גרסה חדשה 202 ל-MAX HD (לא VOD) ירדה היום (14/4)

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
זורו44
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5453
נתן תודות: 411 פעמים
קיבל תודות: 187 פעמים

שליחה #61 

smallville4r כתב:
זורו44 כתב:פתרון לאיתחול התכוף זה:
-הגדרות ראשוניות .
רק איתחול כזה יכול להועיל .זה שווה ערך ל"שיחחזור מערכת" של היצרן.
...
ולהוריד את הגרסה מחדש, או שרק לבחור ב"הגדרות ראשוניות" יספיק ?
...
כן.חזור 2485
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד

snowgoose
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 713
נתן תודות: 36 פעמים
קיבל תודות: 25 פעמים

שליחה #62 

זורו44 כתב:פתרון לאיתחול התכוף זה:
-הגדרות ראשוניות .
רק איתחול כזה יכול להועיל .זה שווה ערך ל"שיחחזור מערכת" של היצרן.
...
טוב, ביצעתי את זה אבל לצערי לא ידעתי מה ליבחור בהגדרות ה "משיב" (סיגנל..) ועכשיו אני לא רואה את ערוצי ה HD (ערוצי ה 500) רק הערוצים הרגילים עובדים...ואין טכנאי היום רק יום ראשון... :(

למישהו יש רעיון ?!
Natural Born Gamer

rami1992
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 265
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #63 

במשיב אתה לא צריך לשנות כלום רק ללחוץ יס כל הזמן ולאשר הכל אל תשנה כלום וזה יעבוד.

yuriok
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 57
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #64 

יש סיכוי שמראה ויישומי EPG יכניסו למקס רגיל?

snowgoose
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 713
נתן תודות: 36 פעמים
קיבל תודות: 25 פעמים

שליחה #65 

rami1992 כתב:במשיב אתה לא צריך לשנות כלום רק ללחוץ יס כל הזמן ולאשר הכל אל תשנה כלום וזה יעבוד.
...
אז זהו שלא...

כאשר מגיעים להגדרות משיב, נבחר שם משיב בצורה אוטומטית אבל לא ניתן ללחוץ יס ולשמור את ההגדרות מכיוון ש "איכות הסיגנל" נמוכה...ולכן בחרתי אחד אחר (חיפשתי אחד אחד..) שבו התאפשרה השמירה..אך הוא כנראה לא מתאים לשידורי ה HD
Natural Born Gamer

smallville4r
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2056
נתן תודות: 85 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

שליחה #66 

המשיב שצריך לבחור הוא:

[left]AMOS1-4L (11474, 27.5, DVB-S - QPSK, 3/4)[/left]

ובשום פנים ואופן לא לבחור משיב אחר - אפשר לאבד לגמרי את הסיגנל ורק טכנאי יוכל לסדר את זה.

rami1992
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #67 

snowgoose כתב:
rami1992 כתב:במשיב אתה לא צריך לשנות כלום רק ללחוץ יס כל הזמן ולאשר הכל אל תשנה כלום וזה יעבוד.
...
אז זהו שלא...

כאשר מגיעים להגדרות משיב, נבחר שם משיב בצורה אוטומטית אבל לא ניתן ללחוץ יס ולשמור את ההגדרות מכיוון ש "איכות הסיגנל" נמוכה...ולכן בחרתי אחד אחר (חיפשתי אחד אחד..) שבו התאפשרה השמירה..אך הוא כנראה לא מתאים לשידורי ה HD
...
אז זהו שלא...........גם אם הסגנל נמוך אסור לך להחליף משיב כי רק עליו זה עובד כל משיב אחר שתבחר לא יעבוד בצורה תקינה ומלאה.

זורו44
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5453
נתן תודות: 411 פעמים
קיבל תודות: 187 פעמים

שליחה #68 

snowgoose כתב:
...
אז זהו שלא...

