מהו הסרט האחרון בו צפיתם?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
Vantage Point
סרט לא רע, כולל ליהוק טוב מאוד ואפילו עם נציגות כחול לבן בצורת איילת זורר.
מתחיל קצת מעצבן, כשמראים את אותו קטע בזמן מכמה זויות, אבל בסוף זה תופס תאוצה וכולל אחד ממרדפי המכוניות המרשימים ביותר שיצא לי לראות מאז RONIN.
שווה
8/10
סרט לא רע, כולל ליהוק טוב מאוד ואפילו עם נציגות כחול לבן בצורת איילת זורר.
מתחיל קצת מעצבן, כשמראים את אותו קטע בזמן מכמה זויות, אבל בסוף זה תופס תאוצה וכולל אחד ממרדפי המכוניות המרשימים ביותר שיצא לי לראות מאז RONIN.
שווה
8/10
בדיוק מה שאני חשבתי,הרסו לי את הילדות.zovirax כתב:Transformers - סרט חלש...
הדמות הראשית מעצבנת, והאקשן לא משו.
יש יותר מידי דמויות , שלא נסגרת להם העלילה
זה נראה כאילו שהתחילו לצלם בלי תסריט .
במאי אידיוט!
2/10...
ולחשוב שעכשיו הם עושים את רובוטריקים 2 עם אותו הבמאי...
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6051
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
קרעת אותי מצחוק...zovirax כתב:Transformers - סרט חלש...
הדמות הראשית מעצבנת, והאקשן לא משו.
יש יותר מידי דמויות , שלא נסגרת להם העלילה
זה נראה כאילו שהתחילו לצלם בלי תסריט .
במאי אידיוט!
2/10...
אבל האינמציה היתה ברמה מדהימה.
יש לומר.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46355
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5075 פעמים
Starship Troopers 3: Marauder
הג'וקים מאיימים להשמיד את האנושות וג'וני ריקו מציל את המצב.
סרט איום ונורא, אפקטים גרועים, סיפור איום, חורים בעלילה, נסיון עלוב לקרב בין עלילת הסרט לדת לקראת הסוף ועוד...
2/10
(ואל תגידו לי שאין דבר כזה ציון פחות מ 7
).
סרט איום ונורא, אפקטים גרועים, סיפור איום, חורים בעלילה, נסיון עלוב לקרב בין עלילת הסרט לדת לקראת הסוף ועוד...
2/10
(ואל תגידו לי שאין דבר כזה ציון פחות מ 7
עשו סרט המשך?! אלוהים ישמור, אני מקווה רק שהמין האנושי ניצח סוף סוף את המקקים כדי שלא נצטרך לראות או אפילו לשמוע על פרק 4.ziv_r כתב:Starship Troopers 3: Marauder
2/10
(ואל תגידו לי שאין דבר כזה ציון פחות מ 7).
...
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

Prom Night
במהלך נשף סיום הלימודים בתיכון, מגיע רוצח סדרתי לשבש את הערב לחבורת צעירים.
אמור להיות סרט אימה.
לא אימה ולא נעליים, סתם בזבוז של 90 דקות.
להתרחק!
3/10
במהלך נשף סיום הלימודים בתיכון, מגיע רוצח סדרתי לשבש את הערב לחבורת צעירים.
אמור להיות סרט אימה.
לא אימה ולא נעליים, סתם בזבוז של 90 דקות.
להתרחק!
3/10
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
באטמן - האביר האפל
לקחנו את הילד לכבוד היומ הולדת לאולם ה VIP (חוויה בפני עצמה) בסינימה סיטי
סרט טוב מאוד
הית לדג'ר מעולה בתור הג'וקר
מאוד התאכזבתי מאיכות התמונה.
9/10
סרט טוב מאוד
הית לדג'ר מעולה בתור הג'וקר
9/10
נערך לאחרונה על ידי sam22 ב 09/08/2008 10:38, נערך פעם 1 בסך הכל.
נרדמתי בסרט הזה אז קשה לי להגיד אם אתה צודק או לאsam22 כתב:באטמן - האביר האפל
סרט טוב מאוד
הית ךדג'ר מעולה בתור הג'וקר
9/10...
- compman112
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2593
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 13 פעמים
אמריקן ביוטי
קווין ספייסי במשחק מעולה בתור איש משפחה שמחליט להשתנות יום אחד, ומתאהב בחברה של ביתו בנוסף לעוד מספר סיפורים מסביב של משפחת השכן, ביתו ואשתו.
8 מתוך 10 (איכות הסרט בHD)
תמיד שמעתי ביקורות מעולות על הסרט, אבל לא יצא לי לראות, עד עכשיו. הסרט גרף 5 אוסקרים, הסרט מעביר ביקורת על החיים האמריקאים שנראים לנו "מושלמים".
קווין ספייסי במשחק מעולה בתור איש משפחה שמחליט להשתנות יום אחד, ומתאהב בחברה של ביתו בנוסף לעוד מספר סיפורים מסביב של משפחת השכן, ביתו ואשתו.
8 מתוך 10 (איכות הסרט בHD)
תמיד שמעתי ביקורות מעולות על הסרט, אבל לא יצא לי לראות, עד עכשיו. הסרט גרף 5 אוסקרים, הסרט מעביר ביקורת על החיים האמריקאים שנראים לנו "מושלמים".
