איטיות לא מוסברת ב בזק בינלאומי
- drorar
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 652
אני התקשרתי לפני שראיתי את הנושא הזה, אמרתי שמאותו מחשב עם המודם הסלולרי של פלאפון אני מגיע ל500-600KB ועם החיבור שלהם (8 מגה) אני מקבל הורדה מאוד לא איכותית שנעה בין 10-160KB עם הרבה ריטוטים. הוא ישר אמר לי שיש תקלה כללית ושהם עובדים על זה.
חבל שהם בוחרים בשיטת הגנבים בלילה ולא מוכנים לעדכן אותך בסיום תקלה.
(הימור שלי, הם משלבים או משדרגים מערכות caching)
חבל שהם בוחרים בשיטת הגנבים בלילה ולא מוכנים לעדכן אותך בסיום תקלה.
(הימור שלי, הם משלבים או משדרגים מערכות caching)
- nadavya
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 849
לא יודע מה קרה בדיוק, אבל משלשום אחרי בצהריים אחרי שהחלפתי שרת שאליו אני מתחבר בחייגן של הוט (L2TP), חזרתי לקצבים נורמלים רוב הזמן. בשעות הערב והלילה אני מוריד על 400-500, ובשעות הבוקר בין 600-900 כאשר יש לי חשבון גיימר לחודש חינם בתור פיצוי.
לדבר הנציג של בזב"ל שדיבר איתי פעם אחרונה יש שרתים בעלי עדיפות גבוהה יותר בL2TP.
לדבר הנציג של בזב"ל שדיבר איתי פעם אחרונה יש שרתים בעלי עדיפות גבוהה יותר בL2TP.
"דעה זה כמו רק#ום לכל אחד יש", הקוף
- ofirn
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 13
גם אני עם אותה בעיה (אני עם אינטרנט 1.5) ובד"כ מוריד על 170-200K אבל לאחרונה אני בקושי עובר את ה 30-50K כאשר אני מתחבר לשכנים לצורך בדיקה המהירות על אותו קובץ בדיוק היא כמו שאני מצפה לה.
היום דיברתי עם אולגה מהתמיכה הטכנית בצ'אט והיא טענה שהם אינם מבצעים traffic shaping (כן בטח!) וביקשה ממני להתקשר לתמיכה הטכנית שם ענה לי בחור בשם עבאד שאמר שהבעיה עם RS ידועה והיא בטיפול והוא אינו יודע ולא יכול להתחייב על מועד סיום ה"תקלה"
לצערי אני בהתחייבות לבזק בינלאומי לעוד תקופה ארוכה רק שאיני מקבל את מה שאני משלם עליו והם מודים בתמיכה הטכנית שיש להם בעיה, כך שאני לא יודע כמה ההתחייבות תקפה כל עוד התקלה נמשכת, מחר אנסה את השרות לקוחות.
היום דיברתי עם אולגה מהתמיכה הטכנית בצ'אט והיא טענה שהם אינם מבצעים traffic shaping (כן בטח!) וביקשה ממני להתקשר לתמיכה הטכנית שם ענה לי בחור בשם עבאד שאמר שהבעיה עם RS ידועה והיא בטיפול והוא אינו יודע ולא יכול להתחייב על מועד סיום ה"תקלה"
לצערי אני בהתחייבות לבזק בינלאומי לעוד תקופה ארוכה רק שאיני מקבל את מה שאני משלם עליו והם מודים בתמיכה הטכנית שיש להם בעיה, כך שאני לא יודע כמה ההתחייבות תקפה כל עוד התקלה נמשכת, מחר אנסה את השרות לקוחות.
- אוריאל
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2845
ברור שהבעיה ידועה להם . . .הם יוצרים אותה 
- anin17
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 136
התחברתי בגלל השם הטוב שהיה ומאז אני מצטער על כל רגע
אני כמעט ולא מוריד כלום, בעיקר צופה בדפי אינטרנט, כמה סרטונים ביוטיוב בערב (שבקושי נטענים)
וגג שעתיים בשבוע משחק רשת ב-PS3 (בלתי נסבל).
בסוף ההתחייבות אני זורק אותם לעזאזל, מבדיקה שלי באמצעות שימוש מקביל של יוזרים של 012 וברק-נטוויזן הבעיה היא בבזב"ל בלבד.
אני כמעט ולא מוריד כלום, בעיקר צופה בדפי אינטרנט, כמה סרטונים ביוטיוב בערב (שבקושי נטענים)
וגג שעתיים בשבוע משחק רשת ב-PS3 (בלתי נסבל).
בסוף ההתחייבות אני זורק אותם לעזאזל, מבדיקה שלי באמצעות שימוש מקביל של יוזרים של 012 וברק-נטוויזן הבעיה היא בבזב"ל בלבד.
- nokobik
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2886
אתם מרגישים שיפור בימים האחרונים?
אני לא יודע אם זה פסיכולוגי או לא, אבל התחושה כאילו האינטרנט "הסתדר" לי ככה לבד.
אני לא יודע אם זה פסיכולוגי או לא, אבל התחושה כאילו האינטרנט "הסתדר" לי ככה לבד.
- jepe
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1411
שום שיפור!!
הייתי איתם על הקו שעהה היום וזה לא עזר.
הם טוענים שהכל אצלהם תקין ואין מה לעשות,פשוט גועל נפש וזה מתסכל רצח.
משלם הרבה כסף על אינטרנט מהיר ולא מקבל חצי מזה אפילו.
זה לא יתכן שעד עכשיו לא הייתה בעיה ופתאום לכולם יש והם לא מגבילים בכוונה.
אני עובר לאורנג' בסוף ההתחייבות שלי שזה עוד כמה חודשים.
רק אם נצביע ברגליים הם יבינו,אל תוותרו להם!!!!
הייתי איתם על הקו שעהה היום וזה לא עזר.
הם טוענים שהכל אצלהם תקין ואין מה לעשות,פשוט גועל נפש וזה מתסכל רצח.
משלם הרבה כסף על אינטרנט מהיר ולא מקבל חצי מזה אפילו.
זה לא יתכן שעד עכשיו לא הייתה בעיה ופתאום לכולם יש והם לא מגבילים בכוונה.
אני עובר לאורנג' בסוף ההתחייבות שלי שזה עוד כמה חודשים.
רק אם נצביע ברגליים הם יבינו,אל תוותרו להם!!!!
- drorar
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 652
לא הסתדר ולא נעליים. לעתים ההורדה סבירה ולעתים בלי התראה מוקדמת ההורדה נעשית איטית להחריד עד שנעצרת.
אני משוכנע שיש להם תקלה, השירות שלהם הפסיק לעזור לי. אני לא מסוגל להתמודד עם רובוטריקי-השירות שיש שם ועם התשובות הסותרות שאני מקבל.
אני חזרתי למודם הסלולרי. לא שווה את העצבים.
אני משוכנע שיש להם תקלה, השירות שלהם הפסיק לעזור לי. אני לא מסוגל להתמודד עם רובוטריקי-השירות שיש שם ועם התשובות הסותרות שאני מקבל.
אני חזרתי למודם הסלולרי. לא שווה את העצבים.
- roee7777
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 809
הייתי עם נציג שלהם בטלפון 40 דקות , הוא השתלט לי על המחשב , ניסה להוריד קבצים עם חשבון פרמיום מראפידשר ,הקבצים ירדו במהירות של בתים\קילו בייטים ספורים... הוא טען שהבעיה ידועה להם ,והם מנסים לברר למה זה ככה.
התחברתי היום לספק 018 , במקביל .. והופה ,המהירות בראפידשר בשיאה + ה- PSN עובד בלי ניתוקים .
יצא לי יותר יקר, 65 שקל ל- 5 מגה...ללא התחייבות . עוד 15 שקל והכל עובד . לא "גיימר" ,אבל אני יודע שזה עובד טוב. נמאס לי מהשיחות איתם. שיחה הבאה זאת שיחת התנתקות .
התחברתי היום לספק 018 , במקביל .. והופה ,המהירות בראפידשר בשיאה + ה- PSN עובד בלי ניתוקים .
יצא לי יותר יקר, 65 שקל ל- 5 מגה...ללא התחייבות . עוד 15 שקל והכל עובד . לא "גיימר" ,אבל אני יודע שזה עובד טוב. נמאס לי מהשיחות איתם. שיחה הבאה זאת שיחת התנתקות .
- jepe
-
- חבר ותיק

