שרשור הספורט ואירועי הספורט הגדולים בארץ ובעולם!
- moco
-
- גורו

- תגובות: 20597
הצצה למה מחכה לנו (זה לא חדש, אבל למי ששכח איך זה הולך) :
http://soccernet.espn.go.com/world-cup/ ... al&cc=4716
בשלב הבתים, בדרך כלל שלושה משחקים ביום, הרבה ימים רצופים.
משחק ראשון ב14:30 או 16:30 (שעון ישראל), משחק אחרון ב21:30 (ומשחק באמצע כמובן).
החוכמה העיקרית, זה לבחור בתבונה על איזה משחקים ניתן לדלג.
http://soccernet.espn.go.com/world-cup/ ... al&cc=4716
בשלב הבתים, בדרך כלל שלושה משחקים ביום, הרבה ימים רצופים.
משחק ראשון ב14:30 או 16:30 (שעון ישראל), משחק אחרון ב21:30 (ומשחק באמצע כמובן).
החוכמה העיקרית, זה לבחור בתבונה על איזה משחקים ניתן לדלג.
משה
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35104
החוכמה היא לדעת באיזה ימים לצאת מוקדם מהעבודה 
- moco
-
- גורו

בהמשך,osherov כתב:כן,moco כתב:למי שלא שם לב, היה היום מהפך בצמרת הליגה האנגלית.
לאחר תיקו של צ'לסי, יונייטד מקום ראשון, גם אם מנרמלים לאותו מספר משחקים (עם נצחונות כמובן).
אריה, אתה עדיין מהמר על צ'לסי לאליפות ?...
אני דווקא חושב שעכשיו יש לצ'לסי יתרון נוסף בגלל שהם עפו מהאלופות וככה הם יתרכזו רק בליגה...
שימו לב שאם יונייטד תיקח את האליפות זו תהיה אליפות הסטורית. כרגע הם בתיקו 18:18 עם ליוורפול על מספר אליפויות. האליפות הבאה תשבור שיא ותשים אותם במקום ראשון במבט ההיסטורי.
יש אומרים שזה יהיה גם שיא הקריירה של פרגוסון. מכיוון שרוב האליפויות תחתיו (היו 7 כשהוא הגיע) זה גם יבטא את "מפעל החיים" שלו .
משה
- moco
-
- גורו

מונדיאל 98 היה לנו חדר טלויזיה גדול לנושא.guyezra כתב:החוכמה היא לדעת באיזה ימים לצאת מוקדם מהעבודה...
מונדיאל 2002, היינו עושים ארוחות צהריים ארוכות במסעדה מול טלויזיה . (אז דילגנו על הרבה בגלל השעות).
2006 - היה בערב והיו טלויזיות בעבודה.
(כל פעם הייתי במקום עבודה אחר)
2010 - אני עובד מהבית (כנראה).
משה
-
osherov
-
- גורו Android

- תגובות: 15029
ומה ב 2014? תראה את זה בבית גיל הזהב או במשען?!moco כתב:מונדיאל 98 היה לנו חדר טלויזיה גדול לנושא.guyezra כתב:החוכמה היא לדעת באיזה ימים לצאת מוקדם מהעבודה...
מונדיאל 2002, היינו עושים ארוחות צהריים ארוכות במסעדה מול טלויזיה . (אז דילגנו על הרבה בגלל השעות).
2010 - אני עובד מהבית (כנראה)....
או שזה יגיע רק ב 2018
עכשיו במחשבה שנייה, כמובן, שאחוזת בית זה הכי קל"ב
הכל בצחוק......כן
-
osherov
-
- גורו Android

אגב, אם כבר הזכרנו את מסי.......אז חייבים להזכיר, לכל מי ששכח, מהו הגול היפה ביותר שהארגנטינאי הזה אי פעם כבש! זה התרחש בחצי גמר גביע המלך מול חטאפה ב-2007:?:
ממש אחד לאחד שיכפול הגול הכי גדול של מארדונה ב 86 נגד ההם.....
ממש אחד לאחד שיכפול הגול הכי גדול של מארדונה ב 86 נגד ההם.....
נערך לאחרונה על ידי osherov ב 22/03/2010 17:37, נערך פעם 1 בסך הכל.
- moco
-
- גורו

הכל יגיע בזמן, גם אצלי וגם אצלךosherov כתב:ומה ב 2014? תראה את זה בבית גיל הזהב או במשען?!moco כתב:מונדיאל 98 היה לנו חדר טלויזיה גדול לנושא.guyezra כתב:החוכמה היא לדעת באיזה ימים לצאת מוקדם מהעבודה...
2010 - אני עובד מהבית (כנראה)....![]()
או שזה יגיע רק ב 2018
עכשיו במחשבה שנייה, כמובן, שאחוזת בית זה הכי קל"ב
הכל בצחוק......כן...
לא נעים לי להגיד לך, אבל אתה ממש לא כל כך צעיר, והכי באסה, אתה כבר בתחום שבו הזמן פשוט רץ. אתה לא תאמין באיזה מהירות תגיע לגילי, הרבה יותר מהר ממה שאתה כבר מכיר
לא נורא. להזדקן זה הדבר הכי נפלא שיש, אם מסתכלים על מה האלטרנטיבות
שמע, אני עוד זכיתי לראות את פלה (ושפיגלר
משה
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35104
אשכרה שיכפול...
-
osherov
-
- גורו Android

