עדכוני קושחה: Popcorn Hour C-200
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
אתה צודק, היה לי קשה להגדיר את זה...
אם אני לא טועה, הורדתי אותו לרמת הפיקוח הנמוכה ביותר.
אבל אני חייב לציין, שמבלי לעשות את הפעולה, מעבר להודעות המעצבנות, פשוט לא יכולתי לבצע התקנות מסוימות על המחשב, או לחלופין תוכנות מסוימות לא הצליחו לבצע תהליכים. דרך אגב, חברי פורום אחרים נתקלו בבעיה ומבלי לבצע שינויים מסוימים, הם לא הצליחו לעבוד עם MYIHOME או YAMJ.
אם אני לא טועה, הורדתי אותו לרמת הפיקוח הנמוכה ביותר.
אבל אני חייב לציין, שמבלי לעשות את הפעולה, מעבר להודעות המעצבנות, פשוט לא יכולתי לבצע התקנות מסוימות על המחשב, או לחלופין תוכנות מסוימות לא הצליחו לבצע תהליכים. דרך אגב, חברי פורום אחרים נתקלו בבעיה ומבלי לבצע שינויים מסוימים, הם לא הצליחו לעבוד עם MYIHOME או YAMJ.
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
מוזר מאדtheAman כתב:אני אבדוק היום עם קבצים אחרים.Buzhish כתב:זה קורה בכל קובץ xvid ? או שזה קרה לך רק בסרט ספציפי ?theAman כתב:מצאתי באג מוזר.
יצא לי לנגן קובץ XviD (אין לי ברירה, זה הפורמט היחיד שמצאתי לסרט הזה), וכאשר לחצתי על pause, התמונה אמנם נעצרה, אבל הסאונד המשיך (mp3), ועצר גם הוא רק בלחיצה נוספת על ה-pause, אחר כך הוידאו והאודיו כבר לא היו ב-sync.......
ד"א,
הקובץ איתו בדקתי נמצא ב-HDD של הסטרימר....
עכשיו זה כבר לא קורה....
הפחדת אותי בגללך אני לא מעדכן את הקשוחהtheAman כתב:מוזר מאדtheAman כתב:אני אבדוק היום עם קבצים אחרים.Buzhish כתב:זה קורה בכל קובץ xvid ? או שזה קרה לך רק בסרט ספציפי ?theAman כתב:מצאתי באג מוזר.
יצא לי לנגן קובץ XviD (אין לי ברירה, זה הפורמט היחיד שמצאתי לסרט הזה), וכאשר לחצתי על pause, התמונה אמנם נעצרה, אבל הסאונד המשיך (mp3), ועצר גם הוא רק בלחיצה נוספת על ה-pause, אחר כך הוידאו והאודיו כבר לא היו ב-sync.......
ד"א,
הקובץ איתו בדקתי נמצא ב-HDD של הסטרימר....![]()
עכשיו זה כבר לא קורה.......
יש לי המון סרטים ב Xvid וגרגע אין לי איתם בעיות (קשוחה ישנה) נחכה לראות אם עוד אנשים נתקלו בתופעה.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17935
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
ממה אתה פוחד?Buzhish כתב:הפחדת אותי בגללך אני לא מעדכן את הקשוחהtheAman כתב:מוזר מאדtheAman כתב:אני אבדוק היום עם קבצים אחרים.Buzhish כתב:זה קורה בכל קובץ xvid ? או שזה קרה לך רק בסרט ספציפי ?theAman כתב:מצאתי באג מוזר.
ד"א,
הקובץ איתו בדקתי נמצא ב-HDD של הסטרימר....![]()
עכשיו זה כבר לא קורה.......![]()
יש לי המון סרטים ב Xvid וגרגע אין לי איתם בעיות (קשוחה ישנה) נחכה לראות אם עוד אנשים נתקלו בתופעה....
לא טוב? תתקין חזרה את הקושחה הישנה.
פשוט,קל ומהיר
לא רק שקבצי M2TS לא נתמכים כרגע אלא גם סרטים מלאים שעבדו הפסיקו לעבוד .kfirkb כתב:סרטים בקבצי m2ts עדיין קורסים כשמנסים להריץ קדימה או אחורה.
