שרשור מחירי אינטרנט - כמה באמת אתם משלמים?
- BigDragoon
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
אני לא לקוח חדש.b007 כתב:ואתה לא נחשב לקוח חדש?BigDragoon כתב:המחירים שאתם מזכירים פה מאוד גבוהים יחסית למה שאפשר להשיג.
אני בלי יותר מדי בעייה השגתי 74 ש"ח ממוצע לחודש ל 5M אצל בזק.
(התחייבות לשנה)......
אבל אני מכיר לקוחות חדשים שמשלמים סכומים זהים.
-
Trip
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 952
- נתן תודות: 27 פעמים
- קיבל תודות: 91 פעמים
הציעו לי 5mb עבור 105ש"ח לחודש. לא רציתי.zigzagil כתב:ב99 ש"ח לחודש אתה מקבל 4.Trip כתב:סגרתי עסקה:
2.5 מ"ב, התחייבות ל-12 חודשים.
בזק: 51 ש"ח לחודש.
בב"ל: מבצע סטודנטים, 29 ש"ח לחודש בממוצע.
סה"כ: 80 ש"ח לחודש.......
- liranmishani
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 653
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
אני משלם 139 ש"ח, לקוח ותיק, בזק ובזק בינלאומי ל- 8 מגה. (באנדל)המלך כתב:איך בדיוק אפשר לקבל ב 99?
אתה מדבר על חבילה משולבת?לקוח חדש או ותיק?
אני משלם 134...
(לפני כן גם באנדל 100 ש"ח ל- 4 מגה)
אני חושב ששם המשחק זה ותק.
לירן
- liranmishani
-
- חבר פעיל במיוחד

אתה אומנם המלך, אבל אני חושב שקצת מרחו אותך...
תתקשר אליהם שוב ותתעקש, אין סיבה שתשלם כ"כ הרבה.
אם אתה עושה באנדל של 4 מגה עם בזק, אז גם בזק בינלאומי גם נטויזן וגם סמייל זה 100 בחבילה.
עזוב את נושא לקוח חדש לקוח ותיק. תתעקש תקבל. תאמין לי, בדוק.
תתקשר אליהם שוב ותתעקש, אין סיבה שתשלם כ"כ הרבה.
אם אתה עושה באנדל של 4 מגה עם בזק, אז גם בזק בינלאומי גם נטויזן וגם סמייל זה 100 בחבילה.
עזוב את נושא לקוח חדש לקוח ותיק. תתעקש תקבל. תאמין לי, בדוק.
לירן
- liranmishani
-
- חבר פעיל במיוחד

אני חושב שכן.
אתה בהתחייבות עד אוגוסט, אם אתה עושה באנדל אתה מתחייב לשנה.
אין משהו שהם אוהבים יותר מהתחייבות (חוץ מלהגביל רוחב פס).
אם לא מפריע לך התחייבות לשנה, אז תגיד להם את זה שאתה רוצה באנדל 4 מגה. אין שום סיבה שהם לא ייתנו לך ב- 100 שקל. אני תמיד מברר מחירים לפני, גם דרך האינטרנט/אנשים/כאן בפורום ומתקשר אליהם ואומר להם כמה מהירות אני רוצה ובאיזה מחיר. כמובן שאני לא ממציא להם סתם מחירים.. רק פעם אחת במשך 8 שנים שאני איתם, הם אמרו לי לא.
אז אמרתי להם לא צריך... ואחרי כמה שעות התקשרה אלי נציגה שלהם ואמרה שהיא הבינה שאני לא מרוצה מהמחיר והתאימה אותו לרצוני.. הם מאוד גמישים ונוחים. אני לא מחפש לחלוב אותם, אבל מחירים הוגנים, בטח לא יותר מאחרים.
אני יכול להגיד לך ש-ותק זה שם המשחק, אני הוצאתי מחירים שהשתיקה יפה להם, מכל מיני חברות רק בזכות הותק.
אני פשוט אומר לנציגה שזה מה שאני רוצה, אפילו לא מאיים בהתנתקות. אומר לה שאני יודע שיש מחיר כזה ואת זה אני רוצה. אז היא אומרת שאין דבר כזה ואתה ממשיך ואומר שיש ואת זה אתה רוצה.. אחרי שהיא עומדת כמו שמוק מול אחד שלא מוותר לה, אז לפעמים היא קצת כועסת מתעצבנת ומתלוננת על השכונה שאתה עושה לה, בסוף היא נותנת לך את המחיר. זה עובד אצל כולם חוץ מבזק. מהם אפשר להוציא רק הטבות, גם זה אם נפלת ביום טוב.
