Xtreamer, מישהו מכיר?
- Batnun
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3631
מסתבר שהם פשוט השתמשו במאוורר זול במיוחד...
משתמשים בפורום מנהלים כבר דיונים בקשר למאוורר חלופי.
Batnun
.
משתמשים בפורום מנהלים כבר דיונים בקשר למאוורר חלופי.
Batnun
.
- Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- dizingof
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2518
Itay_Pollak כתב:יש סיכוי שאתה מקליט את הרעש שזה עושה?...
- ufffnick
-
- גורו

- תגובות: 4894
usagi
זו לא רק התמיכה, זה גם האפשרות לחבר אליו מאגר מידע גדול יותר במהירות סבירה (כפי שהעלתי).
israelihero
אני שמח שיש לך האפשרות הזו,
לי אין את הרצון לפזר כבלים בבית בגלל שתי חתולות שנוטות ללעוס אותם.
כך שהאופציה של כבל בבית או שיפוץ כדי להכניס לקיר לא בא בחשבון.
dror1
אני משתמש בתכנים תובעניים,
כך שזה מאוד רלוונטי.
לשימוש שלי, לצרכים שלי, ולנוחות שלי (ולאנשים נוספים שהדברים שציינתי חשובים גם להם),
אני חייב קשר מהיר בין המכשיר לבין מאגר המידע,
שיהיה אלחוטי או קווי לכונן קשיח גדול מחובר אליו ישירות, פנימי או חיצוני.
עד אז, המכשיר לא נשמע לי שווה את המחיר,
כי עלות הדינויים שאני צריך לעשות בבית כדי שיוכל לעמוד בצרכים שלי,
יקרים יותר ממנו.
זו לא רק התמיכה, זה גם האפשרות לחבר אליו מאגר מידע גדול יותר במהירות סבירה (כפי שהעלתי).
israelihero
אני שמח שיש לך האפשרות הזו,
לי אין את הרצון לפזר כבלים בבית בגלל שתי חתולות שנוטות ללעוס אותם.
כך שהאופציה של כבל בבית או שיפוץ כדי להכניס לקיר לא בא בחשבון.
dror1
אני משתמש בתכנים תובעניים,
כך שזה מאוד רלוונטי.
לשימוש שלי, לצרכים שלי, ולנוחות שלי (ולאנשים נוספים שהדברים שציינתי חשובים גם להם),
אני חייב קשר מהיר בין המכשיר לבין מאגר המידע,
שיהיה אלחוטי או קווי לכונן קשיח גדול מחובר אליו ישירות, פנימי או חיצוני.
עד אז, המכשיר לא נשמע לי שווה את המחיר,
כי עלות הדינויים שאני צריך לעשות בבית כדי שיוכל לעמוד בצרכים שלי,
יקרים יותר ממנו.
- zovirax
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15949
- שם מלא: zovirax
תמיד מאוורר קטן יהיה מרעיש.
http://pbx.mine.nu/xtreamer/IMG_1261.JPG
אולי יש מאוורר בגודל הזה איכותי
לדוגמא זה:
http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=306
זה פלאג רגיל שם?
לדוגמא זה:
זה פלאג רגיל שם?
- Bekit
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 217
המאוורר שהכניסו לאקסטרימר הוא בסדר גמור... אפשר להכניס לו טבעות גומי/סיליקון בין המאוורר לאקסטרימר, גם יתן לחץ וגם יפחיד את הרעידות (אני משתמשת בדברים כאלה במאווררים שלי במחשב), או ספוג מסביב למסגרת המאוורר...
אבל הצוות של האקסטרימר אמר שבקושחות הבאות העניין יהיה בטיפול ויבוא למציאת פתרון
תמיד יש פתרון לדברים כאלה
שאני אקבל את האקסטרימר אני יעלה עם תמונות בנוגע למאוורר...
שאני אקבל את האקסטרימר אני יעלה עם תמונות בנוגע למאוורר...
- ashk
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 942
- mediaplay
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 253
אני רק שאלה.usagi כתב:המאוורר שהכניסו לאקסטרימר הוא בסדר גמור... אפשר להכניס לו טבעות גומי/סיליקון בין המאוורר לאקסטרימר, גם יתן לחץ וגם יפחיד את הרעידות (אני משתמשת בדברים כאלה במאווררים שלי במחשב), או ספוג מסביב למסגרת המאוורר...
שאני אקבל את האקסטרימר אני יעלה עם תמונות בנוגע למאוורר......
סליחה על הבורות, אבל אם המאוורר מרעיש כמו מייבש השיער של החברה שלו, איך בדיוק מסדרים את זה בעדכון קושחה ?
אני מסוגל להבין הורדת מהירות המאוורר בשליטת תוכנה, אבל הבנתי שזה פוגע בניגון של תכנים "קשים".
- uriler
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
הסיבה לקרטועים היא כפי הנראה התחממות של המעבד.mediaplay כתב:[
אני רק שאלה.
סליחה על הבורות, אבל אם המאוורר מרעיש כמו מייבש השיער של החברה שלו, איך בדיוק מסדרים את זה בעדכון קושחה ?
אני מסוגל להבין הורדת מהירות המאוורר בשליטת תוכנה, אבל הבנתי שזה פוגע בניגון של תכנים "קשים"....
אולי יש להם דרך לגרום לו לעבוד בצורה יעילה יותר ולהתחמם פחות...
נערך לאחרונה על ידי uriler ב 10/07/2009 23:27, נערך פעם 1 בסך הכל.
- the_mg
-
- חבר פעיל

