The Informant
מאט דיימון משמין קצת בשביל במאי סדרת סרטי אושן (סטיבן סודנברג) בתפקיד מנהל בכיר בחברה שמייצרת סירופ תירס (אם הבנתי נכון) ומתחיל להסתבך בתוך שקרים של עצמו בניסיון לסחוט כספים מהחברה.
הסרט כל כך "דרך אגבי" שפשוט עצרנו אותו אחרי חצי שעה. מצ'עמם
אני מבין מה סודנברג מנסה לעשות כאן, הוא עושה את זה לפעמים בסרטים, וזה להתעסק כל כך עם הסגנון שהוא שוכח שיש מישהו שאמור גם לראות את הסרט. בסרט לא קורה כלום, אנשים מדברים מאוד בשקט ומתח נבנה מאירועים מאוד קטנים. אני יכול לראות איך הייתי נהנה מסרט כזה, יש לו כתיבה טובה, בדיחות טובות והדמות של מאט דיימון מאוד מיוחדת. אבל במקרה הזה פשוט נמאס לי, רציתי סרט סוחף, מעניין מרתק ומהנה... וזה לא היה אף אחד מאלה.
2/10
יעד סופי 4
בשישי בבוקר נכנסתי לאוזן השלישית כחלק מסיבוב סידורי יום שישי. לא יודע מה עבר עלי אבל לקחתי את יעד סופי 4, בלו ריי שמגיע עם זוג משקפי 3D למי שרוצה לחוות את החוויה גם בבית.
הסרט עצמו קצר, חמוד וקולע. לראות את סדרת יעד סופי זה כמו לראות את "איצ'י אנד סקרצ'י" ממשפחת סימפסון. זה פשוט כל מיני דרכים מיוחדות ובעיקר מצחיקות למות. היתרון בסרט הוא שאין "איש רע", אין נבל... יש את המוות וצריך להתחמק ממנו. אז נכון שהסרט הראשון היה מיוחד כי כל הקטע בו היה לגלות שאין רוצח, וששאר הסרטים הם באמת פשוט "עוד דרכים מגניבות למות" אבל זה עשה את שלו ל- 84 דקות.
המשחק בסרט גרוע בצורה מדאיגה, אבל מי צריך משחק שכל מה שהשחקנים עושים זה להיות מפגרים ולמות?
על חווית ה- 3D בבית: הסרט מגיע עם 2 זוגות משקפי 3D (אדום כחול) ממותגות. חייב לציין שהם היו במצב מעולה בהתחשב שזה מגיע מספריית וידאו. ניסיתי לראות את הסרט עם המשקפיים אבל זה פשוט לא עובד. הצבעים נדפקים, אפקט התלת מימד לא באמת עובד וזה בעיקר מפריע להנאה מהסרט. היו קטעים, שבכח הכנסתי את עצמי לאווירה ואז האפקט עוד היה סביר, אבל בסופו של דבר אחרי 30 דקות צפייה בערך החלטתי להוריד את המשקפיים ולעבור לגרסה הרגילה. אז בינתיים אני ממשיך לוותר על תלת מימד ביתי עד שהטכנולוגיה תגיע לחנות אלקטרוניקה קרובה לביתי.