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78829
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
ראיתי אתמול את NEVER BACK DOWN. גירסא מודרנית ל-KARATE KID (מינוס WAX ON - WAS OFF). בחור אגרסיבי עם בעיות במשפחה ועבר כשחקן פוטבול מוצלח צריך לעבור חצי מדינה ומגיע לפלורידה (עקב הצלחתו של אחיו הקטן בתחום הטניס), שם הוא מקווה להיות אנונימי. סרט YOUTUBE של הבחור מתגלה בבי"ס החדש ומתחילות שמועות בביה"ס, מה שגורם לקבוצה של מתאגרפים חובבים לנסות ולהציק לו ולחברו. הבחור לומד אומנות לחימה מעורבת (סוג מוזר של חיבור בין ג'ודו, האבקות חופשית, קרטה ואיגרוף תאילנדי) אצל בחור עם עבר בעייתי.
על פניו נראה שזה עוד גירסא לעוסה שנעשתה אין ספור פעמים לפני כן, אבל המשחק הטוב של הגורמים השונים, המתח הנבנה + השחקן שנראה כמו טום קרוז הצעיר (לפני שהתחרפן) פשוט עובדים בסרט.
8/10
MY SUPER EX GIRLFRIEND - סרט ישן (2006...) עם אומה תורמן ולוק ווילסון. הרעיון הוא להפוך את כל הרעיון של סופרמן על פניו ולראות האם זה עובד כשהבחורה היא סופרמנית והבחור לא... ובכן, זה לא... על פניו הכל היה צריך לתקתק. במאי מעולה (איוון רייטמן) הקסט מוצלח מאוד (אומה תורמן, לוק ווילסון, אדי איזרד בתור הרשע, ריין וילסון מהמשרד+6 FEET UNDER, ואנא פאריס שלא ברור מי או מה קורה איתה..). ובכן, שום דבר לא ממש מתקתק שם, וזה נראה שזה שילוב של אי חשק של השחקנים, חוסר כימיה מטורף בין כולם (אומה תורמן משחקת נורא כאן!). לשים את לוק ווילסון בתור LEADING MAN זו החלטה לחלוטין לא ברורה. יש לבחור סקס אפיל של שרוך נעליים דהוי. הדבר היחיד שמציל את הסרט זה דווקא שחקני המשנה - אנא פאריס (שבד"כ אני לא סובל אותה...) וריין וילסון שעורג בעיניו וידיו אחרי כל דבר נשי בעל לב פועם...
בקיצור, RAW מדי בשביל לראות עם הילדים (קטעי סקס לא משעשעים בכלל), הרבה קטעים סטריאוטיפים (איך מתנהגות בחורות כשעוזבים אותן, עכשיו תחשבו כפול 1000 כשהבחורה בעלת כוחות על). הסוף ברור לחלוטין כבר מהשליש הראשון של הסרט.
בקיצור 6/10
על פניו נראה שזה עוד גירסא לעוסה שנעשתה אין ספור פעמים לפני כן, אבל המשחק הטוב של הגורמים השונים, המתח הנבנה + השחקן שנראה כמו טום קרוז הצעיר (לפני שהתחרפן) פשוט עובדים בסרט.
8/10
MY SUPER EX GIRLFRIEND - סרט ישן (2006...) עם אומה תורמן ולוק ווילסון. הרעיון הוא להפוך את כל הרעיון של סופרמן על פניו ולראות האם זה עובד כשהבחורה היא סופרמנית והבחור לא... ובכן, זה לא... על פניו הכל היה צריך לתקתק. במאי מעולה (איוון רייטמן) הקסט מוצלח מאוד (אומה תורמן, לוק ווילסון, אדי איזרד בתור הרשע, ריין וילסון מהמשרד+6 FEET UNDER, ואנא פאריס שלא ברור מי או מה קורה איתה..). ובכן, שום דבר לא ממש מתקתק שם, וזה נראה שזה שילוב של אי חשק של השחקנים, חוסר כימיה מטורף בין כולם (אומה תורמן משחקת נורא כאן!). לשים את לוק ווילסון בתור LEADING MAN זו החלטה לחלוטין לא ברורה. יש לבחור סקס אפיל של שרוך נעליים דהוי. הדבר היחיד שמציל את הסרט זה דווקא שחקני המשנה - אנא פאריס (שבד"כ אני לא סובל אותה...) וריין וילסון שעורג בעיניו וידיו אחרי כל דבר נשי בעל לב פועם...
בקיצור, RAW מדי בשביל לראות עם הילדים (קטעי סקס לא משעשעים בכלל), הרבה קטעים סטריאוטיפים (איך מתנהגות בחורות כשעוזבים אותן, עכשיו תחשבו כפול 1000 כשהבחורה בעלת כוחות על). הסוף ברור לחלוטין כבר מהשליש הראשון של הסרט.
בקיצור 6/10
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4962
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 911 פעמים
- קיבל תודות: 451 פעמים
רודף העפיפונים,כן באיחור,אני יודע....לא קראתי את הספר,אני מעדיף תקצירים
בקיצור,מעולה.!
ציון 9
בקיצור,מעולה.!
ציון 9
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35088
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
עופר, זה לא ספורט מוזר זה MMA.oferlaor כתב:הבחור לומד אומנות לחימה מעורבת (סוג מוזר של חיבור בין ג'ודו, האבקות חופשית, קרטה ואיגרוף תאילנדי) אצל בחור עם עבר בעייתי....
MMA זה ספורט בתאוצה אדירה היום,ויש אומרים שעוד מעט הוא ישאיר את האיגרוף שהפך למשעמם למדי מאחור.
http://www.hometheater.co.il/vt54254