מהו הסרט האחרון בו צפיתם?
- Lee
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4282
"The mechinis t " באמת היה סרט מיוחד, הזוי ומרתק. משחק מעולה של בריסטיאן בייל, שלקח את התפקיד רחוק מאוד עם הרזון הקיצוני שלו (עד שבשלב מסויים חששו בהפקה למצבו הבריאותי).
אם אני זוכר נכון (ראיתי את הסרט די מזמן), סוף הסרט היה לא ברור או לא חד משמעי? תקנו אותי אם אני טועה...
אם אני זוכר נכון (ראיתי את הסרט די מזמן), סוף הסרט היה לא ברור או לא חד משמעי? תקנו אותי אם אני טועה...
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
בד"כ מותחנים פסיכולוגיים הם בעלי סוף לא ברור. אני חייב לומר שדווקא בסרט הזה הסוף היה מאוד ברור.Lee כתב:"The mechinis t " באמת היה סרט מיוחד, הזוי ומרתק. משחק מעולה של בריסטיאן בייל, שלקח את התפקיד רחוק מאוד עם הרזון הקיצוני שלו (עד שבשלב מסויים חששו בהפקה למצבו הבריאותי).
אם אני זוכר נכון (ראיתי את הסרט די מזמן), סוף הסרט היה לא ברור או לא חד משמעי? תקנו אותי אם אני טועה......
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46466
Shrink
פסיכיאטר שכבר איבד את האיכפתיות כלפי הלקוחות שלו וכלפי עצמו, מוצא את עצמו מחדש.
עם קוין ספייסי.
סופר שעמום. הרבה דמויות בסרט כאשר כל דמות לוקחת את הסרט לכיוון שלה ובסוף הכל מתחבר בצורה עילגת. אין פה סיפור ראשי מוביל, אלא מיני סיפורים משעממים שהצופה לא מתחבר אליהם. זה מהסרטים הללו שיכולים להגמר בכל דקה וממש לא יהיה לנו איכפת וזה אפילו יהיה הגיוני.
1/10
פסיכיאטר שכבר איבד את האיכפתיות כלפי הלקוחות שלו וכלפי עצמו, מוצא את עצמו מחדש.
עם קוין ספייסי.
סופר שעמום. הרבה דמויות בסרט כאשר כל דמות לוקחת את הסרט לכיוון שלה ובסוף הכל מתחבר בצורה עילגת. אין פה סיפור ראשי מוביל, אלא מיני סיפורים משעממים שהצופה לא מתחבר אליהם. זה מהסרטים הללו שיכולים להגמר בכל דקה וממש לא יהיה לנו איכפת וזה אפילו יהיה הגיוני.
1/10
- DorM
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4220
כמה עלה ואיפה?JEXY כתב:פינוק של סופ"ש - the godfather trilogy בHD....
חובה בכל בית!
- theezway
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2344
סרטים בטיסה חזרה מארה"ב
ARMORED
חבורה של מאבטחים מחליטים לביים שוד של רכב משוריין ולשמור לעצמם את הכסף.
כמובן שיש פער בין התוכנית לבין הביצוע. צוות שחקנים איכותי ומתח סביר מאוד.
8 מינוס מתוך 10.
MINORITY REPORT
סרט מד"ב עם תום קרוז ובביומו של שפילברג. כל מי שלא ראה - קדימה.
מפקד יחידת מניעת פשעים נחזה ע"י חוזי העתידות ביחידה (הסבר מעט פשטני, כי אין לי כוח להרחיב), שהוא ירצח בעתיד.
הוא ממש רואה את החיזיון של הרצח וזה עומד להתבצע במקום שהוא לא מכיר והוא עומד לרצוח אדם שהוא אינו מכיר. מפה יש ספירה לאחור לרגע המדוייק שבו הוא עומד לרצוח. לדעתי הדקות שקודמות לשעת האפס בסרט הן סצינות מופת ושיעור חובה בכל חוג לקולנוע. פסקול מצויין של ג'ון ויליאמס - המלחין הקבוע של שפילברג ולוקאס.
9 + מתוך 10.
חבורה של מאבטחים מחליטים לביים שוד של רכב משוריין ולשמור לעצמם את הכסף.
כמובן שיש פער בין התוכנית לבין הביצוע. צוות שחקנים איכותי ומתח סביר מאוד.
