התוצאה בדקה ה 85 היא 4:4!! כן שמעתם נכון 4:4....דויד וייה כבר עם שלישייה
שרשור הספורט ואירועי הספורט הגדולים בארץ ובעולם!
-
osherov
-
- גורו Android

- תגובות: 15029
שימו לב לתוצאה המדהימה שיש כרגע במשחק הליגה אירופית בין ורדר ברמן לבין ולנסיה
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35104
איפה איתי 
-
osherov
-
- גורו Android

בדרך לברזיל?guyezra כתב:איפה איתי...
- moco
-
- גורו

- תגובות: 20597
צודק, שכחתי את איתי.theAman כתב:גיא ואיתי הם הכי מקורבים, אני משתמש כמוך (רק קצת יותר צעירmoco כתב:אני מהמר שזה או גיא או אבי שעושים פה תרגיל.
הם הכי מקושרים להנהלה....).
...
אחרי הקידום האחרון שלך, אתה הרבה יותר ממשתמש.
משה
- moco
-
- גורו

נזכרתי שפעם מזמן, אמרתי שיש לי נטיות של עו"ד.osherov כתב:מקובלguyezra כתב:אריה, איפה החשוד המיידי אצלך ברשימה?
כמו כן, אני הייתי מוסיף אותך לרשימה בתור זה שמתכתב עם גילי ואולי החליט איתו לעשות תרגיל!...![]()
רק אם אני הייתי מצליח לעשות דבר כזה הייתי גאה בזה ומייד מפרסם ולא מסתיר את המהלך המבריק הזה![]()
אגב, במידה ומישהו מאיתנו "הפליל" את גילי אז אותו אחד יהיה חף מפשע מכיוון שזה עומד בחוקים שנקבעו בזמנו לגבי הגלות של גילי.
הנה החוקים (שימו לב לחוק השביעי):
1. אסור לו להתכתב בהודעות פרטיות בכל דבר הנוגע לשרשור הזה למעט טוטו שרשור
2. אסור לו לכתוב הודעות בשרשור בשום נושא.....גם אם ההודעה מתחילה במילים "אני פה לרגע........"
3. אסור לו לפתוח שרשור מקביל שמתייחס באיזה שהוא אופן לנושאים שעולים בשרשור הזה (לדוגמה לדבר על המירוץ המדהים של המילטון ב F1)
4. אסור לו להגיב על הקנטות שיהיו מצידנו בכל הדברים שנוגעים לספורט ולקבוצתו האהודה (בעיקר על ידי )
5. אסור לו להגיב באיזה שהיא צורה על חוקי ההתנזרות הנ"ל
6. ההתנזרות תמשך עד אחרי הסופר קלסיקו (ה 11/04)
7. כל נסיון שלנו למשוך אותו לרשום בשרשור הודעה כשלהי ייחשב לדבר מותר, חוקי, כשר ואפילו מומלץ!
8. בתקופה זאת גם אסור לו לקרוא הודעות בשרשור. לדוגמא, אם בסוף התקופה הוא ירשום לנו הודעה בנוסח: "ראיתם איך עמדתי בכל חוקי ההתנזרות שלכם!!" הוא מייד מפסיד
9. משחק השרוכים: .....
אגב נוסף, במידה ומישהו יודה בשרשור לגבי מעורבתו במהלך הזה, אנחנו לא נחשוף מידע זה עם גילי, למעט הודעה לקונית אליו שאומרת שהתעלומה נפתרה ושאר הפרטים מצויים בשרשורדבר שיחייב את גילי לעשות 1 מ 2:
1. להמשיך בהתנזרות שלו ולחיות לנצח עם חוסר הידיעה על פרטי פתרון התעלומה!
2. לקרוא בשרשור על פיצוח התעלומה ואז בעצם להפר על חוקי ההתנזרות שלו...
מי שמדבר.
מה שקורה פה זה כבר בגדר סטייה.
משה
- AviBiton
-
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
למישהו יצא לראות את הסרט על נימני בעובדה?
אז נכון שהרוב היה כבר ידוע, אבל זה עדיין מדהים כל פעם מחדש ההערצה העיוורת הזו לשחקן, שאם נודה, הוא אמנם היה מעל השחקן הממוצע, אבל עדיין לא ברמה כזו של להיהפך לאלוהים בשביל קבוצת אוהדים לא קטנה.
הקרבה לעולם הפשע, ההתנהלות הביריונית, גם שהיו ידועים לפני כן, עדיין הפתיעו בעוצמה שלהם.
אז נכון שהרוב היה כבר ידוע, אבל זה עדיין מדהים כל פעם מחדש ההערצה העיוורת הזו לשחקן, שאם נודה, הוא אמנם היה מעל השחקן הממוצע, אבל עדיין לא ברמה כזו של להיהפך לאלוהים בשביל קבוצת אוהדים לא קטנה.
הקרבה לעולם הפשע, ההתנהלות הביריונית, גם שהיו ידועים לפני כן, עדיין הפתיעו בעוצמה שלהם.
- moco
-
- גורו

