שרשור על כל מה שרציתם לדעת על הנקסוס S ולא העזתם לשאול
- Shayosef
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
- נתן תודות: 443 פעמים
- קיבל תודות: 242 פעמים
סביר להניח שאצלך הוא לא מותקן, האם אתה חבר באתר של MODACO ? אם כן אתה יכול לעשות אפיה/BAKE של קובץ מקוסתם של הדברים שאתה רוצה ברום ואחד מהם זו התמיכה בערבית/RTL.Rino כתב:איפה רואים שהתוסף הזה מותקן?Shayosef כתב:טוב במודקו R10 עם תוסף ה LTR של הערבית הכותרות ב GMAIL מוצגות כמו שצריך וביומן הטקסט תקין אבל מיושר לשמאל.......
שי
- Shayosef
- חבר מכור קשה

בזמנו שילמתי איזה משהו קטן כן, אם תרצה אוכל לשלוח לך את הוקבץ המבושל.
בכל אופן אני הייתי ממתין עד שתצא גרסה חדשה של החבר'ה מ iAndroid שכוללת את תיקון העברית הגדול + המקדלת כמו שעשו ב R8.
בכל אופן אני הייתי ממתין עד שתצא גרסה חדשה של החבר'ה מ iAndroid שכוללת את תיקון העברית הגדול + המקדלת כמו שעשו ב R8.
שי
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
איזה כיף זה לדעת שכמעט לא ניתן לעשות מהמכשיר הזה לבנה (brick).
הנה דוגמה:
היום בבוקר קיבלתי עדכון OTA לגרסה 2.3.2, המכשיר שלי עם root, עם Bootloader חלופי ועם רום של מודקו, ובמילים אחרות, אין סיכוי שהעדכון היה עובד.
אבל, שאני אראה Update ואוותר? אין סיכוי, בוא נראה מה יקרה אם בכל זאת נעדכן.
אישרתי את העדכון, המכשיר כובה ונדלק מחדש, הכל היה בסדר ופתאום, תמונה של ידידנו הירקרק עם משולש אזהרה.
חשבתי שזה חלק מהתהליך, מעין אזהרה שלא לעשות כלום בזמן ההתקנה ונתתי למכשיר לעשות את שלו בצד בזמן שהתפניתי לעיסוקיי.
אחרי חצי שעה, כשראיתי ששום דבר לא זז, והבנתי שעדכון לא יהיה פה היום, פשוט הכנסתי את המכשיר ל-Bootloader, עשיתי restart, המכשיר עלה ב-Safe mode, עוד restart אחד ונגמר הסיפור.
לא קרה שום דבר, אפשר להמשיך לעבוד כרגיל.
כשאני חושב על מקרים דומים עם האייפון, עכשיו כבר הייתי מכניס את המכשיר למצב DFU וכנראה שהייתי מקנח ב-Restore דרך מכשיר העינויים (iTunes).
הנה דוגמה:
היום בבוקר קיבלתי עדכון OTA לגרסה 2.3.2, המכשיר שלי עם root, עם Bootloader חלופי ועם רום של מודקו, ובמילים אחרות, אין סיכוי שהעדכון היה עובד.
אישרתי את העדכון, המכשיר כובה ונדלק מחדש, הכל היה בסדר ופתאום, תמונה של ידידנו הירקרק עם משולש אזהרה.
חשבתי שזה חלק מהתהליך, מעין אזהרה שלא לעשות כלום בזמן ההתקנה ונתתי למכשיר לעשות את שלו בצד בזמן שהתפניתי לעיסוקיי.
אחרי חצי שעה, כשראיתי ששום דבר לא זז, והבנתי שעדכון לא יהיה פה היום, פשוט הכנסתי את המכשיר ל-Bootloader, עשיתי restart, המכשיר עלה ב-Safe mode, עוד restart אחד ונגמר הסיפור.
כשאני חושב על מקרים דומים עם האייפון, עכשיו כבר הייתי מכניס את המכשיר למצב DFU וכנראה שהייתי מקנח ב-Restore דרך מכשיר העינויים (iTunes).
יופי, אז מישהו העלה את נושא העדכון לפניי, אפשר לירות שאלות!:
1. הבנתי שהעדכון מתקן איזושהי בעיה של SMSים שנשלחים לאנשי קשר אקראיים, לי זה לא קורה. אני צריך לעדכן, או לא?
