GioraS כתב:ntk אתה יודע קרוא ?
איפה בדיוק ראיתה שכתבתי ש- RS יותר טובים מכל שרת אחר ?
גם לא ברור לי למה אתה מוציא בשירשור הזה כל כך הרבה אנרגיה אם אתה חושב ש- RS כאלו גרועים, יש מבחר מאוד גדול בחוץ של אפשרויות אחרות, לך לך ל- MU שלך וחיה איתו באושר.
גם לא ברור לי מה מעצבן אותך ?
זה ש- RS נפוצים ויש הורדות שלהם שאתה לא יכול להוריד בגלל שאתה לא מנוי שלהם ?
בו אני יגלה לך סוד, את RS לא מעניין המשתמשים הכבדים, מבחינתם שישלמו יותר או שילכו למקום אחר, משתמשים כבדים הם מיעוט מבוטל, ולא משתלמים כללכלית, ו- RS יכולים לנפנף אותם ואחרים לא.
החיים שלי היו טובים עם SeretHD ו- RS גם לפני השינוי ואחרי השינוי הם נהיו עוד יותר טובים, RS האריכו לי את המנוי פי חמש ללא תמורה, ועל כך אני מודה להם וגם חושב שכל הכבוד להם.
מבחינתי, הרבה הרבה, הרבה, הרבה, הרבה, הרבה, הרבה, יותר מסובך לרוץ ולחפש ולסדר תרגום מאשר לנהל הורדות בצורה בוגרת.
...
אמרת שעכשיו חברות אחרות יצטרכו להוריד מחירים בגלל התחרות... איזה תחרות

כל שרת אחר מספק שירות פי 10 יותר טוב מRS
מעצבן אותי ? נראה לי שמי שמתעצבן זה אתה, שמשלם כמו פראייר ועובד יותר קשה ממה שאני אצטרך לעבוד אם אני ארצה להוריד בחינם משהו מRS, ולא ידעתי שאם אין לי מנוי בRS אסור לי להגיב בדיון הזה
זה שאתה לא מסוגל למצוא אתרים אחרים חוץ מהאתר הדפוק הזה SERETHD זה בעיה שלך, לי אין שום בעיה למצוא כל סרט שאני רוצה בMU או כל שרת אחר tehparadox ... WAREZ-BB ויש עוד רבים וטובים תאמין לי, אהה כן, ולמצוא תרגום ? נו באמת, אומנם אני לא מוריד תרגומים לעצמי, אבל אם אני רואה סרט עם מישהו שלא יודע אנגלית , אני מוריד תרגום בדיוק ב-20 שניות, אבל אני מניח שזה מסובך מדי להיכנס לטורק או סרטים, ולרשום את שם הסרט, ממש צריך תואר שני בשביל זה, צודק
ואם כבר מדברים על מחיר, אז אני שילמתי 40$ לשנתיים להורדה ללא הגבלה
המורידים הכבדים הם מיעוט ? כל אחד שרוצה להוריד בלו ריי מלא ( שזה 40-45GB ) לא יכול לעשות את זה עם RS, אני מוריד סרט כזה ב6 וחצי שעות, כמה שבועות יקח לך ? פעם 5GB ביום היה מספיק, הזמנים השתנו, וזה שאתה לא מבין מה אמור להיות ההבדל בין פרימיום לבין יוזר רגיל זאת בעיה שלך, איזה סיבה בדיוק יש לך להיות פראייר ולשלם שבעזרת JDOWNLOADER אתה מוריד יותר ביום מאשר חשבון בתשלום ( ביחד עם השעה השמחה שלך )

שירות פרימיום צריך לתת משהו שלא מקבל מישהו שלא משלם, וזה לא ככה בRS... לא רק שזה לא ככה, זה הפוך