שרשור מחירי אינטרנט - כמה באמת אתם משלמים?
- shaked
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 907
אף אחד לא ישלח לך פרטים כאלה. שלח להם בפייסבוק את 2 התמונות מפה
- xsoft7
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 604
אחלה רעיון.. (אנסה מולם בוואטסאפ)
אני כרגע הבנתי שאני בהוטנט ודרכם יש לי את הבאנדל.
התקשרתי גם להוט - אמרו לי שאני בהוטנט, ולהתקשר אליהם רק כשאני אשדרג אצלהם.
אז מה אתם מציעים? - להתנתק מהוטנט, ואז לעבור להוט, ואז לאיים בניתוק?
אני כרגע הבנתי שאני בהוטנט ודרכם יש לי את הבאנדל.
התקשרתי גם להוט - אמרו לי שאני בהוטנט, ולהתקשר אליהם רק כשאני אשדרג אצלהם.
אז מה אתם מציעים? - להתנתק מהוטנט, ואז לעבור להוט, ואז לאיים בניתוק?
- GuyKhmel
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 235
·אני לקוח חדש (עובר לדירה חדשה) - וחשבתי להתחבר להוטmwafak כתב:תודה ל @ariel-ro אך לא הצטרכתי להגיע לשימור לקוחות, פשוט אמרתי על ההתחלה שאני יודע שיש כאלה שמקבלים במחיר X אז חבל להתווכח ובואו נעשה את זה מהר וחלק. וכך היה(תודה לנציג שירות שפעל לשביעות רצוני בלי טרטורים)
תשתית הוט, מהירות 500 מגה ביט בסכום של 55 ש"ח לחודש. (ספק חינם)...
הנה התגובה של הנציגת מכירות לגבי התשתית והקבלה ששלחת
יש למישהו טיפים איך מקבלים את ההטבות ללקוחות חדשים?
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- mwafak
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 400
@GuyKhmel
·
כלקוח חדש לא מקבלים מחירים כאלה ובשום חברה. ההנחות השמנות מקבלים בתור לקוחות קיימים באחד משני המקרים:
·
כלקוח חדש לא מקבלים מחירים כאלה ובשום חברה. ההנחות השמנות מקבלים בתור לקוחות קיימים באחד משני המקרים:
- כהצעה אחרונה לפני ניתוק.
- בפנייה לשירות לקוחות , באדיבות רבה ובגישה נחמדה עד מאוד לאותו נציג (עבד לי ברוב המקרים). תסכים איתי שרוב הנציגים מרוטים וסחוטי עצבים מהתאקלים שלהם עם הלקוחות במהלך יום העבודה, וברגע שמישיהו פונה אליהם בגישה חיובית יעשו הכל בתמור !.
- mwafak
-
- חבר פעיל מאוד

@xsoft7
אי אפשר לשתף כאלה פרטים, פשוט מאוד שלח להם את סיכומי העסקאות שיש פה ותפנה אליהם. אני מאמין שבגישה נכונה תקבל את מבוקשך.
אי אפשר לשתף כאלה פרטים, פשוט מאוד שלח להם את סיכומי העסקאות שיש פה ותפנה אליהם. אני מאמין שבגישה נכונה תקבל את מבוקשך.
- GuyKhmel
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 235
@mwafak
·
תודה על התגובה
בהנחה שעומדים בפני רק האפשרויות של הוט ובזק - ואני באמת מעדיף את בזק.
בסכום של עד 80 ש״ח חודשי.
מה המבצע הכי סביר וכדאי שאוכל לקבל?
ולחילופין - בהנחה שארצה להשתמש בפניה לשירות הלקוחות - האם עדיף להפריד בין ספק ותשתית או לעשות באנדל?
·
תודה על התגובה
ולחילופין - בהנחה שארצה להשתמש בפניה לשירות הלקוחות - האם עדיף להפריד בין ספק ותשתית או לעשות באנדל?
- xsoft7
-
- חבר פעיל במיוחד

תודה על התגובה, אני ביקשתי ניתוק. לצערי, אמרו שיקח 3 ימים שיחזור אליי נציג.
לפי מה שהבנתי, ללכת איתם עד הסוף.
לגבי בזק, ההורים שלי ב018, משלמים 69 שח. מקבלים 95 מגה בפועל- כנראה קרובים למרכזיה.
אצל סבתא שלי, 59 ל3 חודשים בבזקבינלאןמי, כל כמה חודשים מחדש
לגבי בזק, ההורים שלי ב018, משלמים 69 שח. מקבלים 95 מגה בפועל- כנראה קרובים למרכזיה.
אצל סבתא שלי, 59 ל3 חודשים בבזקבינלאןמי, כל כמה חודשים מחדש
- shaked
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 907
אם אתה בהוטנט זה קצת מסבך את העסק, למרות שגם להם יש מבצעי שימור,שונים מהוט. במקרה הגרוע תבדוק איך אתה יכול לפצל- הוט בתשתית ולהתחבר לספק אחר ומשם תתקדם.
- xsoft7
-
- חבר פעיל במיוחד

זהו, גם נגיד ואני מתנתק מהם, הנציגה מהוט אמרה שאני יכול רק לפי מה שיש להם באתר. וספק itc
- mwafak
-
- חבר פעיל מאוד

