבל תודות: 650 פעמים

שליחה #74 

האמת בעיה. פעם הייתי אומר שאין מצב שאני משלם 55 ש"ח לשני ערוצים, עכשיו זה 55 לשני ערוצים + HD, ו-5HD זה ערוץ בודד ב-25.
בכל מקרה יקר מאוד, עד שהצלחתי להוזיל את התשלום להוט, שוב הוא יעלה לאזור ה-300 ש"ח לחודש?

Lior_M
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8136
נתן תודות: 420 פעמים
קיבל תודות: 475 פעמים

שליחה #75 

נדמה לי שאמרו פה שהערוץ יהיה פתוח לכמה ימים למי שיש לו ממיר HD ( גם אם אין לו חבילות ספורט ).
אני לקוח HOT והערוץ סגור ( יש לי ממיר HD ).

ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי

UserName
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #76 

Lior_M כתב:נדמה לי שאמרו פה שהערוץ יהיה פתוח לכמה ימים למי שיש לו ממיר HD ( גם אם אין לו חבילות ספורט ).

ליאור
...
ב-HOT עוד לא עלה הערוץ לפי מה שהבנתי.

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942
נתן תודות: 69 פעמים
קיבל תודות: 271 פעמים

שליחה #77 

UserName כתב:
Lior_M כתב:נדמה לי שאמרו פה שהערוץ יהיה פתוח לכמה ימים למי שיש לו ממיר HD ( גם אם אין לו חבילות ספורט ).

ליאור
...
...
כמובן שעלה, ערוץ 513.

UserName
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #78 

asaf23 כתב:
UserName כתב:

ליאור
...
...
כמובן שעלה, ערוץ 513.
...
אז הערוץ פתוח ללקוחות yes עקב סופ"ש כל הערוצים פתוחים.

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35103
נתן תודות: 175 פעמים
קיבל תודות: 650 פעמים

שליחה #79 

ליאור
...
כן...
גם אני חשבתי שיהיה פתוח.
מה שפתוח זה שיקופית רכישה

ShayGTi
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1491
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #80 

הם חייבים לפתוח את הערוץ לתקופת התרשמות אם הם רוצים עוד מנויים.
אני מפחד מתרמית בסגנון ערוץ 5 כוכבית (*=לא באמת HD). הייתי רוצה לטעום מהאיכות לפני שאני משלם.

והלוואי שיפתחו את ערוץ הHD בלבד לרכישה.

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”