שרשור הספורט ואירועי הספורט הגדולים בארץ ובעולם!

תוכניות ספורט, אירועי ספורט וכל מה שקשור לספורט...
AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346

שליחה

אתם לא תאמינו , אבל 1-0 לספורטינג מול ריאל בברנבאו.

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile

שליחה

מוקדם מדי לשמוח.
1-1.
ואן דר וארט השתלט על ריבאונד ביד.

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile

שליחה

ועכשיו כבר 2-1 לריאל.
אלונסו.

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029

שליחה

theAman כתב:מוקדם מדי לשמוח.
1-1.
ואן דר וארט השתלט על ריבאונד ביד.
...
אבי,
בפעם הבאה תחכה 5 דקות לפני שאתה כותב את ההודעה :D
2:1 לריאל

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile

שליחה

אריה, שים לב להודעה שלי לפניך.   :wink:

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

theAman כתב:אריה, שים לב להודעה שלי לפניך.   :wink:
...
שמתי לב,
מה שאמרתי הוא שכדאי לך לחכות 5 דקות אחרי כל שער שריאל מקבלת לפני רישום ההודעה על כך בשרשור כי זה בדר"כ הזמן שהם מתעוררים ולכן חבל על 2 ההודעות המהירות שיגיעו מייד אח"כ (הודעת גול השויון והודעת גול היתרון לריאל :) )

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

osherov כתב:
theAman כתב:אריה, שים לב להודעה שלי לפניך.   :wink:
...
שמתי לב,
מה שאמרתי הוא שכדאי לך לחכות 5 דקות אחרי כל שער שריאל מקבלת לפני רישום ההודעה על כך בשרשור כי זה בדר"כ הזמן שהם מתעוררים ולכן חבל על 2 ההודעות המהירות שיגיעו מייד אח"כ (הודעת גול השויון והודעת גול היתרון לריאל :) )
...
........והודעת הגול השלישי :D
היגוואין מבקיע שוב, אנחנו ב 3:1

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile

שליחה

טוב, זה מתחיל לשעמם,
כבר 3-1 לריאל, היגוואין.

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

סוף סוף דברי חוכמה של נדב יעקובי על היגוואין (Y)
כמובן ששגיא כהן ממשיך בשטויות שלו, לגבי זה שהוא חושב שצריך להחליף את הארגנטינאי אם יגיע רוני לקבוצה :roll:
במקום לזרוק את בנזמה הוא דוגל ב-להחליף את אחד החלוצים הכי טובים באירופה היום (למרות המשחק נגד ליון)
להחליף את השחקן שהבקיע כבר 20 שערים העונה בליגה הספרדית, שחקן שהוא מלך השערים של ריאל בשנתיים האחרונות 8O

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile

שליחה

אני דוגל בלהחליף את שגיא כהן.

ד״א,
שוב פעם הם מתעקשים שהסופרקלאסיקו יתקיים בעשירי לחודש.

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 20597

שליחה

אברם גרנט , למרות שאבדו סיכוייו להישאר בליגה, חוזר בדקות האחרונות מפיגור 2:1 ומנצח 3:2.
המפסידה היא הל סיטי, שנמצאת מקום אחד מעליהם. מה שנקרא "אם אנחנו יורדים, אנחנו לוקחים אתכם איתנו".
משה

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35104

שליחה

מצחיק (או עצוב) שבסוף אם לא היו מורידים 9 נקודות אז הם יכלו להישאר.
ללא ה-9 נקודות פורטסמות במרח 5 נקודות מהישרדות

שח_מט
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3902

שליחה

ב NCAA קנזס הראשונה כבר בחוץ, כנ"ל וילאנובה...
עומר סאמאן שניסיתי לספר לכם עליו נתן אחלה משחק
http://sports.walla.co.il/?w=/175/1655275

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה

שאלה מענינת: האם מאמצי השחקנים בליגת האלופות יורידו מיכולתם במונדיאל או האם דווקא ישפרו? האם רזרבות הכדורגל לשנה מוגבלות (של כל שחקן)?
http://www.icurrent.com/8MeNN
משה

kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8141

שליחה

moco כתב:
kingikra כתב:הוא בהחלט ידוע בפליטות הפה שלו אבל זה לא עושה אותו טיפש. בכל ה 40 דקות ראיון, הוא לא אמר משהו אחד לא נכון. אולי למעט הסיפור עם החוזה של פרקינס. זה בהחלט לא נשמע לי הגיוני. מה שהוא אמר על נושא הישראלים לא היה יכול להיות יותר נכון.
...
לא ראיתי את הראיון המדובר.
אנשים לא מתחלקים לאו טפשים או לא טפשים. יש רצף, ויש ערבוב של התנהגויות טפשיות ולא טפשיות.
"פליטת פה" מצביעה על האם משהו היה צריך להאמר או לא. במקרה התבטאות המוקה זה לא היה העיניין אלא עצם הדברים שהוא אמר. הוא לא היה טיפש לאמר אותם, הוא היה טיפש לחשוב אותם.
...
MOCO, אתה חי בעולם שכולו טוב. גם אם לא כולם מראים את זה כלפי חוץ, יש גזענות כל יום, כל היום אצל אנשים מכל קצבי העם והעולם. החוכמה היא לתת כבוד לשונה ממך, לא בהכרח לאהוב אותו ולראות בו כמוך.