אתה בהתחייבות עד אוגוסט, אם אתה עושה באנדל אתה מתחייב לשנה.
אין משהו שהם אוהבים יותר מהתחייבות (חוץ מלהגביל רוחב פס).
אם לא מפריע לך התחייבות לשנה, אז תגיד להם את זה שאתה רוצה באנדל 4 מגה. אין שום סיבה שהם לא ייתנו לך ב- 100 שקל. אני תמיד מברר מחירים לפני, גם דרך האינטרנט/אנשים/כאן בפורום ומתקשר אליהם ואומר להם כמה מהירות אני רוצה ובאיזה מחיר. כמובן שאני לא ממציא להם סתם מחירים.. רק פעם אחת במשך 8 שנים שאני איתם, הם אמרו לי לא.
אז אמרתי להם לא צריך... ואחרי כמה שעות התקשרה אלי נציגה שלהם ואמרה שהיא הבינה שאני לא מרוצה מהמחיר והתאימה אותו לרצוני.. הם מאוד גמישים ונוחים. אני לא מחפש לחלוב אותם, אבל מחירים הוגנים, בטח לא יותר מאחרים.
אני יכול להגיד לך ש-ותק זה שם המשחק, אני הוצאתי מחירים שהשתיקה יפה להם, מכל מיני חברות רק בזכות הותק.
אני פשוט אומר לנציגה שזה מה שאני רוצה, אפילו לא מאיים בהתנתקות. אומר לה שאני יודע שיש מחיר כזה ואת זה אני רוצה. אז היא אומרת שאין דבר כזה ואתה ממשיך ואומר שיש ואת זה אתה רוצה.. אחרי שהיא עומדת כמו שמוק מול אחד שלא מוותר לה, אז לפעמים היא קצת כועסת מתעצבנת ומתלוננת על השכונה שאתה עושה לה, בסוף היא נותנת לך את המחיר. זה עובד אצל כולם חוץ מבזק. מהם אפשר להוציא רק הטבות, גם זה אם נפלת ביום טוב.
לירן
- liranmishani
-
- חבר פעיל במיוחד

אם לא אכפת לך התחייבות, אז יש לך יותר אופציות.
אם 100 שקל עבור 4 מגה מתאים לך , תגיד לה שאתה מעוניין בבאנדל הזה.. הם כבר מתקשרים מול בזק ומשדרגים לך גם אצלם וגם בבזק. זה הקטע של הבאנדל. אתה מחוייב לשתי החברות לשנה ואתה משלם רק לבזק בינלאומי את כל הסכום. הם כבר מעבירים לבזק את התשלום ביניהם. שים לב שאחרי שנה המחירים קופצים אז אתה צריך להיות עם האצבע על הדופק. כמו כן אתה יכול להיכנס לבאנדל אחר משודרג גם תוך כדי ההתחייבות. נניח עוד חודש תרצה לשדרג ל- 8, (סתם, תיאורטית), אז אתה מתקשר שוב לבזק בינלאומי ומשדרג למרות שאתה בהתחייבות ל- 4. כי זה למעשה שידרוג וזה אפשרי. כל עוד אתה עובד עם שתי החברות.
אם 100 שקל עבור 4 מגה מתאים לך , תגיד לה שאתה מעוניין בבאנדל הזה.. הם כבר מתקשרים מול בזק ומשדרגים לך גם אצלם וגם בבזק. זה הקטע של הבאנדל. אתה מחוייב לשתי החברות לשנה ואתה משלם רק לבזק בינלאומי את כל הסכום. הם כבר מעבירים לבזק את התשלום ביניהם. שים לב שאחרי שנה המחירים קופצים אז אתה צריך להיות עם האצבע על הדופק. כמו כן אתה יכול להיכנס לבאנדל אחר משודרג גם תוך כדי ההתחייבות. נניח עוד חודש תרצה לשדרג ל- 8, (סתם, תיאורטית), אז אתה מתקשר שוב לבזק בינלאומי ומשדרג למרות שאתה בהתחייבות ל- 4. כי זה למעשה שידרוג וזה אפשרי. כל עוד אתה עובד עם שתי החברות.
