שרשור על כל מה שרציתם לדעת על הסמסונג גלקסי S - רומים (ROMS)
אני משתגע כבר כל פעם שאני צורב nightyly cm9 אני מקבל BASEBAND UNKNOWN
לפעמים הוא חוזר אחרי שאני שם אותו בהטענה קצת ולפעמים הוא נעלם...
אם אני צורב בחזרה עם ODIN הכל חוזר וסבבה
מה נסגר עם זה אני לא מצליח לחזור לרומים של ICS ושתהיה לי גם קליטה
תמיד אני מסיים עם BASEBAND UKNOWN
לפעמים הוא חוזר אחרי שאני שם אותו בהטענה קצת ולפעמים הוא נעלם...
אם אני צורב בחזרה עם ODIN הכל חוזר וסבבה
מה נסגר עם זה אני לא מצליח לחזור לרומים של ICS ושתהיה לי גם קליטה
been there done thatOferot כתב:rabak פשוט תוריד את המודם שאתה רוצה ותתקין מהריקוברי.
לא צריך לחזור אחורה עם אודין והכל.
מודמים של cm7 מתאימים ויש ב-xda שרשור שלם רק בשביל זה....
זה לא עבד בכל מקרה עשיתי כמה משחקים החלפתי קרנלים עברתי בין רומים אחרים ולא דוקא מנייטלי טהור
כמה FIX PERMISSIONS
ונראה לי שסופסוף המצב התייצב...
ראיתי עוד כמה פוסטים של אנשים עם הבעיה הזאת ממש מוזר... מקווה שב JB יתקנו הכל בנתיים לפי מה שאני מתרשם
slimICS + Semaphore 1.2.6s
סלולה פסיכית
טוב לצערי עדיין חוזרת הבעיה... כשאני עם ICS אני עוד REBOOT אני מאבד את הקליטה עד שאני לא מכניס הטלפון להטענה ואז חוזרת לי הקליטה
בנוסף אחכ שאני מנתק אותו הוא מתחיל לעשות לי CHARGING ומפסיק ככה סתם בלי קשר לכבל...
זה לא קורה לי עם GINGERBREAD
נשמע ממש מוזר כל הסיפור שלך 
לפי מה שאני מבין כבר ניסית את זה. אבל רק לוודא שוב - הייתי עושה הכל מהתחלה בשלבים האלה.
לצרוב רום GB סטוק דרך אודין. לוודא שיש בייסבנד והכל בסדר. אם אין אז להתקין בייסבנק של סטוק רום. לא משנה איזה
אחכ מתקין cm9 (ולא איזו וריאציה). מתקין אותו פעמיים רצוף.
בודק שיש בייסבנד. - ומיד לאחר מכן מתקין בייסבנד חדש של אחת הרשתות שאתה צריך.
עושה ריסטרט והכל. ואז מתקין slim ics את ה-common וקרנל של semaphore
לפי מה שאני מבין כבר ניסית את זה. אבל רק לוודא שוב - הייתי עושה הכל מהתחלה בשלבים האלה.
לצרוב רום GB סטוק דרך אודין. לוודא שיש בייסבנד והכל בסדר. אם אין אז להתקין בייסבנק של סטוק רום. לא משנה איזה
אחכ מתקין cm9 (ולא איזו וריאציה). מתקין אותו פעמיים רצוף.
בודק שיש בייסבנד. - ומיד לאחר מכן מתקין בייסבנד חדש של אחת הרשתות שאתה צריך.
עושה ריסטרט והכל. ואז מתקין slim ics את ה-common וקרנל של semaphore
מילה של אקסטרימיסט.
zovirax, עשית WIPE CACHE?zovirax כתב:לפני שאני מעיף את ה SLIM - יש דרך לשפר את הסוללה? קרנל אחר או משהו?
כי זה פשוט על הפנים , על 3G הוא מחסל את הסוללה בשעות...
מוזר, אצלי היה ההפך, ה CM זלל סוללה וה SLIM לא. בדרך כלל המכשירים שלי ושלך מתנהגים דומה, זהו, נפרדו דרכנו?
אני בסלים השתמשתי בsemaphore אבל אני חושב שגם אצלי זמני הסוללה שם היו פחות טובים לעומת CM שגם בו השתמשתי באותו קרנל.
אני כבר כמה ימים על CM10 ונראה בינתיים ממש סבבה. ניסיתי עם קרנלים מקוסטמים אבל חזרתי עכשיו לסטוק לנסות.
העניין הוא שלעיתים הסוללה ממש ממש טובה. ואז פתאום משום מקום איזו אפליקציה ארעית מתחילה לזלול את הסוללה (פייסבוק ועוד..).
אבל עושה רושם שעושים שם עבודה אינטנסיבית
אני כבר כמה ימים על CM10 ונראה בינתיים ממש סבבה. ניסיתי עם קרנלים מקוסטמים אבל חזרתי עכשיו לסטוק לנסות.
העניין הוא שלעיתים הסוללה ממש ממש טובה. ואז פתאום משום מקום איזו אפליקציה ארעית מתחילה לזלול את הסוללה (פייסבוק ועוד..).
אבל עושה רושם שעושים שם עבודה אינטנסיבית
מילה של אקסטרימיסט.
- theProfessor
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 226
- נתן תודות: 24 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
ההתקדמות שלהם באמת ממש מעוררת התפעלותOferot כתב:אני בסלים השתמשתי בsemaphore אבל אני חושב שגם אצלי זמני הסוללה שם היו פחות טובים לעומת CM שגם בו השתמשתי באותו קרנל.
אבל עושה רושם שעושים שם עבודה אינטנסיבית...
כבר כמעט העבירו את כל מה שהיה ב CM9, קצת חסר לי לחיצה ארוכה על התפריט בשביל להפעיל חיפוש, אבל שטויות
הקטע עם הסוללה אכן מוזר, יום שלם הוא כמעט ולא צורך סוללה, ואז פתאום, יורדים 20 אחוז בפחות משעתיים
אני ממש אוהב את ה notification החדש, חמוד נורא
אני התקנתי עדכון שלו שיצא היום, ואני די בטוח שלפניו המצלמה עבדה לי, אבל עכשיו לא...
I'm not as think as you drunk i am
איזו גרסה של CM9? נייטלי אחרון או שחזור הגרסה שהיתה לך לפני?zovirax כתב:SLIM היה מהיר מאוד - נוח.
היה לי ריסטים פה ושם
אבל הסיבה העיקרית שעזבתי אותו זה הסוללה
הינה - אחרי שניתקתי את המכשיר מהמטען ב 6 וחצי בבוקר, עם CM9 אני על 40%
וגם הפעלתי GPS...