מה יהיה עם תמיכה יציבה בקבצי m2ts? זה לא היה אמור להפתר בעדכון הזה?...
נקווה שבA200 לא תהיה אותה בעיה מכיוון שלפי מה שציינו פה הקושחה מבוססת על קושחת הC200 ויוצאת בסמיכות ליציאת הC200.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

דבר בדוגמאות.Netstat כתב:לא רק שקבצי M2TS לא נתמכים כרגע אלא גם סרטים מלאים שעבדו הפסיקו לעבוד .kfirkb כתב:סרטים בקבצי m2ts עדיין קורסים כשמנסים להריץ קדימה או אחורה.
נקווה שבA200 לא תהיה אותה בעיה מכיוון שלפי מה שציינו פה הקושחה מבוססת על קושחת הC200 ויוצאת בסמיכות ליציאת הC200....
אצלי כל הסרטים שעבדו עובדים .
אילו סרטים לא עובדים אצלך?
STAR TREK ,שרלוק הולמס ,פרסי גקסון, וזה מה שבינתיים הספקתי לבדוק,סטאר טרק עובד אבל מגמגם מדי פעם וקופץ מקטע לקטע בערך אחרי 40 דקות ניגון.istarmini כתב:דבר בדוגמאות.Netstat כתב:לא רק שקבצי M2TS לא נתמכים כרגע אלא גם סרטים מלאים שעבדו הפסיקו לעבוד .kfirkb כתב:סרטים בקבצי m2ts עדיין קורסים כשמנסים להריץ קדימה או אחורה.
נקווה שבA200 לא תהיה אותה בעיה מכיוון שלפי מה שציינו פה הקושחה מבוססת על קושחת הC200 ויוצאת בסמיכות ליציאת הC200....
אצלי כל הסרטים שעבדו עובדים .
אילו סרטים לא עובדים אצלך?...
- MSLEVIN
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 196
- שם מלא: shay levin
- נתן תודות: 76 פעמים
- קיבל תודות: 13 פעמים
האמת אני קצת מאוכזב מהעדכון האחרון שחיכינו לו הרבה זמן, היו הרבה הבטחות שהעדכון הזה יביא לשיפורים וליציבות אבל אין שום שינוי מהותי יש איטיות בלתי נסבלת גמגומים שונים שנותנים הרגשה שמדובר בסתם עוד סטרימר של חברה עלומת-שם, להשוואה יש ברשותי גם את האקסטרימר ואין מה להשוות החברה שם עשו שיפור משמעותי בעדכון האחרון המכשיר מאוד יציב ומהיר בצורה משמעותית מהפופקורן C200 ולחשוב שיש לנו עוד 3 או 4 חודשים עד העדכון הבא !!!
asfz104,
אחרי התלבטות קשה בין ה XT ל A200 נראה לי ששמת פלומבה על ההחלטה שלי,
הפופקורנים אולי יותר מתוחכמים, אבל בשורה התחתונה.... רוצה לראות סרטים בלי כאבי ראש.... והאקסטרימר פשוט מאוד עושה את העבודה...
במיוחד אחרי העדכון האחרון....
תודה!
הפופקורנים אולי יותר מתוחכמים, אבל בשורה התחתונה.... רוצה לראות סרטים בלי כאבי ראש.... והאקסטרימר פשוט מאוד עושה את העבודה...
תודה!
Daveil
- Corwin
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 287
- נתן תודות: 30 פעמים
- קיבל תודות: 19 פעמים
על איזו איטיות\גמגומים מדובר?asfz104 כתב:האמת אני קצת מאוכזב מהעדכון האחרון שחיכינו לו הרבה זמן, היו הרבה הבטחות שהעדכון הזה יביא לשיפורים וליציבות אבל אין שום שינוי מהותי יש איטיות בלתי נסבלת גמגומים שונים שנותנים הרגשה שמדובר בסתם עוד סטרימר של חברה עלומת-שם, להשוואה יש ברשותי גם את האקסטרימר ואין מה להשוות החברה שם עשו שיפור משמעותי בעדכון האחרון המכשיר מאוד יציב ומהיר בצורה משמעותית מהפופקורן C200 ולחשוב שיש לנו עוד 3 או 4 חודשים עד העדכון הבא !!!...