לירן
- liranmishani
-
- חבר פעיל במיוחד

כל מה שאמרתי לך מבחינת השירות וצורת העבודה מתייחס לבזק בינלאומי. חשבתי שגם אתה עובד איתם.
אבל בדקתי עכשיו שוב את המחיר גם בנטויזן וגם שם המחיר הוא 99 ש"ח. בדיוק אותם תנאים, כך שאין הבדל.
ההבדל היחידי שיכול להיות הוא האם החברה תצרף אותך לשירות בלי בעיה. בעיקרון שתי החברות מצהירות שהמבצע מיועד ללקוחות חדשים.
בפועל מעולם בבזק בינלאומי לא שללו לי אופציה בגלל שאני ותיק להפך, קיבלתי תמיד תנאים טובים יותר בקלות.
אני מציע שתתקשר לנטויזן ותקבע להם עובדה שזה מה שאתה רוצה. תתחיל יפה, דבר בצורה מכובדת ורגועה בלי לצעוק ולאיים. זה תמיד עובד טוב יותר
אם הם יעשו בעיות תגיד להם שעוד חודשיים אתה עוזב אותם, כי בבזק בינלאומי מתייחסים ללקוחות ותיקים בצורה מכובדת.
אבל בדקתי עכשיו שוב את המחיר גם בנטויזן וגם שם המחיר הוא 99 ש"ח. בדיוק אותם תנאים, כך שאין הבדל.
ההבדל היחידי שיכול להיות הוא האם החברה תצרף אותך לשירות בלי בעיה. בעיקרון שתי החברות מצהירות שהמבצע מיועד ללקוחות חדשים.
בפועל מעולם בבזק בינלאומי לא שללו לי אופציה בגלל שאני ותיק להפך, קיבלתי תמיד תנאים טובים יותר בקלות.
אני מציע שתתקשר לנטויזן ותקבע להם עובדה שזה מה שאתה רוצה. תתחיל יפה, דבר בצורה מכובדת ורגועה בלי לצעוק ולאיים. זה תמיד עובד טוב יותר
לירן
- Cable_Guy
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 612
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 97 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
שם משתמש: cable_guy
מהירות: 12M
תשתית (בזק/הוט): הוט
מחיר תשתית (סופי) לחודש: 74 ש"ח
ספק: ברק-נטוויזן-013
מחיר ספק (סופי) לחודש: 22.5 ש"ח
סה"כ: 96.5 ש"ח
הערות : בהוט 99 לחודש לתשעה חודים ושלושה חודשים חינם. בנטוויזן 44.95 לחודש לשישה חודשים ועוד שישה חודשים חינם.
מה הסוד?: מיכוח מיכוח מיכוח!!! רק ככה הם יודעים!
מהירות: 12M
תשתית (בזק/הוט): הוט
מחיר תשתית (סופי) לחודש: 74 ש"ח
ספק: ברק-נטוויזן-013
מחיר ספק (סופי) לחודש: 22.5 ש"ח
סה"כ: 96.5 ש"ח
הערות : בהוט 99 לחודש לתשעה חודים ושלושה חודשים חינם. בנטוויזן 44.95 לחודש לשישה חודשים ועוד שישה חודשים חינם.
מה הסוד?: מיכוח מיכוח מיכוח!!! רק ככה הם יודעים!
- liranmishani
-
- חבר פעיל במיוחד

פשששש, Cable_Guy, כזה דבר עוד לא ראיתי.
לירן
- המלך
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6273
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 19 פעמים
דיברתי עם נציג בכיר שאמר שאי אפשר לקבל באנדל כי בזק לא יאפשרו.liranmishani כתב:כל מה שאמרתי לך מבחינת השירות וצורת העבודה מתייחס לבזק בינלאומי. חשבתי שגם אתה עובד איתם.
אני מציע שתתקשר לנטויזן ותקבע להם עובדה שזה מה שאתה רוצה. תתחיל יפה, דבר בצורה מכובדת ורגועה בלי לצעוק ולאיים. זה תמיד עובד טוב יותראם הם יעשו בעיות תגיד להם שעוד חודשיים אתה עוזב אותם, כי בבזק בינלאומי מתייחסים ללקוחות ותיקים בצורה מכובדת.
