עדכוני קושחה: Popcorn Hour C-200
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
nir11,
אף אחד לא אמר שהטענות שלך לא מוצדקות...
אני חושב שיש השוואות שהן ממש לא קשורות, זה הכל.
דרך אגב, אני עדיין מחכה שאלנבי יערוך עדכון ב"סקירה" שלו, יש שם לפחות ארבעה פרמטרים שהדירוג בהם צריך להשתנות מקצה לקצה... כפי שהוא אמר, הביצועים האמיתיים נמדדים על ידי המשתמשים בשטח...
אף אחד לא אמר שהטענות שלך לא מוצדקות...
אני חושב שיש השוואות שהן ממש לא קשורות, זה הכל.
דרך אגב, אני עדיין מחכה שאלנבי יערוך עדכון ב"סקירה" שלו, יש שם לפחות ארבעה פרמטרים שהדירוג בהם צריך להשתנות מקצה לקצה... כפי שהוא אמר, הביצועים האמיתיים נמדדים על ידי המשתמשים בשטח...
חברת פופקורן וחברת Xtreamer דפקו לגמרי את עולם הסטרימרים, ייתכן שהם עשו ויעשו לא מעט כסף על המכשירים שלהם ועל היכולת שלהם לפרסם ולקדם את הציוד שלהם בעולם, אבל הם וחברות כמוהם בתחום הזה, הם כבר היום הסיבה למה השוק הזה היה וישאר שוק נישתי ולא יותר מזה (יסלחו לי כל יצרני מזרימי המדייה האחרים אתכם אני לא מכיר וייתכן ואצלכם המצב וההתנהלות טובים יותר...החברות האלה פשוט דופקות לכם את השוק ומעטים האנשים שיצליחו להבין למה יש בעייה בתחום מזרימי המדייה ולמה הכל כל כך לא יציב. זה סתאם נובע בגלל שכל מה שמעניין את החברות האלה זה מחיר\כסף ולא איכות או אמינות)....אינשאללה תגיע אפילו חברת אפל, השנואה עלי כל כך, ותבלע את חברות ההטעיה האלה....לקחו משהו עם פוטניצאל בלתי נתפס בתקופה בו אף אחד לא חשב להתחרות ולהיכנס לתחום הזה שהמתחרה היחיד להם היו אלטרנטיבות מבוססות מחשב (HTPC) והצליחו לגרום למוצרים שלהם, לא רק להיות מסובכים כמו מחשב ביתי אלא להיות מלאים בבאגים בלי שתהיה להם את היכולת (נעזוב רגע רצון) לתקן ולייצב את המכשירים שלהם....העיקר שפופקורן תכניס "בקרוב" תמיכה בתלת מימד כי בדו מימד לא כל כך הולך להם....
אגב, הדבר המוזר בעיני הוא המנטרה שהרבה כאן דוחפים וזה שמזרימי המדייה הם מכשירים מאוד פשוטים וקלים להתקנה וכל מה שצריך לעשות על מנת לגרום להם לעבוד זה להוציא אותם מהקופסה לחבר לרשת ולחשמל ולהתחיל לצפות בתכני HD
אגב, שלא תגידו שגלשתי לתחום אחר בשרשור הזה, אז אצלי לפחות הגירסה האחרונה ששוחרה אחרי חודשיים (כמדומני) למכשיר ה C-200 היא פשוט גירסת פרווה. מרגיש לי כאילו היו צריכים לשחרר משהו כדי להרגיע את קהילת הרוכשים אז שיחררו גירסה....החוייה הייתה ונשארה אצלי די זהה (למעט אולי זה שהצלחתי לנגן את הסרט prince of persia)
נתראה עוד חודשיים-שלושה בגירסת הקושחה הבאה של ה C-200 ובדרך נפגוש עוד איזה 20-30 גירסאות ביטא ככה שנרגיש שהם עובדים מאוד קשה שם על מנת לספק לנו חוויה עילאית
אגב, הדבר המוזר בעיני הוא המנטרה שהרבה כאן דוחפים וזה שמזרימי המדייה הם מכשירים מאוד פשוטים וקלים להתקנה וכל מה שצריך לעשות על מנת לגרום להם לעבוד זה להוציא אותם מהקופסה לחבר לרשת ולחשמל ולהתחיל לצפות בתכני HD
אגב, שלא תגידו שגלשתי לתחום אחר בשרשור הזה, אז אצלי לפחות הגירסה האחרונה ששוחרה אחרי חודשיים (כמדומני) למכשיר ה C-200 היא פשוט גירסת פרווה. מרגיש לי כאילו היו צריכים לשחרר משהו כדי להרגיע את קהילת הרוכשים אז שיחררו גירסה....החוייה הייתה ונשארה אצלי די זהה (למעט אולי זה שהצלחתי לנגן את הסרט prince of persia)
נתראה עוד חודשיים-שלושה בגירסת הקושחה הבאה של ה C-200 ובדרך נפגוש עוד איזה 20-30 גירסאות ביטא ככה שנרגיש שהם עובדים מאוד קשה שם על מנת לספק לנו חוויה עילאית
- Irus
- חבר מביא חבר

וואו, זה היה פסימי, הצלחת לבאס אותי קצת...
