זה צעד ראשון ויותר טוב מכלום, אני מתכוון למחוק חתימות פיקטיביותuriler כתב:כל העצומות האלו שוות ל***.asaf23 כתב:יש עצומה http://www.atzuma.co.il/worldcup/...
אנשים יכולים לחתום כמה פעמים שהם רוצים, בכמה שמות פיקטיביים שרק ירצו (ולראיה - כל העצומות עליהן חתום יצחק רבין, אחמדיניג'אד ואף דרדסבא).
הדרך היחידה לנסות ולהשפיע היא באמצעות ציבור צרכנים חזק (משמע - לחץ ציבורי על רשות השידור) ולצערי - בארץ טובים בעיקר בדיבורים....
ערוץ 1 הוציא הודעה - המונדיאל לראשונה ב- HD בארץ באפיק 511
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78842
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
מישהו יכול לעשות לי טובה ולרשום כאן את רשימת התכנים ששודרו שם ב-UPSCALE ונוכל לבקש מהם תגובה על הנושא?
כמובן שצריך תאריך/זמן + תיאור של השידור הספציפי.
כמובן שצריך תאריך/זמן + תיאור של השידור הספציפי.
צריך להעביר את התגובה לשרשור על 5HDoferlaor כתב:מישהו יכול לעשות לי טובה ולרשום כאן את רשימת התכנים ששודרו שם ב-UPSCALE ונוכל לבקש מהם תגובה על הנושא?
כמובן שצריך תאריך/זמן + תיאור של השידור הספציפי....
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
לא.yoni1z כתב:השאלה שלי היא כזאת: נגיד שאני לא לקוח של yes, אבל יש לי ממיר DDT תומך HD וצלחת המכוונת ללויין עמוס (אותו לווין בו YES משתמשת ככל הידוע לי), האם אוכל לקלוט את השידורים בHD?...
DTT לא משודר בלווין אז לא תקלוט כלום מחיבור ממיר DTT לצלחת לווין.
שלחתי מייל לממונה על קבילות הציבור בערוץ הראשוןasaf23 כתב:זה צעד ראשון ויותר טוב מכלום, אני מתכוון למחוק חתימות פיקטיביותuriler כתב:כל העצומות האלו שוות ל***.asaf23 כתב:יש עצומה http://www.atzuma.co.il/worldcup/...
אנשים יכולים לחתום כמה פעמים שהם רוצים, בכמה שמות פיקטיביים שרק ירצו (ולראיה - כל העצומות עליהן חתום יצחק רבין, אחמדיניג'אד ואף דרדסבא).
הדרך היחידה לנסות ולהשפיע היא באמצעות ציבור צרכנים חזק (משמע - לחץ ציבורי על רשות השידור) ולצערי - בארץ טובים בעיקר בדיבורים.......
נראה מה יתפתח ...
יופי על היוזמה, מקווה שזה לא כוסות רוח למת

רק חבל שיחידי סגולה בלבד יוכלו לראות את השידורים האלה למרות שהם היו אמורים להיות פתוחים לכולםariel-ro כתב:מי היה מאמין, מאז שהתחילו לדבר על זה, לא האמנתי שזה יהיה, וזה לא רק אני אלא הרבה מאוד אנשים מהאתר הזה.
פשוט תענוג לראות מונדיאל בHD....
ומה לגבי בעלי צלחות פרטיות עם ממירי HD ?guyezra כתב:אני חייב לציין שאני לא מבין את התלונות.
תירשמו לחודש וגמרנו.
בעלימ מיר HD משלמים כסף על זה, זה לא חינם.
מונדיאלים קודמים גם עלו כסף....
אם רשות השידור בעלת הזכויות אז השידור צריך להיות פתוח ולא מוצפן.
תגידו מה זו החזירות הזו?? רוצים ממיר HD חינם?? למה לא טלויזיה HD חינם???
כל הכבוד לערוץ 1 על מה שהם עשו, התשתיות זה ממש לא בעיה שלהם. מי שאחראי על שידורי ה DTT זה הרשות השניה לטלויזיה ורדיו תבואו בטענות אליהם.
