Newboy
לא התכוונתי להתנפל עליך ואם כך הרגשת אני מתנצל בפניך
אני מגיע מעולם הייטק(15 שנה) ולא מעולם המסחר ושראיתי את המספרים והעלויות חטפתי שוק,
אף אחד לא מנסה לסתום פיות אבל כאחראי מוצר ה 6600 ונציג היבואן נעלבתי באופן אישי" מהסחתיין" שלך.
אנו היבואנים עובדים קשה מאוד מול היצרנים השונים כדי להתאים את המכשירים לארץ וללא המאמצים שלנו ושל אנשים מסוימים בפורום שיושבים על הורידים של היצרנים לא היינו מקבלים תמיכה עברית והתאמה לשידורי הארץ באף מכשיר שמשווק כאן.
Newboy
אני רוצה להצטרף לדבריך. התגובות הזועפות שקיבלתי להשוואה (השטחית יש לומר) בין ה-6500 לאקסטרימר בתחילת השרשור, גרמו לי לחשוב פעמיים לפני שאביע שוב את דעתי בפורום הזה.
מצד אחד אני רוצה לתרום את דעתי לחברי הקהילה, מצד שני אני לא רוצה להסתכסך עם היבואנים.
ולכם הקונפליקט צריך להפתר ע"י מדיניות ברורה של מנהלי הפורומים, שימנע ויכוחים בין חברי הפורום לגורמים מקצועיים.
ואם כבר אני מוריד דברים מהלב, אז גם המשפט של עופר על ההשוואה לאקסטרימר:
"לגבי ההשוואה לאקסטרימר, לדעתי זה תפוחים ותפוזים. יש יתרונות לזה ויש לזה. לא רואה ממש סיבה או הגיון להשוות בין השניים. "
ממש תמוהה בעיני.
איך תפוחים ותפוזים??? שניהם סטרימרים שעושים את אותה עבודה בדיוק, וזה שיש לאחד יתרונות וחסרונות על האחר לא עושה את ההשוואה לא הוגנת.
גם אם אשווה רסיבר של 2000 ש"ח לרסיבר של 10000 ש"ח אבל מבחינת הצרכן הממוצע הפונקציונליות שלהם זהה, אז ההשוואה במקומה ולגיטימית במיוחד אם אני לא סוקר מקצועי, אלא משווה לצורך דיון חברי בין חברי הפורום.
liorreem ו Newboy
אף אחד לא רוצה כאן ויכוח ואני את שלי כבר למדתי , לא להגיב על נושאי מחיר ועלות כי גם אם אני יראה לכולם את ספרי החשבונות תמיד יחשבו שאני מסתיר משהו.
לגבי הוויכוח הפילוסופי של עלות מול איכות ואמינות אני מציע שנדחה את הדיון בשנה ואז נהייה חכמים יותר
liorreem, אני חושב שעופר בעיקר התכוון - בדיוק כמו שאתה מבקש לעשות השוואה בין רסיבר של 2000 ש"ח לכזה של 10,000 - שאמנם שניהם רסיברים - אבל זה לא כוחות.
לא חושב שאי פעם נפנפו פה איזה דיון וסגרו אותו כי אין מה להשוות.
גם ברסיברים שאתה מבקש להשוות - שניהם עושים אותו הדבר בסופו של יום - אפשר גם להגיד שרסיבר שיש לי בבית בין 7-8 עושה עבודה בגדול דומה לזה שעושה הLX70 - (טוב נו - זו כבר הקצנה) אבל ההבדלים הם כה גדולים - שקצת קשה להשוות.
לא הייתי זועף כשכתבתי את זה. אני עדיין חושב שמדובר בשתי חיות שונות. נכון, גם פרארי ומינימיינור מגיעים לאותו יעד ושניהם רכבים, אבל זה שתי חיות שונות שמיועדות לקהלי יעד שונים. XTREAMER הוא מכשיר סבבה עם מגבלות מסויימות, וה-TVIX 6600 הוא מכשיר אחר לחלוטין עם מגבלות אחרות לחלוטין...
נכון, שניהם מנגנים קבצי מדיה, אבל התפיסה שמאחוריהם שונה למדי.
לגבי התמחור, כמו שכתבתי - אם יש לכם בעיות עם נושא התמחור בארץ (או בכלל), יש לשם כך שרשור יעודי. אני לא רוצה להפוך כל שרשור באתר לשרשור לוהט שעוסק אך ורק במחיר של הכל. לא הכל זה מחיר.
כאמור, אם מתאים לך המחיר בחו"ל או שיש מכשיר אחר שמוצא חן בעיניך יותר, תהנה. אבל לא לכולם יש את אותן העדפות ולא כולם מתלהבים מה-XTREAMER...
אני אישית מעדיף את ה-DUNE על פני כל אלה והוא היקר ביותר מבין המזרימדיות שנמכרות כיום.