הרבה מן הטענות שלך נכונות, אבל דווקא בנושא הזה, אני חייב להגיד שבמידה ועושים שימוש בתכנים "רגילים" כגון MKV למיניהם ופרקי סדרות SD, שהמשתמש הממוצע משתמש בהם הרבה (ולא מתעסקים עם דברים אחרים), גם האקסטרימר וגם הפופקורן (כמו רוב הסטרימרים) נותנים מענה קליל ופשוט, ורבים יגידו שזה עדיף על צריבות, התקנות וחיבורים של ציוד מחשוב למסך הטלוויזיה הביתי.osherov כתב:
...
Irus,
אם לא הצלחת להתבאס עד עכשיו, אז זה כבר לא לעולם לא יקרה
(במקרה הכי גרוע המכשיר יישאר בדיוק באותו המצב כמו היום)....בקשר לפשטות המכשיר אז אני מרים את הכפפה ומוכן לבדוק איתך האומנם אין על הפשטות של מזרימדיות? או שזאת אשלייה מוטעית שנוצרה ע"י החברות עצמן וקצת כאן בפורום.....בואו ניקח את ה C-200 וננסה להסביר לאדם הפשוט מה הוא צריך לעשות על מנת לקנפג ולגרום למכשיר הזה לעבוד עם התכונות המענינות כדי שיקבל את החוייה שלשמה הוא שילם....נתחיל:
-להוריד גירסת קושחה ולהתקין אותה
-להתקין נגד בלוריי מובנה בתוך המכשיר (אפשר בחנות רק יעלה עוד כסף ולא לשכוח לבדוק האם הנגן נתמך ולא עושה בעיות)
-התקנת דיסק קשיח מתאים במכשיר (לא מסובך אבל לא לשכוח לקרוא האם הדיסק נתמך ולא עושה בעיות)
-התקנת תוכנות NMT CSI
-הגדרת שיתופיות לתכני הנצפים ברשת
-הגדרת שיתופיות במכשיר עצמו (די מוזר אבל חייבים להתקין את ה NMT CSI לפני שאפשר לבצע את הפעולה הבסיסית הזאת)
-התקנת YAMJ או OVERSIGHT ותחילת העבודה (הגדרות ועוד הגדרות) לסריקת כל התכנים שלו ואח"כ לוודא שהכל מזוהה כמו שצריך (הסרטים שלא זוהו צורכים קריאה של מדריכים על איך לתקן את הבעייה)
-רוצים סקין אחר? רוצים עברית ב jukebox? תתחילו לחפש מדריכים ועורך טקסט טוב
-רוצים לנגן משני מקורות שונים ברשת בשימוש jukebox, תתחילו לחפש מדריכים ועורך טקסט לינוקסי
-רוצים רכיב שיודע לנגן ממספר מקורות ברשת חפשו מדריכים על Myhome ותתחילו לעבוד
-רוצים רשת מהירה (ג'יגה לא תקבלו אבל מהירה יותר ממה שחלונות מספק לכם), חפשו מדריכים על NFS בסביבת חלונות (מה זה להתקין עוד תוכנה?!)
