LED SONY אכזבה גדולה !

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208

שליחה

זורו44

גם אני מעדיף את הלד המקורי . (Y)
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

ruler פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 105

שליחה

sagyle כתב:
ruler כתב:כל כך מתרחקים מהנושא לגביו נפתח שרשור , ככה זה לרוב , הופך למין ויכוח והתכסחות בין הויתיקים כאן וחבל
במקום להתמקד בנושאי שרשורים, לייעץ , לעזור ולכוון אנשים שבאים להתייעץ איתכם , ותיקי הפורום המקצוענים והעוסקים בתחום ..
יש שרשורים שנשארים מיותמים חסרי מענה וחבל להתפזר ככה :?
...
אנחנו לא מתווכחים אנחנו מתלוצצים.
דבר שני, אנחנו לא חייבים כלום לאף אחד. לא משלמים לנו לכתוב תגובות ואנו תורמים מהידע שלנו ככל יכולתינו.
לא מתאים לך, אל תקרא. :D
...
אחלה תגובה דפקת חבוב עם רב תודות לך
אבל אם אתה לא חייב כלום כאן אז מה תפקידך ?
להרוס נושאי דיון ושרשורים ?,לחבל בהם ? להסיט אותם מהנושא ?!
פתח שרשור חדש ובו תתלוצץ כרצונך
ומי זה אתם לא חייבים כלום ?! מי כן חייב וממונה על הפורום כאן שתפקידו לעשות סדר ולענות לגולשים שבאים כאן בצפיה ליעוץ תמיכה והכוונה ?!
ואני כמובן מודה מאד לכל מי שמתנדב לעזור לייעץ ולתמוך כאן .. מבלי אמירות מיותרות כגון אלה שכתבת , אין לך מילה טובה להגיד אל תגיב , לפחות לא בחוצפה

dor8
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4835

שליחה

ואללה האמת באמת הפורום הזה מתחיל להיות איזו קומדיה... אני לא יודע מאיזו תגובה כאן לצחוק יותר :lol:
מזה שאומר שקניתי LED ב30000 ש"ח אז דפקו אותי ועבדו עלי בעיניים כי זה לא פלסמה.... או מזה שהביא
לפורום את לד זפלין...
או אולי מזה שסוגד למכונת הגילוח שלו והכי חשוב זה שסוגד , מתפלל ומקריב קורבנות לקורו האלטע זאכן שלו...
כנראה שצרות העין והקנאה העבירה פה באמת כמה אנשים על דעתם. אבל לא נורא איך אומרים.. ימותו הקנאים !!!
אולי באמת מה שנשאר זה לקרוא פה את התגובות ולהתפקע מצחוק. :D

bossgt6
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4497

שליחה

דור 8

קח בקלות ..... , אני בסך הכל מסכים איתך , תמיד זה העלה בי חיוך לראות איך אנשים יוצאים לקרבות אין סופיים כדי להגן על המוצר שהם קנו .....
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away

sagyle
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2304
שם מלא: שגיא לוי

שליחה

ruler כתב:
sagyle כתב:
ruler כתב:כל כך מתרחקים מהנושא לגביו נפתח שרשור , ככה זה לרוב , הופך למין ויכוח והתכסחות בין הויתיקים כאן וחבל
במקום להתמקד בנושאי שרשורים, לייעץ , לעזור ולכוון אנשים שבאים להתייעץ איתכם , ותיקי הפורום המקצוענים והעוסקים בתחום ..
יש שרשורים שנשארים מיותמים חסרי מענה וחבל להתפזר ככה :?
...
אנחנו לא מתווכחים אנחנו מתלוצצים.
דבר שני, אנחנו לא חייבים כלום לאף אחד. לא משלמים לנו לכתוב תגובות ואנו תורמים מהידע שלנו ככל יכולתינו.
לא מתאים לך, אל תקרא. :D
...
אחלה תגובה דפקת חבוב עם רב תודות לך
אבל אם אתה לא חייב כלום כאן אז מה תפקידך ?
להרוס נושאי דיון ושרשורים ?,לחבל בהם ? להסיט אותם מהנושא ?!
פתח שרשור חדש ובו תתלוצץ כרצונך
ומי זה אתם לא חייבים כלום ?! מי כן חייב וממונה על הפורום כאן שתפקידו לעשות סדר ולענות לגולשים שבאים כאן בצפיה ליעוץ תמיכה והכוונה ?!
ואני כמובן מודה מאד לכל מי שמתנדב לעזור לייעץ ולתמוך כאן .. מבלי אמירות מיותרות כגון אלה שכתבת , אין לך מילה טובה להגיד אל תגיב , לפחות לא בחוצפה
...
אין לי באמת מילה טובה להגיד על מה שאמרת אז אני פשוט לא אגיב אם כך.
כמובן שאף אחד כאן לא חייב לך כלום אבל את זה כבר הבנת. לטעמי החוצפן כאן הוא ממש לא אני, אבל תמשיך בשלך.
יום טוב.

erezo
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 117

שליחה

בקיצור ולעניין, תבטל את העסקה אם לא עשית זאת עד עכשיו ותרכוש מסך בטכנולוגיה אחרת כמו פלזמה למשל.
חבל להשקיע כל כך הרבה כסף בטכנולוגיה שהיא עדיין בחיתולים ויש אינספור בעיות בתמונה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”