שרשור הספורט ואירועי הספורט הגדולים בארץ ובעולם!

תוכניות ספורט, אירועי ספורט וכל מה שקשור לספורט...
AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346

שליחה

נראה למישהו הגיוני שהאחיות וויליאמס יחליטו מחר שהן לא מתחרות אחת נגד השניה אם הן יגיעו למעמד הזה? (והן הגיעו כמה פעמים).

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 20597

שליחה

osherov כתב:הנה משהו שמשה יאהב :)
היום בערב יערך משחק שמינית גמר גביע המדינה בכדורגל בין הפועל תל-אביב, מצמרת ליגת העל, לבין מכבי קביליו יפו מצמרת ליגה ב. מעבר לסיפור סינדרלה של יפו שהגיעה עד לשלבים המאוחרים (בדרך הם אפילו הדיחו את קבוצתו של אבי, קריית שמונה) יש עוד דבר פיקנטי. שוער יפו הוא, גבי בורשטיין שעובד ביום-יום בהפועל ת"א כמאמן השוערים שלהם. היינו מצפים שהפועל תאפשר לבורשטיין לשחק נגדם במה שיהפוך את הסיפור למעניין עוד יותר אבל לא קבוצתו של גילי תאפשר לעובד שלהם לשחק נגדם במשחק :evil: זה הגיע לרמה כזאת, כאשר אלי גוטמן, מאמן הפועל ת"א, איים על בורשטיין שבמידה והוא יעלה למשחק נגדם היום בערב הוא יישא בתוצאות (במילים אחרות הוא יפוטר!). גבי בורשטיין נמצא בדילמה לא פשוטה, מצד אחד הוא אומר לכולם שזאת הזדמנות חד פעמית בשבילו לעמוד בין הקורות במעמד כזה אבל מצד שני הוא מסתכן באיבוד המשרה שלו. לדעתי זה פשוט ביזיון של הנהלת ומאמני הפועל ת"א שלא מוכנים ללכת לקראת מאמן השוערים שלהם ולתת לו שבוע חופש על מנת להגשים את החלום שלו לשחק עם הקבוצה שלו. מה קרה.......הפועל מפחדים להפסיד לקבוצה מליגה ב'?!
נכון לעשיו אין עוד תשובה סופית.............אינשאללה הוא משחק ויפו עוברים את האדומים אחרי שהוא עוצר להם פנדל :P

שלחתי את ההודעה הזאת גם לגילי על מנת לראות את תגובתו לסיפור הזה!
...
באמת ביזיון (n)
זה מעמיד את אלי גוטמן באור מגוחך.
משה

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35104

שליחה

theAman כתב:נראה למישהו הגיוני שהאחיות וויליאמס יחליטו מחר שהן לא מתחרות אחת נגד השניה אם הן יגיעו למעמד הזה? (והן הגיעו כמה פעמים).
...
איתי נתן דוגמא של מתאגרפים.
אתה מדמיין את האחיות ויליאמס מתאגרפות האחת בשנייה...?
הדברים תלויים כמובן בסוג הספורט.

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה

guyezra כתב:
Itay_Pollak כתב:ד"א - אם מדברים על הקבוצה שמצביעה אותו הדבר - הכי מעניין לדעתי זה שכמעט אין הצבעות על תיקו - למרות שזה קורה לא פעם בכדורגל...
לדעתי זה יותר קשה לשער שיצא תיקו - משהו ישראלי של תחרותיות אולי?
...
למה קשה יותר לנחש תיקו?
נראה לי אותו הדבר
...
דנו בנושא לא מזמן פה http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 12#1052912

