שרשור הספורט ואירועי הספורט הגדולים בארץ ובעולם!

תוכניות ספורט, אירועי ספורט וכל מה שקשור לספורט...
שח_מט
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3902

שליחה

osherov כתב:מכבי כבר לא יעברו היום את פרטיזן. ת'כלס פרטיזן היו פשוט טובים יותר ולא הביאו למכבי להיכנס למשחק הזה. מאוד-מאוד קשה יהיה למכבי לנצח בבלגרד. הקהל שם מטריף ת'שחקנים, מפחיד ת'שופטים ומכבי השנה, למעט משחק אחד, לא מצליחה במשחקי החוץ שלה. למכבי יש יתרון אחד והוא שעכשיו באמת כל הלחץ יהיה על פרטין בלגרד אבל יותר חשוב מזה מכבי הפכו לאנדרדוג אמיתי וכאלה שכבר אין להם מה להפסיד. זה יכול ליצור התפוצצות מצד אחד או תבוסה מהצד השני...אני כרגע מאוד פסימי :(
...
אין עליהם שום לחץ הם עשו את שלהם מעל ומעבר. לדעתי הלחץ על מכבי והשמונה עשרה מליון עודף שלהם

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 20597

שליחה

theAman כתב:
moco כתב:
שח_מט כתב:איזה משחק אתם רואים הלילה???
...
??
ברבע הגמר כבר אין משחק במקביל.
...
יש את ליון-בורדו בחמש פלוס לייב.
...
ראיתי את המשחק במינכן ונהנתי, למרות התוצאה. הגיע להם, אבל.
אם הייתי רוצה לראות את ליון הייתי יכול בחבילת הספורט?
אם לא אז זה מעצבן, כי לקחתי חבילת ספורט בשביל לראות ליגת אלופות, לא בשביל לראות מכביסטים.
משה

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358

שליחה

ליון היה בגולד
העם דורש..... כל מיני דברים

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה

sam22 כתב:ליון היה בגולד
...
איזה ערוץ זה בהוט? נבדוק אם יש לי.
משה

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358

שליחה

אין לי מושג
העם דורש..... כל מיני דברים

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה

וכשכלב נושך אלוהים, זה חדשות?

http://www.goal.com/en/news/1863/world- ... fter-being
משה

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029

שליחה

שח_מט כתב: אין עליהם שום לחץ הם עשו את שלהם מעל ומעבר. לדעתי הלחץ על מכבי והשמונה עשרה מליון עודף שלהם
...
שחר,
ספורט וכדורסל זה משהו דינאמי. אין משמעות לכך שמכבי הייתה פיבורטית בסידרה. השחקנים, הקהל והתקשורת עכשיו שינו פאזה ומבינים, או חשוב מכך, מרגישים שהאנדרדוג הם מכבי. בהקצנה זה מזכיר לי מצב בו שחקן טניס נחות מגיע ליתרון משמעותי מול שחקן בכיר ממנו (אפילו מגיע לנקודת משחק) אבל לא יודע איך לקחת את המשחק. המשחק לא יבוא לפרטיזן, הם צריכים יהיו לבוא ולקחת אותו.....בדיוק כמו שריאל היו צריכים לבוא היום ולקחת את ברצלונה בבית אבל נכשלו בכך (ברצלונה ניצחו 9 הפרש במשחק די קל). אני לא מבין את הזלזול שלך הקשור לתקציב הקבוצה?! קבוצות בתקציב גדול משל מכבי כבר מזמן לא איתנו....אז מה?! ככה זה היה וככה זה תמיד יהיה. השאלה היא מה רמתן של הקבוצות ולא מה התקציב שלהן. מכבי משחקת העונה כדורסל לא רע בכלל, בטח הרבה מעבר למה שרובנו חשבנו אחרי תחילת העונה. זה שפרטיזן בלגרד הצליחה להתחבר ולהיהפך לקבוצה מעולה לא פוגע בכלום מההישג של מכבי כקבוצה (אפילו אם תעוף). אגב, פרטיזן (ומכבי) שייכות ל 5-6 הקבוצות הטובות באירופה שכולן די קרובות אחת לשנייה ברמתן (למעט אחת שנמצאת מעל כולן).

