@jtk
בד"כ אני רואה סרטים על המחשב, ויש לי מסך IPS של דל.
הכל טוב ויפה אבל רמת השחורים גרועה וזה מציק. זאת גם אחת הסיבות שאני מתעקש שהמסך טלויזיה שאני קונה יהיה אך ורק VA.
את הויזיו אני מתכוון לשים בחדר ממ"ד שהולך עם הזמן להפוך לחדר קולנוע ביתי, כאשר אעבור דירה.
עם מרחק צפיה שאפשר יהיה לכוון למצב אופטימלי, אפשר יהיה לשבת אפילו 1-1.5 מטר מהמסך אם ארצה.
לסלון אני עדיין לא החלטתי. בניתי על ה 55H6400, מסך FHD, עם מרחק צפיה של 2.6 מטר אמור להיות סבבה. אבל אם בורדרפרי יחליטו במקרה להוריד את מחיר המשלוח והקופון ישאר בפועל אקנה עוד אחת, כנראה, למרות שהבנתי שאיכות התמונה ביס\הוט היא לא מדהימה (upscale של 720P או SD).
לגבי ההשוואה, כנראה שאתה צודק.
חוץ מזה שהפנסוניק הזו קיבלה ציון דיי גבוה באיזו ביקרת שראיתי, ובסך הכל המכשיר באמת מעולה (ל-CRT). מעבר לזויות הצפיה ועומק השחורים, גם איכות הצבעים מצויינת. והתמונה מיס ממש יפה כאשר משתמשים בהגדרת RGB בממיר. מצד שני על ה-CRT בלתי אפשרי לראות תכנים באיכות גבוה. אפילו קודי נראה ממש לא טוב ולא קריא. המחשב מתחבר דרך ממיר VGA לCOMPOSITE, האיכות זוועתית.
בכל מקרה נחכה שתגיע וננסה להשוות. בינתיים התחלתי לחפש מי יקח ממני את ה-CRT, לא בא לי להתחיל להסחב עם קופסא ענקית ששוקלת 50 קילו
@pearljam50000
1. מקריאה בשרשור ולפי מה שהיה רשום בתהליך הקניה והחשבונית, המסים מכוסים ע"י בורדרפרי, אתה לא תצטרך להוסיף שום דבר והמסך מגיע ישירות אליך הביתה.
2. תצטרך ממיר מתח מ-220V בשקע שלנו ל-110V שאותו הטלויזיה מקבלת. מהודעות של משתמשים כאן בשרשור, אין לטלויזיה בעיה עם חיבור של הוט ויס.