כל היום תלונות תלונות... מונדיאל קודם שילמנו מאות שקלים בשביל שידור SD להזכירכם...
כל הכבוד לערוץ 1 על מה שהם עשו, התשתיות זה ממש לא בעיה שלהם. מי שאחראי על שידורי ה DTT זה הרשות השניה לטלויזיה ורדיו תבואו בטענות אליהם.
כל היום תלונות תלונות... מונדיאל קודם שילמנו מאות שקלים בשביל שידור SD להזכירכם...
nokobik, אם תקרא טוב, תראה שאנשים פה דווקא כן מדברים על לקבל את הממיר HD, ואם הייתה קצת מתאמץ להבין את התגובה שלי הייתה מבין שהאמירה על טלויזיה HD לא באה כטענה על מישהו שביקש כזה...
וחזירות ידידי, זו לא מילה גסה, אם אתה מבין מזה שקראתי למישהו חזיר SO BE IT
וחזירות ידידי, זו לא מילה גסה, אם אתה מבין מזה שקראתי למישהו חזיר SO BE IT
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78842
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
הערוץ לא יכול להיות פתוח - מדובר בתשתית של יס שבשימוש, אני לא חושב שהם היו מוכנים לפתוח את הערוץ אם זהלא היה ככה.
בדיוק. כמו שב-BBC HD משדר חופשי.sufgi123 כתב:מי ביקש ממיר HD ?
כל הבקשה היא שהשידור לא יהיה מוצפן, זכויות השידור למונדיאל נלקחו מכספי האגרה אותם אני משלם, ואין שום הצדקה לכך שאני לא אוכל לצפות בשידור HD עם הממיר הפרטי שלי בגלל שהשידור יהיה מוצפן....
שלא תבינו לא נכון, אני מברך על שידור המונדיאל ב-HD, רק שזה צריך להיות פתוח לכולם. זה אולי נשמע לכם הזוי שערוץ 1 משדר ב-HD, אבל הנה זה קורה וזה צריך להיות פתוח ולא בתשלום.
אני פניתי לרשות השידור, שר התקשורת ולח"כ כרמל שאמה. להלן תגובת רשות השידור:
(ההדגשה שלי):
לכבוד
עמי בורג
שלום רב,
הנדון: שידורי המונדיאל ב- HD
אני מעביר מכתבך לתשומת ליבו של מנכ"ל רשות השידור לצורך עיון מחדש בהחלטתו.
העובדה ששידורי המונדיאל ישודרו באיכות HD רק באמצעות חברות HOT ו- YES נובעת משילוב של קשיים טכנולוגיים מצד אחד וקשיי תקציב מצד שני.
הבירור העלה שבאמצעות הלוויין עמוס אין רשות השידור יכולה כיום לשדר באיכות זו בשל רוחב פס השידור העומד לרשותה, ובאמצעות הממיר הדיגיטלי ההחלטה לשידור באיכות HD מחייב איחוד של הערוצים העומדים לרשות - כלומר ערוץ 1 + ערוץ 33, או הרחבת הפס העומד לרשותנו.
הנימוקים התקציביים - וליתר דיוק חוסר התקציב והצורך לקצץ בהוצאות עמדו ביסוד ההחלטה עליה אתה מערער.
בברכה,
אלישע שפיגלמן
נציב קבילות הציבור
העתק:
לשכת היו"ר
מרדכי שקלאר, מנכ"ל
משה מצליח, מנהל הטלוויזיה
ששי אפרתי, מנהל מח' הספורט, ערוץ 1
לינדה בר, דוברת
דוד גומבוש, ראש יחידת משדרים
-----Original Message-----
From: Ami Burg [mailto:[email protected]]
Sent: Wednesday, April 07, 2010 5:10 PM
To: Dover ; [email protected]
Cc: [email protected]
Subject: שידור המונדיאל ב-HD, ממש לא לכולם ובחינם
שלום רב,
קראתי היום שערוץ 1 ישדר את משחקי המונדיאל ב-HD, דרך ערוצים ייעודיים של הוט ו-יס.
http://www.hometheater.co.il/vt109922
העיזו וציינו בהודעה שמדובר בשידור ציבורי לכולם ובחינם.
