מהו הסרט האחרון בו צפיתם?
אני מתבייש להגיד אבל רק השבוע יצא לי במקרה לצפות שוב בסרט האחרון בטרילוגייה הגדולה מכולן, שר הטבעות!
המיוחד היה, שזאת הפעם הראשונה שצפיתי בגירסה המורחבת של הסרט (Extended Edition). הגירסה הזאת ארוכה ב 50 דקות מהסרט הרגיל!!!
בדר"כ הגירסאות המורחבות האלה בעיני הם סתאם גימיק נחמד לעוד כמה דקות משעממות של סרט, אבל הפעם זה היה משהו מיוחד, זה ממש כאילו ראיתי את הסרט בפעם הראשונה. מי שלא ראה את הגירסה הזאת שירוץ ויצפה בה!!! (יש תוספת נרחבת מאוד בקרב הגדול מכולם, Battle of the Pelennor Fields שהופך את הצפייה בקרב הזה לחוויה גדולה עוד יותר). אגב אני כמובן מדבר על הסרט The Lord of the Rings: The Return of the King
המיוחד היה, שזאת הפעם הראשונה שצפיתי בגירסה המורחבת של הסרט (Extended Edition). הגירסה הזאת ארוכה ב 50 דקות מהסרט הרגיל!!!
בדר"כ הגירסאות המורחבות האלה בעיני הם סתאם גימיק נחמד לעוד כמה דקות משעממות של סרט, אבל הפעם זה היה משהו מיוחד, זה ממש כאילו ראיתי את הסרט בפעם הראשונה. מי שלא ראה את הגירסה הזאת שירוץ ויצפה בה!!! (יש תוספת נרחבת מאוד בקרב הגדול מכולם, Battle of the Pelennor Fields שהופך את הצפייה בקרב הזה לחוויה גדולה עוד יותר). אגב אני כמובן מדבר על הסרט The Lord of the Rings: The Return of the King
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6051
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
כלומר, זה שהוא בן 14,000 שנה מלכתכילה נראה לכם הגיוני, וזה שהוא לא מת מעקיצת יתוש בזמן הזה, זה נראה לכם לא הגיוני בעליל!...nadavck כתב:גם אני חשבתי על זה בזמן הצפייה. וזה אכן מוזר.Huber כתב:אני דווקא אהבתי איך הסבירו את התורה של ישו בעזרת היותו תלמיד של בודהא, יש בזה בהחלט מן ההיגיון וכבר ידוע לנו שההיסטוריה מעוותת הרבה מהאמת ככה שההסבר שלו בסרט כמעט שיכנע אפילו אותיnadavck כתב:The Man from Earth
מכאן יש![]()
מי שלא ראה עדיין ורוצה לראות עדיף שלא יקרא כאן: מאוד הפריע לי בסרט שהבחור גם פגש את ואן גוך (ויש לו ציור שלו שהוא מניח על האדמה נשען על גלגל מכונית (!), גם היה ישו וגם הכיר את הבודהה בכבודו ובעצמו. הרי מה הסיכוי? אפילו אלגורית זה לא עובד כי זה סתם הופך להיות תסריט שמנסה לעשות רושם. היה הרבה יותר נעים אם הוא היה נשאר על נקודות ציון בסטוריה, כמו מחלות, מלחמות, שלטונות שונים וכו'. בסופו של דבר הסרט הוא תרגיל סטודנטים נחמד, כתוב יפה, אבל קצת בנאלי.
6/10...![]()
דבר אחד לא הבנתי, הם כל הזמן שואלים אותו שאלות שמנסות להפריך את הטענה שלו - הנה שאלה אחת שיהיה קשה לו לענות עליה, "איך זה שב 14000 שנה אף פעם לא מתת? הרי סטטיסטית כבר מזמן היית צריך לעבור תאונה קטלנית כלשהי בפרק זמן שכזה"....
שוב... הסרט הוא תרגיל מעניין... והיה מהנה לצפות בו... אבל הוא פשוט קצת דל... בהכל (לא מדבר על תקציב או אפקטים)....
אכן יוזמה ברוכה הסרט, שמבוסס על סיפור נטו, סביב המדורה, אבל לוקה בתסריט, ליהוק ומשחק קצת שבלוני.
