לפי שלמה שטרן רוב הקפה משם הוא רובוסטה, ובמחיר הזה יש סיכוי טוב שמדובר ברובוסטה (יוסי, תקן אותי אם אני טועה). כתוב גם שהערביקה מאופיינת בחמיצות, אז זה לא כ"כ בשבילי.
עשיתי סיבוב בגליל מערבי... בג'דיידה -- בוגיסו יפה(AA) וסנטוס ממש לא יפה,יש גם רובוסטה הודית וקמרונית וגם מקסיקו. תמונות כאן. תראו שחנטוס דווקה חדש - מקיץ אחרון... אין אכשיו במלאי טנזניה(בהזמנה)
ברזיל סנטוס
אוגנדה בוגיסו (
נערך לאחרונה על ידי gedkoz ב 26/11/2010 20:39, נערך פעם 1 בסך הכל.
בירכא(אצל אחים חאטאר) כמו שנכתב -- דג'ימה,הונדורס,ארביקה הודית(פלנטיישן),רובוסטה אוגנדית,וכמובן סופרמו יפה.... ראיתי הרבה שקים של ברזיל סרדו(כתוב serrado לא santos ) מיולי 2010 ,אבל לא היה שק פתוח...ואני לא היתי מוכן לקנות 60 קג.
כמה פטטי... בבית כמו טמבל הבנתי שאוגנדה וסנטוס בשקיות שקופות זהות.... מה זה מה!!!???
אוגנדה שותפים,סנטוס מיבשים... אבל איך ראים את זה?? א כן בוגיסו הוא וארגני -- זות אומרת פחות יפה?
Help please !!
היום גם אני קניתי, אבל סימנתי את השקיות. הברזיל סנטוס, שהוא קורא סרדו, הרבה יותר מוכתם. אצלי באוגנדה איןכלל כתמים צהובים. אגב אצל חיידר היה סרדו עם כיתוב סרדו, הוא הראה לי את הפולים ע"י מכשיר השולף ממנו כמות קטנה, והוא טען שזה לא למכירה כי זה דוגמה לארומה בתל אביב. אולי אפשר כשיביא את המשלוח להתלבש על שק, ולהתחלק בינינו. פעם לקחתי קפה מוקה ובסוף הייתי צריך לקנות 3 שקים(75 קילו) כדי לחלק לחברה. אבל זה היה בלבול מוח לא קטן.
בינתיים,
ברזיל - 3
טנזניה - 4
מקסיקו - 3
בוגיסו - 5
כל מי שהזמין, צריך לראות איך נתאם, כי אני מרחובות.
אם יש עוד מישהו שרוצה, חוץ מזילבר מוטי ו ABS , זה הזמן