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35104

שליחה

guyezra כתב:הזמנתי את הבן של גיסתי שחולה על מנצ'סטר לראות במקרן ב-HD.
מה לא עושים בשביל המשפחה :( דווקא אני מעדיף לראות מכבי...

:lol:
...
ערב מבאס לי ולאחיין :(
ראינו את מנצ'סטר משחקת פחות טוב מבאיירן ומפסידה מאיבוד כדור ברחבה שניות הסיום של תוספת הזמן.
ובסיומי המחצית והמשחק ראינו את מכבי מקבלת שטרונגול מפרטיזן.

נראה מה יהיה ביום חמישי, מכבי עם הגב לקיר (שלא כמו מול ריאל ששם המשחק היה על מי מקבל את יתרון הביתיות + פרטיזן)

שח_מט
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3902

שליחה

osherov כתב:
שח_מט כתב: אין עליהם שום לחץ הם עשו את שלהם מעל ומעבר. לדעתי הלחץ על מכבי והשמונה עשרה מליון עודף שלהם
...
שחר,
ספורט וכדורסל זה משהו דינאמי. אין משמעות לכך שמכבי הייתה פיבורטית בסידרה. השחקנים, הקהל והתקשורת עכשיו שינו פאזה ומבינים, או חשוב מכך, מרגישים שהאנדרדוג הם מכבי. בהקצנה זה מזכיר לי מצב בו שחקן טניס נחות מגיע ליתרון משמעותי מול שחקן בכיר ממנו (אפילו מגיע לנקודת משחק) אבל לא יודע איך לקחת את המשחק. המשחק לא יבוא לפרטיזן, הם צריכים יהיו לבוא ולקחת אותו.....בדיוק כמו שריאל היו צריכים לבוא היום ולקחת את ברצלונה בבית אבל נכשלו בכך (ברצלונה ניצחו 9 הפרש במשחק די קל). אני לא מבין את הזלזול שלך הקשור לתקציב הקבוצה?! קבוצות בתקציב גדול משל מכבי כבר מזמן לא איתנו....אז מה?! ככה זה היה וככה זה תמיד יהיה. השאלה היא מה רמתן של הקבוצות ולא מה התקציב שלהן. מכבי משחקת העונה כדורסל לא רע בכלל, בטח הרבה מעבר למה שרובנו חשבנו אחרי תחילת העונה. זה שפרטיזן בלגרד הצליחה להתחבר ולהיהפך לקבוצה מעולה לא פוגע בכלום מההישג של מכבי כקבוצה (אפילו אם תעוף). אגב, פרטיזן (ומכבי) שייכות ל 5-6 הקבוצות הטובות באירופה שכולן די קרובות אחת לשנייה ברמתן (למעט אחת שנמצאת מעל כולן).
...
לא מסכים בריבוע...
פרטיזן לא ב 6 הכי טובות, אפילו לא ב 8 יש גם 2-3 קבוצות מעולות שלא ביורוליג בכלל
מכבי לא היתה פייבוריטית, היא עדיין פייבוריטית. תזכיר לי מתי פרטיזן היו בפינל4? מסורת ותקציב והשגים ב 2-3 חודשים אחרונים מראים מי פייבוריט ולכן הלחץ עליהם.
זה עדיין לא משנה את ההימור שלי על הצהבת והאלהים שלהם (לא שלי אגב).

מה שאני אוהב בפרטיזן זה שהם בנו קבוצה כמו פעם, 2-3 שחקנים מובילים והשאר משלימים עם הררכיה ומפתחות אצל הרכז שהוא אולד-פאשיין בזה שהוא קודם כל רכז ואם אין ברירה גם קולע.
מכבי ושאר המעצבנות של היורוליג בנויות לרוחב, במקום 2-3 מובילים יש 4-5 עם משכורות מפוצצות ועוד כמה משלימים שבטוחים שהם יותר גדולים מהאלה מקודם וכל הקרקס הזה קורס על אגו, חלוקת דקות מפגרת או כוכבים לא בכושר.
היוצאים מן הכלל הם פאו של אוברדוביץ שאלוהים יודע איך הוא הצליח להחזיק את האגו ולהביא גביע או שניים
צסקא של מסינה לדעתי למרות התקציב היתה בנויה נכון עם הררכיה והיתה ניצול יפה ומעניין של תקציב גבוה והמון חוזקות