אתה יכול לתת תקציר מה היה ?theAman כתב:למישהו יצא לראות את הסרט על נימני בעובדה?
הקרבה לעולם הפשע, ההתנהלות הביריונית, גם שהיו ידועים לפני כן, עדיין הפתיעו בעוצמה שלהם....
משה
- AviBiton
-
- גורו HTmobile

סיפורו של אבי נימני מנקודת מבט של מי שהיה חבר קרוב מאד שלו ושהיום "הוגלה" לאיטליה בגלל חובות.
סופר על קירבתו של נימני לראשי הפשע בארץ, כמו הררי, רוזנשטיין וכו'...
ההסבר לכח הרב שהוא צבר הוא שמירת הקשר האדוק שלו עם האולטראס של מכבי, הוא הולך לכל האירועים שמזמינים אותו, ברית, בר מצוה, חתונה, הוא מגיע, והם מצידם המליכו אותו להיות המלך הבלתי מעורער שלהם, תופעה של שחקן שהוא מעל הקבוצה.
תיאורים של קלינגר לגבי התקופה שהוא סיפסל אותו ועל האיומים שהוא קיבל, כשחברו של נימני טוען שנימני היה זה שמשך בחוטים ויותר מכך, כשאוהדים היו יושבים מתחת לביתו של קלינגר, אבי נימני היה עובר שם עם מכוניתו (עם החבר שלו).
סיפורו של ברוך דגו, שהאוהדים עשו לו את המוות דווקא בתקופה שבה הוא והמועדון היו בגל הצלחות, כל זה בגלל שנימני לא היה שותף להצלחה, וגם שם דובר על מעורבות של נימני.
עיתונאי שכתב דברים נגד ה"אלוהים" וזכה לאיומים ישירים ממנו ומאוחר יותר גם לתקיפה חמורה מעושי דברו.
כששיחק בבית"ר נגד מכבי, הוא רכש מאות כרטיסים מכיסו לאוהדי האולטראס כדי שיבואו לעודד אותו אישית ולא את מכבי.
עדות של רודריגו גולדברג הצ'יליאני לגבי התנהלותו של נימני כקפטן שאין לה אח ורע בכל העולם.
ובקיצור, לא כתבה מחמיאה במיוחד.
גילוי נאות: יסלחו לי כל אוהדי מכבי, אף פעם לא אהבתי את השחצן הזה, אני חושב שהוא אוברייטד, לדעתי הוא זה שהרס את מכבי.
http://www.mako.co.il/tv-ilana_dayan/53 ... 2082585621
סופר על קירבתו של נימני לראשי הפשע בארץ, כמו הררי, רוזנשטיין וכו'...
ההסבר לכח הרב שהוא צבר הוא שמירת הקשר האדוק שלו עם האולטראס של מכבי, הוא הולך לכל האירועים שמזמינים אותו, ברית, בר מצוה, חתונה, הוא מגיע, והם מצידם המליכו אותו להיות המלך הבלתי מעורער שלהם, תופעה של שחקן שהוא מעל הקבוצה.
תיאורים של קלינגר לגבי התקופה שהוא סיפסל אותו ועל האיומים שהוא קיבל, כשחברו של נימני טוען שנימני היה זה שמשך בחוטים ויותר מכך, כשאוהדים היו יושבים מתחת לביתו של קלינגר, אבי נימני היה עובר שם עם מכוניתו (עם החבר שלו).
סיפורו של ברוך דגו, שהאוהדים עשו לו את המוות דווקא בתקופה שבה הוא והמועדון היו בגל הצלחות, כל זה בגלל שנימני לא היה שותף להצלחה, וגם שם דובר על מעורבות של נימני.
עיתונאי שכתב דברים נגד ה"אלוהים" וזכה לאיומים ישירים ממנו ומאוחר יותר גם לתקיפה חמורה מעושי דברו.
כששיחק בבית"ר נגד מכבי, הוא רכש מאות כרטיסים מכיסו לאוהדי האולטראס כדי שיבואו לעודד אותו אישית ולא את מכבי.
עדות של רודריגו גולדברג הצ'יליאני לגבי התנהלותו של נימני כקפטן שאין לה אח ורע בכל העולם.
ובקיצור, לא כתבה מחמיאה במיוחד.
גילוי נאות: יסלחו לי כל אוהדי מכבי, אף פעם לא אהבתי את השחצן הזה, אני חושב שהוא אוברייטד, לדעתי הוא זה שהרס את מכבי.
http://www.mako.co.il/tv-ilana_dayan/53 ... 2082585621
- keyser
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
האם הכתבה באמת מעניינת אתכם, או שזו דרך מתוחכמת מאוד למשוך את גילי פנימה?
אגב, התגובה של גילי להבעת תודה שיכנעה אותי בדיוק כמו: "גלשתי ב YNET ופתאום נפל לי המחשב, באה מפלצת העשן מאבודים, העיפה אותו מהחלון, ובאופן נדיר בעת התגלגלותו במורד הרחוב, נלחצו בדיוק הכפתורים שהובילו את המחשב לשירשור הספורט ולהבעת התודה".
ואני שואל את עצמי, עזבו עכשיו אם חבריו השיכורים של גילי יודעים מה זה שירשור הספורט... הם יודעים מה זה כפתור הבעת תודה??
אגב, התגובה של גילי להבעת תודה שיכנעה אותי בדיוק כמו: "גלשתי ב YNET ופתאום נפל לי המחשב, באה מפלצת העשן מאבודים, העיפה אותו מהחלון, ובאופן נדיר בעת התגלגלותו במורד הרחוב, נלחצו בדיוק הכפתורים שהובילו את המחשב לשירשור הספורט ולהבעת התודה".
ואני שואל את עצמי, עזבו עכשיו אם חבריו השיכורים של גילי יודעים מה זה שירשור הספורט... הם יודעים מה זה כפתור הבעת תודה??
- sam22
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
לא ראיתי את עובדה
אבל בכל פגישה שיש לי עם מישהו שהוא אוהד מכבי
ואני מדבר על אנשים מכל השכבות ומכל המינים והסוגים
תמיד - הערצה עיוורת
מטורף
אבל בכל פגישה שיש לי עם מישהו שהוא אוהד מכבי
ואני מדבר על אנשים מכל השכבות ומכל המינים והסוגים
תמיד - הערצה עיוורת
מטורף
העם דורש..... כל מיני דברים
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35104
אף פעם לא הבנתי את עניין ההערצה באופן כללי.
מה המעריצים מפיקים מזה בכלל (מעריצי נמני, מעריצי זמרים וכו')
מה המעריצים מפיקים מזה בכלל (מעריצי נמני, מעריצי זמרים וכו')
- sam22
-
- חבר במועדון ה-20K