...
תלחץ בו זמנית על 2 המקשים מימין ושמאל לסמן יס בפאנאל הכרטיס החכם ממושכות והממיר יאתחל עצמו, לאחר הוצאה מהחשמל.
או אופציה ראשונה להיכנס להגדרות ראשוניות ולאשר בyes.שוב לבחור במשיב הרשום ולא משהוא אחר.
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14364
נתן תודות: 992 פעמים
קיבל תודות: 1222 פעמים

שליחה #69 

הגירסה הזו היא הכי לא יציבה שנתקלתי בה עד כה. אם אין פעילות בממיר יותר מ 24 שעות (הוא דולק אבל אני לא משנה בו כלום) הוא נתקע. או שרואים תפריט בלי תמונה או שהוא לא מגיב...
עכשיו גם הוא לא מוציא סאונד מיציאה אופטית גם אחרי 3 ריסטים.
מישהו נתקל בתופעה הזו?

מאירקה
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 630
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

מה עם המתיחה החכמה

שליחה #70 

נעלמה לי המתיחה החכמה.
:mrgreen:

Mistoffelees
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4852
נתן תודות: 370 פעמים
קיבל תודות: 188 פעמים

שליחה #71 

איך נעלם לך משהו שלא היה קיים?

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14364
נתן תודות: 992 פעמים
קיבל תודות: 1222 פעמים

שליחה #72 

yes-man כתב:איך נעלם לך משהו שלא היה קיים?
...
:lol: אולי הוא מתכוון ל"מתיחה המעוותת" שהיתה. עכשיו היא לא פעילה וטוב שכך.

smallville4r
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #73 

טלHD כתב:הגירסה הזו היא הכי לא יציבה שנתקלתי בה עד כה. אם אין פעילות בממיר יותר מ 24 שעות (הוא דולק אבל אני לא משנה בו כלום) הוא נתקע. או שרואים תפריט בלי תמונה או שהוא לא מגיב...
עכשיו גם הוא לא מוציא סאונד מיציאה אופטית גם אחרי 3 ריסטים.
מישהו נתקל בתופעה הזו?
...
גם לי הממיר היה דורש אתחול אחת ליומיים לכל היותר. מאז שהורדתי את הגרסה מחדש ביום שישי בערב, הממיר לא דרש אתחול. אם נגיע היום לשעה 21:20 והממיר לא ידרוש אתחול - זה ארבעה ימים רצופים של יציבות. אני ממשיך לעקוב אחרי זה, אבל פחות או יותר נראה שהורדת הגרסה מחדש פתרה את סוגיית אי היציבות. אני אעדכן במידה שהממיר ידרוש אתחול ואם עוד כמה ימים הוא כבר לא ידרוש, אז כנראה זה באמת התייצב ואז אני באמת אהיה מרוצה מהגרסה הזו.

מה שכן, כמו ש- jpost ציין, לעתים הטיימר מתאפס - מעצבן לא פחות מהכתוביות שהיו נעלמות, אם כי לא תדיר כמו הכתוביות שהיו נעלמות.

smallville4r
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #74 

עדכון על באג נוסף בגרסה:

הקלטה מסיימת לא תמיד פועלת. כבר יותר מפעם אחת כשהקלטתי משהו מערוץ 2 וננתי תוספת זמן ההקלטה נעצרה עם סיום התוכנית לפי ה- EPG, בלי לתת את התוספת זמן (שמתי על 10 דקות). המוזר הוא שזה לפעמים קורה ולפעמים לא.

