שרשור על כל מה שרציתם לדעת על הסמסונג גלקסי S - רומים (ROMS)
- theProfessor
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 226
- נתן תודות: 24 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
תודה ירון
אבל בינתיים אני התקנתי את הסקריפט הזה:
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1541942
הוא פתר לי את הבעיה, אבל אני חושב שהשיטה שלך הייתה נקייה יותר...
אבל בינתיים אני התקנתי את הסקריפט הזה:
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1541942
הוא פתר לי את הבעיה, אבל אני חושב שהשיטה שלך הייתה נקייה יותר...
I'm not as think as you drunk i am
לא צריך לעשות WIPE מלא, תבדוק אם יש לך התראה על מעט זכרון, ברגע שיש מעט זכרון אז המכשיר לא מסנכרן את חשבון הגוגל שלך.theProfessor כתב:עכשיו אני בעצם מבין שלא עובד לי אף סנכרון של החשבון גוגל שלי, לא מיילים ולא אף אחד מהדברים האחרים שהוא אמרו לסנכרן
אני אהיה חייב לעשות ווייפ מלא, או שלפני זה יש למישהו רעיון מה לעשות?...
עריכה- גם אני לא יצאתי כזה חכם, ראיתי שעלית על הבעיה אבל לפני התגובה שלי לא המשכתי לקרוא את שאר התגובות.
העיקר שהכל הסתדר
אם יש לך RECOVERY פשוט להריץ את קובץ ההתקנה
לפעמים צריך להפליש פעמיים כדי שהפלאש של הרום יהיה באמצעות ריקוברי חדש
לפעמים צריך להפליש פעמיים כדי שהפלאש של הרום יהיה באמצעות ריקוברי חדש
תקשיבו תתרחקו מכל הנייטלים האחרונים שיצאו
הטלפון שלי כל הזמן מאבד קליטה
או חושב שהוא בהטענה ואז מבין שהוא לא וככה טוחן את הסוללה
כל הזמן ריסטים
עשיתי FACTORY RESET ועדיין הכל דפוק
קיצור לא ממליץ בכלל לעדכן לכל הנייטלים האחרונים לבינתיים אני סובל בטירוף
הטלפון שלי כל הזמן מאבד קליטה
או חושב שהוא בהטענה ואז מבין שהוא לא וככה טוחן את הסוללה
כל הזמן ריסטים
עשיתי FACTORY RESET ועדיין הכל דפוק
קיצור לא ממליץ בכלל לעדכן לכל הנייטלים האחרונים לבינתיים אני סובל בטירוף
יש כמה דיווחים שהדריברים של ההטענה נדפקו אני ממליץ כרגע להמתין זה בעיה גדולה ברשת יש המון ויכוחים בין אנשים שחווים את הבעיה וכאלה שלא
לכן יש כאלו שיגידו שאין שום בעיה
אני רק מציף את זה כאן שתדעו שאתם יכולים להיקלע לאותו מצב כמוני....
לכן ממליץ להמתין
לכן יש כאלו שיגידו שאין שום בעיה
אני רק מציף את זה כאן שתדעו שאתם יכולים להיקלע לאותו מצב כמוני....
לכן ממליץ להמתין
אני כבר שבועיים עם slimICS אחרי שחיוויתי בעיות איטיות וצריכת סוללה מוגזמת עם CM9 האחרונים.
הטלפון עובד מדהים וצריכת הסוללה השתפרה בצורה דרמטית! חזרתי לסיים את היום עם 40% סוללה בשימוש רגיל שלי. (עם CM9 הייתי מסיים עם פחות מ 5% אחוז ובדר"כ נאלצתי לטעון במהלך היום).
הטלפון עובד מדהים וצריכת הסוללה השתפרה בצורה דרמטית! חזרתי לסיים את היום עם 40% סוללה בשימוש רגיל שלי. (עם CM9 הייתי מסיים עם פחות מ 5% אחוז ובדר"כ נאלצתי לטעון במהלך היום).
אהלן,
כיום יש לי על המכשיר CM9 שהבטריה שלו לא משהו בכלל, אני צריך המלצה לרום סמסונג יציב עם בטריה טובה מכיוון שהמכשיר עובר לאמא שלי.
תודה
כיום יש לי על המכשיר CM9 שהבטריה שלו לא משהו בכלל, אני צריך המלצה לרום סמסונג יציב עם בטריה טובה מכיוון שהמכשיר עובר לאמא שלי.