לא ברור
כנראה שלמי שאין את הצורך להעריץ, אין את היכולת להבין
כנראה שלמי שאין את הצורך להעריץ, אין את היכולת להבין
- geblig
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1727
נראה לי שזה סוג של הזדהות עם אותו X שאותו אתה מעריץ.guyezra כתב:אף פעם לא הבנתי את עניין ההערצה באופן כללי.
מה המעריצים מפיקים מזה בכלל (מעריצי נמני, מעריצי זמרים וכו')...
-
osherov
-
- גורו Android

ראיתי אתמול את עובדה ואני חייב להגיד שבאמת מעניין היה לראות את הערצה העיוורת של האוהדים אחרי אבי נמני, מזה כל כך הרבה שנים. הם הולכים איתו באש ובמיים. מדהים היה לראות את האהדה אליו אפילו במשחק נגד בית"ר ירושלים בטדי כאשר נמני היה בכלל שחקן בית"ר. זה באמת הפעם הראשונה שאני מכיר שבארץ השחקן הוא מעל הקבוצה. אבל...אבל...אבל, למרות הפרומואים המפלצתיים על הכתבה הזאת עדיין לא מצאתי בתוכנית שום הוכחה או איזכור משמעותי לגבי פעולה שקשורה לשחקן עצמו. אבי נמני, בעיני, בכתבה לא הצטייר (ראיות) כדמות שמושכת בחוטים. זה שנימני משמר על קהל המעריצים שלו בזה שהוא מגיע לאירועים ומסתחבק איתם לא הופך את זה למשהו רע. זה שהיו מחנות בקרב השחקנים במכבי ת"א לא קשור לעניין הערצת הקהל (מה הקשר בין מחנה בנין ונמני לבין האוהדים), ללכת "ולהאשים" את האוהדים בזה שנמני חזר למכבי ת"א אחרי הגלות שלו בבית"ר היא מגוחכת, לא פחות!! ללכת, ולהאמין לקלינגר (המאמן) שהוא ידע שעצם החזרה של נמני למכבי ת"א זה בהכרח סוף הדרך שלו במועדון הצחיק אותי עוד יותר (אם ידעת, אז למה הסכמת למהלך הזה ולמה לא התפתרת לפני כן?!). חבר'ה, ניר קלינגר עזב את מכבי ת"א בעיקר בגלל שפרויקט העגלקטיקוס של מכבי קרס (נמני, ברקוביץ ורוסו) ולא בגלל חזרתו של אבי נמני!!
קשה שלא להרגיש שאין לדברים, שהוצגו בכתבה נגד אבי נמני, איזה עוגן! כל מי שדיבר שם היה אינטרסנט וסוביקטיבי מאוד ביחסים הטעונים שלו עם נימני או עם מכבי ת"א ולכן קשה היה לי מאוד להאמין לנכונות הדברים! (המאמן שפוטר, השחקן שהועף מהקבוצה, השחקן שהיה מסוכסך עם הקפטיין שלו, אוהד שרוף בעבר שבגלל שאחיו הועף מהמועדון החליט לפתוח את הפה וכו). זהו אלה כל האנשים שמצאתם?! איפה עוד מאות אנשים מהבראנזה שמכירים את "הנאשם" ויכולים למסור עליו עדות אופי לטוב ולרע?! זה נראה מאוד מגמתי בכתבה כאילו הם חיפשו הכל רק כדי להוציא כתבה "הכי רעה שאפשר" נגד הסמל של מכבי, אני לא אוהב את זה!