8 מינוס מתוך 10.
MINORITY REPORT
סרט מד"ב עם תום קרוז ובביומו של שפילברג. כל מי שלא ראה - קדימה.
מפקד יחידת מניעת פשעים נחזה ע"י חוזי העתידות ביחידה (הסבר מעט פשטני, כי אין לי כוח להרחיב), שהוא ירצח בעתיד.
הוא ממש רואה את החיזיון של הרצח וזה עומד להתבצע במקום שהוא לא מכיר והוא עומד לרצוח אדם שהוא אינו מכיר. מפה יש ספירה לאחור לרגע המדוייק שבו הוא עומד לרצוח. לדעתי הדקות שקודמות לשעת האפס בסרט הן סצינות מופת ושיעור חובה בכל חוג לקולנוע. פסקול מצויין של ג'ון ויליאמס - המלחין הקבוע של שפילברג ולוקאס.
9 + מתוך 10.
אתר הבית שלי - www.ezway.co.il
- bossgt6
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4497
kingikra
אתה מדבר על Trade עם קווין קלין ?
כמו "הסחר האנושי" למשל. אולי הסרט הטוב ביותר שאיי פעם ראיתי וגם אותו המלצתי למלא אנשים ואף אחד לא ראה (לפחות לא בגלל ההמלצה שלי). פשוט סרט מצוין....
אתה מדבר על Trade עם קווין קלין ?
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
- shemsha
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1170
El secreto de sus ojos
אחרי כל הביקורות המהללות, הייתי חייב לצפות.
אני ואשתי התייאשנו אחרי שעה. צילום באמת יפה ומשחק טוב אבל אותנו הסיפור לא תפס, לא היה מותח או מעניין.
אולי עוד נסיים את זה, אבל אני בספק. נלך על 7 מתוך 10 בזכות הצילום.
אחרי כל הביקורות המהללות, הייתי חייב לצפות.
אני ואשתי התייאשנו אחרי שעה. צילום באמת יפה ומשחק טוב אבל אותנו הסיפור לא תפס, לא היה מותח או מעניין.
אולי עוד נסיים את זה, אבל אני בספק. נלך על 7 מתוך 10 בזכות הצילום.
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78962
- שם מלא: עפר לאור
קפיטליזם, סיפור אהבה
הסרט השנתי של מייקל מור, הפעם על השיטה הקפיטליסטית ועם הרבה הסברים על הנפילה הגדולה של השנים האחרונות.
הרבה האשמות וטענות מפחידות בסרט הזה, והרבה מאוד שאלות נשארות פתוחות (מי הרוויח מהמלצה של וולסטריט ע״י הממשל, כיצד ההחלטה התקבלה, מועד המשבר ואפילו מדוע ההצלה חסרת כל מנגנוני פיקוח ומגנה בעיקר על בכירי הבנקים).
מור כרגיל בתרגילים תאטרליים משעשעים וסה״כ הסרט משעשע, למרות פשטותו וההטיה המגמתית והמאוד פטרנליסטית שלו (במופגן).
נהנתי, לא הסכמתי עם חלק מהרעיונות ובהחלט הזדעזעתי ממנגנון הפניקה וקבלת ההחלטות הגרוע של הקונגרס (מתברר שלא רק אצלנו בכנסת חותמים על הצעות חוק מתוך לחץ וחוסר הבנה מוחלט של תוכן ההצעה).
8/10
הסרט השנתי של מייקל מור, הפעם על השיטה הקפיטליסטית ועם הרבה הסברים על הנפילה הגדולה של השנים האחרונות.
הרבה האשמות וטענות מפחידות בסרט הזה, והרבה מאוד שאלות נשארות פתוחות (מי הרוויח מהמלצה של וולסטריט ע״י הממשל, כיצד ההחלטה התקבלה, מועד המשבר ואפילו מדוע ההצלה חסרת כל מנגנוני פיקוח ומגנה בעיקר על בכירי הבנקים).
מור כרגיל בתרגילים תאטרליים משעשעים וסה״כ הסרט משעשע, למרות פשטותו וההטיה המגמתית והמאוד פטרנליסטית שלו (במופגן).
נהנתי, לא הסכמתי עם חלק מהרעיונות ובהחלט הזדעזעתי ממנגנון הפניקה וקבלת ההחלטות הגרוע של הקונגרס (מתברר שלא רק אצלנו בכנסת חותמים על הצעות חוק מתוך לחץ וחוסר הבנה מוחלט של תוכן ההצעה).
