RAPIDSHARE מעלים מחירים?

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
ntk
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1303
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #61 

ds123 כתב:השאלה אם אפשר בעקבות השינוי לבטל את המינוי עם RAPIDSHARE. בכל אופן ברגע שנגמר לי המנוי אני מצטרף ל MU.
...
אני בספק שמישהו יחזיר לך כסף ויבטל לך את המנוי...

צריך לקום איזה איגוד "משתפי הקבצים" שיחליט על שרת אחד שכולם מעלים אליו, זה יפתור לכולם הרבה בעיות

GioraS
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 222
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #62 

ds123 כתב:GioraS, מי שיקפיד להוריד בשעות השמחות בהחלט ירוויח המון ימים לחשבון שלו. אבל הבעיה שזה מאוד מגביל. אני מעדיף את השיטה שבה אני יכול להוריד כמה שאני רוצה, בלי לעשות חשבון .
...
מבחינה טכנית זה מאד פשוט. אני משתמש ב- IDM (Internet Download Manager, במקום הורד עכשיו אני משתמש בהורד אחר כך ההורדה נכנסת לתור, שהגדרתי שההורדות יתחילו ב- שלוש לפנות בוקר.

sagyle
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2304
שם מלא: שגיא לוי
נתן תודות: 82 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

שליחה #63 

GioraS כתב:
ds123 כתב:GioraS, מי שיקפיד להוריד בשעות השמחות בהחלט ירוויח המון ימים לחשבון שלו. אבל הבעיה שזה מאוד מגביל. אני מעדיף את השיטה שבה אני יכול להוריד כמה שאני רוצה, בלי לעשות חשבון .
...
מבחינה טכנית זה מאד פשוט. אני משתמש ב- IDM (Internet Download Manager, במקום הורד עכשיו אני משתמש בהורד אחר כך ההורדה נכנסת לתור, שהגדרתי שההורדות יתחילו ב- שלוש לפנות בוקר.
...
כל הקטע של שירות פרימיום זה כאן ועכשיו. לא שיעמוד בתור ויהיה לי כבר עוד יום-יומיים...

GioraS
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #64 

sagyle כתב:
GioraS כתב:
...
...
כל הקטע של שירות פרימיום זה כאן ועכשיו. לא שיעמוד בתור ויהיה לי כבר עוד יום-יומיים...
...
אין שום בעיה, ds123 כתב "שזה מאד מגביל" אני לא יודע אם התכוון מבחינה עקרונית או טכנית, למקרה שבעייתו היא טכנית אז מנסיוני עם IDM אין שום בעיה. אם בעייתו היא עקרונית אז כמו שנאמר: Its a free country ויש לא מעט אופציות אחרות.

לא ברור לי מי החליט ש "כל הקטע של שירות פרימיום זה כאן ועכשיו" אולי בשבילך, ואם כן אז גם לך: Its a free country עשה מה שנראה לך לנכון.

דרך אגב השרות של MU מצויין, ובפרט לחומר ישן, שאין בשרתים האחרים. השרות שלהם טוב גם למשתמשים חופשיים, אז למה לעשות מנוי אצלם, גם בלי פרמיום השרות טוב.

לדעתי מה ש- RS עשו יטיב גם עם לקוחות של שרתים אחרים, התחרות תאלץ אותם להוריד מחירים.

כרגע מנוי RapidSmall של RS (כ- 18$ לשנה) זול ביותר מפי שלוש מזה של MU. להערכתי כמות של 300GB בחודש היא די והותר למרבית המשתמשים. מי היה חולם, רק עד לפני כמה ימים, על מחירים כאלו, כל הכבוד ל- RS.
נערך לאחרונה על ידי GioraS ב 03/07/2010 20:38, נערך פעם 1 בסך הכל.

ntk
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #65 

GioraS כתב:
sagyle כתב:
GioraS כתב:
...
...
...
אין שום בעיה, ds123 כתב "שזה מאד מגביל" אני לא יודע אם התכוון מבחינה עקרונית או טכנית, למקרה שבעייתו היא טכנית אז מנסיוני עם IDM אין שום בעיה. אם בעייתו היא עקרונית אז כמו שנאמר: Its a free country ויש לא מעט אופציות אחרות.

