YAMJ בגרסה חדשה - ZAPPITI (עדכון: 3.5.2013)
- arikbidny
-
- חבר פעיל

- תגובות: 72
הגרסא האחרונה מתאימה גם לpocpcorn A-300 ?
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5921
כמו שאמרתי לך באשכול השני, לא Sabish ולא Zappiti לא יתאימו ל-a300. אתה חייב סקין בפלאש, וזה רק Eversion, עד כמה שאני יודעarikbidny כתב:הגרסא האחרונה מתאימה גם לpocpcorn A-300 ?...
- אבירן
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 9
בעיה לאחר סריקה ראשונית בYAMJ.
כשאני מנסה לבצע סריקה שנייה זה מבצע בדיקת של כל הקבצים שיש לי וכולל החדשים שהוספתי ורושם FINISHED על כולם,אבל נתקע שם ולא ממשיך בשביל ליצור קובץ HTML . מדובר על כל סרט סדרה שאני מוסף לאחר הסריקה הראשונה .
כאשר אני מוחק את התקיית JUKEBOX ועושה סריקה חדשה לגמרי זה מבצע לי הכל ומסיים את הסריקה כולל הקבצים החדשים שהוספתי.
בוודאות לא מדובר בקבצים שהYAMJ לא מזהה כי לאחר שאני מבצע לו סריקה חדשה מלאה הוא כן מזהה אותה.
ניסיתי להוריד מחדש,למחוק את התקיה של הישנה לגמרי, לשנות מיקום של הYAMJ בPOPCORN A210 שלי אבל שום דבר לא עזר .
אודה לעזרתכם במציאת פיתרון לעניין,
תודה,
כשאני מנסה לבצע סריקה שנייה זה מבצע בדיקת של כל הקבצים שיש לי וכולל החדשים שהוספתי ורושם FINISHED על כולם,אבל נתקע שם ולא ממשיך בשביל ליצור קובץ HTML . מדובר על כל סרט סדרה שאני מוסף לאחר הסריקה הראשונה .
כאשר אני מוחק את התקיית JUKEBOX ועושה סריקה חדשה לגמרי זה מבצע לי הכל ומסיים את הסריקה כולל הקבצים החדשים שהוספתי.
בוודאות לא מדובר בקבצים שהYAMJ לא מזהה כי לאחר שאני מבצע לו סריקה חדשה מלאה הוא כן מזהה אותה.
ניסיתי להוריד מחדש,למחוק את התקיה של הישנה לגמרי, לשנות מיקום של הYAMJ בPOPCORN A210 שלי אבל שום דבר לא עזר .
אודה לעזרתכם במציאת פיתרון לעניין,
תודה,
- NathanD
-
- חבר פעיל

- תגובות: 89
משום מה פתאום אני מקבל תקצירים רק באנגלית.
איך ואיפה מתקנים את זה בחזרה לעברית?
איך ואיפה מתקנים את זה בחזרה לעברית?
- dan75
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 135
חברה הורדתי מעל 10 פעמים את YAMJ בגרסה חדשה - ZAPPIT הכל תקין אבל שאני פותח את קובץ האינדקס התמונות תקינות אבל שאני לוחץ על התמונה וניסיתי כ40 תמונות הסרט לא עולה ולא נפתח. אני משתמש בדיסק חיצוני בפופקורן a210 מה לעשות כבר התיאשתי מחקתי את הגבוקס וקובץ האינדקס כ10 פעמים ללא הועיל ממצב של התמונות אני לוחץ על התמונות והסרט לא מתחיל -בבקשה עזרה אני ניסיתי הכל ללא הועיל.
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