הוא עדיין עדיף על הרבה דברים שמשוחררים לציבור.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35088
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
בגירסה המורחבת מקבלים תמונה מלאה על הסייפור של בורומיר ופראמיר.osherov כתב:אני מתבייש להגיד אבל רק השבוע יצא לי במקרה לצפות שוב בסרט האחרון בטרילוגייה הגדולה מכולן, שר הטבעות!
בדר"כ הגירסאות המורחבות האלה בעיני הם סתאם גימיק נחמד לעוד כמה דקות משעממות של סרט, אבל הפעם זה היה משהו מיוחד, זה ממש כאילו ראיתי את הסרט בפעם הראשונה. מי שלא ראה את הגירסה הזאת שירוץ ויצפה בה!!! (יש תוספת נרחבת מאוד בקרב הגדול מכולם, Battle of the Pelennor Fields שהופך את הצפייה בקרב הזה לחוויה גדולה עוד יותר). אגב אני כמובן מדבר על הסרט The Lord of the Rings: The Return of the King...
אי ניכול לראות את הטרילוגיה הזו הלוך וחזור.
אם יצא בלוריי של הגירסאות המורחבות מתורגמות (וכנראה שלא) אני בוודאי אקנה.
- nadavck
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3328
- נתן תודות: 223 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
בטח שיצא... רק שיש עוד קצת זמן, כנראה שרק ב 2012...guyezra כתב:בגירסה המורחבת מקבלים תמונה מלאה על הסייפור של בורומיר ופראמיר.osherov כתב:אני מתבייש להגיד אבל רק השבוע יצא לי במקרה לצפות שוב בסרט האחרון בטרילוגייה הגדולה מכולן, שר הטבעות!
בדר"כ הגירסאות המורחבות האלה בעיני הם סתאם גימיק נחמד לעוד כמה דקות משעממות של סרט, אבל הפעם זה היה משהו מיוחד, זה ממש כאילו ראיתי את הסרט בפעם הראשונה. מי שלא ראה את הגירסה הזאת שירוץ ויצפה בה!!! (יש תוספת נרחבת מאוד בקרב הגדול מכולם, Battle of the Pelennor Fields שהופך את הצפייה בקרב הזה לחוויה גדולה עוד יותר). אגב אני כמובן מדבר על הסרט The Lord of the Rings: The Return of the King...
אי ניכול לראות את הטרילוגיה הזו הלוך וחזור.
אם יצא בלוריי של הגירסאות המורחבות מתורגמות (וכנראה שלא) אני בוודאי אקנה....
לצפיה באוסף הסרטים שלי:
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/nacoke
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/nacoke
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78828
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
Pandorum
ספינה עם אחרוני האנשות בדרך ליישוב מחדש. אחד מצוות הטיסה מתעורר מחדש אך ללא תמיכה מהצוות קשה לו לנזכר במה קורה והוא מנסה להבין מה קרה בספינה ומה בדיוק השתבש.
בהחלט מתוחכם ומותח.
8.5/10
the collector
סרט מתח/זוועה מהז׳אנר של saw ודומיו. פושע קטן מתכונן לשדוד בית של עשירים בגלל חובות משפחתיים. הצרה היא שמהרגע שנכנס הוא מגלה שהוא במשחק שגדול עליו - פורץ אחר כבר בבית והמטרות שלו אחרות לחלוטין - הוא מתכוון לחסל את כולם פרט לאחד שישרוד ויהיה המזכרת שלו.
מותח ביותר ובהחלט מפעיל את בלוטות האדרנלין בגוף. לדעתי זה אחד המפחידים מאז שסדרת saw מיצתה את עצמה...
החסרון היחיד בסרט הוא מדלין זומה שפשוט יוצאת מכל החורים. היא כזו דוחה ומעצבנת אז למה היא בכל סדרה או סרט מהזמן האחרון?!
8.7 בתנאי שאין לכם לב או קיבה חלשים
ספינה עם אחרוני האנשות בדרך ליישוב מחדש. אחד מצוות הטיסה מתעורר מחדש אך ללא תמיכה מהצוות קשה לו לנזכר במה קורה והוא מנסה להבין מה קרה בספינה ומה בדיוק השתבש.