את קרויפ למרבה הצער לא ממש זכיתי לראות כשחקן....הדבר היחיד שאני באמת זוכר ממנו בחי זה בעיטת הפנדל המפורסמת שלו שבמקום לבעוט אותה לשער הוא החליט למסור אותה לשחקן שהחזיר לו ואז הוא כבש, זוכרים את זה?!
- moco
-
- גורו

סיפור מעניין מ1976.
גיורג' בסט כבר בהתדרדרות, הרבה אחרי שיאו. קרויף בשיאו - הכדורגלן הטוב בעולם.
צפ' אירלנד מוגרלת מול הולנד.
בסט מחליט עוד לפני המשחק להעביר את הכדור בין רגלי קרויף ומבצע
פה זה מסופר יפה ( http://seyalvp.blogspot.com/2005/11/geo ... 91050.html )
[left]
In 1976, Northern Ireland were drawn against Holland in Rotterdam as one of their group qualifying matches for the World Cup. Back then the reporters stayed at the same hotel as the team and travelled with them on the coach to the game. As it happened I sat beside George on the way to the stadium that evening.
Holland - midway between successive World Cup final appearances - and Johan Cruyff were at their peak at the time. George wasn't. I asked him what he thought of the acknowledged world number one and he said he thought the Dutchman was outstanding. 'Better than you?' I asked. George looked at me and laughed. 'You're kidding aren't you? I tell you what I'll do tonight... I'll nutmeg Cruyff first chance I get.' And we both laughed at the thought.
A couple of hours later the Irish players were announced one by one on to the pitch. Pat Jennings, as goalkeeper, was first out of the tunnel to appreciative applause. Best, as No 11, was last. 'And now,' revved up the PA guy, 'Number 11, Georgie [long pause] Best.' And out trotted George. Above him, a beautiful blonde reached over with a single, long-stemmed red rose.
Given his nature, his training and his peripheral vision there was no way he was going to miss her or the rose, so he stopped, trotted back, reached up to take the flower, kissed her hand and ran out on to the pitch waving his rose at the punters as the applause grew even louder.
Five minutes into the game he received the ball wide on the left. Instead of heading towards goal he turned directly infield, weaved his way past at least three Dutchmen and found his way to Cruyff who was wide right. He took the ball to his opponent, dipped a shoulder twice and slipped it between Cruyff's feet. As he ran round to collect it and run on he raised his right fist into the air.
Only a few of us in the press box knew what this bravado act really meant. Johan Cruyff the best in the world? Are you kidding? Only an idiot would have thought that on this evening.
[/left]
גיורג' בסט כבר בהתדרדרות, הרבה אחרי שיאו. קרויף בשיאו - הכדורגלן הטוב בעולם.
צפ' אירלנד מוגרלת מול הולנד.
בסט מחליט עוד לפני המשחק להעביר את הכדור בין רגלי קרויף ומבצע
פה זה מסופר יפה ( http://seyalvp.blogspot.com/2005/11/geo ... 91050.html )
[left]
In 1976, Northern Ireland were drawn against Holland in Rotterdam as one of their group qualifying matches for the World Cup. Back then the reporters stayed at the same hotel as the team and travelled with them on the coach to the game. As it happened I sat beside George on the way to the stadium that evening.
Holland - midway between successive World Cup final appearances - and Johan Cruyff were at their peak at the time. George wasn't. I asked him what he thought of the acknowledged world number one and he said he thought the Dutchman was outstanding. 'Better than you?' I asked. George looked at me and laughed. 'You're kidding aren't you? I tell you what I'll do tonight... I'll nutmeg Cruyff first chance I get.' And we both laughed at the thought.
A couple of hours later the Irish players were announced one by one on to the pitch. Pat Jennings, as goalkeeper, was first out of the tunnel to appreciative applause. Best, as No 11, was last. 'And now,' revved up the PA guy, 'Number 11, Georgie [long pause] Best.' And out trotted George. Above him, a beautiful blonde reached over with a single, long-stemmed red rose.
Given his nature, his training and his peripheral vision there was no way he was going to miss her or the rose, so he stopped, trotted back, reached up to take the flower, kissed her hand and ran out on to the pitch waving his rose at the punters as the applause grew even louder.
Five minutes into the game he received the ball wide on the left. Instead of heading towards goal he turned directly infield, weaved his way past at least three Dutchmen and found his way to Cruyff who was wide right. He took the ball to his opponent, dipped a shoulder twice and slipped it between Cruyff's feet. As he ran round to collect it and run on he raised his right fist into the air.
Only a few of us in the press box knew what this bravado act really meant. Johan Cruyff the best in the world? Are you kidding? Only an idiot would have thought that on this evening.
[/left]
משה
-
osherov
-
- גורו Android

