מרכז הבידור והבילוי הגדול בעולם - G סינמה סיטי ראשל"צ – נפתח בישראל !

חדשות ועדכונים של HT Magazine
Lior_M
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8143

שליחה

Itay_Pollak כתב:הכל יתחיל וייגמר באיכות הוידאו והסאונד :)
...
הכל יתחיל ויגמר בכמה שעות אנשים יעמדו בפקקים וכמה זמן יקח להם למצוא חניה.
אני גר בנס-ציונה. לא פעם יצא לי להגיע לאזור ( עוד לפני שפתחו את מתחם הקולנוע ).
בלתי אפשרי להסתובב שם, אין חניה, והפקקים איומים.
ביום שישי בצהריים, מנס-ציונה מרחק 5 דקות נסיעה ממתחם G, קל יותר ומהיר יותר להגיע לנמל בתל אביב ( שזה כמעט 30 קילומטר של נסיעה כולל כניסה לנתיבי איילון ).

שורה תחתונה :
אל תחפשו אותי שם .. וגם לא באיקאה החדש..
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי

NEW_WAVE
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2166

שליחה

Lior_M כתב:
...
ביום שישי בצהריים, מנס-ציונה מרחק 5 דקות נסיעה ממתחם G, קל יותר ומהיר יותר להגיע לנמל בתל אביב ( שזה כמעט 30 קילומטר של נסיעה כולל כניסה לנתיבי איילון ).

שורה תחתונה :
...
15-20 דקות ממרכז נס ציונה (ת"מ) ,לא צריך להגזים .

Lior_M
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8143

שליחה

NEW_WAVE כתב:
Lior_M כתב:
...

שורה תחתונה :
...
15-20 דקות ממרכז נס ציונה (ת"מ) ,לא צריך להגזים .
...
מתי ? ניסית שישי בצהריים ? מוצאי שבת ?
המצב שם באמת לא משהו ..
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32985

שליחה

חמישי בערב, שעה שמונה-שמונה וחצי בערב. שום פקק, והגעתי מכביש 4 דרך גשר ראשון, כלומר בדרך הקשה יותר, הכוללת נסיעה במשה דיין כמעט לכל אורכו.
אבל באמת יש שעות שבהן מאוד לא כדאי להגיע לאזור הזה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

דאוס
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 417

סינמה סיטי בראשון לציון....ביקורת

שליחה

אני מאיזור חולון, המסע שלי ל"עיר הסרטים" (~) התחיל ביום חמישי האחרון דווקא בצהריים-אישתי ואני הלכנו שם לאכול. לא ידענו בדיוק מה אנחנו רוצים אבל זה היה מועד נכון לסרוק את השטח. חמישי בצהריים, הכבישים ליעד היו ריקים והיתה חניה בחוץ צמוד לכניסה.

כשנכנסו חייכנו למראה גן הדינוזאורים שבחוץ ובפנים למראה של בובות אנשי משמר (הכנסת ?!) מצדיעים. במקום עדיין עבדו כל מיני בעלי מלאכה (מעלית, מחשוב, גימורים, ניקיון). ניתן להגיד שזה ממש מיני קניון וההסתובבות שם הרבה יותר נעימה ובעלת עניין מאשר באח התאום.

שמחנו לגלות שם : מוזס, אייסברג, יוגו וג'אפניקה שאותם אתה לא פוגש בכל קניון. יש עוד המון חנויות כאלה ואחרות-לא ניכנס אליהם עכשיו. בר/קפה נוסף שהיה שם אך עדיין עובדים עליו: CAFE CAFE בשילוב עם 9 ביץ' נראה מבטיח מאוד מבחינת עיצוב.

לאחר סיום הארוחה ניגשתי לקופות כדי להזמין כרטיסים ליום שישי (זה אחרי שכמה ימים אחרי מסיבת העיתונאים ניסיתי להזמין דרך האתר ולא היתה שום אופציה), על הקופות היו שלטים גדולים : המכירה תחל בשעה 19:00-שוחחתי עם אחת הקופאיות שאמרה לי שבשלב ראשון כרטיסים ניתן יהיה לקנות רק במקום ולא דרך אינטרנט או טלפון (כמובן שלא היה לה מושג מה היא אומרת).

חזרתי הביתה והעלתי את האתר של סינמה סיטי-וואלה, ניתן להזמין בצורה הרגילה כרטיסים למתחם ראשון לציון- הזמנתי לאליס 3D, ביום שישי בשעה 20:30. מקומות רבים היו שם עדיין פנויים, כנראה שרבים ניסו כמה ימים לפני והתייאשו ולא ידעו שהאופציה עלתה ממש ביום חמישי.

יום שישי 20:00 בערב, כבישי הגישה אל היעד פנויים, תנועה לא כבדה במיוחד, חניה חיצונית אכן מלאה אך 3 דקות והצלחנו למצוא חניה חיצונית בצד השני. בסינמה היתה תנועה ערה עד מלאה אך לא מפוצץ מדי, מזכיר ערב רגיל בסנימה סיטי בהרצליה.