לא ברור לי מי החליט ש "כל הקטע של שירות פרימיום זה כאן ועכשיו" אולי בשבילך, ואם כן אז גם לך: Its a free country עשה מה שנראה לך לנכון.

דרך אגב השרות של MU מצויין, מבחינתי בעיקר טוב לחומר ישן, שאין בשרתים האחרים. השרות שלהם טוב גם למשתמשים חופשיים, אז למה לעשות מנוי אצלם, גם בלי פרמיום השרות טוב.

לדעתי מה ש- RS עשו יטיב גם עם לקוחות של שרתים אחרים, התחרות תאלץ אותם להוריד מחירים.

כרגע מנוי RapidSmall של RS (כ- 18$ לשנה) זול ביותר מפי שלוש מזה של MU. להערכתי כמות של 300GB בחודש היא די והותר למרבית המשתמשים. מי היה חולם, רק עד לפני כמה ימים, על מחירים כאלו, כל הכבוד ל- RS.
...
מה זה מי החליט שפרימיום זה כאן ועכשיו ? הרי אפשר להוריד בחינם אם לא עכשיו.... יש את JDOWNLOADER ואני מבטיח לך שתוכל להוריד הרבה יותר מ300GB בחודש עם התוכנה הזאת מבלי לשלם סנט אחד, ובלי לכוון הורדה לשעה מסויימת

איך בדיוק RS יותר טוב מכל שרת אחר ? כמעט כולם מאפשרים לך להוריד כמה שאתה רוצה ללא הגבלה, בכל שעה, זה בדיוק ההבדל בין פרמיום להורדה בלי חשבון...

חחח ואי אתה חיי בסרט עלק כל הכבוד לRS....

GioraS
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #66 

ntk אתה יודע קרוא ?
איפה בדיוק ראיתה שכתבתי ש- RS יותר טובים מכל שרת אחר ?

גם לא ברור לי למה אתה מוציא בשירשור הזה כל כך הרבה אנרגיה אם אתה חושב ש- RS כאלו גרועים, יש מבחר מאוד גדול בחוץ של אפשרויות אחרות, לך לך ל- MU שלך וחיה איתו באושר.

גם לא ברור לי מה מעצבן אותך ?
זה ש- RS נפוצים ויש הורדות שלהם שאתה לא יכול להוריד בגלל שאתה לא מנוי שלהם ?

בו אני יגלה לך סוד, את RS לא מעניין המשתמשים הכבדים, מבחינתם שישלמו יותר או שילכו למקום אחר, משתמשים כבדים הם מיעוט מבוטל, ולא משתלמים כללכלית, ו- RS יכולים לנפנף אותם ואחרים לא.

החיים שלי היו טובים עם SeretHD ו- RS גם לפני השינוי ואחרי השינוי הם נהיו עוד יותר טובים, RS האריכו לי את המנוי פי חמש ללא תמורה, ועל כך אני מודה להם וגם חושב שכל הכבוד להם.

מבחינתי, הרבה הרבה, הרבה, הרבה, הרבה, הרבה, הרבה, יותר מסובך לרוץ ולחפש ולסדר תרגום מאשר לנהל הורדות בצורה בוגרת.

eg99
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2999
נתן תודות: 114 פעמים
קיבל תודות: 58 פעמים

שליחה #67 

פרימיום, בתשלום, אמור לתת משהו שאין בגרסת חינם.
אחרת הוא לא פרימיום, ואין סיבה לשלם עליו.
הפרימיום נתן לי נוחות ושקט, שכרגע נפגעו.
ערן

ntk
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #68 

GioraS כתב:ntk אתה יודע קרוא ?
איפה בדיוק ראיתה שכתבתי ש- RS יותר טובים מכל שרת אחר ?

גם לא ברור לי למה אתה מוציא בשירשור הזה כל כך הרבה אנרגיה אם אתה חושב ש- RS כאלו גרועים, יש מבחר מאוד גדול בחוץ של אפשרויות אחרות, לך לך ל- MU שלך וחיה איתו באושר.