8/10
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
לא למרות ש TRADE סרט על אותו נושא ופחות או יותר באותה הרמה של הסחר האנושי human trafficking. אני מניח שכל מי שראה את שניהם, יהנה יותר מהראשון שהוא ראה מביניהם.bossgt6 כתב:kingikraכמו "הסחר האנושי" למשל. אולי הסרט הטוב ביותר שאיי פעם ראיתי וגם אותו המלצתי למלא אנשים ואף אחד לא ראה (לפחות לא בגלל ההמלצה שלי). פשוט סרט מצוין....
אתה מדבר על Trade עם קווין קלין ?...
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46466
The Burrowers
בתקופת המערב הפרוע, קבוצה של חיילים ומתנדבים יוצאים לחפש אחר משפחה אשר נחטפה מביתה. החבורה חושבת שהם נחטפו על ידי אינדיאנים, אך במהרה עם מגלים כי הם מתעסקים עם משהו שהם מעולם לא ראו.
סרט מוזר למדי, הוא נראה כמו מערבות מן השורה, אך מערב מפלצות אוכלות אדם. מפלצות כאלו יותר נוח לראות בסרטים אשר מתרחשים בחלל או בזמן עתידי כלשהו, ממש לא במערב הפרוע. את המפלצות עצמן הציגו יפה, לאורך כל הסרט הראו רק טלף לרגע קט או צללית בחטף ונתנו לנו לדמיין בעצמנו (הכי מפחיד). למרות זאת, משהו לא מסתדר בסרט. לא יודע אם זה בשל התקופה בה מתרחש הסרט, הדמויות שלוקחות החלטות משונות ואו בגלל הסצנות שיותר מידי חוזרות על עצמן.
פסקול DTS-HD Master Audio לא מיוחד במינו.
5/10
בתקופת המערב הפרוע, קבוצה של חיילים ומתנדבים יוצאים לחפש אחר משפחה אשר נחטפה מביתה. החבורה חושבת שהם נחטפו על ידי אינדיאנים, אך במהרה עם מגלים כי הם מתעסקים עם משהו שהם מעולם לא ראו.
סרט מוזר למדי, הוא נראה כמו מערבות מן השורה, אך מערב מפלצות אוכלות אדם. מפלצות כאלו יותר נוח לראות בסרטים אשר מתרחשים בחלל או בזמן עתידי כלשהו, ממש לא במערב הפרוע. את המפלצות עצמן הציגו יפה, לאורך כל הסרט הראו רק טלף לרגע קט או צללית בחטף ונתנו לנו לדמיין בעצמנו (הכי מפחיד). למרות זאת, משהו לא מסתדר בסרט. לא יודע אם זה בשל התקופה בה מתרחש הסרט, הדמויות שלוקחות החלטות משונות ואו בגלל הסצנות שיותר מידי חוזרות על עצמן.
פסקול DTS-HD Master Audio לא מיוחד במינו.
5/10
- nadavck
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3328
עיניים עצומות לרווחה
זהו הסרט האחרון של סטנלי קובריק, מבין הבימאים האהובים עלי. את הסרט ראיתי רק פעם אחת בכל החיים וזה היה לפני עשור, שהוא יצא בקולנוע. הצפייה השנייה, בבית, בבלו ריי, עושה לסרט טוב. אמנם הוא פחות גאוני מסרטים אחרים שלו, עדיין לו בו את ה"סטלי קובריקיות" שאני כל כך אוהב. המצלמה, העריכה, המוסיקה, הקומפוזיציה, הכל יחד משרת את העלילה והכל יחד מדבר ב"קולנוע" ולא בשפת שוברי הקופות.
הסרט מספר על מסע של קנאה והקנטה שעוברים זוג צעיר ועמיד (טום קרוז וניקול קידמן, שהיו זוג גם בחיים בזמן צילומי הסרט) ואת ההשלכות של הדבר. כל זה נדלק בעקבות שיחה על נאמנות, נשואין ומשמעות הקשר המיוחד הזה.
9/10
Minority Report
טום קרוז הוא חוקר מיוחד בחלקת ה- PreCrime שאמורה לזהות מקרי רצח עוד לפני שהם מתרחשים, אך מה קורה כאשר המערכת מדווח על רצח שהוא אמור לבצע בעוד מספר שעות?