בהחלט מתוחכם ומותח.
8.5/10
the collector
סרט מתח/זוועה מהז׳אנר של saw ודומיו. פושע קטן מתכונן לשדוד בית של עשירים בגלל חובות משפחתיים. הצרה היא שמהרגע שנכנס הוא מגלה שהוא במשחק שגדול עליו - פורץ אחר כבר בבית והמטרות שלו אחרות לחלוטין - הוא מתכוון לחסל את כולם פרט לאחד שישרוד ויהיה המזכרת שלו.
מותח ביותר ובהחלט מפעיל את בלוטות האדרנלין בגוף. לדעתי זה אחד המפחידים מאז שסדרת saw מיצתה את עצמה...
החסרון היחיד בסרט הוא מדלין זומה שפשוט יוצאת מכל החורים. היא כזו דוחה ומעצבנת אז למה היא בכל סדרה או סרט מהזמן האחרון?!
8.7 בתנאי שאין לכם לב או קיבה חלשים
Cold Souls
סרט קצת אפל וסוריאליסטי על שחקן תיאטרון בשם פול ג'יאמטי (המגולם ע"י... הפתעה, השחקן פול ג'יאמטי)
שנקלע למשבר משחק ומשבר גיל המעבר באופן כללי, ומחליט לעבור פרוצדורה רפואית חדשנית
בשם "הוצאת-נשמה". משם העניינים די הולכים ומסתבכים. זהו סרט מעט עגמומי אך אירוני במידה
שגורם לחשוב על משמעות הקיום, הפחד מהתמודדות עם עצמך והרצון להיות מישהו אחר.
מתאים למי שאוהב סרטים קטנים של קולנוע עצמאי וסגנון תסריטי הדומה לזה של צ'רלי קאופמן
(להיות ג'ון מלקוביץ', אדפטיישן, שמש נצחית בראש צלול)
8/10
סרט קצת אפל וסוריאליסטי על שחקן תיאטרון בשם פול ג'יאמטי (המגולם ע"י... הפתעה, השחקן פול ג'יאמטי)
שנקלע למשבר משחק ומשבר גיל המעבר באופן כללי, ומחליט לעבור פרוצדורה רפואית חדשנית
בשם "הוצאת-נשמה". משם העניינים די הולכים ומסתבכים. זהו סרט מעט עגמומי אך אירוני במידה
שגורם לחשוב על משמעות הקיום, הפחד מהתמודדות עם עצמך והרצון להיות מישהו אחר.
מתאים למי שאוהב סרטים קטנים של קולנוע עצמאי וסגנון תסריטי הדומה לזה של צ'רלי קאופמן
(להיות ג'ון מלקוביץ', אדפטיישן, שמש נצחית בראש צלול)
8/10
השם היה אמור לתת לך התראה מספקת, אני לא מבין למה אתה מתלונןarik35 כתב:The Men Who Stares At Goats- אחד הסרטים הגרועים שראיתי, לא מאמין שראיתי עד הסוף, צוות שחקנים מעולה וכזה סרט גרוע ,לא מצחיק ,לא מעניין, לא הולך לשום מקום, פשוט כלום אחד ארוך 0/10. שומר נפשו ירחק....
- orenfe
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 680
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
גם אני צפיתי אתמול בפנדורום. בהחלט מומלץ. למרות שיש לא מעט חורים בעלילה, הסרט עדיין מעביר כשעתיים בכיף.oferlaor כתב:Pandorum
בהחלט מתוחכם ומותח.
8.5/10
...
There are 10 types of people, those who understand binary code and those who don't
- keyser
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 264 פעמים
edge of darkness
מל גיבסון הוא חוקר במחלקת רצח במשטרת בוסטון. יום אחד ביתו באה לבקר אותו וכשהם יוצאים מהבית מגיע מתנקש ומחסל אותה.
נקודת ההנחה האוטומטית היא שניסו להתנקש בו, אך לאט לאט חוקרים ומקבלים כיוונים אחרים.
לא סרט העשור, אח בהחלט סרט מותח, מעניין ומרגש כאחד.
שווה צפיה.