גם לא ברור לי מה מעצבן אותך ?
זה ש- RS נפוצים ויש הורדות שלהם שאתה לא יכול להוריד בגלל שאתה לא מנוי שלהם ?

בו אני יגלה לך סוד, את RS לא מעניין המשתמשים הכבדים, מבחינתם שישלמו יותר או שילכו למקום אחר, משתמשים כבדים הם מיעוט מבוטל, ולא משתלמים כללכלית, ו- RS יכולים לנפנף אותם ואחרים לא.

החיים שלי היו טובים עם SeretHD ו- RS גם לפני השינוי ואחרי השינוי הם נהיו עוד יותר טובים, RS האריכו לי את המנוי פי חמש ללא תמורה, ועל כך אני מודה להם וגם חושב שכל הכבוד להם.

מבחינתי, הרבה הרבה, הרבה, הרבה, הרבה, הרבה, הרבה, יותר מסובך לרוץ ולחפש ולסדר תרגום מאשר לנהל הורדות בצורה בוגרת.
...
אמרת שעכשיו חברות אחרות יצטרכו להוריד מחירים בגלל התחרות... איזה תחרות ???? כל שרת אחר מספק שירות פי 10 יותר טוב מRS

מעצבן אותי ? נראה לי שמי שמתעצבן זה אתה, שמשלם כמו פראייר ועובד יותר קשה ממה שאני אצטרך לעבוד אם אני ארצה להוריד בחינם משהו מRS, ולא ידעתי שאם אין לי מנוי בRS אסור לי להגיב בדיון הזה

זה שאתה לא מסוגל למצוא אתרים אחרים חוץ מהאתר הדפוק הזה SERETHD זה בעיה שלך, לי אין שום בעיה למצוא כל סרט שאני רוצה בMU או כל שרת אחר tehparadox ... WAREZ-BB ויש עוד רבים וטובים תאמין לי, אהה כן, ולמצוא תרגום ? נו באמת, אומנם אני לא מוריד תרגומים לעצמי, אבל אם אני רואה סרט עם מישהו שלא יודע אנגלית , אני מוריד תרגום בדיוק ב-20 שניות, אבל אני מניח שזה מסובך מדי להיכנס לטורק או סרטים, ולרשום את שם הסרט, ממש צריך תואר שני בשביל זה, צודק

ואם כבר מדברים על מחיר, אז אני שילמתי 40$ לשנתיים להורדה ללא הגבלה

המורידים הכבדים הם מיעוט ? כל אחד שרוצה להוריד בלו ריי מלא ( שזה 40-45GB ) לא יכול לעשות את זה עם RS, אני מוריד סרט כזה ב6 וחצי שעות, כמה שבועות יקח לך ? פעם 5GB ביום היה מספיק, הזמנים השתנו, וזה שאתה לא מבין מה אמור להיות ההבדל בין פרימיום לבין יוזר רגיל זאת בעיה שלך, איזה סיבה בדיוק יש לך להיות פראייר ולשלם שבעזרת JDOWNLOADER אתה מוריד יותר ביום מאשר חשבון בתשלום ( ביחד עם השעה השמחה שלך ) ???? שירות פרימיום צריך לתת משהו שלא מקבל מישהו שלא משלם, וזה לא ככה בRS... לא רק שזה לא ככה, זה הפוך

GioraS
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #69 

ntk
בסופו של דבר הבנתי שמה שמפריע לך זה ש- RS מאוד מצליחים למרות שהם לא מוכנים לסבסד משתמשים כבדים.

(דרך אגב ב- RS גם אתה יכול להוריד 50GB ביום במנוי מדיום עם אינטרנט מהיר כמו שלך ( 15Mb) אבל אני מסכים איתך ש RS לא שרת אופטימלי למשתמשים כבדים.

לצערי הגישה שלך, שמה שאתה לא משתמש כמו SeretHD ו- RS הם דפוקים, היא דפוקה. SeretHD אתר מאד פופולרי בקרב ישראלים, ו- RS אתר מאד פופולרי בקנה מידה עולמי.