סרט אקשן, מד"ב, מגניב ומעניין של ספילברג. מצולם נפלא, עם הצילום השרוף שספילברג כל כך אוהב לאחרונה.
8/10
NINE
עיבוד למחזמר שעובד מסרטו של פליני "שמונה וחצי", שהוא אחד הסרטים האהובים עלי בכל בזמנים. לקח לי זמן עד שהסכמתי לראות את NINE בגלל שפחדתי שאני לא אהנה מהנגיעה בסרט שאני מרגיש כל כך חזק כלפיו, אבל התגברתי והחלטתי כן לצפות.
איזה טעות!
סרט משעמם, בנאלי, מעיק ולא מעניין. המוזיקה צורמת ובעיקר מציקה באוזניים, למרות הסאונד הנפלא. השירים לא כיפים ולא זכירים.
על הנייר הסרט הזה היה אמור להיות הצלחה גדולה, מדובר בבמאי רוב מרשל שהעשה את שיקגו המוצלח, השחקנים הם דניאל דיי לואיס, ג'ודי דנץ', ניקול קידמן, פרגי, פנלופה קרוז ועוד. ההפקה מאוד מושקעת אבל התוצאה לא נעימה ולא כיפית.
בן זוגי שצפה איתי דווקא נהנה ואמר שהיה מדליק ומרגש... אז זה כנראה עניין של טעם.
אני נותן 2/10
הוא נותן 8/10
זהו הסרט האחרון של סטנלי קובריק, מבין הבימאים האהובים עלי. את הסרט ראיתי רק פעם אחת בכל החיים וזה היה לפני עשור, שהוא יצא בקולנוע. הצפייה השנייה, בבית, בבלו ריי, עושה לסרט טוב. אמנם הוא פחות גאוני מסרטים אחרים שלו, עדיין לו בו את ה"סטלי קובריקיות" שאני כל כך אוהב. המצלמה, העריכה, המוסיקה, הקומפוזיציה, הכל יחד משרת את העלילה והכל יחד מדבר ב"קולנוע" ולא בשפת שוברי הקופות.
הסרט מספר על מסע של קנאה והקנטה שעוברים זוג צעיר ועמיד (טום קרוז וניקול קידמן, שהיו זוג גם בחיים בזמן צילומי הסרט) ואת ההשלכות של הדבר. כל זה נדלק בעקבות שיחה על נאמנות, נשואין ומשמעות הקשר המיוחד הזה.
9/10
Minority Report
טום קרוז הוא חוקר מיוחד בחלקת ה- PreCrime שאמורה לזהות מקרי רצח עוד לפני שהם מתרחשים, אך מה קורה כאשר המערכת מדווח על רצח שהוא אמור לבצע בעוד מספר שעות?
סרט אקשן, מד"ב, מגניב ומעניין של ספילברג. מצולם נפלא, עם הצילום השרוף שספילברג כל כך אוהב לאחרונה.
8/10
NINE
עיבוד למחזמר שעובד מסרטו של פליני "שמונה וחצי", שהוא אחד הסרטים האהובים עלי בכל בזמנים. לקח לי זמן עד שהסכמתי לראות את NINE בגלל שפחדתי שאני לא אהנה מהנגיעה בסרט שאני מרגיש כל כך חזק כלפיו, אבל התגברתי והחלטתי כן לצפות.
איזה טעות!
סרט משעמם, בנאלי, מעיק ולא מעניין. המוזיקה צורמת ובעיקר מציקה באוזניים, למרות הסאונד הנפלא. השירים לא כיפים ולא זכירים.
על הנייר הסרט הזה היה אמור להיות הצלחה גדולה, מדובר בבמאי רוב מרשל שהעשה את שיקגו המוצלח, השחקנים הם דניאל דיי לואיס, ג'ודי דנץ', ניקול קידמן, פרגי, פנלופה קרוז ועוד. ההפקה מאוד מושקעת אבל התוצאה לא נעימה ולא כיפית.
בן זוגי שצפה איתי דווקא נהנה ואמר שהיה מדליק ומרגש... אז זה כנראה עניין של טעם.
אני נותן 2/10
הוא נותן 8/10
לצפיה באוסף הסרטים שלי:
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/nacoke
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/nacoke
- ילדיעפים
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9318
בן זוגך?.?
