שמעתי לך, ועוד איך.osherov כתב:אבי,theAman כתב:איזה כיף זה לדעת שכמעט לא ניתן לעשות מהמכשיר הזה לבנה (brick).
הנה דוגמה:
היום בבוקר קיבלתי עדכון OTA לגרסה 2.3.2, המכשיר שלי עם root, עם Bootloader חלופי ועם רום של מודקו, ובמילים אחרות, אין סיכוי שהעדכון היה עובד.
אבל, שאני אראה Update ואוותר? אין סיכוי, בוא נראה מה יקרה אם בכל זאת נעדכן.
אישרתי את העדכון, המכשיר כובה ונדלק מחדש, הכל היה בסדר ופתאום, תמונה של ידידנו הירקרק עם משולש אזהרה.
חשבתי שזה חלק מהתהליך, מעין אזהרה שלא לעשות כלום בזמן ההתקנה ונתתי למכשיר לעשות את שלו בצד בזמן שהתפניתי לעיסוקיי.
אחרי חצי שעה, כשראיתי ששום דבר לא זז, והבנתי שעדכון לא יהיה פה היום, פשוט הכנסתי את המכשיר ל-Bootloader, עשיתי restart, המכשיר עלה ב-Safe mode, עוד restart אחד ונגמר הסיפור.
לא קרה שום דבר, אפשר להמשיך לעבוד כרגיל.
כשאני חושב על מקרים דומים עם האייפון, עכשיו כבר הייתי מכניס את המכשיר למצב DFU וכנראה שהייתי מקנח ב-Restore דרך מכשיר העינויים (iTunes)....
לא שמעת לאתראות שלי![]()
מגיע לך............
ידעתי מראש שזה הולך להיכשל בגלל שאתה כתבת לי, אבל רציתי לראות מה יקרה בכל זאת (ידעתי שאין בעיה לצאת מזה, ואם הייתה בעיה, אז יש אותך פה
סקרנות בריאה, לא יותר, ככה לומדים.
עכשיו אם יקרה למישהו משהו דומה, אני אוכל לתת לו תשובה מניסיון, או שכבר תהיה לו תשובה בפורום.