זה הצעד הבא שלי גם,אני בהתלבטות בין אורנג' לבין 018.roee7777 כתב:הייתי עם נציג שלהם בטלפון 40 דקות , הוא השתלט לי על המחשב , ניסה להוריד קבצים עם חשבון פרמיום מראפידשר ,הקבצים ירדו במהירות של בתים\קילו בייטים ספורים... הוא טען שהבעיה ידועה להם ,והם מנסים לברר למה זה ככה.
יצא לי יותר יקר, 65 שקל ל- 5 מגה...ללא התחייבות . עוד 15 שקל והכל עובד . לא "גיימר" ,אבל אני יודע שזה עובד טוב. נמאס לי מהשיחות איתם. שיחה הבאה זאת שיחת התנתקות ....
חבל שהם עושים את זה הם היו חברה מצויינת עד עכשיו.
- roee7777
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 809
[/quote]
זה הצעד הבא שלי גם,אני בהתלבטות בין אורנג' לבין 018.
חבל שהם עושים את זה הם היו חברה מצויינת עד עכשיו.[/quote]
עד לפני חודש , הם היו חברה טובה ... הבעיה שמתקשרים אליהם הם מנסים למרוח אותך + לדחוף את חבילת "הגיימר" שלהם...
זה הצעד הבא שלי גם,אני בהתלבטות בין אורנג' לבין 018.
חבל שהם עושים את זה הם היו חברה מצויינת עד עכשיו.[/quote]
עד לפני חודש , הם היו חברה טובה ... הבעיה שמתקשרים אליהם הם מנסים למרוח אותך + לדחוף את חבילת "הגיימר" שלהם...
- איינשטיין
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
ידעתם שחברות גדולות (למשל אינטל) שעבדו עם בזק בינלאומי עזבו אותם לטובת אחרים?
לצערי, בזק בינלאומי כבר מזמן לא מה שהם היו פעם.
לצערי, בזק בינלאומי כבר מזמן לא מה שהם היו פעם.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
- oriberko
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 403
גם אני בברוך הזה...
ממש מחזיר אותי חזרה לימי ה- DIAL-UP הלא-עליזים בכלל.
אתמול לא הצלחתי לראות סרטונים בטיוב, ושלא יבלבלו את המוח בעניין
חו"ל, כי אתרים מקומיים ופופולריים עולים באיטיות מדהימה.
האמת, לא יודע מה לעשות.
האמת, לא יודע מה לעשות.
- jepe
-
- חבר ותיק