- תגובות: 74
^ אין דרך פלאית לגרום למכשיר לעבוד בדרך יותר יעילה...
הדרך היחידה לגרום לו לעבוד היא לתת למכשיר פקודות שיעבוד בשיא היכולת גם בחום גבוה (אני משער שהקרטועים הם בגלל שלכל מעבד יש פקודה שאומרת לו לעבוד בתדר נמוך יותר כשהוא מתחמם), הבעיה עם פקודה כזאת היא שהסיכויי שהוא יפגם עולה בעשרות אחוזים.
הדרך האמיתי היחידה לגרום לו לעבוד היא 1. מארז גדול יותר, 2. החלפה למאוורר גדול יותר. 3. הגדלה קטנה של המארז ולשים מאורר על ההיט סינק עצמו.
היות שבשביל שכל אחת מהאפשרויות האלה דורשת הרבה כסף, כוח אדם, בלאגן עם הממשלוחים מכל העולם, קשה לי להאמין שהם יבחרו באחד מהפתרונות האלה. הם יכולים ליצר גרסא חדשה ומשופרת, אבל זה לא יעזור לאלה שקנו...
הדרך היחידה לגרום לו לעבוד היא לתת למכשיר פקודות שיעבוד בשיא היכולת גם בחום גבוה (אני משער שהקרטועים הם בגלל שלכל מעבד יש פקודה שאומרת לו לעבוד בתדר נמוך יותר כשהוא מתחמם), הבעיה עם פקודה כזאת היא שהסיכויי שהוא יפגם עולה בעשרות אחוזים.
הדרך האמיתי היחידה לגרום לו לעבוד היא 1. מארז גדול יותר, 2. החלפה למאוורר גדול יותר. 3. הגדלה קטנה של המארז ולשים מאורר על ההיט סינק עצמו.
היות שבשביל שכל אחת מהאפשרויות האלה דורשת הרבה כסף, כוח אדם, בלאגן עם הממשלוחים מכל העולם, קשה לי להאמין שהם יבחרו באחד מהפתרונות האלה. הם יכולים ליצר גרסא חדשה ומשופרת, אבל זה לא יעזור לאלה שקנו...
- sagyle
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- שם מלא: שגיא לוי
חברה אני ביטלתי את העסקה .
עכשיו אני גם בטוח שהם עדיין לא שלחו את המכשיר עבורי .
לחברה הזו אין שירות לקוחות , כבר שבוע אני שולח אימיילים לשאול מה קורה והאם המכשיר נשלח , הם פשוט מתעלמים .
יצרתי קשר כאמור עם TNT כבר שלוש פעמים ואין חבילה על שמי . הטלפון שמופיע בחשבון PAYPAL כטלפון של שירות לקוחות של MVIX הוא טלפון לא מחובר .
מבחינתי שירות חשוב יותר מהכל - מה יקרה אם תהיה בעיה במכשיר ? עם מי אני אדבר?!!
בקיצור מבחינתי נכון לעכשיו לא רלוונטי .
מאחל לכל השאר שהמכשיר יגיע בזמן ויעשה את מה שמובטח לעשות . אני מאמין במכשיר - אני פשוט לא מאמין בחבלי הלידה של השירות .
שגיא
לחברה הזו אין שירות לקוחות , כבר שבוע אני שולח אימיילים לשאול מה קורה והאם המכשיר נשלח , הם פשוט מתעלמים .
יצרתי קשר כאמור עם TNT כבר שלוש פעמים ואין חבילה על שמי . הטלפון שמופיע בחשבון PAYPAL כטלפון של שירות לקוחות של MVIX הוא טלפון לא מחובר .
מאחל לכל השאר שהמכשיר יגיע בזמן ויעשה את מה שמובטח לעשות . אני מאמין במכשיר - אני פשוט לא מאמין בחבלי הלידה של השירות .
שגיא
- dror1
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 436
א. שים לב לאן מוביל הקישור הראשון ששמת.......zovirax כתב:תמיד מאוורר קטן יהיה מרעיש.
לדוגמא זה:
זה פלאג רגיל שם?...
ב. נדרש מאוורר בגודל 25x25x10mm.
- petia
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 36
מה עם הנתונים הללו? ניסית את הטלפון שמופע בקישור?sagyle כתב:חברה אני ביטלתי את העסקה .
שגיא...
http://www.xtreamer.net/174/content-pag ... mpany.aspx
שמתי לב שהקישור חדש יחסית
- mediaplay
-
- עוסק בתחום