אישית אף פעם לא אתחבר לבזק, מכיוון שהם דורשים מחירים גבוהים עם חצי (אם לא פחות) מהמהירות המשווקת.GuyKhmel כתב:@mwafak
·
תודה על התגובה
ולחילופין - בהנחה שארצה להשתמש בפניה לשירות הלקוחות - האם עדיף להפריד בין ספק ותשתית או לעשות באנדל?...
לגבי חבילה של באנדל הוט, למיטב ידיעתי לא ניתן למכור עדיין חבילה משולבת של תשתית וספק במהירות 500 מגה, ולכן האופציה לא עולה על הפרק.
- mwafak
-
- חבר פעיל מאוד

מאמין שמחר יחזרו אליך ויפרסו בפניך על מגש של זהב כמה אפשרויות מפתותxsoft7 כתב:תודה על התגובה, אני ביקשתי ניתוק. לצערי, אמרו שיקח 3 ימים שיחזור אליי נציג.
אצל סבתא שלי, 59 ל3 חודשים בבזקבינלאןמי, כל כמה חודשים מחדש...
- xsoft7
-
- חבר פעיל במיוחד

מקווה.. כי תכלס אני מחובר לבאנדל של הוטנט ולא דרך הוט ישירות. לך היה באנדל של הוטנט ופנית להוטנט? או שהיה לך הוט ובחרת ספק הוטנט
- mwafak
-
- חבר פעיל מאוד

משלם לתשתית בנפרד (לגבי ספק יש לי הטבה חינם מתוכנית "הוט מובייל חיילים" שבזמנו קיבלתי הטבת ספק חינם לצמיתות ומאז אני עדיין מחובר ) אז יוצא שאני משלם רק על תשתית.xsoft7 כתב:מקווה.. כי תכלס אני מחובר לבאנדל של הוטנט ולא דרך הוט ישירות. לך היה באנדל של הוטנט ופנית להוטנט? או שהיה לך הוט ובחרת ספק הוטנט...
- iSolt
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 637
150 שקל על 500 של הוט
המסך שלי
LG OLED 65 CX

LG OLED 65 CX

- mwafak
-
- חבר פעיל מאוד

@iSolt
תחזור דף אחורה ותגלה כמה משלמים על מהירות כמו שלך.
תחזור דף אחורה ותגלה כמה משלמים על מהירות כמו שלך.
- mrraz111
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2374
90 ש"ח למהירות 1000 תשתית+ספק
- useru
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 146
תודה ל @ariel-ro ו @mwafak על המידע בנוגע למחיר 500.10 תשתית הוט.
אני נמצא בבאנדל הוטנט (תשתית הוט) של 200/5 ב 74 ש"ח. יש לי שתי נקודות חיבור (לכל קומה).
פניתי היום להוט ע"מ להשיג המחיר הנ"ל ואח"כ לשנות בהוטנט לתוכנית ספק 500/10 אבל לצערי לא עזר כלום, עד שימור הגעתי והעברתי צילומי חשבוניות אבל הטענה שלהם שהמבצע (???) נגמר והכי טוב כיום זה 75 ש"ח.
יש למישהו רעיון איך להמשיך מכאן?
אני נמצא בבאנדל הוטנט (תשתית הוט) של 200/5 ב 74 ש"ח. יש לי שתי נקודות חיבור (לכל קומה).
פניתי היום להוט ע"מ להשיג המחיר הנ"ל ואח"כ לשנות בהוטנט לתוכנית ספק 500/10 אבל לצערי לא עזר כלום, עד שימור הגעתי והעברתי צילומי חשבוניות אבל הטענה שלהם שהמבצע (???) נגמר והכי טוב כיום זה 75 ש"ח.
יש למישהו רעיון איך להמשיך מכאן?
- external
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 155
useru, אני איתך, התכתבתי איתם והם לא הסכימו לעשות כלום. אפילו אמרתי להם שאני עובר לסיבים וזה לא הזיז להם.
- xsoft7
-
- חבר פעיל במיוחד

@useru
· 75 שח עבור 200 מגה או 500? (מניח שתשתית בלבד).
· 75 שח עבור 200 מגה או 500? (מניח שתשתית בלבד).
- useru
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 146
@external
·
עידכון, חם מהתנור...בסוף זה הצליח, היום אמורים להגיע להתקין. הפשרה היחידה היתה שיהיה תשלום עבור התקנה לנקודה אחת מתוך השתיים (149 ש"ח, אז אפשר להתיחחס לזה כ 95 ש"ח ל7 חודשים הקרובים ואח"כ 85 וגם זה בלי לקחת בחשבון 3 חודשי ספק ב 20 במקום 30) וההטבה כרגע ל 7 חודשים אבל הובהר לי שלהאריך אח"כ לא תהיהי בעיה.
אז בשורה התחתונה ההמלצה שלי, לא לוותר ואם נציג שימור אחד לא עוזר תמיד אפשר למחרת לנציג אחר, בסוף, סיכוי גדול, שתקבל מה שאתה רוצה פחות או יותר.
·
עידכון, חם מהתנור...בסוף זה הצליח, היום אמורים להגיע להתקין. הפשרה היחידה היתה שיהיה תשלום עבור התקנה לנקודה אחת מתוך השתיים (149 ש"ח, אז אפשר להתיחחס לזה כ 95 ש"ח ל7 חודשים הקרובים ואח"כ 85 וגם זה בלי לקחת בחשבון 3 חודשי ספק ב 20 במקום 30) וההטבה כרגע ל 7 חודשים אבל הובהר לי שלהאריך אח"כ לא תהיהי בעיה.
אז בשורה התחתונה ההמלצה שלי, לא לוותר ואם נציג שימור אחד לא עוזר תמיד אפשר למחרת לנציג אחר, בסוף, סיכוי גדול, שתקבל מה שאתה רוצה פחות או יותר.