אני מצטט משם את עצמי :lol:
שימו לב לדבר מעניין. ניחוש X הוא בהכרח ניחוש/הימור ולא יכול ממש לבוא מתוך "הבנה וניתוח".
אם חושבים שלקבוצה א' עדיפות על קבוצה ב', מנחשים שא' תנצח.
לעומת זאת, אם חושבים שהכוחות מאוזנים, זה בכלל לא אומר שסביר שיהיה תיקו. הרי שער אחד קובע.
...
נכנס פה לדעתי גם העיניין שאנחנו לא באמת מהמרים (בשביל רווח כספי מיידי) אלא משתתפים בתחרות ארוכת טווח (אין קשר לישראלים, בלגים או אז'רים). בגלל זה אנחנו יותר מתיחסים לניתוח המצב, ואין באמת ניתוח שמסקנתו ההגיונית היא "יהיה תיקו" (למרות שבתגובות אז, צוינו כמה חריגים אפשריים).
סביר שאם הייתי מהמר לטווח קצר, הייתי שם יותר ניחושי X, פשוט כי זו תוצאה עם סבירות לא יותר נמוכה מ 1 או 2 .
משה

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029

שליחה

אז באמת מעניין הוא לשמוע את דעתכם לפני שאני מעלה פה את תגובתו של גילי:
Giliboy כתב:
osherov כתב:הנה הודעה שכתבתי בשרשור שלנו. מעניין אותי לדעת מה דעתך על הסיפור ההזוי הזה.

היום בערב יערך משחק שמינית גמר גביע המדינה בכדורגל בין הפועל תל-אביב, מצמרת ליגת העל, לבין מכבי קביליו יפו מצמרת ליגה ב. מעבר לסיפור סינדרלה של יפו שהגיעה עד לשלבים המאוחרים (בדרך הם אפילו הדיחו את קבוצתו של אבי, קריית שמונה) יש עוד דבר פיקנטי. שוער יפו הוא, גבי בורשטיין שעובד ביום-יום בהפועל ת"א כמאמן השוערים שלהם. היינו מצפים שהפועל תאפשר לבורשטיין לשחק נגדם במה שיהפוך את הסיפור למעניין עוד יותר אבל לא קבוצתו של גילי תאפשר לעובד שלהם לשחק נגדם במשחק :evil: זה הגיע לרמה כזאת, כאשר אלי גוטמן, מאמן הפועל ת"א, איים על בורשטיין שבמידה והוא יעלה למשחק נגדם היום בערב הוא יישא בתוצאות (במילים אחרות הוא יפוטר!). גבי בורשטיין נמצא בדילמה לא פשוטה, מצד אחד הוא אומר לכולם שזאת הזדמנות חד פעמית בשבילו לעמוד בין הקורות במעמד כזה אבל מצד שני הוא מסתכן באיבוד המשרה שלו. לדעתי זה פשוט ביזיון של הנהלת ומאמני הפועל ת"א שלא מוכנים ללכת לקראת מאמן השוערים שלהם ולתת לו שבוע חופש על מנת להגשים את החלום שלו לשחק עם הקבוצה שלו. מה קרה.......הפועל מפחדים להפסיד לקבוצה מליגה ב'?!
נכון לעשיו אין עוד תשובה סופית.............אינשאללה הוא משחק ויפו עוברים את האדומים אחרי שהוא עוצר להם פנדל :P
...
תגיד, אתה אמיתי עם השאלה הזו..?
ברור שהנהלת הפועל צודקת.!!
בורנשטיין רוצה לעלות ולחמם את אניימה לפני המשחק, ואחרי זה לעבור צד ולשחק.
8O 8O 8O
זה משהו שקבוצה מקצוענית לא יכולה לחשוב עליו בכלל.
מה הקשר לכך שהפועל מפחדת..? אי אפשר להתנהג כמו שכונה, ומי שחושב אחרת הוא "שכונה" בעצמו..
אין לזה יותר מדי משמעות מבחינת המשחק, אבל קבוצה מקצועית לא יכולה לאפשר דבר כזה..
תאר לך שבאמת יהיה כך, והפועל תפסיד? הרי כולם יצטרכו להתפטר שם, אחד אחרי השני..
בקיצור, תצטרך לחזור בך עם הדיעה.
בכל מקרה, מי שאשם פה זו ההתאחדות.
דבר בסיסי הוא ששני אנשים לא יכולים לשמש תפקיד בשתי קבוצות שונות, בעת ובעונה אחת..
בקיצור, אם אתה חושב
...