אם כבר מדברים על בי"ס...dizingof כתב:Itay_Pollak כתב:יש סיכוי שאתה מקליט את הרעש שזה עושה?...קח את ההקלטה לבי"ס לקולנוע בייתי , זה יהיה בטוח שיעור מאלף
...
אחרי 572 הודעות ו- 27931 צפיות במשהו כמו 37 ימים (מתוכם 34 ימים בהם אף אחד בכלל לא ראה את המוצר), אפשר לומר שלא משנה מה המוצר הזה שווה, את אופן השיווק שלו צריכים ללמוד בבי"ס לשיווק
- uriler
-
- חבר במועדון 10K

אני ממש לא מסכים.mediaplay כתב: אם כבר מדברים על בי"ס...
אחרי 572 הודעות ו- 27931 צפיות במשהו כמו 37 ימים (מתוכם 34 ימים בהם אף אחד בכלל לא ראה את המוצר), אפשר לומר שלא משנה מה המוצר הזה שווה, את אופן השיווק שלו צריכים ללמוד בבי"ס לשיווק...
לא נעשה למוצר הזה שום שיווק, אין סביבו שום באזז מחוץ לעולם של ה"פריקים" (אנחנו, avsforum וכו').
"שיווק" היה אפשר לומר אם היית רואה שרשור של 600 הודעות ו 30,000 צפיות בפורום עקרות בית, או "מוסכניקים פנסיונרים" - שהם לא קהל היעד שטבעי שיתעניין במוצר.
- mediaplay
-
- עוסק בתחום

גם שיווק לפריקים זה שיווק.uriler כתב:אני ממש לא מסכים.mediaplay כתב: אם כבר מדברים על בי"ס...
אחרי 572 הודעות ו- 27931 צפיות במשהו כמו 37 ימים (מתוכם 34 ימים בהם אף אחד בכלל לא ראה את המוצר), אפשר לומר שלא משנה מה המוצר הזה שווה, את אופן השיווק שלו צריכים ללמוד בבי"ס לשיווק...
לא נעשה למוצר הזה שום שיווק, אין סביבו שום באזז מחוץ לעולם של ה"פריקים" (אנחנו, avsforum וכו').
"שיווק" היה אפשר לומר אם היית רואה שרשור של 600 הודעות ו 30,000 צפיות בפורום עקרות בית, או "מוסכניקים פנסיונרים" - שהם לא קהל היעד שטבעי שיתעניין במוצר....
אתה לא מסכים שכמות הבאזז שהצליחו לייצר לפני ההשקה היא חריגה באופן מעורר הערכה? הרי כל יומיים מדברים אצלינו על מוצר חדש אבל אף שרשור לא מדגדג את הקרסוליים של השרשור הזה.
אבל אני כן מסכים שבהנחה שהם מכוונים לחדור למיינסטרים, אז המבחן הגדול שלהם הוא בשיווק לקהל שמחוץ לעולם הזה.
- uriler
-
- חבר במועדון 10K

אני לא חושב שזה שיווק - כי כל זב חוטם שהיה מעצב אתר וכותב את מה שהם כתבו היה מקבל את אותו היחס...mediaplay כתב: גם שיווק לפריקים זה שיווק.
אתה לא מסכים שכמות הבאזז שהצליחו לייצר לפני ההשקה היא חריגה באופן מעורר הערכה? הרי כל יומיים מדברים אצלינו על מוצר חדש אבל אף שרשור לא מדגדג את הקרסוליים של השרשור הזה.
אבל אני כן מסכים שבהנחה שהם מכוונים לחדור למיינסטרים, אז המבחן הגדול שלהם הוא בשיווק לקהל שמחוץ לעולם הזה....
הם פשוט ידעו מה לכתוב (והספיק אחד ששאל פה אם מישהו מכיר - כדי שכולם יקפצו
- sagyle
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- שם מלא: שגיא לוי
זב חוטם ... אהבתי 
- assaf8888
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 341
נשמע לא כל כך נורא
ashk כתב:http://pbx.mine.nu/xtreamer/xfailure.3g2Itay_Pollak כתב:יש סיכוי שאתה מקליט את הרעש שזה עושה?......
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78973
- שם מלא: עפר לאור
אני בכלל לא משוכנע שהבעיות קשורות בכלל לטמפ'.
גמגומים יכולים להיגרם מהמון סיבות - בעיות פיענוח, באגים ב-FIRMWARE, בעיות בצ'יפ (ב-מודלים הראשונים של 863X היו בעיות כאלה), בעיות בקצבי נתונים מהרשת, מהדיסק וכו'.
גמגומים יכולים להיגרם מהמון סיבות - בעיות פיענוח, באגים ב-FIRMWARE, בעיות בצ'יפ (ב-מודלים הראשונים של 863X היו בעיות כאלה), בעיות בקצבי נתונים מהרשת, מהדיסק וכו'.