אתה כ"כ צודק.oriberko כתב:גם אני בברוך הזה...
האמת, לא יודע מה לעשות....
אני מנסה להוריד קבצים פופולריים מאוד והוא מוריד לי כל היום על 10-20 ק"ב כשאני על קו של 10 מגה.
פעם זה מיד היה קופץ למקסימום בלי בעיות.
זה ממש מתסכל,סרט בלוריי יקח יותר מחודש להוריד בקצב הזה!
- jpost
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
נראה שיש להם תקלה רצינית.
אפילו בקווים בתוך הארץ, שימו לב לנפילה בקצב משעה 18:00 היום:
http://www.isoc.org.il/iix/mrtg/peering ... 10701.html

אפילו בקווים בתוך הארץ, שימו לב לנפילה בקצב משעה 18:00 היום:
http://www.isoc.org.il/iix/mrtg/peering ... 10701.html

- jepe
-
- חבר ותיק

זה מצחיק איך באמצע הלילה 2-3 לפנות בוקר המהירות מצוינת וכשאני קם בבוקר אני כל הזמן רואה 20-30 ק"ב מהירות במשך כל היום.
אין להם שום תקלה ושלא ישקרו!!
הם מגבילים מיוזמתם את ההורדות וזה בכלל לא ניתן לוויכוח.
אין להם שום תקלה ושלא ישקרו!!
הם מגבילים מיוזמתם את ההורדות וזה בכלל לא ניתן לוויכוח.
- nokobik
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2886
זה ממש מוזר מה שאתה מתאר, אצלי על 1.5M אני מקבל את המקסימום במשך היום,
רק בערב המהירות נופלת למשהו בין ה-40 ל-50.
רק בערב המהירות נופלת למשהו בין ה-40 ל-50.
- shay820
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2116
אני מוריד רק דרך ביטורנט החבילה שלי היא 12 מגה (בזק בין לאומי והוט )קבצים פופלריים יורדים במהירות מקסימלית של 1.4M
- rafid
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1042
לי יש חבילת 10 מגה NGN ומחובר דרך בזק בנלאמי
כמעט בכל שעות היום אני מוריד במהירות המקסימלית של הקו מRS ןMU בשניהם חשבונות פרימים באמצעות JD
אני חייב לציין שכמישתמש לשעבר של USENET אני ממש מופתע ממהיריות ההורדה שעוברות אפילו את המהיריות מUSENET הדבר היחיד שחסר לי הוא אינדקס טוב כמו NEWZBIN שהלך לעולמו
לגבי המתלוננים של בזק בנלאומי אני מציע לכם לנסות את 012 ואחרי זה לא תגידו מילה רעה על בזק בנלאומי
כמעט בכל שעות היום אני מוריד במהירות המקסימלית של הקו מRS ןMU בשניהם חשבונות פרימים באמצעות JD
אני חייב לציין שכמישתמש לשעבר של USENET אני ממש מופתע ממהיריות ההורדה שעוברות אפילו את המהיריות מUSENET הדבר היחיד שחסר לי הוא אינדקס טוב כמו NEWZBIN שהלך לעולמו
לגבי המתלוננים של בזק בנלאומי אני מציע לכם לנסות את 012 ואחרי זה לא תגידו מילה רעה על בזק בנלאומי
-
avidror
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 244
אני חושב שהענין בשרשור הזה הוא לא איזה ספק יותר טוב
אלא שבזק בינלאומי כנראה מודעת למה שקורה שלא נגיד חס וחלילה שהיא הגורם
אבל גורמת לקבוצה של אנשים להשקיע זמן בשיחות אינסוף ומבאסת אותם
במקום להגיד את האמת .....
אלא שבזק בינלאומי כנראה מודעת למה שקורה שלא נגיד חס וחלילה שהיא הגורם
אבל גורמת לקבוצה של אנשים להשקיע זמן בשיחות אינסוף ומבאסת אותם
במקום להגיד את האמת .....