-רוצים להשתמש בשלט אוניברסלי-לכו תרכשו מתאם ושלט נוסף למכשיר שלכם (זה נכון ל C-200)
אני מניח שזה מספיק וזה עוד לפני שדיברתי על הבאגים שיש במכשירים האלה......אה ועוד דבר קטן, אל תשכחו לחפש במדריכים אין מכבים לגמרי את המכשיר ולמה כפתור ה Power זה לא מה שחשבתם ואתם צריכים להקיש על רצף אחר. לסיכום, אני לא אכנס לויכוח האם HTPC קל או קשה יותר לקינפוג והגדרה (קשה יותר אבל לא בהרבה) אבל כן חושב שסטרימר =! פשטות (נכון לפחות ל C-200)
כנסו קצת לפורום מזרימי המדיה ותקראו על הבעיות החוזרות ונשנות של כמעט כל אחד חדש כאן שרכש מכשיר ואחרי זה תזכרו שציבור חברי הפורום הוא הרבה יותר מתקדם ומבין מהציבור הממוצע שרוכש לדוגמה מזרימדייה בדיוטי-פרי ואם אנחנו נתקלים בכל הרבה מכשולים מה יגידו "העמך"....Irus, תחשוב על כמה פעמים ענית את אותה התשובה למשתמש חדש נוסף ותבין שאם כמעט כולם שואלים את אותם השאלות סימן שהעסק לא פשוט להתקנה ולהגדרה
Irus,
גם במחשב הביתי אני יכול להתקין תוכנה אחת (נניח VLC) ולנגן כמעט כל תוכן קיים בשוק, אבל כדי שהמכשיר הזה באמת יעבוד כמו HTPC (חוויה) צריך לבצע עוד כמה פעולות....כנ"ל לגבי הפופקורן
אם לא הצלחת להתבאס עד עכשיו, אז זה כבר לא לעולם לא יקרה
-להוריד גירסת קושחה ולהתקין אותה
-להתקין נגד בלוריי מובנה בתוך המכשיר (אפשר בחנות רק יעלה עוד כסף ולא לשכוח לבדוק האם הנגן נתמך ולא עושה בעיות)
-התקנת דיסק קשיח מתאים במכשיר (לא מסובך אבל לא לשכוח לקרוא האם הדיסק נתמך ולא עושה בעיות)
-התקנת תוכנות NMT CSI
-הגדרת שיתופיות לתכני הנצפים ברשת
-הגדרת שיתופיות במכשיר עצמו (די מוזר אבל חייבים להתקין את ה NMT CSI לפני שאפשר לבצע את הפעולה הבסיסית הזאת)
-התקנת YAMJ או OVERSIGHT ותחילת העבודה (הגדרות ועוד הגדרות) לסריקת כל התכנים שלו ואח"כ לוודא שהכל מזוהה כמו שצריך (הסרטים שלא זוהו צורכים קריאה של מדריכים על איך לתקן את הבעייה)
-רוצים סקין אחר? רוצים עברית ב jukebox? תתחילו לחפש מדריכים ועורך טקסט טוב
-רוצים לנגן משני מקורות שונים ברשת בשימוש jukebox, תתחילו לחפש מדריכים ועורך טקסט לינוקסי
-רוצים רכיב שיודע לנגן ממספר מקורות ברשת חפשו מדריכים על Myhome ותתחילו לעבוד
-רוצים רשת מהירה (ג'יגה לא תקבלו אבל מהירה יותר ממה שחלונות מספק לכם), חפשו מדריכים על NFS בסביבת חלונות (מה זה להתקין עוד תוכנה?!)
-רוצים להשתמש בשלט אוניברסלי-לכו תרכשו מתאם ושלט נוסף למכשיר שלכם (זה נכון ל C-200)
אני מניח שזה מספיק וזה עוד לפני שדיברתי על הבאגים שיש במכשירים האלה......אה ועוד דבר קטן, אל תשכחו לחפש במדריכים אין מכבים לגמרי את המכשיר ולמה כפתור ה Power זה לא מה שחשבתם ואתם צריכים להקיש על רצף אחר. לסיכום, אני לא אכנס לויכוח האם HTPC קל או קשה יותר לקינפוג והגדרה (קשה יותר אבל לא בהרבה) אבל כן חושב שסטרימר =! פשטות (נכון לפחות ל C-200)
כנסו קצת לפורום מזרימי המדיה ותקראו על הבעיות החוזרות ונשנות של כמעט כל אחד חדש כאן שרכש מכשיר ואחרי זה תזכרו שציבור חברי הפורום הוא הרבה יותר מתקדם ומבין מהציבור הממוצע שרוכש לדוגמה מזרימדייה בדיוטי-פרי ואם אנחנו נתקלים בכל הרבה מכשולים מה יגידו "העמך"....Irus, תחשוב על כמה פעמים ענית את אותה התשובה למשתמש חדש נוסף ותבין שאם כמעט כולם שואלים את אותם השאלות סימן שהעסק לא פשוט להתקנה ולהגדרה
Irus,
גם במחשב הביתי אני יכול להתקין תוכנה אחת (נניח VLC) ולנגן כמעט כל תוכן קיים בשוק, אבל כדי שהמכשיר הזה באמת יעבוד כמו HTPC (חוויה) צריך לבצע עוד כמה פעולות....כנ"ל לגבי הפופקורן
כל פעם שאני קורא כאן את התגובות
אני שואל את עצמי האם אצלי הכל עובד טוב כי :
1. אני משמש "פשוט" ולא דורש יותר מידי.
