רובוט לניקוי הבית roomba 560
חוץ מזה ששואב, וזה ששוטף, אני צריך עוד כמה רובוטים, אם למישהו יש המלצה, בסדר יורד.
מגהץ.
מנקה אבטיות ושירותים.
מחליף חול לחתולה.
מנקה חלונות (מסתפק ברק מבחוץ).
מוריד כלים ומוציא מהמדיח / שוטף בעצמו מייבש ומחזיר למקום.
שואב אבק מהריהוט והציוד.
תודה.
מגהץ.
מנקה אבטיות ושירותים.
מחליף חול לחתולה.
מנקה חלונות (מסתפק ברק מבחוץ).
מוריד כלים ומוציא מהמדיח / שוטף בעצמו מייבש ומחזיר למקום.
שואב אבק מהריהוט והציוד.
תודה.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73386
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 648 פעמים
- קיבל תודות: 3170 פעמים
drixie - את אלו אין, אבל יש כזה שעושה נעים לאישה...

מחר הרומבה מגיע
אני מצפה בכיליון עיניים לילד החדש !!!
מחרתיים הוא יתחיל את העבודה הקשה שלו
אני מצפה בכיליון עיניים לילד החדש !!!
מחרתיים הוא יתחיל את העבודה הקשה שלו
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
עדכון לכולם
:
ההנהלה שלי מעוניינת גם ב Scooba ( שוטף רצפות )
משיחה עם נציג היבואן הבנתי כדלקמן :
ה Scooba תגיע לארץ במהלך 2010 .
ה Scooba לא משתלטת לבד על האבק והלכלוך ,
כך ששילוב עבודה של ה Scooba וה Roomba אחד לאחר השני הינו השילוב המתאים ביותר לבית הישראלי ( הרבה אבק בארץ )
מחיר של ה Scooba לא ידוע בשלב זה.
שימו לב ש ל Scooba אין מברשת מסתובבת בצד כך שבאמת ניקוי פינות זהו הצד החזק של ה Roomba ..
כ"כ נמסר לי שביצוע שטיפה בדלי לאחר נקיון של ה Roomba חוסך מים : מאחר והרצפה נקיה,
מספיק דלי אחד לכל הבית בניגוד לשטיפה בעבר בה מי הדלי נהיו שחורים לאחר טאטוא ידני לא יעיל .
זהו בינתיים .
ההנהלה שלי מעוניינת גם ב Scooba ( שוטף רצפות )
משיחה עם נציג היבואן הבנתי כדלקמן :
ה Scooba תגיע לארץ במהלך 2010 .
ה Scooba לא משתלטת לבד על האבק והלכלוך ,
כך ששילוב עבודה של ה Scooba וה Roomba אחד לאחר השני הינו השילוב המתאים ביותר לבית הישראלי ( הרבה אבק בארץ )
מחיר של ה Scooba לא ידוע בשלב זה.
שימו לב ש ל Scooba אין מברשת מסתובבת בצד כך שבאמת ניקוי פינות זהו הצד החזק של ה Roomba ..
כ"כ נמסר לי שביצוע שטיפה בדלי לאחר נקיון של ה Roomba חוסך מים : מאחר והרצפה נקיה,
מספיק דלי אחד לכל הבית בניגוד לשטיפה בעבר בה מי הדלי נהיו שחורים לאחר טאטוא ידני לא יעיל .
זהו בינתיים .
-
uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
מעניין אם משהו מהרוכשים באתר מספיק אמיץ לבצע "האקינג" לרומבה....אני יודע שאני לא (אשתי בחיים לא תסכים)
http://hackingroomba.com/
http://hackingroomba.com/
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
תתחדש ותהנהpup26 כתב:הזמנתי את ה560...
לא נראה לי שהרומבה מפחד מכלבים, וכל עוד הכלב לא תופס אותו ומעיף אותו, הוא ימשיך להתעלם ממנושבלול כתב:אני מניח שאי אפשר לתת על זה תשובה חד משמעית ואני גם מניח שאני עלול להנזף פה על שלא גיגלתי, אבל לדעתם הרומבה יסתדר עם כלב גדול שעלול לחטוף עליו קריזה ?...
השאלה היא איך הכלב יסתדר איתו.
משה
האמת שעוד לפני הרבה זמן שקלתי לייבא לעצמי סקובה ונרתעתי מזה שראיתי שמוכרים לו המון חלקי חילוף ושצריך להשתמש בחומרי ניקוי מיוחדים בשבילו (תלות די גדולה לטעמי).
שימו לב גם שהביקורת על הסקובה הרבה פחות מחמיאות, נראה לי שבכל מה שקשור לשטיפה שווה להמתין לראות מה יהיה לדור הבא להציע.
לטעמי רובוט כזה חייב לדעת לסוע לפינת הטוש או כל מקום אחר ולנקז את המיים המלוכלים ומשם להמשיך למתקן שיחובר לברז ויוכל למלא את הקובה במיים נקיים.
מצד שני, הסיבה שמלכתיכלה בררתי על סקובה היא כי אני לא מומחה גדול בשטיפת רצפות, אז אולי הם כן מגיעים לתוצאות מצויינות בלי כל המדע בדיוני שהקרצתי פה
שימו לב גם שהביקורת על הסקובה הרבה פחות מחמיאות, נראה לי שבכל מה שקשור לשטיפה שווה להמתין לראות מה יהיה לדור הבא להציע.
לטעמי רובוט כזה חייב לדעת לסוע לפינת הטוש או כל מקום אחר ולנקז את המיים המלוכלים ומשם להמשיך למתקן שיחובר לברז ויוכל למלא את הקובה במיים נקיים.
מצד שני, הסיבה שמלכתיכלה בררתי על סקובה היא כי אני לא מומחה גדול בשטיפת רצפות, אז אולי הם כן מגיעים לתוצאות מצויינות בלי כל המדע בדיוני שהקרצתי פה