כן.חזור 2485smallville4r כתב:ולהוריד את הגרסה מחדש, או שרק לבחור ב"הגדרות ראשוניות" יספיק ?זורו44 כתב:פתרון לאיתחול התכוף זה:
-הגדרות ראשוניות .
רק איתחול כזה יכול להועיל .זה שווה ערך ל"שיחחזור מערכת" של היצרן.......
גרסה חדשה 202 ל-MAX HD (לא VOD) ירדה היום (14/4)
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
טוב, ביצעתי את זה אבל לצערי לא ידעתי מה ליבחור בהגדרות ה "משיב" (סיגנל..) ועכשיו אני לא רואה את ערוצי ה HD (ערוצי ה 500) רק הערוצים הרגילים עובדים...ואין טכנאי היום רק יום ראשון...זורו44 כתב:פתרון לאיתחול התכוף זה:
-הגדרות ראשוניות .
רק איתחול כזה יכול להועיל .זה שווה ערך ל"שיחחזור מערכת" של היצרן....
למישהו יש רעיון ?!
Natural Born Gamer
אז זהו שלא...rami1992 כתב:במשיב אתה לא צריך לשנות כלום רק ללחוץ יס כל הזמן ולאשר הכל אל תשנה כלום וזה יעבוד....
כאשר מגיעים להגדרות משיב, נבחר שם משיב בצורה אוטומטית אבל לא ניתן ללחוץ יס ולשמור את ההגדרות מכיוון ש "איכות הסיגנל" נמוכה...ולכן בחרתי אחד אחר (חיפשתי אחד אחד..) שבו התאפשרה השמירה..אך הוא כנראה לא מתאים לשידורי ה HD
Natural Born Gamer
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
המשיב שצריך לבחור הוא:
[left]AMOS1-4L (11474, 27.5, DVB-S - QPSK, 3/4)[/left]
ובשום פנים ואופן לא לבחור משיב אחר - אפשר לאבד לגמרי את הסיגנל ורק טכנאי יוכל לסדר את זה.
[left]AMOS1-4L (11474, 27.5, DVB-S - QPSK, 3/4)[/left]
ובשום פנים ואופן לא לבחור משיב אחר - אפשר לאבד לגמרי את הסיגנל ורק טכנאי יוכל לסדר את זה.
אז זהו שלא...........גם אם הסגנל נמוך אסור לך להחליף משיב כי רק עליו זה עובד כל משיב אחר שתבחר לא יעבוד בצורה תקינה ומלאה.snowgoose כתב:אז זהו שלא...rami1992 כתב:במשיב אתה לא צריך לשנות כלום רק ללחוץ יס כל הזמן ולאשר הכל אל תשנה כלום וזה יעבוד....
כאשר מגיעים להגדרות משיב, נבחר שם משיב בצורה אוטומטית אבל לא ניתן ללחוץ יס ולשמור את ההגדרות מכיוון ש "איכות הסיגנל" נמוכה...ולכן בחרתי אחד אחר (חיפשתי אחד אחד..) שבו התאפשרה השמירה..אך הוא כנראה לא מתאים לשידורי ה HD...
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
תלחץ בו זמנית על 2 המקשים מימין ושמאל לסמן יס בפאנאל הכרטיס החכם ממושכות והממיר יאתחל עצמו, לאחר הוצאה מהחשמל.snowgoose כתב:אז זהו שלא...rami1992 כתב:במשיב אתה לא צריך לשנות כלום רק ללחוץ יס כל הזמן ולאשר הכל אל תשנה כלום וזה יעבוד....
כאשר מגיעים להגדרות משיב, נבחר שם משיב בצורה אוטומטית אבל לא ניתן ללחוץ יס ולשמור את ההגדרות מכיוון ש "איכות הסיגנל" נמוכה...ולכן בחרתי אחד אחר (חיפשתי אחד אחד..) שבו התאפשרה השמירה..אך הוא כנראה לא מתאים לשידורי ה HD...
או אופציה ראשונה להיכנס להגדרות ראשוניות ולאשר בyes.שוב לבחור במשיב הרשום ולא משהוא אחר.
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14364
- נתן תודות: 992 פעמים
- קיבל תודות: 1222 פעמים
הגירסה הזו היא הכי לא יציבה שנתקלתי בה עד כה. אם אין פעילות בממיר יותר מ 24 שעות (הוא דולק אבל אני לא משנה בו כלום) הוא נתקע. או שרואים תפריט בלי תמונה או שהוא לא מגיב...
עכשיו גם הוא לא מוציא סאונד מיציאה אופטית גם אחרי 3 ריסטים.
מישהו נתקל בתופעה הזו?
מישהו נתקל בתופעה הזו?
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4852
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
איך נעלם לך משהו שלא היה קיים?
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14364
- נתן תודות: 992 פעמים
- קיבל תודות: 1222 פעמים
yes-man כתב:איך נעלם לך משהו שלא היה קיים?...
- smallville4r
- חבר ותיק

גם לי הממיר היה דורש אתחול אחת ליומיים לכל היותר. מאז שהורדתי את הגרסה מחדש ביום שישי בערב, הממיר לא דרש אתחול. אם נגיע היום לשעה 21:20 והממיר לא ידרוש אתחול - זה ארבעה ימים רצופים של יציבות. אני ממשיך לעקוב אחרי זה, אבל פחות או יותר נראה שהורדת הגרסה מחדש פתרה את סוגיית אי היציבות. אני אעדכן במידה שהממיר ידרוש אתחול ואם עוד כמה ימים הוא כבר לא ידרוש, אז כנראה זה באמת התייצב ואז אני באמת אהיה מרוצה מהגרסה הזו.טלHD כתב:הגירסה הזו היא הכי לא יציבה שנתקלתי בה עד כה. אם אין פעילות בממיר יותר מ 24 שעות (הוא דולק אבל אני לא משנה בו כלום) הוא נתקע. או שרואים תפריט בלי תמונה או שהוא לא מגיב...
מישהו נתקל בתופעה הזו?...
מה שכן, כמו ש- jpost ציין, לעתים הטיימר מתאפס - מעצבן לא פחות מהכתוביות שהיו נעלמות, אם כי לא תדיר כמו הכתוביות שהיו נעלמות.
- smallville4r
- חבר ותיק