2. זכיתי במכשיר שלא עושה בעיות.
ברשותי ה C200. אני מוריד מאות סרטי HD הופעות מוסיקה FLAC קבצי ISO ועוד.
אין דבר אחד שלא עובד לי. פשוט אין.
אני חושב שהבעיה איננה עם החברה הבעיה היא עשרות רבות של פורמטים שונים שכל האקר שמשחרר סרט מעלה אותו בקידוד קצת שונה. אני טוען זאת שכן אפילו במחשב אני נאלץ להפעיל 4 תוכנות צפיה שונות שכן לא הכל עובד בכולן :
MEDIA PLAYER CLASIC
VLC
ARCSOFT TOTAL MEDIA THEATER
POWER DVD 10
ואילו במזרים מדיה הדבר היחידי שאיני מצליח לנגן זה קבצי DVD-AUDIO בקובץ ISO וזה ידוע שלא ניתן לנגנם.
אני מאד מרוצה, סוף סוף תכני HD, נגמר עידן הצריבות, הכל נגיש דרך ה NAS.
אני חושב שהבעיה איננה עם החברה הבעיה היא עשרות רבות של פורמטים שונים שכל האקר שמשחרר סרט מעלה אותו בקידוד קצת שונה. אני טוען זאת שכן אפילו במחשב אני נאלץ להפעיל 4 תוכנות צפיה שונות שכן לא הכל עובד בכולן :
MEDIA PLAYER CLASIC
VLC
POWER DVD 10
ואילו במזרים מדיה הדבר היחידי שאיני מצליח לנגן זה קבצי DVD-AUDIO בקובץ ISO וזה ידוע שלא ניתן לנגנם.
אני מאד מרוצה, סוף סוף תכני HD, נגמר עידן הצריבות, הכל נגיש דרך ה NAS.
אושרוב האם מנגן לך את הסרט הנסיך הפרסי חלק או שגם לך יש היתקעויות קפיצות ו"פיגיונות" שצצים באמצע הסרט ?osherov כתב: ולהתחיל לצפות בתכני HD![]()
אגב, שלא תגידו שגלשתי לתחום אחר בשרשור הזה, אז אצלי לפחות הגירסה האחרונה ששוחרה אחרי חודשיים (כמדומני) למכשיר ה C-200 היא פשוט גירסת פרווה. מרגיש לי כאילו היו צריכים לשחרר משהו כדי להרגיע את קהילת הרוכשים אז שיחררו גירסה....החוייה הייתה ונשארה אצלי די זהה (למעט אולי זה שהצלחתי לנגן את הסרט prince of persia)...
Re: כל פעם שאני קורא כאן את התגובות
קובי כנראה שאתה לא מנגן RIPP ים של בלו ריי אחרת לא הכל היה הולך חלק כל כך ,ודרך אגב TMT3 אותה ציינת היא אחת מתוכנות הPC הטובות שבאופן אישי אני יכול להגיד לך לא אכזבה אף פעם בניגון RIP כמובן עם תמיכה בכל הפורמטים החדשים.kobbi כתב:אני שואל את עצמי האם אצלי הכל עובד טוב כי :
MEDIA PLAYER CLASIC
VLC
POWER DVD 10
אני מאד מרוצה, סוף סוף תכני HD, נגמר עידן הצריבות, הכל נגיש דרך ה NAS....
Netstat,
דווקא ניגן לי חלק לגמרי...