תודה
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15945
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
רק אני מרוצה מ CM9?
לא עדכנתי את הרום מאז מאי.
ולא עשיתי WIPE מהפעם הראשונה שהתקנתי את הרום הזה, עוד מלפני ה nightly
לא עדכנתי את הרום מאז מאי.
ולא עשיתי WIPE מהפעם הראשונה שהתקנתי את הרום הזה, עוד מלפני ה nightly
מה אין ב slim? יש עברית?eagle75 כתב:אני כבר שבועיים עם slimICS אחרי שחיוויתי בעיות איטיות וצריכת סוללה מוגזמת עם CM9 האחרונים.
הטלפון עובד מדהים וצריכת הסוללה השתפרה בצורה דרמטית! חזרתי לסיים את היום עם 40% סוללה בשימוש רגיל שלי. (עם CM9 הייתי מסיים עם פחות מ 5% אחוז ובדר"כ נאלצתי לטעון במהלך היום)....
אריאל, אצלי השיפור בסוללה במעבר מה CM9 ל slimICS הוא משמעותי מאוד. הבדל בין לסיים את היום בשימוש רגיל עם 40% לבין לטעון את המכשיר עוד לפני שאני חוזר הביתה מהעבודה.
zovirax, ה slimICS מבוסס .AOKP/CM בכל מקרה כך שלא מפסידים כלום. בדקתי אצלי ואין אפשרות לתפריטים בעברית. כנראה שאתה מרוצה מה CM9 כי לא עשית עדכון ממזמן. כנראה שמשהו נהרס להם בגרסאות האחרונות.
zovirax, ה slimICS מבוסס .AOKP/CM בכל מקרה כך שלא מפסידים כלום. בדקתי אצלי ואין אפשרות לתפריטים בעברית. כנראה שאתה מרוצה מה CM9 כי לא עשית עדכון ממזמן. כנראה שמשהו נהרס להם בגרסאות האחרונות.
zovirax גם אני הייתי מבסוט לגמרי מהגירסאות של מאי ואז הייתי חמדן ורציתי עוד והמשכתי לעדכן... באחד העידכונים כנראה שמשהו התפקשש לגמרי ודפק הכל אתמול הגעתי למצב שאני מתקין GB STOCK דרך ODIN כדי להחזיר את הכל לקדמותו כי אפילו לעשות RESTORE לא עבר ועדיין המכשיר שלי ברגע שהגיע ל-40% סוללה התחיל לעשות לעצמו REBOOTS ולאבד קליטה לא משנה באיזה רום הייתי כבר... משהו הזוי לגמרי
בדרך עד שצרבתי מחדש עברתי דרך SLIMICS חייב לציין שזה אחד הרומים היפים שהיו לי כלכך נקי ומהיר באמת משהו שלא חוויתי הרבה זמן הפונטים הקטנים באנגלית גומרים לך לחשוב כאילו המכשיר שלך קיבל שידרוג לרזולוציה של המסך...
בקיצור אני עכשיו ממתין לראות אם פתרתי את הבעיה עם הסוללה והקליטה (כרגע נראה שכן) ואז אני בטוח עובר ל SLIMICS
eagle עם איזה קרנל אתה עובד?
ומישהו יודע איזה מודם הכי טוב היום לאורנג ב ICS??
בדרך עד שצרבתי מחדש עברתי דרך SLIMICS חייב לציין שזה אחד הרומים היפים שהיו לי כלכך נקי ומהיר באמת משהו שלא חוויתי הרבה זמן הפונטים הקטנים באנגלית גומרים לך לחשוב כאילו המכשיר שלך קיבל שידרוג לרזולוציה של המסך...
בקיצור אני עכשיו ממתין לראות אם פתרתי את הבעיה עם הסוללה והקליטה (כרגע נראה שכן) ואז אני בטוח עובר ל SLIMICS
eagle עם איזה קרנל אתה עובד?
ומישהו יודע איזה מודם הכי טוב היום לאורנג ב ICS??
factory reset לא עוזר לכם בבעיות? אני עם נייטלי של ה14 ליולי ואני לא חווה בעיות מאז. התחילו לי בעיות בגלל כל מיני משחקים עם הקרנל וקיסטומים. בסוף רק factory reset פתר לי את הבעיה והמכשיר רץ סבבה. חגבי מודם באורנג' הJVT בינתיים משרת אותי הכי טוב.