אגב, הדבר שהכי הציק לי, הוא: מה קרה לאילנה דיין?! שמ-האדם הכי מבריק, בעיני, בתקשורות בישראל הפכה תוכנית תחקירים, שבדר"כ, הייתה מרתקת מאוד והתעסקה בנושאים החשובים באמת, הפכה להיות תוכנית שכל תפקידה זה למשוך רייטינג (עכשיו היא הולכת לעוד תחקיר על ברוך דגו
)
גילוי לא נאות: אני לא אוהד מכבי כדורגל, אני לא סובל את אבי נמני בעיקר בגלל הצביעות שלו (אתם כבר מכירים את דעותי לגבי אנשים צבועים ולכן את ברקוביץ אני מעריך הרבה יותר מנמני). אני מעריך את נמני כשחקן שתרם לא מעט לנבחרת והרבה יותר מזה למכבי ת"א! נמני הוא אחד השחקנים הישראלים הטובים ששיחקו כאן, לא פחות......ועוד דבר קטן, למי שלא זוכר (כי זה לא הודגש בכתבה), אבי נמני הוא זה שאחראי באופן ישיר וכמעט יחיד על האליפות האחרונה של מכבי ת"א בעונה ההיא (2003) כשקלינגר סיפסל אותו!!
קשה שלא להרגיש שאין לדברים, שהוצגו בכתבה נגד אבי נמני, איזה עוגן! כל מי שדיבר שם היה אינטרסנט וסוביקטיבי מאוד ביחסים הטעונים שלו עם נימני או עם מכבי ת"א ולכן קשה היה לי מאוד להאמין לנכונות הדברים! (המאמן שפוטר, השחקן שהועף מהקבוצה, השחקן שהיה מסוכסך עם הקפטיין שלו, אוהד שרוף בעבר שבגלל שאחיו הועף מהמועדון החליט לפתוח את הפה וכו). זהו אלה כל האנשים שמצאתם?! איפה עוד מאות אנשים מהבראנזה שמכירים את "הנאשם" ויכולים למסור עליו עדות אופי לטוב ולרע?! זה נראה מאוד מגמתי בכתבה כאילו הם חיפשו הכל רק כדי להוציא כתבה "הכי רעה שאפשר" נגד הסמל של מכבי, אני לא אוהב את זה!
אגב, הדבר שהכי הציק לי, הוא: מה קרה לאילנה דיין?! שמ-האדם הכי מבריק, בעיני, בתקשורות בישראל הפכה תוכנית תחקירים, שבדר"כ, הייתה מרתקת מאוד והתעסקה בנושאים החשובים באמת, הפכה להיות תוכנית שכל תפקידה זה למשוך רייטינג (עכשיו היא הולכת לעוד תחקיר על ברוך דגו
גילוי לא נאות: אני לא אוהד מכבי כדורגל, אני לא סובל את אבי נמני בעיקר בגלל הצביעות שלו (אתם כבר מכירים את דעותי לגבי אנשים צבועים ולכן את ברקוביץ אני מעריך הרבה יותר מנמני). אני מעריך את נמני כשחקן שתרם לא מעט לנבחרת והרבה יותר מזה למכבי ת"א! נמני הוא אחד השחקנים הישראלים הטובים ששיחקו כאן, לא פחות......ועוד דבר קטן, למי שלא זוכר (כי זה לא הודגש בכתבה), אבי נמני הוא זה שאחראי באופן ישיר וכמעט יחיד על האליפות האחרונה של מכבי ת"א בעונה ההיא (2003) כשקלינגר סיפסל אותו!!
-
osherov
-
- גורו Android