לדעתי האישית גרשון כאילו התחיל את העונה מאוחר, לא גיבש והנחיל לאוסף בינוניים האלו הררכיה, טקטיקה ומשמעת ורק לאחרונה הם יודעים מה הם רוצים לעשות. אולי זה יהיה מאוחר ואולי לא. לחיות על יום קליעה של בלונטנטאל או איידסון זו התאבדות בקבוצה עם תקציב כזה.

אני אוהב הפתעות ואנדרדוג ותהיה בטוח שאני אעודד את הסרבים בחמישי ואכתוב פה שהיה צפוי אחרי שמכבי תתן להם פעמיים עשרים הפרש.
בכל מקרה אני מעדיף לראות את מכבי מפסידה בגמר מאשר ברבע גמר. מין קליימקס שכזה.

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346

שליחה

moco כתב:
theAman כתב:
moco כתב:
שח_מט כתב:איזה משחק אתם רואים הלילה???
...
??
ברבע הגמר כבר אין משחק במקביל.
...
יש את ליון-בורדו בחמש פלוס לייב.
...
ראיתי את המשחק במינכן ונהנתי, למרות התוצאה. הגיע להם, אבל.
אם הייתי רוצה לראות את ליון הייתי יכול בחבילת הספורט?
אם לא אז זה מעצבן, כי לקחתי חבילת ספורט בשביל לראות ליגת אלופות, לא בשביל לראות מכביסטים.
...
הלייב והגולד הם בתשלום נוסף מעבר לחבילת הספורט.

keyser
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 15223
שם מלא: מני דהן

שליחה

(Y)

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה

שכחנו שקרה עוד משהו מעניין בסוף המשחק של היום.
רוני עיקם את הקרסול ויצא מדדה על רגל אחת.
בשבת יש למנ. יו. את המשחק החשוב ביותר העונה שכנראה יקבע את האלופה (אלא אם כן יגיעו לגמר האלופות, ואולי גם אם יגיעו).
אם זה יתברר כפציעה ארוכה, יש לכך השלכות קריטיות על סיכוייה של אנגליה במונדיאל.
משה

keyser
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 15223
שם מלא: מני דהן

שליחה

אני מאחל לרוני החלמה מהירה, אך מאחל למנצ'סטר ולאנגליה לא לקחת אליפות ליגה/עולם (בהתאמה) :)

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

שח_מט כתב:
לא מסכים בריבוע...
פרטיזן לא ב 6 הכי טובות, אפילו לא ב 8 יש גם 2-3 קבוצות מעולות שלא ביורוליג בכלל
מכבי לא היתה פייבוריטית, היא עדיין פייבוריטית. תזכיר לי מתי פרטיזן היו בפינל4? מסורת ותקציב והשגים ב 2-3 חודשים אחרונים מראים מי פייבוריט ולכן הלחץ עליהם.
זה עדיין לא משנה את ההימור שלי על הצהבת והאלהים שלהם (לא שלי אגב).
...
פרטיזן הגיעו למעמד הזה בזכות ולא בחסד, בדרך הם ניצחו את ברצלונה ואת פנאתינאיקוס הגדולות וניצחו את מכבי בנוקיה שזה משהו שממש לא קל לעשות. נגד מכבי פרטיזן מציגים כדורסל של פיינל פור. אתה שוב מדבר על פייבוריטיות בלי שום הקשר למשחקים ולנקודה שאנחנו נמצאים בה. כשדודי סלע "יגיע" לנקודת משחק נגד רוג'ר פדרר, מי יהיה הפייבוריט באופו המצב? פדרר בגלל שהוא מספר 1 בעולם?! לא, הלחץ יהיה על דודי סלע. לכל אחד עכשיו (בעיקר לשחקנים ולקהל) ברור שפרטיזן צריכים לנצח את מכבי בבית. אחרי שהם ניצחו את מכבי בנוקיה ואחרי שהם פירקו את מכבי בבלגרד ארנה בלי שלאחרונה הייתה תשובה לכך. למה אתה בדיוק חושב שמכבי עדיין פייבוריטית?! בגלל שהם היו יותר פעמים בפיינל-פור? זה היה נכון לפני שהסידרה התחילה...לא עכשיו. זה מאוד מזכיר את הלחץ שהייתה נתונה בו ריאל מדריד בחצי השני במפגש שלהם נגד מכבי. השאיפה של מכבי הוא לעשות לפרטיזיים מה שהם עשו להם במשחק הראשון...כלומר להביא את המשחק להכרעה ברבע הרביעי. להגיע למצב בו המשחק שקול מאוד בדקות האחרונות כי אז הלחץ יכול לגרום לסרבים לאבד את המשחק כמו שהצהובים איבדו אותו במשחק הראשון.