- MSLEVIN
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 196
- שם מלא: shay levin
- נתן תודות: 76 פעמים
- קיבל תודות: 13 פעמים
לדוגמא בקבצי MTS,AVI,ISO אגב ההשוואה שלי היתה בניגון אותם תכנים בשני סוגי הסטרימרים.Corwin כתב:על איזו איטיות\גמגומים מדובר?asfz104 כתב:האמת אני קצת מאוכזב מהעדכון האחרון שחיכינו לו הרבה זמן, היו הרבה הבטחות שהעדכון הזה יביא לשיפורים וליציבות אבל אין שום שינוי מהותי יש איטיות בלתי נסבלת גמגומים שונים שנותנים הרגשה שמדובר בסתם עוד סטרימר של חברה עלומת-שם, להשוואה יש ברשותי גם את האקסטרימר ואין מה להשוות החברה שם עשו שיפור משמעותי בעדכון האחרון המכשיר מאוד יציב ומהיר בצורה משמעותית מהפופקורן C200 ולחשוב שיש לנו עוד 3 או 4 חודשים עד העדכון הבא !!!......
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

אני מציע לך להמתין כמה ימים נוספים עד לאחר שחרור גירסת קושחה חדשה ל A200 וזאת על מנת שלא תצטרך לקרוע את הפלומבה בעצבים.daveil כתב:asfz104,
תודה!...
שמע תכלס גם העידכון של האקסטרימר לפי התגובות לא משהו,
אבל כמו שקראתי ב networkedmediatank
אתה שומע בפורומיםרק על הדברים הרעים,
אלו שהכל דופק אצלם יושבים בשקט.....
החלטה פשוט בלתי אפשרית
אני הולך על וידאו VHS וזהו
אבל כמו שקראתי ב networkedmediatank
אתה שומע בפורומיםרק על הדברים הרעים,
אלו שהכל דופק אצלם יושבים בשקט.....
החלטה פשוט בלתי אפשרית
אני הולך על וידאו VHS וזהו
Daveil
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
asfz104,
נראה לי שקצת נסחפת... זה אמנם משתנה קצת בין משתמש למשתמש, אבל העדכון האחרון שיפר כמה דברים, אמנם לא מדובר על בשורה גדולה (ולא הייתה כוונה לכך בעדכון הזה), אבל אל תשווה את זה לאקסטרימר, שהעדכון האחרון שלו פשוט בושה.
זה לא נשמע לי כל כך יציב:
http://www.hometheater.co.il/vt121471
וזו דוגמה על קצה המזלג, בשרשור העדכונים הבלגן חוגג...
נראה לי שקצת נסחפת... זה אמנם משתנה קצת בין משתמש למשתמש, אבל העדכון האחרון שיפר כמה דברים, אמנם לא מדובר על בשורה גדולה (ולא הייתה כוונה לכך בעדכון הזה), אבל אל תשווה את זה לאקסטרימר, שהעדכון האחרון שלו פשוט בושה.
זה לא נשמע לי כל כך יציב:
http://www.hometheater.co.il/vt121471
וזו דוגמה על קצה המזלג, בשרשור העדכונים הבלגן חוגג...
חיכינו לעדכון ה C200 הזה חודשים רבים. הוא אמור היה להביא את המכשיר למצב שהוא כבר לא בבטא. וזה לא קרה. פופקורן טוענים לתמיכה בתפריטי בלו רי, והתמיכה הזו מחפירה. כל הטיפול בפורמט בלו ריי עדיין רחוק מבשלות. חלק מהסרטים שלא עבדו קודם - עכשיו עובדים, וחלק מאלה שעבדו - לא עובדים יותר.
אנחנו משתמשים מתקדמים, לא איזה צאן עיוור שהולך אחרי מותג.
אנחנו משתמשים מתקדמים, לא איזה צאן עיוור שהולך אחרי מותג.