עלינו במדרגות הנעות לקחת את הכרטיסים מהמכונות....מסתבר שאין מכונות ומנהלי המשמרת בכניסה לא יודעים על מה אני מדבר (שאלו אותי אם הבאתי אישור מהמחשב ?!?!), בדיקה קצרה העלתה שיש מכונות אך אין עדיין לא פעילות. "תכניס אותו ואת אישתו" בלי כרטיסים סימן מנהל המשמרת לסדרן-אבל אני לא זוכר באיזה מקומות אני יושב. ירדתי למטה לקופות (למזלי לא היה תור) ולקחתי את הכרטיסים באופן ידני. (n)

קולה ושתייה כרגיל-שחיטה במחירים אך עדיין טעמם משופר שכן כל המכונות חדשות :)
לקחנו משקפי תלת מימד, מטלית ניקוי חד-פעמית כמו שיש בסינמה בהרצליה-נגמרו. (n)

האולם:
12 שורות, 20 כסאות בכל שורה.
כורסאות נוחות (דגם יותר מתקדם מהסינמה סיטי), יותר מקום לרגליים ולמעבר אנשים וגם מבנה השורות סודר-אף אחד לא מסתיר לשני. מבט אחד אחורה, הציג לנו את כורסאות העור המתכווננות השמורות ל VIP. כבר אז היתה לי הרגשה שהאיזור עדיין לא מוכן שם ולכן אף אחד לא יישב שום-חוץת מאישתי וממני 8) (Y)

הסרט התחיל בדיוק בשעה 20:30 ללא פרסומות או "בקרוב"-פשוט התחיל! זה היה תענוג גדול.... סחבתי את אישתי לאיזור ה VIP, התרווחנו לנו והתחלנו לשחק עם הכיוונים של הכורסא-איזה תענוג רצוף. תחשבו רכב מזדה 3 בהשוואה לרכב לקסוס 450 מתקדם. אפילו מגביה לרגליים יש. אחרי 20 דקות לערך שאנחנו בתוך הסרט-הסרט מפסיק והאורות נדלקים, מישהו נכנס " מצטערים הסרט יתחיל מההתחלה, היו פקקים לאנשים והם לא ציפו שהסרט עצמו יתחיל בשעה 20:30" ויוצא. כל ההמון נשמע באולם, אנשים התעצבנו ובצדק. החלטתי שאני לא רואה את ה-20 הדקות הראשונות שוב ויצאתי לשירותים וגם כדי לזנוף באחראי. (n) בזמן הזה מתברר שמרבית הצופים החליטו לצ'פר את עצמם על עוגמת הנפש ועלו עצמאית למתחם ה VIP :mrgreen:

השירותים חדשים, נקיים אך ללא שלטים אם אתה נכנס לנשים או לגברים-קצת לא נעים ומביך אם נכנסת פתאום ואתה מוקף נשים (n)

משם המשכתי למשרד של האחראי, כבר כמה אנשים עמדו והתעצבנו ודרשו פיצוי, הוא ניסה להרגיע את כולם והבנתי שזה לא הזמן הנכון, שאלתי לשמו ואמרתי שאשמח לדבר איתו לאחר הסרט.

הסאונד ואיכות התמונה-נהדרים, אני לא ברמה שאני יכול להשוות מבחינת דקויות בין הרצליה לראשון אך סביר להניח שבראשון הם מחזיקים בדגמים קצת יותר חדישים ומתקדמים-כמו כן האקוסטיקה וחלוקת הסאונד השתפרו! (Y) לצערי אחת הבעיות הגדולות של טכנולוגיית משקפי ה-3D זה שהן מחשיכות ב-15% את התמונה וחבל.

בסיום הסרט יצאתי ושוחחתי עם האחראי שהתנצל ואמר שהם בהרצה וחלק מהדברים עדיין לא מוכנים, טענתי שזה הגיוני אבל בהרצה לא לוקחים מחיר מלא על כרטיס כניסה או לפחות מצ'פרים את הלקוחות בפופקרן ושתייה.

מסקנות:
-המקום עדיין לא מוכן ונמצא בהרצה, צפו לתקלות קטנות ומרגיזות בשבועיים הקרובים
-ניכר כי יש חנייה מרובה אך כשהמקום יתפוס תאוצה, סביר להניח שהפקקים יחגגו כי הכל מלא ברמזורים בדרך.

סה"כ המקום הולך להיות מוביל בכל הקשור לבילוי (בעיקר בשישי שבת) ויהיה מפוצץ בילדים ונוער, מי שיכול למצוא לעצמו אלטרנטיבה לראות סרט באמצע שבוע, עדיף! בכל מקרה לא הייתי מתקרב לשם במהלך חוה"מ ובסופי שבוע הקרובים.

Yuval-F
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 376

שליחה

דאוס, אני באותו זמן ראיתי את הסרט בסינמה סיטי בהרצליה, ואני יוכל לומר לך שהייתי מעדיף לראות שוב את ה-20 דקות הראשונות של הסרט מאשר לחכות 30 דקות שייגמרו הפרסומות.
הם שמו פרסומות (אפילו לא של סרטים, רק של כל מיני קוקה קולות), במשך חצי שעה!!!! כאילו שהזמן של הצופים לא שווה כסף.