לגבי היציבות: כמעט 6 ימים שלמים שלא בוצע אתחול. אתמול בערב הממיר קרס בעצמו ואתחל את עצמו - לפחות חסך לי לקום מהמיטה.
אמשיך לבדוק את הנושא הזה.

rami1992
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #75 

מאז שירדה הגרסה אתחלתי את הממיר רק פעם אחת עד לאתמול (האתחול השני הוא בגלל שהממיר לא הגיב)..............ואחרי שהממיר עלה הוא היה מהיר והגיב נפלא עד לשש שעות אחרי ואז חזר להיות איטי כנראה יש משהוא בחומרה שמצריך אתחול כדי לעבוד טוב ומהר ביס חייבים לטפל בזה ומהר כי הממיר הזה מתחיל להימאס עלי....

hw555
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 17
קיבל תודות: 0

שליחה #76 

smallville4r

כותב שהוא הוריד את הגירסה מחדש,כיצד ניתן להוריד באופן יזום את הגירסה שנית?

smallville4r
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #77 

hw555 כתב:כיצד ניתן להוריד באופן יזום את הגירסה שנית?
...
צריך לבחור בתפריט הגדרות מתקדמות את האפשרות "הגדרות ראשוניות" ולאשר. לאתחל את הממיר כשהוא מבקש. לאחר האתחול לבחור שפה עברית, פרוטוקול XMP, רזולוציה לפי מה שאתה השתמשת עד עכשיו ומשיב כמו שרשום פה בתגובה שלי מס' 66.

לאחר מכן, לנתק שוב מהחשמל ולאתחל שוב. כאשר מופיעות נוריות הביקורת (שלושת הלדים אדום-ירוק-כתום) ללחוץ על חזור ועל 2-4-8-5 (משמאל לימין) - הגרסה תרד מחדש.

אני ממליץ בחום לבצע את המהלך הזה רק מי שבטוח ביכולות הטכניות שלו. מי שמפחד מדברים כאלה שלא יתעסק עם זה כי הוא פשוט יאבד סיגנל. כמו בכל פעולה מהסוג הזה, נזק יכול להיגרם לממיר (אם כי לי מעולם לא נגרם נזק), אני כמובן לא נושא שום אחריות לכך. אם לאחר הורדת הגרסה נעלמו כל ההקלטות - לפני שמצלצלים ל- yes, לאתחל שוב את הממיר ולבדוק. אם אחרי אתחול לא חזרו ההקלטות - ליצור קשר עם yes להחלפת ממיר.

אני יכול להעיד שהממיר אצלי כבר לא דורש אתחול כל יומיים, אבל הוא כן אתחל את עצמו מיוזמתו אחרי כ- 6 ימים (קרס). כרגע פועל בסדר ללא אתחול כבר מיום חמישי אחה"צ - אני כמובן ממשיך לבדוק.

hw555
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 17
קיבל תודות: 0

שליחה #78 

smallville4r

תודה רבה על ההסבר המפורט,אנסה זאת אחרי החג,כך שאם תהיה בעיה אוכל לפנות ליס.

דרך אגב,אני עדיין משתמש בטלוויזיה רגילה (crt),האם חלק מהבעיות ביחוד בהרצת סרט מוקלט קדימה/אחורה הממיר נתקע,בנוסף תרגום "שנעלם" וכן איתחול של הממיר,יכול לנבוע מכך? או שאין כל קשר?

smallville4r
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #79 

hw555 כתב:smallville4r

תודה רבה על ההסבר המפורט,אנסה זאת אחרי החג,כך שאם תהיה בעיה אוכל לפנות ליס.

דרך אגב,אני עדיין משתמש בטלוויזיה רגילה (crt),האם חלק מהבעיות ביחוד בהרצת סרט מוקלט קדימה/אחורה הממיר נתקע,בנוסף תרגום "שנעלם" וכן איתחול של הממיר,יכול לנבוע מכך? או שאין כל קשר?
...
לא. זה לא קשור לטלוויזיה. זה רק התוכנה של הממיר. לגבי תרגום שנעלם - וודא שאתה מכוון על רזולוציית Auto או 576i. תרגום שנעלם כמו בגרסאות 147/14a/14b כבר לא קיים בגרסה הזו - לפחות לא אצלי ואני מניח אצל רבים אחרים.

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”