Lost - עונה 5
- OferL
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3906
- נתן תודות: 323 פעמים
- קיבל תודות: 118 פעמים
קו הזמן יכול להתפצל לשניים. למעשה עד אינסוף לפי התאוריה הפיזיקלית. אבל בסידרת טלויזיה זה יהפוך את הצפיה לבלתי אפשרית כמעט. הפעם היחידה שראיתי משהו כזה היתה בסרט דלתות מסתובבות עם גווינית פלטרו. אבל בסרט הרעיון הוצג כמרכז הסיפור והכל סבב סביב שתי המציאויות הנפרדות. לא נראה לי שבסידרה יוכלו ללכת לכיוון כזה. מה שנשאר הוא ש
או שהפיצוץ לא הצליח לעצור את מהלך הדברים
או שהפיצוץ בעצם גרם למהלך לקרות
מה שמיילס אמר
או שהפיצוץ לא הצליח לעצור את מהלך הדברים
או שהפיצוץ בעצם גרם למהלך לקרות
מה שמיילס אמר
Enjoy the Silence
דווקא גייקוב הסתובב סביב החברה מאושיאניק ולא השני...OferL כתב:המשפט שג'קוב אמר לפני שמת
they are coming
יהיה לדעתי המפתח לעונה הבא ולכל הסידרה
השניים שראינו בפרק הסיום הם כנראה חלק מקבוצה או משהו גדול יותר
האי הוא אולי מקום המחבוא/גלות שלהם בזמן
בכל מקרה התגלית הגדולה של הפרק היא התובנה שכל הסידרה הייתה שרשרת של פעולות שביצע השני (שאין לו שם) כדי לחדור את ההגנות של ג'קוב ולמצוא מישהו שיוכל להרוג אותו בשבילו
כלומר הפעולות שלו החלו כבר בתקופת האחרים אולי עוד בימי האוניה העתיקה. אבל את זה לא ראינו. מה שכן הוא הוליך שרשרת של הונאות סביב הקבוצה שעל המטוס, דארמה והאחרים בזמנים שונים כדי לשכנע את ריצ'ארד לקבל את ג'ון כמנהיג ולהוליך את השני תחת מסווה של ג'ון שקם לתחיה לתוך המאורה של ג'יקוב יחד עם אדם שהוא רוצח פסיכופת... כנראה שהוא ממש אבל ממש שונא אותו......
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
כן, זה היה ג'ייקוב. הרי זה כל הרעיון, שג'ייקוב דאג להביא לאי אנשים, כמו שהביא את ה- Black Rock.
לגבי הצריף, אני מניח שמי שהיה שם כל הזמן, היה הבחור השני, ולא ג'ייקוב. הוא זה שאמר ללוק "help me", מה שבדיעבד לוק אכן עשה...
לגבי הצריף, אני מניח שמי שהיה שם כל הזמן, היה הבחור השני, ולא ג'ייקוב. הוא זה שאמר ללוק "help me", מה שבדיעבד לוק אכן עשה...
הוכח מדעית אפשר להתמסטל מצפייה באבודים.
ממש מעניין לחלוטין, כל רגע אמרתי לעצמי שלא יעשו שום מתח, כי אז אני לא יזכור.
שמתם לב, שאת הפרק סיכום עשו עכשיו [בסוף העונה ה-5] ולא בתחילת עונה הבאה [העונה ה-6]?
נ.ב.
איזה כוסיות קייט, ג'ולייט, ואלואיז הצעירה [שהרגה את פארדיי].
שמתם לב, שאת הפרק סיכום עשו עכשיו [בסוף העונה ה-5] ולא בתחילת עונה הבאה [העונה ה-6]?
נ.ב.
איזה כוסיות קייט, ג'ולייט, ואלואיז הצעירה [שהרגה את פארדיי].
מוזמנים לבקר בבלוג שלי חסר תקנה - בלוג בנושא תקנה 380, רכבים ומה שביניהם
ושארלוט לאt?nimrodg כתב:הוכח מדעית אפשר להתמסטל מצפייה באבודים.
נ.ב.
איזה כוסיות קייט, ג'ולייט, ואלואיז הצעירה [שהרגה את פארדיי]....
http://www.thetailsection.com/index.php ... alks-lost/
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8134
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 474 פעמים
כנראה שאני אבוד ..adsagi כתב:כן, זה היה ג'ייקוב. הרי זה כל הרעיון, שג'ייקוב דאג להביא לאי אנשים, כמו שהביא את ה- Black Rock.
...
מה זה ה Black Rock ? והאם אנחנו צופים באותה סדרה ?
עריכה
טוב הבנתי לבד,
אבל האם הספינה שראינו בתחילת הפרק האחרון היא אותה ספינה מדוברת ?
נערך לאחרונה על ידי Lior_M ב 17/05/2009 3:43, נערך פעם 1 בסך הכל.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
פרק סיום מעולה, אגב הפסל באי הוא של אל התנין המצרי סובק - http://en.wikipedia.org/wiki/Sobek, אם נתחשב בזה ובעובדה שהכל שם מקושט בהירוגליפים, נראה לי שאולי מדובר בשני כוהנים מצרים שהיריבות ביניהם נמשכת הרבה יותר מכמה מאות שנים...