בשבילי השילוב של SeretHD עם RS לוקח בענק וטוב פי 100 מ- MU בלי SeretHD

להורדה בשעות הלילה יש יתרון נוסף שאין תקיעה של האינטרנט למשתמשים ברשת הבייתית בשעות הפעילות.

הטענה שלך שהמשמעות שאמרתי שתחרות תוריד מחירים היא שטענתי ש- RS הכי טובים היא מוזרה בלשון המעטה.

בכל מקרה תודה על הטיפ לגבי JDownLoader אבל עכשיו כשמנוי פרמיום ב- RS כל כך זול זה לא שוה את המאמץ של הבדיקה.
נערך לאחרונה על ידי GioraS ב 06/07/2010 8:34, נערך 5 פעמים בסך הכל.

GioraS
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #70 

הבנותי לגבי נושא השירשור המקור: האם RapidShare מעלים מחירים ?

1. לגבי משתמשים כבדים מאוד, כן
2. לגבי משתמשים לא כבדים מאד הוזלה ענקית של כמעט פי 4

ds123
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2049
נתן תודות: 118 פעמים
קיבל תודות: 85 פעמים

שליחה #71 

התוכנה JDOWNLOADER הסתנכרנה עם השיטה החדשה. כעת רשום באיזה חבילה אתה , וכמה TRAFFIC נשאר לך. כמו כן נוספה אפשרות מצויינת: Only Use Premium while Happy Hour, כך שלא צריך בכלל להתעסק עם הגדרות תזמונים, אלא פשוט להפעיל אופציה זו והתוכנה תפעיל את ההורדות בשעות השמחות.
נערך לאחרונה על ידי ds123 ב 04/07/2010 15:30, נערך פעם 1 בסך הכל.

sheva23 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1813
נתן תודות: 120 פעמים
קיבל תודות: 56 פעמים

שליחה #72 

NTK סרטי BD מלאים יש לך בשפע בפורום של HDMANIA
כרגע מי שנפגע מהמהלך זה הUPLOADERS שצריכים להחזיק חבילות של 80 נקודות ביום כדי לאחסן יותר מ50 ג'יגה (כלום).
הגמול שהיה להם פעם בדמות נקודות וחשבונות חינמיים קיבל מכה קשה.
לכן יש סבירות שאחוז נכבד באמת יעבור לMU, HOTFILE ולMS
אגב חשבון לשנתיים עולה 80 דולר בMU
וזה עדיין זול פי 2 מראפידשר, אבל קודם כל חשוב לבדוק מקורות ...אם מה שאתם צריכים נמצא שם
בRS אפשר למצוא הכל, ביינתים לפחות.

SERETHD זה טיפה קטנה בים ביחס לפורומים הגדולים. אבל לסדרות ישראליות (עספור) וסדרות טבע לפעמים אפשר לקחת משם כמה קבצים.
חוץ מזה אנשים שם דיי משקיעים והקבצים כמעט ולא נמחקים אז זו נקודת זכות.

לגבי JDOWNLOADER , נכון שבמהלך היום מי שמשאיר את המחשב דלוק בזמן שהוא בעבודה, אפשר להוריד בחשבון חינמי בערך 5 ג'יגה ב24 שעות.
אבל למי שיש פרמיום יכול במהלך הלילה להוריד הרבה יותר, תלוי ברוחב הפס.
נגיד אני רוצה להוריד סרט של 15 'גיגה..לילה 1 מספיק
אתר הרישמי "אוהדי מילאן בישראל". http://www.acmfdd.com/
http://www.milanclubisrael.com/
מי שטס לאיטליה ויבקר בסן סירו, מוזמן לדבר איתי בנוגע לכרטיסים.

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10118
שם מלא: אורי לרנר
נתן תודות: 190 פעמים
קיבל תודות: 512 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #73 

ds123 כתב:התוכנה JDOWNLOADER הסתנכרנה עם השיטה החדשה. כעת רשום באיזה חבילה אתה , וכמה TRAFFIC נשאר לך. כמו כן נוספה אפשרות מצויינת: Only Use Premium while Happy Hour, כך שלא צריך בכלל להתעסק עם הגדרות תזמונים, אלא פשוט להפעיל אופציה זו והתוכנה תפעיל את ההורדות בשעות השמחות.
...
למי שלא מוצא - את האופציה מפעילים לא דרך הגדרות ה Host אלא דרך תפריט Premium בסרגל העליון.