8/10
מל גיבסון הוא חוקר במחלקת רצח במשטרת בוסטון. יום אחד ביתו באה לבקר אותו וכשהם יוצאים מהבית מגיע מתנקש ומחסל אותה.
נקודת ההנחה האוטומטית היא שניסו להתנקש בו, אך לאט לאט חוקרים ומקבלים כיוונים אחרים.
לא סרט העשור, אח בהחלט סרט מותח, מעניין ומרגש כאחד.
שווה צפיה.
8/10
- crusader
- חבר ותיק

- תגובות: 1952
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
The Book of Eli,
דנזל וושינגטון, בסרטו החדש הפוסט אפוקלפיטי, על עולם אבוד ושסוע לאחר מלחמה גרעינית.
העלילה לא מחדשת לנו כלום, כבר היו עשרות סרטים בסגנון הזה, הפעם דנזל עושה את ההבדל, בשונה ממקס הזועם בדרכים,הבריחה מלוס אנג'לס וDoomsday, הסרט מתעסק בדמות אחת הלו היא איליי והספר
לא רוצה לגלות יותר מידי, אבל בהחלט סרט שעשוי טוב,כולל המון קטעי אקשן מעולים וקרבות חסרות רחמים, סראונד מרהיב ומהפנט כמו גם איכות התמונה(צפו לקטעי היריות, עבורי הם היו פשוט חוויה).
את הסרט ראיתי בקולנוע יס פלאנט רמת גן,אולם 12.
10\8
דנזל וושינגטון, בסרטו החדש הפוסט אפוקלפיטי, על עולם אבוד ושסוע לאחר מלחמה גרעינית.
העלילה לא מחדשת לנו כלום, כבר היו עשרות סרטים בסגנון הזה, הפעם דנזל עושה את ההבדל, בשונה ממקס הזועם בדרכים,הבריחה מלוס אנג'לס וDoomsday, הסרט מתעסק בדמות אחת הלו היא איליי והספר
לא רוצה לגלות יותר מידי, אבל בהחלט סרט שעשוי טוב,כולל המון קטעי אקשן מעולים וקרבות חסרות רחמים, סראונד מרהיב ומהפנט כמו גם איכות התמונה(צפו לקטעי היריות, עבורי הם היו פשוט חוויה).
את הסרט ראיתי בקולנוע יס פלאנט רמת גן,אולם 12.
10\8
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
מצטער,leirus כתב:ואיפה מצאת תרגום אנגלי טוב? כל מה שמצאתי ברשת הוא תרגום מכונה שהתגובות עליו הן שליליות מאוד.sam22 כתב:אני התייאשתי והסתפקתי באנגלית......
לא זוכר מאיפה
שכב אצלי הרבה זמן הסרט הזה
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
כבר שאלתי את SAM22 בפרטי. חיפשתי בגוגל ומצאתי תרגום באנגלית. כשאני אהיה בבית בערב, אני אשלח לך אותו בפרטי.leirus כתב:ואיפה מצאת תרגום אנגלי טוב? כל מה שמצאתי ברשת הוא תרגום מכונה שהתגובות עליו הן שליליות מאוד.sam22 כתב:אני התייאשתי והסתפקתי באנגלית......
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
סרט בלגי. אחלה סרט. קיבל ציון לא רע ב IMDB של 7.6. משחק טוב, עלילה מותחת ומעניינת. אני לגמרי מסכים עם הציון.sam22 כתב:LOFT
סרט בלגי או הולנדי
חמישה חברים חולקים דירת סתרים ומססססתבכים
אחלה סרט
לא מצאתי תרגום בעברית...
נערך לאחרונה על ידי kingikra ב 27/02/2010 21:33, נערך פעם 1 בסך הכל.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78828
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
Anamorph
ווילם דאפו מגלם חוקר משטרה מזדקן שעבר טראומה לפני כמה שנים בגלל רוצח סדרתי שהוא (כנראה) הרג בשוגג. עכשיו מופיע רוצח סדרתי (חדש?) ומתוחכם בהרבה. יש בסרט הרבה על אובססיה גם של החוקר וגם של הרוצח.