...
ניסה להוריד לי את החלק שלהם ל 40 שקל ממוצע ולא הסכמתי.
העביר אותי לשימור לקוחות ושם לא ענו הרבה זמן אז ניתקתי ושלחתי להם אימייל.
זה לא פשוט כמו שאתה אומר.
אמרתי לו שבגמר ההתחייבות אני עף.
- liranmishani
-
- חבר פעיל במיוחד

לא נשמע לי כל העניין הזה מולם. קודם כל אתה יודע שקיים כזה דבר באנדל של בזק ונטויז'ן. אפשר לקבל פרטים על זה באתר 'כמה זה', שם יש גם מחירים של חבילות. אתה בעצמך דיברת איתם על באנדל בעבר. העניין פה הוא הספק לדעתי.
כאשר אני התקשרתי לסגור את ה-8 מגה שלי, אמרתי לו שאני לא שייך ל- NGN, אז הנציג אמר לי שאין בעיה. אמרתי לו שאני חושש שלא אקבל את מלוא רוחב הפס ואני פשוט רוצה לוודא שלא יהיו בעיות. אז הוא אמר לי שמבחינת ספק אין בעיות, אולי רק מבחינת תשתית ואת זה אפשר לבדוק עם בזק. ואמר - אתה רוצה שנבדוק? אמרתי לו שכן. אז הוא עשה ועידה שלי, שלו ושל נציגת בזק. הוא הציג את עצמו ואמר שאני יחד איתם בועידה. דיברנו איתה והיא עשתה כמה בדיקות, שאלה לסוג המודם והשוותה שאכן יש לי את המכשיר. ואז אמרה שאין בעיה. הוא שאל אותי - אתה רוצה לסגור את השידרוג? אמרתי לו שכן. (להזכירך הייתי באמצע באנדל קיים בשתי החברות). ואז הם עשו את זה און ליין, כאשר אני איתם על הקו. הם העבירו כל מיני נתונים ופרטים. לא עניין אף אחד האם אני לקוח חדש או ותיק. מעבר לזה, היא שאלה אותו לכמה זמן לחייב אותי. אז הוא ענה לה שנה כמו תמיד. אז היא אמרה שלפעמים יש חיובים לשנה וחצי או לשנתיים ולכן היא שואלת.
למה אני מבלבל לך במוח את כל זה, כדי להראות לך שזה לא מעניין אף אחד. אם היא שואלת כמה זמן להפעיל לי התחייבות, זה מראה שהכל בשליטה שלהם.
לבזק אין שום סיבה שבעולם לא לתת לך באנדל. יש להם תחרות והם אוהבים לראות אותך מחוייב להם.
הספק שלך, הוא זה שעושה לך את הבעיות. הוא פשוט נותן לך תירוצים. אני במקומך הייתי עוזב אותו ועובר לחברה אחרת. אגב, יש חברה חדשה CCC, יש פה שירשור עליה, תתעניין.
בכל מקרה שווה לך לדבר עם שימור לקוחות ולראות מה הם מציעים, לפני שאתה עושה מהלך.
אני מסכים שזה לא תמיד פשוט, אבל זה לא מה שישבור את המלך..
כאשר אני התקשרתי לסגור את ה-8 מגה שלי, אמרתי לו שאני לא שייך ל- NGN, אז הנציג אמר לי שאין בעיה. אמרתי לו שאני חושש שלא אקבל את מלוא רוחב הפס ואני פשוט רוצה לוודא שלא יהיו בעיות. אז הוא אמר לי שמבחינת ספק אין בעיות, אולי רק מבחינת תשתית ואת זה אפשר לבדוק עם בזק. ואמר - אתה רוצה שנבדוק? אמרתי לו שכן. אז הוא עשה ועידה שלי, שלו ושל נציגת בזק. הוא הציג את עצמו ואמר שאני יחד איתם בועידה. דיברנו איתה והיא עשתה כמה בדיקות, שאלה לסוג המודם והשוותה שאכן יש לי את המכשיר. ואז אמרה שאין בעיה. הוא שאל אותי - אתה רוצה לסגור את השידרוג? אמרתי לו שכן. (להזכירך הייתי באמצע באנדל קיים בשתי החברות). ואז הם עשו את זה און ליין, כאשר אני איתם על הקו. הם העבירו כל מיני נתונים ופרטים. לא עניין אף אחד האם אני לקוח חדש או ותיק. מעבר לזה, היא שאלה אותו לכמה זמן לחייב אותי. אז הוא ענה לה שנה כמו תמיד. אז היא אמרה שלפעמים יש חיובים לשנה וחצי או לשנתיים ולכן היא שואלת.