- BigDragoon
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
סיום עונה.
לסדרה יש עוד עונה אחת וזהו (עונה 6).
לסדרה יש עוד עונה אחת וזהו (עונה 6).
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
עופר, גם אליזבת טיילור שיחקה את קליאופטרה - אני לא חושב שהמראה מזיז משהו לחברה בהוליווד.
חוץ מזה שהמצרים של היום זה לא המצרים של פעם - אני לא חושב שהם היו כהים במיוחד פעם. ודבר אחרון, אמנם לא ראינו שג'ייקוב משנה דמויות אבל כן ראינו שהשני לובש דמויות כרצונו ככה שזה לא ממש משנה.
בכל אופן עכשיו ראינו שיש שני מקדשים - אחד של העשן והשני של ג'ייקוב ואם אני זוכר נכון גם בראשון יש הירוגליפים ככה שזה די מסתדר. כמובן שאף פעם אי אפשר לדעת אצלם.
דבר מוזר לפי דעתי זה העובדה שהאחרים משתמשים בשני המקדשים - כנראה שהם לא יודעים שיש יריבות ושהעשן הוא למעשה יריב של ג'ייקוב, זה יכול להסביר למה בן אף פעם לא ראה את ג'ייקוב, בן הרי ניצל באמצעות העשן אז אולי הוא שייך לשני בלי ידיעתו.
חוץ מזה שהמצרים של היום זה לא המצרים של פעם - אני לא חושב שהם היו כהים במיוחד פעם. ודבר אחרון, אמנם לא ראינו שג'ייקוב משנה דמויות אבל כן ראינו שהשני לובש דמויות כרצונו ככה שזה לא ממש משנה.
בכל אופן עכשיו ראינו שיש שני מקדשים - אחד של העשן והשני של ג'ייקוב ואם אני זוכר נכון גם בראשון יש הירוגליפים ככה שזה די מסתדר. כמובן שאף פעם אי אפשר לדעת אצלם.
דבר מוזר לפי דעתי זה העובדה שהאחרים משתמשים בשני המקדשים - כנראה שהם לא יודעים שיש יריבות ושהעשן הוא למעשה יריב של ג'ייקוב, זה יכול להסביר למה בן אף פעם לא ראה את ג'ייקוב, בן הרי ניצל באמצעות העשן אז אולי הוא שייך לשני בלי ידיעתו.
כן, זאת אותה ספינה שראינו בעונות הראשונות (הראשונה או השנייה, אני לא זוכר בדיוק).Lior_M כתב:כנראה שאני אבוד ..adsagi כתב:כן, זה היה ג'ייקוב. הרי זה כל הרעיון, שג'ייקוב דאג להביא לאי אנשים, כמו שהביא את ה- Black Rock.
...
מה זה ה Black Rock ? והאם אנחנו צופים באותה סדרה ?
עריכה
טוב הבנתי לבד,
אבל האם הספינה שראינו בתחילת הפרק האחרון היא אותה ספינה מדוברת ?...
- BigDragoon
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
רק לי הפריע שג'ייקוב לא ניסה להתנגד לבן כשהוא ניסה להרוג אותו?
לי זה היה נראה שהמאבק בין ג'ייקוב לשני הוא מאבק פילוסופי: ג'יקוב מייצג את החופש לבחור, בעוד הבחור השני מייצג את הגורל ואת חוסר הבחירה. משהו בסגנון הכאוס מול הסדר גירסת אבודים. בגלל זה גם ג'יקוב לא יכל להתנגד להריגתו ע"י בן - זה ה"חור" שדיברו עליו - כיוון שג'יקוב מייצג את חופש הבחירה הוא לא יכול להגיד לבן לא להרוג אותו.
- RoeyTNT
- חבר ותיק

- תגובות: 1274
- שם מלא: RoeyTNT
- נתן תודות: 64 פעמים
- קיבל תודות: 22 פעמים
אני חושב שאפשר לסכם את המאבק בין שניהםshmil_y כתב:לי זה היה נראה שהמאבק בין ג'ייקוב לשני הוא מאבק פילוסופי: ג'יקוב מייצג את החופש לבחור, בעוד הבחור השני מייצג את הגורל ואת חוסר הבחירה. משהו בסגנון הכאוס מול הסדר גירסת אבודים. בגלל זה גם ג'יקוב לא יכל להתנגד להריגתו ע"י בן - זה ה"חור" שדיברו עליו - כיוון שג'יקוב מייצג את חופש הבחירה הוא לא יכול להגיד לבן לא להרוג אותו....
במילותיו של לוק בעונה הראשונה:
"Two players, two sides. One is light, one is dark"
(מה גם שבסצינה הראשונה, ג'ייקוב לובש לבן ויריבו לובש כהה)