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

moco כתב:שכחנו שקרה עוד משהו מעניין בסוף המשחק של היום.
בשבת יש למנ. יו. את המשחק החשוב ביותר העונה שכנראה יקבע את האלופה (אלא אם כן יגיעו לגמר האלופות, ואולי גם אם יגיעו).
...
לאנגליה לא היו סיכויים במונדיאל ולכן גם אם רוני לא ישחק, השלכות, בטח, לא יהיו קריטיות :)
אז הם יעופו כבר בשלב הבתים ולא בשלב שמינית הגמר.....לא נורא, לא כזה ביג דיל. תמיד יש את המונדיאל הבא לפנטז על הנפת הגביע. אם רוני לא ישחק לפחות יהיה להם תירוץ הגיוני לכישלון בטורניר (ולא יפילו על הפציעה של דויד)

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile

שליחה

מה שמדהים במשחק של אתמול, זה שכמעט כל מי שדיברתי איתו (לא מדבר על אוהדי יונייטד, אלא על אנשים כמוני שישבו לראות משחק טוב), התחיל את המשחק בעידוד ותמיכה ליונייטד, לא מאהבת היונייטד, אלא יותר משנאת האפרוריות הגרמנית.
הרי, אם נודה, השם מינכן לא כ"כ עושה לנו טוב, לא כאוהדי כדורגל שעוד זוכרים את נבחרות גרמניה המשעממות עד מוות (להוציא את תקופתו של קלינסמן כמאמן), לא כישראלים (האולימפיאדה ב-72) , ולא כיהודים (השואה).
ובכל זאת, כמעט כולם (כולל אותי), התהפכו באמצע המשחק והתחילו לנטות לכיוון באיירן.
אין לי הסבר הגיוני, זה פשוט נראה נכון וראוי שבאיירן ינצחו, המהלכים הנהדרים של ריברי לעומת השבלוניות של היונייטד גם תרמו לעניין, אבל לא רק, היה משהו מעבר לזה.
ועוד משהו, מישהו חייב להשתיק את שגיא כהן, כבר נמאס מכל השטויות שהוא פולט.

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה

אבי,
זו הנטייה האוטומטית של רובינו לאהוד את מי שנראה באותו רגע כאנדרדוג והכיף שלראות מהפכים. אם הוא גם משחק יפה אז נוסף גם רגש הצדק, אבל לא הוא הדומיננטי.
הנטייה הזו קצת מזוכיסטית, כי בדרך כלל הטופדוג מנצח ואין מהפכים :)
משה

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

moco כתב:אבי,
זו הנטייה האוטומטית של רובינו לאהוד את מי שנראה באותו רגע כאנדרדוג והכיף שלראות מהפכים. אם הוא גם משחק יפה אז נוסף גם רגש הצדק, אבל לא הוא הדומיננטי.
הנטייה הזו קצת מזוכיסטית, כי בדרך כלל הטופדוג מנצח ואין מהפכים :)
...
משה,
אם תספר לי שאתה היית בעד הגרמנים אני אוכל כובע!!