2. אני עם ROOT, אך משתמש בסטוק. אני יכול לעדכן דרך OTA או שאני חייב באופן ידני? כשניסיתי דרך האוויר, הגעתי לאותו מצב שאבי הגיע. אני חושב שבמקרה שלי הייתי פשוט צריך לבטל את הבדיקה של חתימת הקבצים דרך הריקברי. בכל אופן, אחרי הRESTART, המערכת לא הציעה לי כבר לעדכן (נעלבה?).
3. איך מעדכנים באופן ידני?
יום טוב!
1. הבנתי שהעדכון מתקן איזושהי בעיה של SMSים שנשלחים לאנשי קשר אקראיים, לי זה לא קורה. אני צריך לעדכן, או לא?
2. אני עם ROOT, אך משתמש בסטוק. אני יכול לעדכן דרך OTA או שאני חייב באופן ידני? כשניסיתי דרך האוויר, הגעתי לאותו מצב שאבי הגיע. אני חושב שבמקרה שלי הייתי פשוט צריך לבטל את הבדיקה של חתימת הקבצים דרך הריקברי. בכל אופן, אחרי הRESTART, המערכת לא הציעה לי כבר לעדכן (נעלבה?).
3. איך מעדכנים באופן ידני?
יום טוב!
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
quique,
הרומים החדשים (למשל R10 של מודקו) כבר מגיעים עם העדכון, כך שלא צריך להילחץ.
גם לי לא קרתה בעיית ה-SMS, אבל סתם רציתי לעדכן.
גם אצלי המערכת נעלבה, פעם אחת מסרבים לה והיא כבר לא מדברת איתי....
אני לא מכיר עדכון כשאתה עם root, מה שראיתי זה שניתן לעדכן ידנית בסטוק בלי root.
הרומים החדשים (למשל R10 של מודקו) כבר מגיעים עם העדכון, כך שלא צריך להילחץ.
גם לי לא קרתה בעיית ה-SMS, אבל סתם רציתי לעדכן.
גם אצלי המערכת נעלבה, פעם אחת מסרבים לה והיא כבר לא מדברת איתי....
אני לא מכיר עדכון כשאתה עם root, מה שראיתי זה שניתן לעדכן ידנית בסטוק בלי root.
- Shayosef
- חבר מכור קשה

BEST BUY גרועים שיא, היתה לי סאגה איתם של איזה שבועיים, המערכת הזמנות שלהם גרועה וגם השירות הטלפוני שלהם מזכיר פיצוציה.
חכה בסבלנות, כל עוד לא שלחת לכתובת שידועה כ SHIPPING COMPANY (לקח להם זמן להסביר לי שזו היתה הבעיה) ופעלת על פי ההוראות של התשלום לתושבי חוץ בסוף הוא יגיע, יש בעיה של מלאי והם מקבלים מכשירים ישר מהספק ולא מחזיקים מלאי, קיצר הופתעתי לרעה מ BEST BUY.
חכה בסבלנות, כל עוד לא שלחת לכתובת שידועה כ SHIPPING COMPANY (לקח להם זמן להסביר לי שזו היתה הבעיה) ופעלת על פי ההוראות של התשלום לתושבי חוץ בסוף הוא יגיע, יש בעיה של מלאי והם מקבלים מכשירים ישר מהספק ולא מחזיקים מלאי, קיצר הופתעתי לרעה מ BEST BUY.
שי
- Rino
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5450
- שם מלא: Reem
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
אצלי זה היה אחרת לגמרי ויכול להיות שזה קשור לעובדה שהזמנתי לפני ה XMES ואז היתה שם מוטיבציה והתחייבות שזה יגיע לפני,
מרגע ההזמנה המוצר הגיע ליעדו תוך שלשה ימים,
נראה שדברים השתנו מאז ולא לטובה
מרגע ההזמנה המוצר הגיע ליעדו תוך שלשה ימים,
נראה שדברים השתנו מאז ולא לטובה
אבי,theAman כתב:איזה כיף זה לדעת שכמעט לא ניתן לעשות מהמכשיר הזה לבנה (brick).
הנה דוגמה:
כשאני חושב על מקרים דומים עם האייפון, עכשיו כבר הייתי מכניס את המכשיר למצב DFU וכנראה שהייתי מקנח ב-Restore דרך מכשיר העינויים (iTunes)....
לא שמעת לאתראות שלי
מגיע לך.........
- Rino
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5450
- שם מלא: Reem
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
קבלו ביטול לגבי הענייןRino כתב:איזה אחלה,
דבר ראשון שזה פתר זה שה NO lock וה NO LED עובדים יחדיו
לפני , אם ה NO lock היה פעיל לא הייתי מקבל התראות מה NO LED...
שום סיכוי שה NOLED עובד ללא מנגנון נעילה כשלהו...