אמן מייסר
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35104
כן יורם, בן זוגו.ילדיעפים כתב:בן זוגך?.?...
- ילדיעפים
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9318
טוב,אם זה שידוך נתקדם הלאה 
אמן מייסר
- tobenary
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2472
אני ראיתי את כל הסרט כמעט בהילוך מהיר של פי2 או 4עיניים עצומות לרווחה...
לא נהניתי מאף רגע!
(טעמי בלבד)
מי שנותן-מתמלא
מי שלוקח-מתרוקן
מי שלוקח-מתרוקן
- toxin
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9357
מחזק. אחד הסרטים הפחות טובים שקובריק עשה.אני ראיתי את כל הסרט כמעט בהילוך מהיר של פי2 או 4 לא נהניתי מאף רגע....
מפריז באהבה: ג'יימס ריס (ג'ונתן רייס מאיירס) הוא דיפלומט צעיר בקונסוליה האמריקאית בפריז. ג'יימס אומנם לקח בחשבון שהמשרה תהיה תובענית וקשה, אבל על ההרפתקה שהוא עומד לעבור הוא מעולם לא חלם. וכך לפתע, ג'יימס מוצא את עצמו משתף פעולה עם סוכן הפ בי איי הסודי צ'ארלי ווקס (ג'ון טרבולטה) בנסיון לעצור קבוצת מחבלים בינלאומית המאיימת לפוצץ מקום הומה אדם. (מתוך אתר "סרטים").
ג'ון טרבולטה משחק מין ג'ימס בונד מחוספס (ולא אמין בכלל). אקשן בלי יותר מדי שכל. לוק בסון עשה סרטי אקשן יותר טובים.
10\6
- איתי_הגיתי
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6052
כנ"ל, חוץ מהעכוז המלבב של גברת קידמן.tobenary כתב:אני ראיתי את כל הסרט כמעט בהילוך מהיר של פי2 או 4עיניים עצומות לרווחה...
לא נהניתי מאף רגע!
(טעמי בלבד)...
שם שמתי הילוך איטי + רוורס.
- yarino
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3439
בהחלט מסכים,לטעמי זה אחד הסרטים היותר טובים של קרוז.nadavck כתב:עיניים עצומות לרווחה
9/10...
- mulder
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7665
THE KILLER
צ'או יאן פאט בסרט של ג'ון וו.
מתנקש מקצועי לוקח משימה אחרונה כדי לפרוש, אבל מעסיקיו בוגדים בו ורוצים לחסלו וגם חוקר משטרה ששותפו נהרג מנסה לתפוס אותו.
כמובן יש את הסגנון של ג'ון וו מה שמבטיח סצנות אקשן מרהיבות. לא בטוח שהסרט מתאים לכולם מבחינת שאר הדברים, זה סרט הונג קונגי ,אז רמת הדרמה אצלם היא אחרת מסרטים אמריקאים של ג'ון וו ויש קצת יותר הקצנה וקיטש.
מומלץ למי שאוהב את הסרטים של הבמאי.
ציון = 7
צ'או יאן פאט בסרט של ג'ון וו.
מתנקש מקצועי לוקח משימה אחרונה כדי לפרוש, אבל מעסיקיו בוגדים בו ורוצים לחסלו וגם חוקר משטרה ששותפו נהרג מנסה לתפוס אותו.
כמובן יש את הסגנון של ג'ון וו מה שמבטיח סצנות אקשן מרהיבות. לא בטוח שהסרט מתאים לכולם מבחינת שאר הדברים, זה סרט הונג קונגי ,אז רמת הדרמה אצלם היא אחרת מסרטים אמריקאים של ג'ון וו ויש קצת יותר הקצנה וקיטש.
מומלץ למי שאוהב את הסרטים של הבמאי.
ציון = 7
- Lee
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4282
איתי_הגיתי כתב:כנ"ל, חוץ מהעכוז המלבב של גברת קידמן.tobenary כתב:אני ראיתי את כל הסרט כמעט בהילוך מהיר של פי2 או 4עיניים עצומות לרווחה...
לא נהניתי מאף רגע!
(טעמי בלבד)...
שם שמתי הילוך איטי + רוורס....
איתי_הגיתי
אם חובב עכוזים לבנבנים ומלבבים הינך
הנאתך מובטחת