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה

אני חייב להודות שמה שגילי כתב הגיוני ופשוט גורם לי לשנות את דעתי ב180 מעלות.
כמו שצויין בסוף, הבעייה היא שזה בכלל התאפשר להגיע למצב כזה (טוב, ברור, אף אחד לא חשב שזה יקרה).
אז דיעה חדשה: גם הפועל וגם יפו "בסדר". מי שצריך להחליט באיזה צד הוא זה בורנשטיין .
משה

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

הנה התגובה שלי שנשלחה חזרה:

גילי, צא מהמיקרו ות'סתכל קצת על הכל מבחוץ!
עובד זוטר יחסית אצלכם משחק באופן חובבני לגמרי בקבוצה בליגה ב' (הוא עוד בתקן שם של קפטיין הקבוצה). יצא הגורל והפגיש בין שתי הקבוצות ואותו עובד זוטר, שיש לו חלק גדול בהבאת הקבוצה שלו למעמד הזה, מעוניין לשחק, חייב לשחק כי זאת הזדמנות חד פעמית בשבילו. זה משחק חג לקבוצה שלו, למועדון שלו ולקהל שלו. כולם מבינים את הנימוק שלכם אבל כולם כולל כולם אומרים לכם...............ראבאק
זה כל כך יפה וטהור וזה הדבר היחיד שמחזיר קצת את העניין והיופי לכדורגל האפור שלנו בכלל ולגביע המדינה בפרט אבל אתם בקיבעון המטופש שלכם ממשיכים לטעון "אני צודק" במקום לחשוב קצת בחוכמה ולצאת 'גברים'........אתם הולכים לפטר את "המסכן" ולהפוך אותו לגיבור על. זאת בושה למאמן שלכם ולהנהלה שלכם שלא הצליחה לצאת מהשבלונה של "האני צודק". מכל הסיפור הזה, לא משנה כבר מה יקרה, אתם כבר יצאתם הרעים. אה שכחתי....אתם קבוצה מקצוענית

רק אל תספר לי שתפקיד מאמן השוערים אצלכם הוא תפקיד בכיר (כמו עוזר המאמן) ואל תספר לי שבורשטיין לוקח איתו סודות מדינה בקשר לכיווני הזינוק של השוער שלכם, איניימה, לכשזה יגיע להכרעה בפנדלים (אינשאלה )

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה

אולי תחזיר את גילי לשרשור?
זה מתחיל להיות מגוחך...
משה

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile

שליחה

moco כתב:אולי תחזיר את גילי לשרשור?
זה מתחיל להיות מגוחך...
...
גילי לא רוצה, הוא אומר שעיצבנו אותו במשחק של ריאל נגד ליון :)

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה

theAman כתב:
moco כתב:אולי תחזיר את גילי לשרשור?
זה מתחיל להיות מגוחך...
...
גילי לא רוצה, הוא אומר שעיצבנו אותו במשחק של ריאל נגד ליון :)
...
אז תמסרו לגילי שיחזור.
היה מצחיק, היה משעשע, אבל מיצה את עצמו, ועובדה שהוא בעצם כן בשרשור רק באופן מגוחך.
משה

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile

שליחה

אני אדבר איתו.

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile

שליחה

ביקשתי מגילי שיחזור לשרשור, ושזה לא תרגיל,
צפו למצב רוח קרבי במיוחד עם כל סאגת הפועל ת"א - מכבי יפו.

