NVIDIA SHIELD מודל 2017

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20197
שם מלא: ארתור ליברמן

שליחה

CAT5E אמור להיות סבבה לגמרי עבור 1G, כל עוד לא מדובר על מרחקים ממש ממש גדולים.

shlox
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 93

שליחה

קיבלתי היום את ה-Shield שנרכש עבורי בארה"ב.
עלי לומר שהופתעתי לרעה מביצועי השלט - הוא מאוד לא רספונסיבי, לעיתים קרובות לוקח לו זמן להגיב ללחיצות כך שהשימוש לא חלק. ביצעתי עדכון גרסה הן למכשיר והן לשלט, ניסיתי לשפר מיקום של הסטרימר (זה משנה בכלל? הוא הרי אמור להיות Bluetooth), ללא שיפור ניכר. ב-Xiaomi שבדקתי לא מזמן לא היתה כל בעיה כזו והתגובה של המכשיר ללחיצות היתה מושלמת.
קראתי שרשור ארוך ב-Reddit על תלונות דומות.

למישהו יש בעיות כאלה עם השלט? האם יש פיתרון?

Animor
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 815

שליחה

גם לי יש בעיות דומות עם השלט. מעניין שהבקר עובד מצוין ומגיב היטב.

אם זכרוני אינו מטעני, הוא לא עובד על בלוטות' אלא על wifi - מעין הוטספוט שיוצר השילד. קראתי שהבעיות האלה נובעות בשל קרבה להתקנים משדרים אחרים, כגון מודם, נתב, רסיבר וכו'. אצלי אין ברירה - הוא חייב לשבת בקרבת המודם והנתב.
אם אתה יכול, נסה להרחיק אותו מהתקנים אחרים, תראה אם זה עוזר.

sigamore
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4941

שליחה

@shlox
תתחדש (Y)
השלט עובד בתקשורת BT. ואכן... לא תמיד בהרמוניה עם הנגן עצמו ...
הנחת העבודה שלך הגיונית וכהתקן BT אכן לא אמורה להיות כל בעייה גם אם אין קשר עין בין היחידות.
אבל תאוריה ומציאות לחוד.... לדעתי עוצמת השידור של השלט פשוט אינה חזקה דיה.
הסיבה שאני קובע את זה פשוטה --- רוב הזמן אני עובד עם שלט Harmony (דגם elite שכידוע תומך גם BT) - שם אין כל בעייה גם אם אשים את הנגן בבויידם :lol:
ובכל זאת -- בואו לא נעשה דרמה גדולה מדי מהעניין. שינוי של כמה ס"מ במיקום ו/או הרחקה ממכשירים אחרים בדר"כ מעלימה את הבעייה לחלוטין.
אופציה מוספת היא הפעלת CEC-HDMI על הנגן. אצלי למשל גם שלט הטלויזיה (C6) שולט באופן מוחלט על ה Shield.
בהצלחה !
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !

Animor
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

כנראה שאתה צודק, אולי הבקר עובד ב-wifi direct והשלט ב-BT? זכור לי שמשהו עובר ב-wifi direct...
האפשרות של שימוש בשלט של הטלוויזיה טובה, למעט בעיה אחת - לא בכולן יש כפתור home של אנדרואיד, אז לא נוח לעבור בין אפליקציות. למשל בשלט של ההייסנס שלי אין כפתור כזה. אני צריך לצאת מנטפליקס או מקודי אם אני רוצה לפתוח אפליקציה אחרת.

shlox
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

@sigamore
·
תודה רבה.
ניסיתי לשנות מיקומים ובינתיים לא הצלחתי למצוא מצב שבו השלט מגיב היטב. דווקא לא מתחשק לי לעבור לשלט האוניברסלי המגושם, אבל אם אין ברירה אז זה מה שאעשה.
מוזר שלא ראיתי אזכור לנושא הזה עד כה, מבחינתי זה בהחלט מבאס (ברמה שהייתי שוקל לקנות את המי-בוקס במקום).

sigamore
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

@shlox
אל ״תדבר שטויות ״ :D ... זה כמו להשוות תלת אופן לאופני מרוץ.
בטוחני שהסיפור יסתדר במהרה.
ולגבי השלט האחר ... למה מגושם ? זה מותק אמיתי ... :P
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור

Animor
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

@sigamore
זה ההרמוני?
כמה עולה ומה היכולות שלו? האם יש לו שליטה מלאה בפונקציות של אנדרואיד tv?