הסרט מבטיח אבל דאפו נראה כאילו הוא כפוא שד ולא מצליח לעורר אמפתיה. גם העלילה מרגישה פחות מדי מלחיצה עבור סרט שכזה. הייתי אומר שהבמאי כאן פשוט נרדם על המשמרת, זה סרט עם המון פוטנציאל מפוספס (ע״ע האספן בשביל לראות איך סרט כזה צריך להיות מבויים).
7/10
up in the air
קלוני מגלם אדם שחי את חייו מנותק מאנשים ומחוייבות אשר טס ממקום למקום בכדי לפטר אנשים. הנתק שלו הופך למטלה אחרי שהוא מתחבר רגשית לבחורה שנראית בת הזוג האידאלית עבורו.
זה סרט חביב, שניכר בו חוש ההומור ולא מעט תחכום שהוכנס לתוכו. זה בהחלט סרט שאפשר לראות עם האישה אבל פחות מומלץ עם חברה...
נהנתי אך נשארתי עם טעם לעוד.
8/10
ווילם דאפו מגלם חוקר משטרה מזדקן שעבר טראומה לפני כמה שנים בגלל רוצח סדרתי שהוא (כנראה) הרג בשוגג. עכשיו מופיע רוצח סדרתי (חדש?) ומתוחכם בהרבה. יש בסרט הרבה על אובססיה גם של החוקר וגם של הרוצח.
הסרט מבטיח אבל דאפו נראה כאילו הוא כפוא שד ולא מצליח לעורר אמפתיה. גם העלילה מרגישה פחות מדי מלחיצה עבור סרט שכזה. הייתי אומר שהבמאי כאן פשוט נרדם על המשמרת, זה סרט עם המון פוטנציאל מפוספס (ע״ע האספן בשביל לראות איך סרט כזה צריך להיות מבויים).
7/10
up in the air
קלוני מגלם אדם שחי את חייו מנותק מאנשים ומחוייבות אשר טס ממקום למקום בכדי לפטר אנשים. הנתק שלו הופך למטלה אחרי שהוא מתחבר רגשית לבחורה שנראית בת הזוג האידאלית עבורו.
זה סרט חביב, שניכר בו חוש ההומור ולא מעט תחכום שהוכנס לתוכו. זה בהחלט סרט שאפשר לראות עם האישה אבל פחות מומלץ עם חברה...
נהנתי אך נשארתי עם טעם לעוד.
8/10
- OferL
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3906
- נתן תודות: 323 פעמים
- קיבל תודות: 118 פעמים
Up in the Air
דרמה נחמדה אבל לגמרי צפויה ושגרתית. קלוני כ"מפטר" מקצועי שכל מטרתו בחיים לצבור מיילים ולהגיע למעמד נכסף של lifetime membership. פוגש אישה וההמשך שגרתי עם סוף קצת שונה. עניין המיילים לא ממוצה מספיק קומית.
האולם: קולנוע ערים, קניון ערים בכפר סבא.
האיכות כמו בהקרנות סרטים באולם הספורט בבית הספר התיכון שלי לפני שלושים שנה.
התמונה מאבדת עוצמה בשוליים (מנורה חלשה?) ופינות המסך מתעגלות מחוסר תאורה.
הצד הימני מהבהב כמו ראינוע... מבייש.
מזכיר לי למה אני לא הולך לקולנוע יותר. אבל לאשתי היו כרטיסים... וזו הזדמנות ליציאה...
דרמה נחמדה אבל לגמרי צפויה ושגרתית. קלוני כ"מפטר" מקצועי שכל מטרתו בחיים לצבור מיילים ולהגיע למעמד נכסף של lifetime membership. פוגש אישה וההמשך שגרתי עם סוף קצת שונה. עניין המיילים לא ממוצה מספיק קומית.
האולם: קולנוע ערים, קניון ערים בכפר סבא.
האיכות כמו בהקרנות סרטים באולם הספורט בבית הספר התיכון שלי לפני שלושים שנה.
התמונה מאבדת עוצמה בשוליים (מנורה חלשה?) ופינות המסך מתעגלות מחוסר תאורה.
הצד הימני מהבהב כמו ראינוע... מבייש.
מזכיר לי למה אני לא הולך לקולנוע יותר. אבל לאשתי היו כרטיסים... וזו הזדמנות ליציאה...
Enjoy the Silence