אגב, היום אני מקווה שהמשחק הגדול של המחזור יעמוד בציפיות......שלא יגמר בטעות איזה 1:0 קטן לברצלונה.
בקטנה, הסתכלתי בהימורים שלנו ושמתי לב שיש התפלגות מושלמת לגבי תוצאות המשחק היום:
3 בעד ניצחון לאנגלים, 3 הולכים על תיקו ו 3 הולכים על ניצחון לקטלונים

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה

osherov כתב:
moco כתב:שכחנו שקרה עוד משהו מעניין בסוף המשחק של היום.
...
לאנגליה לא היו סיכויים במונדיאל ולכן גם אם רוני לא ישחק, השלכות, בטח, לא יהיו קריטיות :)
אז הם יעופו כבר בשלב הבתים ולא בשלב שמינית הגמר.....לא נורא, לא כזה ביג דיל. תמיד יש את המונדיאל הבא לפנטז על הנפת הגביע. אם רוני לא ישחק לפחות יהיה להם תירוץ הגיוני לכישלון בטורניר (ולא יפילו על הפציעה של דויד)
...
אריה,
האנטי-אהדה שלך לאנגליה משבשת את דעתך וגורמת לך לפלוט פה כמה שטויות שמביישות את המעמד שלך כ"מומחה ספורט".
קבל כמה עובדות:
1) רוב האנליזות היום מעריכים את הנבחרת האנגלית (עם רוני כמובן) בין הנבחרות המובילות במונדיאל, בעיקר בהשוואה לנבחרות אנגליה בעשורים האחרונים.
אתה יכול גם להוציא את התקשורת האנגלית מהסטטיסטיקה הזו, למרות שבניגוד לדעתך, הם הכי ביקורתיים והכי תבוסתניים בקשר לנבחרתם. אתה הרי מזהה תקשורת אנגלית עם כמה צהובונים מטומטמים שזורקים סתם כותרות משלהבות.
אם כבר האנגלים מייחסים לעצמם מידה לא קטנה של "שנאה עצמית", כמו היהודים :-)
למרות שאיני יודע כעובדה, אני משוכנע שהמצב בדר' אמריקה די הפוך (ובלי קשר לרמת הנבחרות). עיניין של תרבות.
2) כמעט אף אחד, חוץ אולי ממך, לא קישר את הידיעה המרעישה על פציעתו של בקהאם לסיכויי אנגליה במונדיאל. היה מדובר בסיפור של טרגדיה אישית (טוב, מיני טרגדיה, שלא נגזים) שתפס כותרות בגלל האישיות המדוברת, לא בגלל כדורגל.

אני חושב שאני מדבר בשם כולנו ובשם כל מי שלא אוהד שרוף עד טמטום של נבחרת מסוימת, שלטובת המונדיאל רצוי שכל השחקנים המובילים יהיו כשירים לשחק.
הכי באסה זה שקבוצתך האהודה מצליחה בגלל שרוני/מסי/קאקה/... לא יכלו לשחק.

אגב, בכלל לא הזכרנו פה את הטראגדיה של מייקל אוון, הפצוע התמידי (או "הפצוע האנגלי" :-) ). קיבל צ'אנס ביונייטד ושוב יצא מהעונה בעקבות פציעה. בניגוד לבקהאם שהייתה לו קריירה ארוכה ומפוארת, האלים באמת התאכזרו לאוון יתר על המידה.
משה

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile

שליחה

לגבי בארסה,
עונה שלמה הולכת להסתכם ב-10 ימים.
גם שני משחקי רבע הגמר הקשים מאד (בלי אינייסטה :( ) שייקבעו את עתידה בליגת האלופות, וגם הסופרקלאסיקו שיקבע כנראה את גורל האליפות בלה ליגה.
ב-10 ימים הללו, תשחק הקבוצה 4 משחקים (2 בליגה ו-2 בליגת האלופות), ואם נלך קצת אחורה, אז בשבועיים הם משחקים 5 משחקים, זה קצב מטורף וזה קצב שמשקף כמעט את כל העונה המטורפת הזו.

חזור אל “ספורט”