sigamore
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

Animor כתב:@sigamore
זה ההרמוני?
כמה עולה ומה היכולות שלו? האם יש לו שליטה מלאה בפונקציות של אנדרואיד tv?
...
מדובר בסט בשם harmony elite שבעקרון מורכב מ Harmony Hub ושלט מדגם harmony 950.
למרבה הצער התמחור של הסט די בשמיים לכן שווה לרכוש אותו (אם בכלל) רק בארועי מכירות כמו Black Friday , Amazon Prime day וכד׳. אם אני לא טועה רכשתי אותו ב160 יורו דרך אמזון גרמניה בפריים דיי האחרון.
על כל פנים , הסט הזה שולט כמעט בכל דבר שעולה על דעתך כולל אינטגרציה מצויינת עם אלקסה, גוגל הום וכו׳.
ה Shield כמובן נשלט באופן מלא.

https://www.logitech.com/en-us/product/harmony-elite

shlox
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

@sigamore
·
תודה על העידוד, אבל זה לא מסתדר, לא משנה איך אני ממקם את הסטרימר (הוא קרוב לרסיבר ולטלווזיה, ולא לשום התקן אחר).
לא נראה לי שלקנות שלט שעולה 160 יורו זה פתרון הגיוני לסטרימר שעלה 170 דולר.
פשוט הזוי.

מקווה שמי ששוקל לרכוש את השילד יידע לקחת בחשבון את השלט הנוראי שלו, שמחרב את כל חוויית השימוש.

sigamore
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

@shlox
לפי עוצמת הרגש נשמע לי שיתכן ומדובר בשלט תקול או בסביבה אלקטרוסטאטית יוצאת דופן אצלך במקום …(יש במקרה נתב בקרבת מקום ?)
כפי שציינתי - הייתי שמח אם עוצמת השידור של השלט הייתה מעט יותר ״עוצמתית״ אבל השלט בפירוש מתפקד כהלכה מכל פינה אצלי בסלון (בעקבות השרשור עבדתי עם השלט לאורך כל הערב)
יש לי Shield נוסף בחדר השינה וגם שם הכל עובד בצורה מיטבית.

shlox
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

@sigamore
·
הייתי חושב שמדובר שלט תקול - הוא בהחלט מרגיש כך, אלמלא קראתי (לצערי באיחור) אין סוף תלונות דומות ברשת על השלט. אני שמח ששפר עליך מזלך והשלט אצלך בסדר, אצלי הוא איום. לכמה דקות הוא עובד כרגיל ואחר כך מתחילים Lags נוראיים וחוזר חלילה.
אין שום סביבה מיוחדת אצלי, אם כבר ההיפך - טלויזיה, רסיבר ישן בלי שום חיבוריות אלחוט, וזהו. הנתב ממוקם הרחק בקצה השני של הסלון (הגדול).

חייב להודות שאני לא מבין את הצורך להגן על המכשיר הזה. יש לו בעיה עם השלט וזה משהו שקונים עתידיים צריכים לקחת בחשבון כדי שלא ייפלו כמוני. לא כל אחד יכול להיות בטוח שהסלון שלו חף מהפרעות אלחוטיות, ולמה לעזאזל זה משהו שבכלל צריך לקחת בחשבון? כל סטרימר בשקל וחצי שהיה אצלי התנהג מצוין בסלון שלי, כולל ה-MiBox שגם לו יש שלט Bluetooth. זה ממש מרתיח ש-Nvidia לא טיפלה בנושא הזה עד כה.

amazover
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 10

שליחה

shlox כתב:@sigamore
·
תודה על העידוד, אבל זה לא מסתדר, לא משנה איך אני ממקם את הסטרימר (הוא קרוב לרסיבר ולטלווזיה, ולא לשום התקן אחר).
לא נראה לי שלקנות שלט שעולה 160 יורו זה פתרון הגיוני לסטרימר שעלה 170 דולר.
פשוט הזוי.

מקווה שמי ששוקל לרכוש את השילד יידע לקחת בחשבון את השלט הנוראי שלו, שמחרב את כל חוויית השימוש.
...
·גם אצלי מכשיר שהגיע לפני כמה ימים עשה את אותן בעיות בהתחלה (רק עם השלט הרגיל. השליטה באמצעות בקר המשחקים הייתה חלקה). המיקום שלו היה כ- 4 מטרים מהספה ומאחורי קיר (כל המערכת והבלאגן של החשמל, רשת ממירים וכו' נמצאת בחדר ארונות עם קיר משותף לקיר של הטלביזיה).