קצת אחרי שכתבתי את התגובה שלי על הכתבה נגד אבי נמני, מצאתי את הביקורת על התוכנית אתמול בערב באתר וואלה. קשה היה לי שלא להסכים עם כמעט כל המילים שנכתבו בתגובה שם. מאוד-מאוד דומה למה שרשמתי (רק שמנוסח שם יפה יותר
):
http://sports.walla.co.il/?w=/3782/1654 ... &mid=86890
http://sports.walla.co.il/?w=/3782/1654 ... &mid=86890
- sam22
-
- חבר במועדון ה-20K

תלמדו איך למשוך אנשים בלשון
הנה גילי משתמש במילה ריאל
http://www.hometheater.co.il/vt108560.% ... 7%A7%D7%94
http://www.hometheater.co.il/vt108560.% ... 7%A7%D7%94
- moco
-
- גורו

sam22 כתב:תלמדו איך למשוך אנשים בלשון
http://www.hometheater.co.il/vt108560.% ... 7%A7%D7%94...
אפשר גם לשאול אותו אם העסק פועל...
משה
-
osherov
-
- גורו Android

sam22 ומשה...
אתם לוקחים את זה רחוק
אגב, על פי החוקים אין לו איסור לרשום את המילה ריאל או הפועל כל עוד זה לא קשור לנושאי ספורט ולשרשור הזה.
אני חייב לציין שהבחור סופר רציני ואני באמת חושב, בלי ציניות, שגילי מאמין שהשרשור הנ"ל מביא לו נאחס
אתם לוקחים את זה רחוק
אגב, על פי החוקים אין לו איסור לרשום את המילה ריאל או הפועל כל עוד זה לא קשור לנושאי ספורט ולשרשור הזה.
אני חייב לציין שהבחור סופר רציני ואני באמת חושב, בלי ציניות, שגילי מאמין שהשרשור הנ"ל מביא לו נאחס
- moco
-
- גורו

osherov כתב:sam22 ומשה...
אתם לוקחים את זה רחוק![]()
אני חייב לציין שהבחור סופר רציני ואני באמת חושב, בלי ציניות, שגילי מאמין שהשרשור הנ"ל מביא לו נאחס...
לו רק היו יודעים עשרות מיליוני אוהדי ריאל את הסיבה לכשלונם....
משה
- AviBiton
-
- גורו HTmobile

אריה, אני יצאתי הפוך ממך, דבר עם אוהדים אמיתיים שהתפכחו ושמכירים את נימני (אבל באמת מכירים) ותבין שהדברים לא כאלה רחוקים מהמציאות, בגלל זה גם רשמתי שלא חידשו לי יותר מדי, ורוב הדברים היו ידועים עוד לפני.
ואם נתייחס רק לצד המקצועי, הרי שאמנם נימני היה שחקן יותר טוב מהממוצע, אבל הוא לא היה כזה עילוי (לדעתי), ובטח שלא ברמה שהאוהדים מייחסים לו.
אני לא חושב שהוא מקצועי ולו רק בשל העובדה שהוא שם את עצמו לפני הקבוצה ולא משנה מה יהיה, הקבוצה תנצח או תפסיד, העיקר שהוא יקבל את מה שהוא צריך, שהוא יהיה זה שיקבע.
הרבה אנשים ברחו ממכבי בגלל נימני, וגם זו עובדה ידועה, הוא אחראי ישיר לתקופת השפל שעברה על הקבוצה לא מזמן.
ואם נתייחס רק לצד המקצועי, הרי שאמנם נימני היה שחקן יותר טוב מהממוצע, אבל הוא לא היה כזה עילוי (לדעתי), ובטח שלא ברמה שהאוהדים מייחסים לו.
אני לא חושב שהוא מקצועי ולו רק בשל העובדה שהוא שם את עצמו לפני הקבוצה ולא משנה מה יהיה, הקבוצה תנצח או תפסיד, העיקר שהוא יקבל את מה שהוא צריך, שהוא יהיה זה שיקבע.
הרבה אנשים ברחו ממכבי בגלל נימני, וגם זו עובדה ידועה, הוא אחראי ישיר לתקופת השפל שעברה על הקבוצה לא מזמן.