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

theAman כתב:ביקשתי מגילי שיחזור לשרשור, ושזה לא תרגיל,
צפו למצב רוח קרבי במיוחד עם כל סאגת הפועל ת"א - מכבי יפו.
...
באמת,
גילי, לקח את הסיפור ברצינות יתרה. הוא עכשיו בטוח שבורשטיין יתפוס את משחק חייו וידיח את האדומים מהמפעל :oops:

אני כבר לא יודע בעד מי אני במשחק הזה :?
לפחות זה הולך להיות משהו ששוה לצפות בו (שידור בספורט 5).
אולי הכל בכלל תרגיל גאוני של האדומים שהצליחו להחדיר מרגל לעורף האויב!! ממש לתוך השער! תארו לכם ברשטיין מקבל גול מצחיק וגורם לקבוצה שלו לעוף :wink:

אגב, ברור שאני יודע בעד מי אני :)
אגב, שימו לב שאפילו בסמל הקבוצה של יפו מופיע השוער! אז אתם באמת חושבים שבורשטיין יכול לוותר על המשחק הזה?!
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
נערך לאחרונה על ידי osherov ב 23/03/2010 14:35, נערך פעם 1 בסך הכל.

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

כמה שירים חדשים ליציע (או כשתצפו במשחק מול הטלויזיה)

שליחה

רשימת ה-4 שירים החדשים:
שיר ראשון (לפי השיר של הפועל ת"א "אדום עולה"):
השיר של יפו:
כחול עולה כחול עולה עולה עולה,
כחול עולה כחול עולה עולה עולה עולה עולה עולה עולה.....
יפו אני תמיד אהיה איתך,יפו אני תמיד אוהב אותך,
יפו אני כחול כל החיים,יפו שישרפו הצהובים עולה עולה עולה עולה עולה עולה......

שיר שני (לפי השיר "חלומות" של אייל גולן או רוחמה רז):
(בשקט)
מכבי קביליו יפו או או או או או,
מכבי קביליו יפו או או,
מכבי קביליו יפו עולה עולה עולה עולה נהה נהה נהה אווווווו אווווווווו אוווווו אווווו......
(בצעקות)
מכבי קביליו יפו או או או או או,
מכבי קביליו יפו או או,
מכבי קביליו יפו עולה עולה עולה עולה נהה נהה נהה אוווווו אווווו אוווו אווווו.....
היידה יפו!

שיר שלישי (לפי השיר "עזר עזר"גם בטורקית וגם בעברית):
מספרים ביפו על קבוצה אגדה,
שם בגאון היא אז שיחקה,
כל יפו אוהבים אותה,
ולה קוראים מכבי יפו האלופה,
קביליו יפו אותך אנו אוהבים,
וגם אותך מעודדים,
מהלב והנשמה לך נצעק יפו האלופה....
פזמון:
יפו יפו אותך אנו אוהבים,
לכל משחק אנו הולכים,
מעודדים מהלב והנשמה,
יפו יפו איזה מין אהבה?

שיר רביעי (לפי השיר של הפועל ת"א שאת עולה אל המגרש...."):
שיפו עולה אל המגרש עוברת בי צמרמורת,
מכבי קביליו ביפו זו הכתובת,
לנצח אצלי בלב אותך אני אוהב,
מכבי קביליו יפו לעולם ועד,
יפו יפו יפו יפו......
נה נה נה נה נה נה הרצל קביליו נה נה נה נה נה אותך זוכרים....
יפו יפו יפו יפו.....

הכל בצחוק :D
שגילי לא יקח את זה ברצינות :oops:

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה

מילה אחת ברצינות.
מה ששכנע אותי בתגובתו של גילי להפוך את דעתי הייתה המילה "שכונה".
זה נכון. עצם ההתיחסות שלנו (גם שלי בהתחלה) היא באי רצינות למשחק בגלל שהוא "לא כוחות", ולכן ציפייה מהפועל לוותר על הדרישה ולא להיות קטנונית (ה"ראבאק" של אריה).
כולם וגם אנחנו תמיד מבקרים/מזלזלים בהתנהלות הכדורגל בארץ בחוסר מקצועיות ובחפיפניקיות. הציפייה הטבעית שלנו שזה יהיה בסדר שהוא יהיה בשני הצדדים, היא בעצם חלק מאותה חפיפניקיות שאנו מבקרים.
זה שאבוקסיס בחר לא לשחק, מראה שיש פה עיניין אמיתי .
זה לא עיניין שהוא יפתח רגליים (זו דווקא דאגה פוטנציאלית של יפו) וזה בוודאי לא דאגה של להעביר סודות (בשביל זה הוא לא צריך לשחק). זה עיניין של התנהלות מקצועית מסודרת.
משה

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile

שליחה

אני חייב לציין שיש משהו בטענות של גילי ושל משה וזה משהו שבאמת לא לקחתי בחשבון בהתחלה.