ברגע שהנחתי את המכשיר ליד הטלביזיה עצמה, חשוף וקרוב יותר התקלה נפתרה - ככל הנראה עוצמת הקליטה של ה- BT. נסה לראות אם שליטה ממיקום קרוב יותר למכשיר נותנת תוצאה טובה יותר.

sigamore
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

shlox כתב:@sigamore
·
הייתי חושב שמדובר שלט תקול - הוא בהחלט מרגיש כך, אלמלא קראתי (לצערי באיחור) אין סוף תלונות דומות ברשת על השלט. אני שמח ששפר עליך מזלך והשלט אצלך בסדר, אצלי הוא איום. לכמה דקות הוא עובד כרגיל ואחר כך מתחילים Lags נוראיים וחוזר חלילה.
אין שום סביבה מיוחדת אצלי, אם כבר ההיפך - טלויזיה, רסיבר ישן בלי שום חיבוריות אלחוט, וזהו. הנתב ממוקם הרחק בקצה השני של הסלון (הגדול).

חייב להודות שאני לא מבין את הצורך להגן על המכשיר הזה. יש לו בעיה עם השלט וזה משהו שקונים עתידיים צריכים לקחת בחשבון כדי שלא ייפלו כמוני. לא כל אחד יכול להיות בטוח שהסלון שלו חף מהפרעות אלחוטיות, ולמה לעזאזל זה משהו שבכלל צריך לקחת בחשבון? כל סטרימר בשקל וחצי שהיה אצלי התנהג מצוין בסלון שלי, כולל ה-MiBox שגם לו יש שלט Bluetooth. זה ממש מרתיח ש-Nvidia לא טיפלה בנושא הזה עד כה.
...
שוב - אתה לוקח את העניין רחוק מדי .... אף אחד לא מגן בחירוף נפש על הנגן עד כדי "הטעיית הציבור"...
הצפת את הבעייה אצלך והמשפט הראשון בתגובתי היה שאכן תקשורת שלט ה BT יכולה הייתה להיות טובה יותר.
בין זה ובין פיאסקו הנדסי כמו שאתה מתאר, יש הבדל...
כאמור, יש לי שני נגני Shield. הנגן בסלון עבר ממיקום א' ל ב' (עקב הזזת רכיבים אחרים בסטאפ) ואכן איכות קליטת / תגובת השלט נפגמה. הזזה של הנגן בכמה ס"מ פתרה את הבעייה.
הנגן בחדר השינה מעולם לא הפגין בעיות קליטת שלטים מכל סוג.

כמו שהצעתי קודם -- יתכן שהיחידה שלך תקולה.
הייתי גם (לטובת נסיון בלבד ) מעביר את הנגן לחדר אחר ובוחן את התנהגות השלט.
·

Animor
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

אני בספק רב אם היחידה שלו תקולה. יש לי את אותן בעיות בדיוק, וגם לאחרים שהגיבו פה או בפורומים בינלאומיים.

להערכתי, עוצמת השידור של השלט של השילד נמוכה, כך שמספיקה גם הפרעה קטנה של מכשירי חשמל שנמצאים בקרבת מקום כדי לשבש את התקשורת.
יכול להיות שבמקרים מסוימים ניתן לשפר את המצב על ידי הזזת השילד עצמו, אבל לא בכל מצב זה עוזר.

Batnun
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3631

שליחה

אכן יש בעיה בשלט:

https://forums.geforce.com/default/topi ... e-lag-/12/

Batnun

.

sigamore
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

אוקי ... כנראה שלא הערכתי את עוצמת / תפוצת הבעייה....
מודה ועוזב ירוחם !

מוסיקאי
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 406

שליחה

מוזר שהבעיה לא צפה קודם לכן בשרשור הארוך הזה... ה-Shield שלי בדרך...

Animor
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

האמת שהמצב היה סביר יחסית (מדי פעם אובדן תקשורת בין השילד לשלט, רוב הזמן עבד), אבל עדכון הקושחה האחרון פשוט הרע אותו עד למצב בו השלט די לא שמיש.

מוסיקאי
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 406

שליחה

הי.
קבלתי הערב את השילד (דגם ללא דיסק).
לאור התכתובות האחרונות על הבעיות בשלט, אני מסתכל על הקופסא הארוזה עדיין, ומתלבט אם להחזיר לאמזון או ל"זרום" איתו.
לא ברורה לי במידה מספקת חומרת הבעיה, שצפה משום מה רק בימים האחרונים בשרשור הזה, והתרשמתי שהיא רצינית.
אודה לתגובות ממשתמשים נוספים שישפכו אור על הנושא.

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”