GioraS
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #74 

sheva23 כתב:
כרגע מי שנפגע מהמהלך זה הUPLOADERS שצריכים להחזיק חבילות של 80 נקודות ביום כדי לאחסן יותר מ50 ג'יגה (כלום).
...
ציטוט מראפידשר:
* Storage is the secured storage space on our servers. Every Premium user (even without a Hosting-Package) can store files on RapidShare.com. Files which are stored without a Hosting-Package are subject to the file inactivity regulation. The file inactivity regulation states that if a file has not been up- or downloaded within the past 60 days, our system clears it from our servers. Files in your Hosting-Package Storage are excluded from this rule.

לפי הבנתי מדובר על אחסון שמור שלא נמחק אחרי 60 יום של חוסר שימוש. לגבי אחסון רגיל אני חושב שאין שינוי.
נערך לאחרונה על ידי GioraS ב 06/07/2010 8:36, נערך פעם 1 בסך הכל.

Chris_Barnes
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 224
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #75 

אני דווקא בעד השיטה החדשה כי ככההמנוי שלי נשאר להרבה יותר זמן.אני כיום כבר לא מוריד כמו פעם ודיי התבאסתי לשלם על מנוי כשאני משתמש בו פעמיים בשבוע. בשיטה החדשה ניתן להרחיב את החבילה עוד באותו היום וזה אפילו מתבצע אוטומטית, כך שזה כמו החבילה השיטה הישנה, רק שהם הוריד את האופציה של האגירה שזה באסה.
לפי דעתי הטעות שהם עשו היא שצריכים להחזיק חבילה גדולה יותר בשביל לממן את שטח האכסון הגדול יותר וזה בדיוק בניגוד למה שהיה עד היום עם המעלים. הם הסתמכו על זה שההורדות מממנות את המנוי ולא להיפך. בשירותים מסוג זה המעלים הם אלו שנותנים את הטון ולא כדאי לבאס אותם או לגרום להם לרעות בשדות זרים.

ds123
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #76 

אני מוריד עכשיו קובץ שהוא יותר מ 1 ג'יגה. כאמור, לאחר הורדה 1 ג'יגה שודרגתי לחבילת MEDIUM. הבעיה שמשום מה ביטלו את האפשרות לבחור את החבילה, כך שאחרי שאסיים את ההורדה אני לא יוכל לבחור בחזרה את החבילה RapidSmall. האם זה יחזור באופן אוטומטי? בהגדרות הגדרתי בחבילה המינימלית: Lowest possible package ובמקסימלית: RapidMedium

sheva23 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #77 

יש לך שם אפשרות לבחור בMINIMAL PACKAGE . תבחר את RAPIDSMALL
ותעשה ACTIVATE PACKAGE
(שחק שם עם האפשרויות)
לבד זה לא יחזור בטוח.
הגבלתי את המקסימום לMEDIUM שלא יהיו פדיחות ובטעות ירדו 80 נקודות ביום במידה ויש חריגה.

האופציה של JDOWNLOADER גאונית לHAPPY HOURS

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10118
שם מלא: אורי לרנר
נתן תודות: 190 פעמים
קיבל תודות: 512 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #78 

sheva23,
יש downgrade אוטומטי למה שמוגדר כ Minimal package, כאשר כל 24 שעות אפשר לרדת רמה אחת (שוב - זה יורד אוטומטית, גם אם בכמה פעמים נפרדות).

ds123
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #79 

uriler, תודה

אם אני כעת על חבילת RAPIDSMALL, עובר את המכסה ומשודרג ל MEDIUM, אני משלם 24 נקודות או שהשדרוג מתקזז ומשלם סך הכל 20 נקודות ? (כלומר עוד 16 נקודות בנוסף ל 4)

sheva23 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #80 

24 כי השתמשת בכל ה1GB שלך ואז אתה מקבל עוד 5GB להמשך היום

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”