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

מה זאת ההתמוססות הזאת שלכם פתאום :נגד החוקים:

אין פה עניין של צודק או לא, זה גם לא עניין של מקצוענות........הפועל היו צריכים מייד אחרי ההגרלה לברר את הסוגיה הזאת בחדרי חדרים. ברגע שהם היו מבינים שאין ברירה והמשחק הזה יותר מידי חשוב לבורשטיין הם היו צריכים לקבל החלטה מקצועית הגיונית והיא לשחרר את מאמן השוערים שלהם לשבוע אחד לפני המפגש הזה. בשבוע הזה אני בטוח שהפועל היו מוצאים מאמן שוערים מחליף שימתח את איניימה לפני המשחק וילחץ על ה Play בקלטות הוידאו (זה היה אחד התפקידים של בורשטיין). אחרי המפגש, בורשטיין היה חוזר לקבוצה כאילו לא קרה דבר. כל הסאגה הזאת, שכאילו משדרת מקצוענות של הקבוצה, עושה לטעמי בדיוק ההפך. עובדה, הקבוצה תיפגע עכשיו מהאירוע הזה בכל תוצאה שלא תהיה במשחק הזה. הקבוצה מפטרת את העובד שלהם בגלל השטות הזאת :roll:

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה

לא התמוססות.

פעם ראשונה ששמעתי על הסיפור הזה היה שקראתי את ההודעה שלך. הייתי בדעתך אוטומטית, בין אם בהשפעתך ובין אם בגלל שיש לי את אותם רגשות של "תנו לבן אדם להנות, זה לא באמת מסכן אתכם".
מה לעשות, אבל שקראתי את תגובתו של גילי כמה דקות לאחר מכן, נוכחתי לדעת שהתגובה המיידית שלי לא הייתה מוצדקת.

בעיניין שהעלת עכשיו, שהפועל היו צריכים לסגור את זה מראש, אני בהחלט מסכים. זה שהם השאירו את זה לסוף זה בהחלק חוסר מקצועיות וחוסר הגינות מצידם.
לזה שלבחור יש רק תפקיד זוטר אני לא מייחס חשיבות. קשה לשים גבולות לפי זוטר או בכיר כי זה לא מוגדר היטב ונתון לפרשנות. גבולות צריכים להיות ברורים כמו עובד/לא עובד בקבוצה.
משה

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile

שליחה

אריה, אני לא מדבר על זה שהפועל יצאו רע עכשיו בלי קשר למה שהם יעשו, אני מתכוון לכך שמישהו כנראה לא לקח בחשבון שיכול להיווצר מצב כזה ולא חוקק חוקים מתאימים למצבים כאלו (אולי יש, אני לא מכיר אותם).
אם היה חוק ברור בנושא, זה לא היה עולה לוויכוח בכלל, אלא היה מעוגן כמו שצריך.

מהצד המקטרג אני יכול לומר שיש פה איפשהו גם אשמה של הפועל ת"א בכך שלא "ספרו" את מכבי יפו ולא היתנו מלכתחילה את הסכמתם לבורשטיין בכך שבמפגש אפשרי בין השתיים, הוא לא ישתתף.
לא מעט קבוצות בכדורגל העולמי (לפחות כך היה עד לפני כמה שנים, אני לא יודע אם יצאה חקיקה שאוסרת את זה), מתנות השאלת שחקנים לקבוצות אחרות בכך שהשחקן המושאל לא ישתתף במשחקים נגד הקבוצה המשאילה.

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile

שליחה

ערוץ 10 ישדר את גמר ליגת האלופות, כמו גם את שני חצאי הגמר.

חזור אל “ספורט”