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה

kingikra כתב:
moco כתב:
kingikra כתב:הוא בהחלט ידוע בפליטות הפה שלו אבל זה לא עושה אותו טיפש. בכל ה 40 דקות ראיון, הוא לא אמר משהו אחד לא נכון. אולי למעט הסיפור עם החוזה של פרקינס. זה בהחלט לא נשמע לי הגיוני. מה שהוא אמר על נושא הישראלים לא היה יכול להיות יותר נכון.
...
לא ראיתי את הראיון המדובר.
אנשים לא מתחלקים לאו טפשים או לא טפשים. יש רצף, ויש ערבוב של התנהגויות טפשיות ולא טפשיות.
"פליטת פה" מצביעה על האם משהו היה צריך להאמר או לא. במקרה התבטאות המוקה זה לא היה העיניין אלא עצם הדברים שהוא אמר. הוא לא היה טיפש לאמר אותם, הוא היה טיפש לחשוב אותם.
...
MOCO, אתה חי בעולם שכולו טוב. גם אם לא כולם מראים את זה כלפי חוץ, יש גזענות כל יום, כל היום אצל אנשים מכל קצבי העם והעולם. החוכמה היא לתת כבוד לשונה ממך, לא בהכרח לאהוב אותו ולראות בו כמוך.
...
לצערי, אני רואה דווקא עולם שרובו רע, אבל גם זה לא קשור לעיניינינו.
לא הצלחתי להבין מה אתה מנסה להגיד. הנושא שדנו בו הוא לא גזענות . הנושא היה הטפשות של גרשון שגרמה לו לחשוב מה שהוא חשב (וזה שגם לא היה לו מעצור מלהגיד את זה רק מגביר את העיניין).
מה שהוא אמר העיד על טפשות. דווקא אין לי בכלל חשד בו שהוא גזען במובן שיש לו רגשות שליליים כלפי מישהו.
משה

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

moco כתב: לצערי, אני רואה דווקא עולם שרובו רע, אבל גם זה לא קשור לעיניינינו.
לא הצלחתי להבין מה אתה מנסה להגיד. הנושא שדנו בו הוא לא גזענות . הנושא היה הטפשות של גרשון שגרמה לו לחשוב מה שהוא חשב (וזה שגם לא היה לו מעצור מלהגיד את זה רק מגביר את העיניין).
מה שהוא אמר העיד על טפשות. דווקא אין לי בכלל חשד בו שהוא גזען במובן שיש לו רגשות שליליים כלפי מישהו.
...
משה,
אני באמת עצוב שאתה "מצליח" להדביק בכזאת פשטות סטראוטיפ לבן-אדם רק ממה שאתה רואה וקורא בשולי התקשורת. אני מסופק שפיני גרשון עניין אותך כאדם מהסיבה שכדורסל לא מעניין אותך יתר על המידה כענף ספורט. לכן אתה לא באמת עקבת אחרי ההיסטוריה של האדם הזה במשך 20 שנה. לא באמת שמעת ראיונות, התבטאויות, פרשנויות, קראת טורים וכתבות שהוא כתב או שאחרים כתבו עליו. אתה, כחובב תקשורת הספורט נחשפת רק לשולי "האמת" ולכן אני מניח שמשם אתה נחשפת לנאום המוקה (המטופש שלו) ולמשפטי 'הכל מלמעלה' שלו. ללכת מזה ולהסיק שהאדם טיפש ולכן הוא מעד בלשונו, להסיק שאחד הדברים המרכזיים המעניינים אותו זה התקשורת ובשבילו זה הכל סה"כ show אחד גדול בעיני חוטא בענק לאמת. האם כל אדם שמעד בלשונו בצורה דומה או חמורה הרבה יותר הוא טיפש בעיקרון?! אתה רוצה שאני התחיל לתת לך סידרה ארוכה של אנשים (מנשיאים וראשי ממשלות עד גדול הספורטאים) שמעדו בלשונם פי כמה וכמה מפיני?! אני מסופק אם תתייחס עליהם כטיפשים ללא אינטליגנציה כמו שלכאורה מצטייר מההודעות האחרונות של לגבי פיני גרשון.

קדימה.....אני מחכה למשפט המוכר- ' זה ממש לא מה שאמרתי, אל תכניס דברים לפי' :wink:

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה

osherov כתב: קדימה.....אני מחכה למשפט המוכר- ' זה ממש לא מה שאמרתי, אל תכניס דברים לפי' :wink:
...
זה שתכתוב משפטים כאלו זה לא מהווה רישיון להכניס לאנשים דברים לפה :-) אבל אם כבר, פה זה יותר מקרה שאתה לא קורא מה שאני כותב.
קרא בבקשה שוב את הודעה מספר 5479 ב http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 24#1067724 .

ואני חוזר, בני אדם לא מתחלקים לטפשים וחכמים. אני התייחסתי לטפשות באותה התבטאות המוקה ולא לשום דבר אחר. אתה בעצמך מסכים שזו הייתה התבטאות טפשית אז לא ברור לי על מה אתה בכלל מתווכח. כשמסכימים, אין טעם להתווכח.
אגב, ויכוח נחשב לספורט?

ולסיום,
1) גרשון, על פי מה שהעובדות מעידות, לפחות מאוד אינטליגנטי בתחום המסוים של אימון כדורסל. גם יש לו יכולת התבטאות כללית לא רעה.
2) להתייחס להתבטאות המוקה כ"מעידה" או "פליטת פה", זו אי הבנה מה גורם להתבטאות כזו.
משה

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35104

שליחה

אני לא חושב שגרשון חבר סודי בקלו קלוס קלאן.
יותר נראה לי שזו הייתה בדיחה גרועה במיוחד ואיפושהו בפנים הוא גם מרגיש ככה (בכל בדיחה גרעין של אמת)
להרבה אנשים יוצאות יציאות דומות לגבי ערבים גם אם לא חושדים בהם שהם ממעריצי כהנא.

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358

שליחה

נדמה לי
או שאף אחד לא התייחס למאמן הנבחרת החדש?
פרננדז
העם דורש..... כל מיני דברים

חזור אל “ספורט”