מה אתה שומע עם הדבר הזה טראנס ומזרחית? לפי המראה הנתונים והמחיר, מדובר ברמקולים זולים למסיבות מי הולדת וערבי כיתה.. תתחדש...
EB1000 זרוק איזה טיפ / איזו עיצה לגבי רמקולים עם יכולת שחזור גבוהה שנועדו למוסיקה עם כלים אקוסטיים בלבד, כמו שאני שומע

מה אתה שומע עם הדבר הזה טראנס ומזרחית? לפי המראה הנתונים והמחיר, מדובר ברמקולים זולים למסיבות מי הולדת וערבי כיתה.. תתחדש...

bossgt6 כתב:שלומייייייייייייי תתחדש בדאלאק תתחדש , אני רואה אתה לא מפסיק לפנק את עצמך .......
EB1000 זרוק איזה טיפ / איזו עיצה לגבי רמקולים עם יכולת שחזור גבוהה שנועדו למוסיקה עם כלים אקוסטיים בלבד, כמו שאני שומע
...

תודה רבה לך ידידיbeller כתב:איפה אתה גר? מתי אתה לא בבית? האם המפתח מונח בארון החשמל או מתחת לשטיחון בדלת? זה לא רמקולים - זה זוג מפלצות!
שיהיה בשעה טובה!
אני מכיר את הרמקולים, כשאתה יושב מולם, שים חגורת בטיחות!
נראה מהתמונות שיש לך אחלה מערכת לקולנוע וגם יהיה נחמד לשמוע דרכם מוסיקה טובה.
אין כיף יותר גדול מלפתוח את הקרטונים ולהתחדש באיזה מוצר איכותי.
מזל טוב!...

Eff כתב:בבית שלי אין עציצים בכלל , בגלל הילדות שלי , אמא הייתה ממלאת את החלל בפרחים ועציצים בכל פינה .
לווגה יש סאונד אדיר , יש להם נוכחות, והרבה מעבר לכך , והבאס... אלוהים ..הבאס ..
אין לי מושג מאיפה זה בא .. התובנות שלך . אצלנו לא שומעים מיזרחית בכלל (ארקדי הוא הישראלי היחיד שמנגן אצלנו) ,ולמרות זאת הווגה קלעו בול לאוזן הלא ערסית שלנו .
אני מאחלת לאישתו שהוא ישיב אותה עליהם , ומאחלת לך שתמצא חזיר (pig) לרוץ איתו . קבל ברוח טובה ....

היי BELLER ידידיbeller כתב:ADICT
ראיתי את הסרטונים. אהבתי של הקטע של קלפטון/קצפת. יצא לי לשבת לשיחה ארוכה עם ג'ינג'ר בייקר וג'ק ברוס, כשביקרו בארץ לפני המון שנים. אני חולק על כך שאלה רמקולים לערסים. מה זה רמקול לערסים? רמקול עם בס מדוגש יותר? אני מכיר את הדגם שקנית, הוא רמקול עוצמתי ולפני דקה התקשרה אליי למערכת העיתון אישה מדימונה שביקשה שתנמיך את המוסיקה.
יש לך סאב?
לגבי מיקום הרמקולים בחדר, אתה לא מכוון אותם לנקודה מסויימת?
האם הרמקולים ישמשו אותך לקולנוע ביתי בלבד או שגם למוסיקה?
נהנתי מאוד מהסרטונים....