יצא במקרה שבאתי לנגן את הסרט הזה יום לפני שפורסם הקישור לעידכון הגירסה וה C-200 נכשל לנגן אותו (לא הייתה תמונה רק קול) ולכן מייד אחרי עידכון הקושחה הלכתי (בסקפטיות יש לציין) לבדוק שוב ולהפתעתי הוא ניגן את הסרט מהתחלה עד הסוף...באופן חלק לגמרי (אגב, ממש לא משהו הסרט הזה.....איפה זה ואיפה המשחק המדהים אותו שיחקתי לפני הרבה שנים ב X-Box המקורי שלא לדבר על המשחק האגדי שהיה לפני הרבה מאוד מאוד שנים למחשבי ה PC.....ב 60 דקות הייתי צריך להציל את הנסיכה...איזה נוסטלגיה)
דווקא ניגן לי חלק לגמרי...
יצא במקרה שבאתי לנגן את הסרט הזה יום לפני שפורסם הקישור לעידכון הגירסה וה C-200 נכשל לנגן אותו (לא הייתה תמונה רק קול) ולכן מייד אחרי עידכון הקושחה הלכתי (בסקפטיות יש לציין) לבדוק שוב ולהפתעתי הוא ניגן את הסרט מהתחלה עד הסוף...באופן חלק לגמרי (אגב, ממש לא משהו הסרט הזה.....איפה זה ואיפה המשחק המדהים אותו שיחקתי לפני הרבה שנים ב X-Box המקורי שלא לדבר על המשחק האגדי שהיה לפני הרבה מאוד מאוד שנים למחשבי ה PC.....ב 60 דקות הייתי צריך להציל את הנסיכה...איזה נוסטלגיה)
- Irus
- חבר מביא חבר

osherov,
אין ספק שהקינפוג שאתה הצעת דורש התעסקות רצינית, ובטוח שלא כל אחד מסוגל/מעוניין לבצע אותו.
אני דיברתי בעיקר על פלאג-אנד-פליי בסגנון של אקסטרימר/פופקורן עם DOK מחובר, תכנים פשוטים וזהו...
אין ספק שהקינפוג שאתה הצעת דורש התעסקות רצינית, ובטוח שלא כל אחד מסוגל/מעוניין לבצע אותו.
אני דיברתי בעיקר על פלאג-אנד-פליי בסגנון של אקסטרימר/פופקורן עם DOK מחובר, תכנים פשוטים וזהו...
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46434
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5086 פעמים
Netstat,
הזכרת מספר סרטי Blu-ray שלא עובדים אצלך. בדקתי מהרשימה שלך רק את Sherlo-ck Holmes וראיתי שהוא עובד בצורה תקינה. מה בדיוק לא עובד בסרט?
הזכרת מספר סרטי Blu-ray שלא עובדים אצלך. בדקתי מהרשימה שלך רק את Sherlo-ck Holmes וראיתי שהוא עובד בצורה תקינה. מה בדיוק לא עובד בסרט?
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17935
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
אבל במידה וזו הבעיה של האזור הוא אמור לקבל הודעה על זה אין פה ענין של פיספוסים.ziv_r כתב:כנראה שמכוון אצלך Region שגוי. החלף אותו לאחר....
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

istarmini,
שלילי. לא תמיד הכותרים מכילים הודעה כזאת ובמקרה כזה המשתמש נשאר באפלה.
יש די הרבה כותרים כאלו בהם נדמה שהמזרימדיה נכשל בלנגן אותם עם תפריטים, אך בסופו של דבר אם משנים את ה Region, הכותר עולה בהצלחה.
כיום חברת PH טוענת כי היא לא יכולה להציג הודעה מתאימה כזאת במידה ויש בעית Region מכיוון שברגע שהכותר עולה, ה BD-J תופס שליטה ומונע ממנה ידיעה על המתרחש. זאת למשל הסיבה למימוש SimpleBD, אנחנו חפים מבעיות כאלו - אבל מוותרים על תפריטים.
שלילי. לא תמיד הכותרים מכילים הודעה כזאת ובמקרה כזה המשתמש נשאר באפלה.
יש די הרבה כותרים כאלו בהם נדמה שהמזרימדיה נכשל בלנגן אותם עם תפריטים, אך בסופו של דבר אם משנים את ה Region, הכותר עולה בהצלחה.
כיום חברת PH טוענת כי היא לא יכולה להציג הודעה מתאימה כזאת במידה ויש בעית Region מכיוון שברגע שהכותר עולה, ה BD-J תופס שליטה ומונע ממנה ידיעה על המתרחש. זאת למשל הסיבה למימוש SimpleBD, אנחנו חפים מבעיות כאלו - אבל מוותרים על תפריטים.