dan75 כתב:חברה הורדתי מעל 10 פעמים את YAMJ בגרסה חדשה - ZAPPIT הכל תקין אבל שאני פותח את קובץ האינדקס התמונות תקינות אבל שאני לוחץ על התמונה וניסיתי כ40 תמונות הסרט לא עולה ולא נפתח. אני משתמש בדיסק חיצוני בפופקורן a210 מה לעשות כבר התיאשתי מחקתי את הגבוקס וקובץ האינדקס כ10 פעמים ללא הועיל ממצב של התמונות אני לוחץ על התמונות והסרט לא מתחיל -בבקשה עזרה אני ניסיתי הכל ללא הועיל....
זאת בעיה שעלתה הרבה מאוד פעמים כבר בפורום - יש לך בעיה בהגדרת ניתוב לסרטים, בתהליך הגדרת yamj. היו לפחות 4-5 דיונים בנושא, ויש פתרונות. תנסה לחפש שוב בפורום
- compman112
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2593
סופ'ש רגוע. ולילה טוב.
לאחר שביצעתי את כל השלבים במדריך, והרצתי את הCMD . אני נכנס לסטרימר לתיקייה של הSHARE או לנתיב המדויק ברשת מהסטרימר, זה לא נותן לי את האייקון של האפשרות לתצוגת סרטים של הסקין, אלא תצוגה רגילה של שמות!!
מדובר בHDX 1000. אני מושך סרטים מNAS ברשת.
עזרה1
לאחר שביצעתי את כל השלבים במדריך, והרצתי את הCMD . אני נכנס לסטרימר לתיקייה של הSHARE או לנתיב המדויק ברשת מהסטרימר, זה לא נותן לי את האייקון של האפשרות לתצוגת סרטים של הסקין, אלא תצוגה רגילה של שמות!!
עזרה1
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

הוספת את התיקיות של NAS ל-network share של הסטרימר? ועוד דבר, כשנכנסת לתיקיה עם התוכן, תלחץ על הכפתור הכחול של השלט (file), ואז אתה אמור לראות את כל הקבצים שיש בתיקיה, כולל קובץ index.htm. האם אתה רואה אותו בכלל שם?compman112 כתב:סופ'ש רגוע. ולילה טוב.
עזרה1...
לא הבנתי גם למה אמור להיות אייקון, ולא ישר תצוגה של הסקין?
- istarmini
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17940
הוא לא רואה ישר תצוגה של הסקין כי הוא לא מיקם את קובץ ה htm במקום הנכון . על מנת לראות ישר את קיר הסרטים יש למקם אותו ב rot של הכונן ולא בתוך תיקיהdima_vy כתב:הוספת את התיקיות של NAS ל-network share של הסטרימר? ועוד דבר, כשנכנסת לתיקיה עם התוכן, תלחץ על הכפתור הכחול של השלט (file), ואז אתה אמור לראות את כל הקבצים שיש בתיקיה, כולל קובץ index.htm. האם אתה רואה אותו בכלל שם?compman112 כתב:סופ'ש רגוע. ולילה טוב.
עזרה1...
לא הבנתי גם למה אמור להיות אייקון, ולא ישר תצוגה של הסקין?...
- compman112
-
- חבר ותיק

dima_vy- הוספתי בSHARE את הNAS מהתחלה.
istarmini - איך אני עושה את זה
istarmini - איך אני עושה את זה
- istarmini
-
- חבר במועדון ה-15K

מאוד פשוט.compman112 כתב:dima_vy- הוספתי בSHARE את הNAS מהתחלה.
istarmini - איך אני עושה את זה...
כשאתה מגדיר לו היכן למקם את קובץ ה htm שבעזרתו את מפעיל את קיר הסרטים תגדיר לו שימקם אותו ב root של הכונן למשל:
נניח יש לכ כונן d ובתוכו תקיית movies שבתוכה כל תקיות הסרטים שלך.
את הקובץ htm אתה צריך למקם בתוך ה d ולא בתוך תקיית ה movies ואז ברגע שהסטרימר נכנס לכונן d הוא ישר מפעיל את הקובץ ואתה תראה את קיר הסרטים.
- compman112
-
- חבר ותיק

איך אני עושה את זה?
אני צריך לעשות את כל התהליך של הגדרת נתיבי תיקיות מחדש?
אני צריך לעשות את כל התהליך של הגדרת נתיבי תיקיות מחדש?
- istarmini
-
- חבר במועדון ה-15K

תנסה להעתיק את הקובץ למיקום הנכון ולבדוק. במידה ולא הולך תריץ סריקה חדשה ותגדיר את הנתיב כמו שצריך. ענין של דקות בודדות.compman112 כתב:איך אני עושה את זה?
אני צריך לעשות את כל התהליך של הגדרת נתיבי תיקיות מחדש?...
- compman112
-
- חבר ותיק

איפה אני מוצא את הקובץ ואיזה ואיזה נתיב במידה ואני מגדיר עליי להגדיר?
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

בתהליך ההגדרה אתה נשאל איפה למקם קובץ index.htm. בשלב הזה אתה אמור לציין את התיקיה, המוגדרת ב-network share
- compman112
-
- חבר ותיק