למה אני מבלבל לך במוח את כל זה, כדי להראות לך שזה לא מעניין אף אחד. אם היא שואלת כמה זמן להפעיל לי התחייבות, זה מראה שהכל בשליטה שלהם.
לבזק אין שום סיבה שבעולם לא לתת לך באנדל. יש להם תחרות והם אוהבים לראות אותך מחוייב להם.
הספק שלך, הוא זה שעושה לך את הבעיות. הוא פשוט נותן לך תירוצים. אני במקומך הייתי עוזב אותו ועובר לחברה אחרת. אגב, יש חברה חדשה CCC, יש פה שירשור עליה, תתעניין.
בכל מקרה שווה לך לדבר עם שימור לקוחות ולראות מה הם מציעים, לפני שאתה עושה מהלך.
אני מסכים שזה לא תמיד פשוט, אבל זה לא מה שישבור את המלך..
לירן
- המלך
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6273
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 19 פעמים
טוב דיברתי עם שימור לקוחות ואין אפשרות לקבל באנדל אלא אם משדרגים למהירות גבוהה יותר וזו החלטה של בזק.
לגבי המחיר בנפרד לנטוויז'ן קיבלתי את אותה הצעה שקיבלתי מנציג אחר.
הנציגה המליצה לי לחכות לגמר ההתחייבות וכך אני עושה.
באוגוסט אנסה שוב לפני ניתוק.
באוגוסט אנסה שוב לפני ניתוק.
הייתי מציע לעוף מנטוויז'ן כל עוד אתה יכול, תעבור לטריפל C, בלי התחייבות ובמחירים טובים, לא תאהב תתנתק.המלך כתב:טוב דיברתי עם שימור לקוחות ואין אפשרות לקבל באנדל אלא אם משדרגים למהירות גבוהה יותר וזו החלטה של בזק.
באוגוסט אנסה שוב לפני ניתוק....
זה מה שאני עומד לעשות בעוד חודש, שזה סוף ההתחיבות.
אני כרגע בתהליכי התחברות.
קיבלתי הצעה מנטוויזין לשלושה חודשים ראשונים חינם ללא התחייבות ואח"כ 45 (ממוצע 33) ל-5 מגה.
ההצעה שקיבלתי מבזק היא חצי שנה ראשונה ב-20 ואז ב-99 לחצי שנה הבאה (התחייבות שנה) ל-5 מגה. בממוצע זה יוצא 60.
ככה שאם אני מוסיף את התשלום על הקו (25 לחודש) זה יוצא 85 בבזק.
בסוף בזק נתנו לי באותו מחיר 10 מגה.
מאחר והוט התעקשו על 79 ל-5 מגה ומדובר בחברה ששמה לה למטרה להיות החברה עם השירות הגרוע בארץ אז הלכתי על בזק.
אני עכשיו צריך ללחוץ על נטויזין לגבי 10 מגה.
קיבלתי הצעה מנטוויזין לשלושה חודשים ראשונים חינם ללא התחייבות ואח"כ 45 (ממוצע 33) ל-5 מגה.
ההצעה שקיבלתי מבזק היא חצי שנה ראשונה ב-20 ואז ב-99 לחצי שנה הבאה (התחייבות שנה) ל-5 מגה. בממוצע זה יוצא 60.
ככה שאם אני מוסיף את התשלום על הקו (25 לחודש) זה יוצא 85 בבזק.
בסוף בזק נתנו לי באותו מחיר 10 מגה.
מאחר והוט התעקשו על 79 ל-5 מגה ומדובר בחברה ששמה לה למטרה להיות החברה עם השירות הגרוע בארץ אז הלכתי על בזק.
אני עכשיו צריך ללחוץ על נטויזין לגבי 10 מגה.
נערך לאחרונה על ידי erezr ב 02/07/2010 21:34, נערך פעם 1 בסך הכל.