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
אני נוטה להסכים עם אריה.
זה לא בדיוק PNP, הדברים לא עובדים באותה הקלות שבה הם אמורים היו לעבוד.
למה אני צריך NMT CSI? למה אני צריך להתעסק עם קבצים ועם עורך לינוקסי כדי לנגן מכמה מקורות? שלא לדבר על JB ועל ההתעסקות איתו (אני די זנחתי את הנושא).
אני חושב שבמחיר של C-200 ניתן לחבר מחשב לא רע שינגן את כל התכנים, ועם התעסקות חד פעמית של התקנת תוכנות ומקודדים.
שלא תבינו אותי לא נכון, אחרי שכבר קינפגתי את ה-C200 שלי, אני כבר לא צריך להתעסק איתו יותר, העסק רץ כמו שצריך, אבל אם אני מסתכל על HTPC, זה בדיוק אותו מצב שם, אחרי הקינפוג הראשוני, אין מה להתעסק יותר.
זה לא בדיוק PNP, הדברים לא עובדים באותה הקלות שבה הם אמורים היו לעבוד.
למה אני צריך NMT CSI? למה אני צריך להתעסק עם קבצים ועם עורך לינוקסי כדי לנגן מכמה מקורות? שלא לדבר על JB ועל ההתעסקות איתו (אני די זנחתי את הנושא).
אני חושב שבמחיר של C-200 ניתן לחבר מחשב לא רע שינגן את כל התכנים, ועם התעסקות חד פעמית של התקנת תוכנות ומקודדים.
שלא תבינו אותי לא נכון, אחרי שכבר קינפגתי את ה-C200 שלי, אני כבר לא צריך להתעסק איתו יותר, העסק רץ כמו שצריך, אבל אם אני מסתכל על HTPC, זה בדיוק אותו מצב שם, אחרי הקינפוג הראשוני, אין מה להתעסק יותר.
אולי לא התנסחתי נכון, אני אסביר שוב:ziv_r כתב:כנראה שמכוון אצלך Region שגוי. החלף אותו לאחר....
בגרסא הקושחה הקודמת, הסרט עלה. לא שיניתי כלום בסרט לא שיניתי כלום ב REGION, רק עדכנתי קושחה. עכשיו הסרט לא עולה.
אני לא רואה איך זה קשור למשהו שאני לא עושה בסדר, בטח לא ל REGION.
אגב, כל כותרי ה BR האלה ממילא פרוצים, אני הייתי מצפה להדרש לשנות אזור רק בניגון דיסקים פיזיים.
זו בדיוק החוויה שיש לי בניגון DVD - מעולם לא היה לי ISO שלא נוגן, אבל כאשר אני מכניס כותר פיזי, לעיתים יש אזהרת אזור.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

nir11,
קיימים די הרבה ריפים של Blu-ray שהגנת ה Region נותרה בהם. ייתכן ועדכון הקושחה שינה Region לשונה ממה שהריפ שאתה מנסה להריץ דורש.
אחרון, הכותר המדובר עולה אצלי בצורה תקינה עם תפריטים, אז זוהי בעיה נקודתית אצלך, כנראה שעם ה Region או גרסת הכותר.
קיימים די הרבה ריפים של Blu-ray שהגנת ה Region נותרה בהם. ייתכן ועדכון הקושחה שינה Region לשונה ממה שהריפ שאתה מנסה להריץ דורש.
אחרון, הכותר המדובר עולה אצלי בצורה תקינה עם תפריטים, אז זוהי בעיה נקודתית אצלך, כנראה שעם ה Region או גרסת הכותר.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אבי - לרוב האנשים אין כמה מקורות. רוב האנשים ישתמשו בכונן USB אחד או מחשב אחד ברשת.
זה שרובנו כאן משוגעים. זה משהו אחר לגמריי.
ד"א - מי שרק רוצה להריץ סרטים - יכול להשתמש בNETWORK BROWSER ולגלוש לNFS/SAMBA כל פעם מחדש בקלות - בלי שום הגדרות.
זה שרובנו כאן משוגעים. זה משהו אחר לגמריי.
ד"א - מי שרק רוצה להריץ סרטים - יכול להשתמש בNETWORK BROWSER ולגלוש לNFS/SAMBA כל פעם מחדש בקלות - בלי שום הגדרות.