JEXY
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 12241

שליחה

אף אחד לא אמר מילה טובה לקבלני התקנות של יורוקום על הכמות המסכים שזרקו שם...
אכן פרויקט לא פשוט.
G-Media
יעוץ והתקנת מערכות שמע, קולנוע, תקשורת מחשבים וחשמל חכם.
052-5634010
עקבו אחרי בפייסבוק
בעל הסמכה בתכנון והקמת תשתית על בסיס טכנולוגייה HDBaseT

ronen61
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4655

שליחה

מעניין לדעת כמה הטי-רקס עלה.

noyitz
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 132

Re: סינמה סיטי בראשון לציון....ביקורת

שליחה

דאוס כתב:אני מאיזור חולון, המסע שלי ל"עיר הסרטים" ....
...
דאוס, איזה קטע, הייתי באותה הקרנה!!

הסיפור שלי מאוד דומה,
ביום חמישי בערב הזמנתי כרטיסים דרך TICKETNET, האתר של סינמה סיטי לא עבד...
ביום שישי הגענו בשבע למתחם כדי לשתות קפה לפני הסרט ולהתרשם מהמקום. היה די ריק, חנינו למעלה בחוץ בדיוק מול הדינוזארים. גם אנחנו חיפשנו את המכונות של הכרטיסים, ובסוף הלכנו לקופות לקבל את הכרטיסים.... בלאגן....
כשנכנסנו לקולנוע הוא היה די מלא, כל מתחם ה VIP היה ריק מאדם למעט זוג אחד... אמרתי לאישתי, תראי את אלה הסתדרו...
בקיצור אחרי הביזיון הזה של לעצור את הסרט כי אנשים איחרו, פיצינו אני ואשתי את עצמנו ושידרגנו את המושבים ל VIP.... ישבנו בשורה הראשונה של ה VIP באמצע, נראה לי ישבנו ליידכם :)
בקיצור, אני בסוף הסרט הלכתי לאחראי בקופות - הוא ישר אמר לי אתה מאולם 13? והביא לי ולאשתי 2 כרטיסים מתנה, בלי להתווכח...

אני די התאכזבתי מהמתחם, סוג של קניון עם קולנוע למעלה, וכשיצאנו בשעה 22:30 מהסרט לתוך המתחם אי אפשר היה לזוז - הקולנוע היה מפוצץ ב"מיטב הנוער" של ראשון לציון והאיזור...

noyitz
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 132

שליחה

JEXY כתב:אף אחד לא אמר מילה טובה לקבלני התקנות של יורוקום על הכמות המסכים שזרקו שם...
אכן פרויקט לא פשוט.
...
תגיד לקבלנים שלחצי מהטלויזיות לא הורידו את הניילונים על הפנלים... נראה קצת מוזר.
יש לך מושג כמה אינץ' 2 הטלויזיות במרכז המתחם של PANASONIC? ואיזה דגם??
ואיזה דגם כל ה 42 אינץ' שמפוזרים במתחם??

NEW_WAVE
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2166

שליחה

sufgi123
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1396

שליחה

איך קוראים לאולם עם רצפת הזכוכית ?

sufgi123
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

מישהו? אני רוצה להזמין כרטיס לאולם הזה ...
:הצילו:

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32985

שליחה

לדעתי עוד לא סיימו לבנות אותו.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

roypeles
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3058
שם מלא: רואי

שליחה

sufgi123 כתב:מישהו? אני רוצה להזמין כרטיס לאולם הזה ...
:הצילו:
...
הבנתי שעוד לא פתחו אותו

sufgi123
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

תודה (Y)

DorM
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4220

שליחה

איזה מסעדות ואופציות לאכול יש במתחם?

ההוגה
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 146

שליחה

אז ככה:

מוזס
ג'ירף
טמפל בר
ארומה
ג'פניקה
קפה לנדוור
מקדונלדס
קרנף
ועוד איזה סינית/יפנית ששמה זרח מפרחוני

אה, ויש גם אייסברג ויוגו

ובקרוב ייפתחו שם שיפודי ציפורה, קפה קפה ותרזה פסטה-בר.

נראה לי שתמצא משהו...

DorM
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4220

שליחה

אתה מדבר על ג'פאניקה.
היום הייתי בראשון ורשמתי תהודעה מהאייפון.
אני הרבה שם באיזור ולאחרונה פעם בשבועיים.

חוץ ממוזס ואם יפתח שם שיפודי ציפורה (היום אכלתי במסעדה שליד קניון הזהב) לא חושב שיש לי מה לחפש שם מבחינת ארוחת צהריים.

ההוגה
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 146

שליחה

לא
רשמתי את ג'פניקה ברשימה.
יש שם איזה YOO MI או משהו כזה ליד הקרנף, מאכליה עממית כזאת שמומלץ להתרחק ממנה.

חזור אל “חדשות HT”