לא חינם ולא לכולם: מדוע בעלי ממירי DTT לא יוכלו להנות מהתענוג?
אני התנתקתי מהוט לאחרונה לאחר יסורים רבים, כדי שאוכל לצפות בערוצים הציבוריים בחינם, והנה הולך הערוץ הציבורי שגם נהנה מתשלומי האגרה שלי, ומשתף פעולה עם 2 החברות הרעות האלה, תורם למאמצי גיוס המנויים שלהם, ומשאיר אותי כאזרח נדפק שוב, כשהחברות הגדולות מרוויחות.
אנא פעלו בהקדם לתיקון העוול, כך שגם בעלי ממירי DTT יוכלו להנות מאיכות HD. אז זה באמת יהיה לכולם ובחינם.
מצפה לתשובתכם העניינית בהקדם.
(אגב, בתשובתי למר שפיגלמן הוספתי על הטיעונים לעיל שגם מגוחך שגוף אחד של המדינה יוצא ברפורמת עידן+, וגוף אחר פועל הפוך, ומחליש את המוטיבציה להיענות לרפורמה).
לכבוד
עמי בורג
שלום רב,
הנדון: שידורי המונדיאל ב- HD
אני מעביר מכתבך לתשומת ליבו של מנכ"ל רשות השידור לצורך עיון מחדש בהחלטתו.
העובדה ששידורי המונדיאל ישודרו באיכות HD רק באמצעות חברות HOT ו- YES נובעת משילוב של קשיים טכנולוגיים מצד אחד וקשיי תקציב מצד שני.
הבירור העלה שבאמצעות הלוויין עמוס אין רשות השידור יכולה כיום לשדר באיכות זו בשל רוחב פס השידור העומד לרשותה, ובאמצעות הממיר הדיגיטלי ההחלטה לשידור באיכות HD מחייב איחוד של הערוצים העומדים לרשות - כלומר ערוץ 1 + ערוץ 33, או הרחבת הפס העומד לרשותנו.
הנימוקים התקציביים - וליתר דיוק חוסר התקציב והצורך לקצץ בהוצאות עמדו ביסוד ההחלטה עליה אתה מערער.
בברכה,
אלישע שפיגלמן
נציב קבילות הציבור
העתק:
לשכת היו"ר
מרדכי שקלאר, מנכ"ל
משה מצליח, מנהל הטלוויזיה
ששי אפרתי, מנהל מח' הספורט, ערוץ 1
לינדה בר, דוברת
דוד גומבוש, ראש יחידת משדרים
-----Original Message-----
From: Ami Burg [mailto:[email protected]]
Sent: Wednesday, April 07, 2010 5:10 PM
To: Dover ; [email protected]
Cc: [email protected]
Subject: שידור המונדיאל ב-HD, ממש לא לכולם ובחינם
שלום רב,
קראתי היום שערוץ 1 ישדר את משחקי המונדיאל ב-HD, דרך ערוצים ייעודיים של הוט ו-יס.
http://www.hometheater.co.il/vt109922
העיזו וציינו בהודעה שמדובר בשידור ציבורי לכולם ובחינם.
לא חינם ולא לכולם: מדוע בעלי ממירי DTT לא יוכלו להנות מהתענוג?
אני התנתקתי מהוט לאחרונה לאחר יסורים רבים, כדי שאוכל לצפות בערוצים הציבוריים בחינם, והנה הולך הערוץ הציבורי שגם נהנה מתשלומי האגרה שלי, ומשתף פעולה עם 2 החברות הרעות האלה, תורם למאמצי גיוס המנויים שלהם, ומשאיר אותי כאזרח נדפק שוב, כשהחברות הגדולות מרוויחות.
אנא פעלו בהקדם לתיקון העוול, כך שגם בעלי ממירי DTT יוכלו להנות מאיכות HD. אז זה באמת יהיה לכולם ובחינם.
מצפה לתשובתכם העניינית בהקדם.
(אגב, בתשובתי למר שפיגלמן הוספתי על הטיעונים לעיל שגם מגוחך שגוף אחד של המדינה יוצא ברפורמת עידן+, וגוף אחר פועל הפוך, ומחליש את המוטיבציה להיענות לרפורמה).