- keyser
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
מה, לא היה טוטו שירשור בזמנו?
- sam22
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
במסגרת הנוסטלגיה
אתמול ישבנו כמה זקנים ודיברנו על מסי ואיך שהיום אפשר לראות הכל
ואפילו אם לא ראית בחי אז רואים ברשת
ונזכרנו איך רצנו לקולנוע 10 פעמים לראות את הסרט על קרויף
ועוד קרויף בצבע!!
אתמול ישבנו כמה זקנים ודיברנו על מסי ואיך שהיום אפשר לראות הכל
ואפילו אם לא ראית בחי אז רואים ברשת
ונזכרנו איך רצנו לקולנוע 10 פעמים לראות את הסרט על קרויף
ועוד קרויף בצבע!!
העם דורש..... כל מיני דברים
-
osherov
-
- גורו Android

הנה ההימור שלי:
א.מכבי תל אביב-פרטיזן בלגרד-1
ב.בית``ר ירושלים-מכבי ת``א-None
ג.הפועל ירושלים-אלבה ברלין-1
ד.סן אנטוניו-לייקרס-1
ה.חטאפה-ריאל מדריד-2
ו.ברמינגהאם-ארסנל-2
ז.באייר לברקוזן-שאלקה-2
ח.מאיורקה-ברצלונה-2
ט.ריאל מדריד-אתלטיקו מדריד-1
י.ליל-מונפלייה-X
גיא ושחר לא לשכוח להעביר את הטור עד מחר בערב.....
אגב, גילי שלנו בטוח שהמאנחוס ירד ממנו בעקבות הניתוק שלו מהשרשור ומי-שכך הוא בטוח שזאת הסיבה שחיפה הפסידה אתמול לסכנין
א.מכבי תל אביב-פרטיזן בלגרד-1
ב.בית``ר ירושלים-מכבי ת``א-None
ג.הפועל ירושלים-אלבה ברלין-1
ד.סן אנטוניו-לייקרס-1
ה.חטאפה-ריאל מדריד-2
ו.ברמינגהאם-ארסנל-2
ז.באייר לברקוזן-שאלקה-2
ח.מאיורקה-ברצלונה-2
ט.ריאל מדריד-אתלטיקו מדריד-1
י.ליל-מונפלייה-X
גיא ושחר לא לשכוח להעביר את הטור עד מחר בערב.....
אגב, גילי שלנו בטוח שהמאנחוס ירד ממנו בעקבות הניתוק שלו מהשרשור ומי-שכך הוא בטוח שזאת הסיבה שחיפה הפסידה אתמול לסכנין
- moco
-
- גורו

היה קשה אבל מצאתי.osherov כתב:משה,
מה הייתה תוצאת המשחק בסוף?...
2:2
לאחר שנה בגומלין, בבלפאסט , ההולנדים ניצחו 1:0 .
משה
- AviBiton
-
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
אני קורא את ההודעות האחרונות שלכם ומרגיש כמו תינוק.
אריה, הראית כאן את השער הענק של מסי מול חטאפה בחצי גמר גביע המלך הספרדי.
סתם אנקדוטה למי שלא יודע מה היה.
בארסה ניצחה במשחק הראשון (זה אותו משחק שבו הובקע השער המדהים הזה) בקמפ נואו בתוצאה 5-2.
לכאורה, הסיפור גמור, אלא מה? בקאמבק אולי הכי גדול בתולדות הכדורגל הספרדי, חטאפה הביסה את בארסה 4-0 בבית ועלתה על חשבונה לגמר באותה שנה, מול סביליה כשהאחרונה זוכה בגביע בתוצאה 1-0.
מי שעמד על הקווים באותו זמן בחטאפה היה שחקן העבר של ברצלונה, ברנד שוסטר, שעונה אח"כ הוביל את ריאל מדריד לאליפות.
אריה, הראית כאן את השער הענק של מסי מול חטאפה בחצי גמר גביע המלך הספרדי.
סתם אנקדוטה למי שלא יודע מה היה.
בארסה ניצחה במשחק הראשון (זה אותו משחק שבו הובקע השער המדהים הזה) בקמפ נואו בתוצאה 5-2.
לכאורה, הסיפור גמור, אלא מה? בקאמבק אולי הכי גדול בתולדות הכדורגל הספרדי, חטאפה הביסה את בארסה 4-0 בבית ועלתה על חשבונה לגמר באותה שנה, מול סביליה כשהאחרונה זוכה בגביע בתוצאה 1-0.
מי שעמד על הקווים באותו זמן בחטאפה היה שחקן העבר של ברצלונה, ברנד שוסטר, שעונה אח"כ הוביל את ריאל מדריד לאליפות.
- keyser
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
בואנה כולם הלכו על הפועל ירושלים... וחשבתי שאני אהיה שונה קצת...
- AviBiton
-
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
העתקנו ממך.keyser כתב:בואנה כולם הלכו על הפועל ירושלים... וחשבתי שאני אהיה שונה קצת......
-
osherov
-
- גורו Android

מה כולםkeyser כתב:בואנה כולם הלכו על הפועל ירושלים... וחשבתי שאני אהיה שונה קצת......
הקוף כבר לא נחשב
- שח_מט
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3902