איפה זה באפשרויות שמירה?
נ.ב התקייה נמצאת בתוך NAS
ז''א הנתיב הוא ככה: Nas ואז תקיה של סרטים בתוך הNAS. אי אפשר למקם את הINDEX מחוץ לתיקייה, כי יש שם תיקיות קבועות מראש ע''י הNAS
נ.ב התקייה נמצאת בתוך NAS
ז''א הנתיב הוא ככה: Nas ואז תקיה של סרטים בתוך הNAS. אי אפשר למקם את הINDEX מחוץ לתיקייה, כי יש שם תיקיות קבועות מראש ע''י הNAS
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

אני לא יכול להראות לך באיזה שלב יש אפשרות שמירה, כי אין לי את YAMJ על המחשב בכלל (אצלי הכל ב-NAS), אבל ב-yamj gui config, לקראת הסוף, הוא שואל איפה למקם את index.htm
יש לך גם מיפוי של תקייות של ה-NAS במחשב?
בכל מקרה גם ב-NAS אתה יכול ליצור עוד תיקיות, באמצעות הממשק שלו.
יש לך גם מיפוי של תקייות של ה-NAS במחשב?
בכל מקרה גם ב-NAS אתה יכול ליצור עוד תיקיות, באמצעות הממשק שלו.
- compman112
-
- חבר ותיק

אתה מדבר על :
the location of where you want the jukebox to be stored:??
ד''א הצלחתי איכשהו אחרי שעשיתי העתק הדבק של הקובץ INDEX + תיקיית JUKEBOX לתוך תקיית הMOVIES שבNAS לראות בסטרימר את תצוגתצ הסרטים.
איך הכל בעברית הפוכה
ד''א הצלחתי איכשהו אחרי שעשיתי העתק הדבק של הקובץ INDEX + תיקיית JUKEBOX לתוך תקיית הMOVIES שבNAS לראות בסטרימר את תצוגתצ הסרטים.
איך הכל בעברית הפוכה
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

לא, זה נראה לי שלב אחד אחרי... כאן הכוונה לתיקיית Jukeboxcompman112 כתב:אתה מדבר על :
...
מזל טוב!!! כבר התקדמת! אגב, אתה מצליח להפעיל את הסרטים?compman112 כתב: ד''א הצלחתי איכשהו אחרי שעשיתי העתק הדבק של הקובץ INDEX + תיקיית JUKEBOX לתוך תקיית הMOVIES שבNAS לראות בסטרימר את תצוגתצ הסרטים.
איך הכל בעברית הפוכה...
לגבי עברית הפוכה - היו כבר שאלות לגבי זה, יש משהו בקובץ skin.properties נראה לי שצריך לשנות... אני בדיוק לא יודע, לא משתמש בעברית...
- Shasoosh
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1863
משום מה כבר לא מתקבלות אצלי תמונות רקע. העטיפה הקטנה כן מופיעה. מישהו נתקל?
קוד: בחירת הכל
Failed retreiving IMDb data for movie : tt1124035
java.lang.StringIndexOutOfBoundsException: String index out of range: -38
at java.lang.String.substring(Unknown Source)
at com.moviejukebox.plugin.ImdbPlugin.updateInfoNew(ImdbPlugin.java:838)
at com.moviejukebox.plugin.ImdbPlugin.updateImdbMediaInfo(ImdbPlugin.jav
a:236)
at com.moviejukebox.plugin.ImdbPlugin.scan(ImdbPlugin.java:124)
at com.moviejukebox.plugin.SratimPlugin.scan(SratimPlugin.java:95)
at com.moviejukebox.plugin.DatabasePluginController.scan(DatabasePluginC
ontroller.java:84)
at com.moviejukebox.MovieJukebox.updateMovieData(MovieJukebox.java:1844)
at com.moviejukebox.MovieJukebox$3.call(MovieJukebox.java:978)
at com.moviejukebox.MovieJukebox$3.call(MovieJukebox.java:963)
at java.util.concurrent.FutureTask$Sync.innerRun(Unknown Source)
at java.util.concurrent.FutureTask.run(Unknown Source)
at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.runTask(Unknown Source
)
at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.run(Unknown Source)
at java.lang.Thread.run(Unknown Source)
at com.moviejukebox.tools.ThreadExecutor$ScheduledThread.run(ThreadExecu
tor.java:114)