עניתי לך בפרטי, אבל למען שאר הצופים אקצר ואומר שאני מסכים לכל מילה לגבי ה-6600 - מכשיר משכולל איכותי ועתיר פיצ'רים, אבל לא זו הנקודה שלי. הנקודה היתה שלמרבית היוזרים של סטרימרים (העם המובחר שבכלל מבינים מה זה סטרימר ולמה הם צריכים כזה, כי אשתי למשל עדיין לא מבינה מה הקופסאות האלה עושות אצלה בבית) מה שמספק האקסטרימר הוא מעל ומעבר . זה הכל.
חברה - שכנעתם אותי, אתם יכולים לשבת. סליחה שהחזקתי אותכם עומדים כל כך הרבה זמן.
אני שמח לשמוע שאני לא אספן הסרטים האובססיבי היחיד באיזור - גם לי יש 6 טרה
... and counting
בהחלט דעה ליגיטימית. ה-6600 הוא לא תחרות למחיר של ה-XTREAMER.
מצד שני, הוא מציע לא מעט אופציות מתקדמות: DTT, הקלטה (ואפשרות שיתוף של קבצי ההקלטה עם מחשבים ומזרימדיות אחרות), PVR, ניהול BOOKMARKS חכם, ניגון בלוריי (BD-LITE), דיסק 3.5" פנימי, יכולות NAS ועוד.
למי שלא זקוק לפיצ'רים הללו, בהחלט יש אלטרנטיבות. המכשיר הזה אינו היחיד בעיר.
מצד שני, אנחנו בוודאי לא יכולים לכוון למכנה המשותף הנמוך ביותר או שגם אפשר לומר שמי בכלל צריך מזרימדיות - יש בסופר נגן DVD עם כניסת USB שעושה את כל מה שההורים שלי זקוקים לו. מי בכלל זקוק למסך HD, כשמסך CRT עולה 1000 ש"ח. וכמובן, מדוע בכלל לרכוש את ה54Z1 כאשר אפשר לרכוש מסך בגודל דומה אצל פוג'יקום בעשירית המחיר בערך.
יש זכות קיום לכל מכשיר וה-6600, למרות שיש לו בהחלט חסרונות ועדיין לא מבושל במלואו, בהחלט ראוי ואני מרגיש מאוד בנוח להמליץ עליו לאנשים שמחפשים פיתרון כולל של מזרימדיה עם DTT. אחותי וגיסי זקוקים למזרימדיה ולא מתכננים חיבור ללויין או כבלים ואני מרגיש מאוד בנוח להמליץ להם על הנגן הזה בשביל שישלבו יכולות מזרימדיה עם צפיה בחדשות (שזה פחות או יותר כל מה שהם רואים בעברית בטלויזיה)...
כפי שאנחנו מכירים במכשירים אחרים של DVICO, הם לא מסתפקים במה שמגיע כשמכשיר יוצא וממשיכים לשדרג ולשפר אותו. ה-4100 לא היה אמור לתמוך בבלוריי או ב-MKV, אבל הוא היה מהראשונים שעשו זאת. ל-6500 לקח כמה שדרוגי תוכנה עד שהחזיר את כל הפונקציונליות שהיה ל-4100 וכיום הוא לדעתי אחד המובילים בכל נושא היציבות והאמינות (שלא לדבר על כך שהיה מהראשונים לממש ניגון בלוריי כמעט מלא, עד שה-DUNE וה-C200 הגיעו).
בקיצור, מכשיר ראוי. לגבי אם הוא מתאים לתקציב ספציפי - לשם כך כל אחד צריך לעשות את החשבון שלו ולהחליט. אין לי שום ספק שימכרו הרבה יותר XTREAMER מאשר 6600 בישראל, בדיוק כפי שנמכרים יותר מסכי פוג'יקום ממסכי פיוניר ו-Z1...
hofir כתב:מתי יוצאת גירסה 1.95 ?
מתי תתחילו לשווק את הטיונר ?
מבקש לרשום את השיפורים בגירסה 1.95 לעומת גירסה 1.91 כאשר תצא
...
קודם כל עוד לא יצאה גרסה חדשה אף אחד לא יודע אם זה יהיה 1.95 ואיזה שיפורים תראה שם.
השחרור הממוצע של DVICO הוא פעם בחודש, האחרון ב 31 לדצמבר 2009 מכיוון שהיו חגים ותערוכה באמצע יתכן שהמועד יידחה.
שנית הטיונר ימכר רק אחרי הגעת המשלוח הבא בעוד כחודש ובשלב הראשון רק ללקוחות שרכשו אצלנו או אצל המשווקים המורשים.
...
ראיתי באתר החברה שב 31.12.09 יצא עדכון 1.9.4 , אז איך זה שאתה אמר שלא יצאה גרסה חדשה?
אני עד מחר ב9:50 צריך להחליט מה לקנות את הפופקורן A200או את הDVICO 6600N
לכל אחד יש את היתרונות והחסרונות שלו,אבל היתרון הגדול של הDVICO הוא האמניות והתמיכה הארוכה שנותנים למכשיר בניגוד לפופקורן שאחרי שנה מספידים את המכשיר ,אבל פה נכנס גם הקטע של האמינות,פורמטים חדשים,קהילה גדולה ומחיר יותר זול מהDVICO