עדכון על באג נוסף בגרסה:
הקלטה מסיימת לא תמיד פועלת. כבר יותר מפעם אחת כשהקלטתי משהו מערוץ 2 וננתי תוספת זמן ההקלטה נעצרה עם סיום התוכנית לפי ה- EPG, בלי לתת את התוספת זמן (שמתי על 10 דקות). המוזר הוא שזה לפעמים קורה ולפעמים לא.
לגבי היציבות: כמעט 6 ימים שלמים שלא בוצע אתחול. אתמול בערב הממיר קרס בעצמו ואתחל את עצמו - לפחות חסך לי לקום מהמיטה.
אמשיך לבדוק את הנושא הזה.
הקלטה מסיימת לא תמיד פועלת. כבר יותר מפעם אחת כשהקלטתי משהו מערוץ 2 וננתי תוספת זמן ההקלטה נעצרה עם סיום התוכנית לפי ה- EPG, בלי לתת את התוספת זמן (שמתי על 10 דקות). המוזר הוא שזה לפעמים קורה ולפעמים לא.
לגבי היציבות: כמעט 6 ימים שלמים שלא בוצע אתחול. אתמול בערב הממיר קרס בעצמו ואתחל את עצמו - לפחות חסך לי לקום מהמיטה.
אמשיך לבדוק את הנושא הזה.
מאז שירדה הגרסה אתחלתי את הממיר רק פעם אחת עד לאתמול (האתחול השני הוא בגלל שהממיר לא הגיב)..............ואחרי שהממיר עלה הוא היה מהיר והגיב נפלא עד לשש שעות אחרי ואז חזר להיות איטי כנראה יש משהוא בחומרה שמצריך אתחול כדי לעבוד טוב ומהר ביס חייבים לטפל בזה ומהר כי הממיר הזה מתחיל להימאס עלי....
- smallville4r
- חבר ותיק

צריך לבחור בתפריט הגדרות מתקדמות את האפשרות "הגדרות ראשוניות" ולאשר. לאתחל את הממיר כשהוא מבקש. לאחר האתחול לבחור שפה עברית, פרוטוקול XMP, רזולוציה לפי מה שאתה השתמשת עד עכשיו ומשיב כמו שרשום פה בתגובה שלי מס' 66.hw555 כתב:כיצד ניתן להוריד באופן יזום את הגירסה שנית?...
לאחר מכן, לנתק שוב מהחשמל ולאתחל שוב. כאשר מופיעות נוריות הביקורת (שלושת הלדים אדום-ירוק-כתום) ללחוץ על חזור ועל 2-4-8-5 (משמאל לימין) - הגרסה תרד מחדש.
אני ממליץ בחום לבצע את המהלך הזה רק מי שבטוח ביכולות הטכניות שלו. מי שמפחד מדברים כאלה שלא יתעסק עם זה כי הוא פשוט יאבד סיגנל. כמו בכל פעולה מהסוג הזה, נזק יכול להיגרם לממיר (אם כי לי מעולם לא נגרם נזק), אני כמובן לא נושא שום אחריות לכך. אם לאחר הורדת הגרסה נעלמו כל ההקלטות - לפני שמצלצלים ל- yes, לאתחל שוב את הממיר ולבדוק. אם אחרי אתחול לא חזרו ההקלטות - ליצור קשר עם yes להחלפת ממיר.
אני יכול להעיד שהממיר אצלי כבר לא דורש אתחול כל יומיים, אבל הוא כן אתחל את עצמו מיוזמתו אחרי כ- 6 ימים (קרס). כרגע פועל בסדר ללא אתחול כבר מיום חמישי אחה"צ - אני כמובן ממשיך לבדוק.
smallville4r
תודה רבה על ההסבר המפורט,אנסה זאת אחרי החג,כך שאם תהיה בעיה אוכל לפנות ליס.
דרך אגב,אני עדיין משתמש בטלוויזיה רגילה (crt),האם חלק מהבעיות ביחוד בהרצת סרט מוקלט קדימה/אחורה הממיר נתקע,בנוסף תרגום "שנעלם" וכן איתחול של הממיר,יכול לנבוע מכך? או שאין כל קשר?
דרך אגב,אני עדיין משתמש בטלוויזיה רגילה (crt),האם חלק מהבעיות ביחוד בהרצת סרט מוקלט קדימה/אחורה הממיר נתקע,בנוסף תרגום "שנעלם" וכן איתחול של הממיר,יכול לנבוע מכך? או שאין כל קשר?
- smallville4r
- חבר ותיק

לא. זה לא קשור לטלוויזיה. זה רק התוכנה של הממיר. לגבי תרגום שנעלם - וודא שאתה מכוון על רזולוציית Auto או 576i. תרגום שנעלם כמו בגרסאות 147/14a/14b כבר לא קיים בגרסה הזו - לפחות לא אצלי ואני מניח אצל רבים אחרים.hw555 כתב:smallville4r
דרך אגב,אני עדיין משתמש בטלוויזיה רגילה (crt),האם חלק מהבעיות ביחוד בהרצת סרט מוקלט קדימה/אחורה הממיר נתקע,בנוסף תרגום "שנעלם" וכן איתחול של הממיר,יכול לנבוע מכך? או שאין כל קשר?...