מהו הסרט האחרון בו צפיתם?
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46352
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5074 פעמים
All About Steve
כותבת תשבצים מתוסבכת, מתאהבת בצלם חדשות סוג ב. הוא לא ממש רוצה אותה, אך היא מזדנבת אחריו ומנסה לשכנע אותו כי הם זוג משמיים.
עם סנדרה בולוק.
עוד Chick Flick, אך לא מוצלח יותר מידי. הבדיחות זורמות בקצב איטי והסיפור דבילי עד כדי הרדמות.
2/10
כותבת תשבצים מתוסבכת, מתאהבת בצלם חדשות סוג ב. הוא לא ממש רוצה אותה, אך היא מזדנבת אחריו ומנסה לשכנע אותו כי הם זוג משמיים.
עם סנדרה בולוק.
עוד Chick Flick, אך לא מוצלח יותר מידי. הבדיחות זורמות בקצב איטי והסיפור דבילי עד כדי הרדמות.
2/10
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
Law abiding citizen
קשה להתלהב מהסרט. בבסיס העלילה יש סיפור על נקמה שמבצע אדם שאישתו וביתו נרצחות למול עיניו בידי זוג חלאות אדם ואוזלת ידה של מערכת המשפט המבצעת כדרך שיגרה עסקאות מפוקפקות כדי לסגור תיקים ולהתקדם הלאה. מי שראה את צ'רלס ברונסון בסרטו "משאלת מוות" כבר מבין כיצד העלילה תתפתח הלאה.
יוצרי הסרט ביקשו לפרוץ את הקלישאה בכך שהאלמן והאב השקול אינו סתם אדם מהישוב והמטרות שלו הן לאו דווקא נקמה אישית. רק מה, זה לא ממש מעורר אמון והדמויות לא מצליחות לעורר אהדה והזדהות.
לא ממש ממליץ אלא אם כן אין לכם משהו אחר לעשות באותו ערב 6/10
קשה להתלהב מהסרט. בבסיס העלילה יש סיפור על נקמה שמבצע אדם שאישתו וביתו נרצחות למול עיניו בידי זוג חלאות אדם ואוזלת ידה של מערכת המשפט המבצעת כדרך שיגרה עסקאות מפוקפקות כדי לסגור תיקים ולהתקדם הלאה. מי שראה את צ'רלס ברונסון בסרטו "משאלת מוות" כבר מבין כיצד העלילה תתפתח הלאה.
יוצרי הסרט ביקשו לפרוץ את הקלישאה בכך שהאלמן והאב השקול אינו סתם אדם מהישוב והמטרות שלו הן לאו דווקא נקמה אישית. רק מה, זה לא ממש מעורר אמון והדמויות לא מצליחות לעורר אהדה והזדהות.
לא ממש ממליץ אלא אם כן אין לכם משהו אחר לעשות באותו ערב 6/10
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- crusader
- חבר ותיק

- תגובות: 1952
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
Triangle,
בלי ספויילרים, מתגולל סיפורה של בחורה צעירה, שנקלעת למצוקה בלב ים, יחד עם חבריה, מפה העניינים רק מסתבכים, עד לאמת הנוראית שעתידה להתגלות לה...
אני אתחיל בזה, שהסרט הוא בהחלט אחד הסרטים היותר מיוחדים שיצא לי לראות בתקופה האחרונה, שקראתי עליו ביקורות, הוא פורסם כסרט אימה, אז ראשית אני חייב לציין, שאני לא הייתי מקטלג אותו בקטגוריה הנ"ל, אולם בהחלט מדובר על מותחן פסיכולוגי מרתק,שכולל לא מעט קטעים "מקפיצים" עבור אלו בעלי קיבה רגישה, ולא רק...
הסרט עשוי בצורה מדהימה, אותי אישית ריתקה צורת הבימוי שלו, העלילה סוחפת, ובהחלט נותנת סטירה לצופה בכל פעם שמתגלה נדבך נוסף שמקרב אותנו לסוף הבלתי צפוי (במקרה יצא לי לראות אותו פעמיים, והתובנות שמתגבשות בצפייה שנייה הן מדהימות), מומלץ בחום, להקפיד ולהקשיב לכל האלמנטים הסמויים בסרט...
לא יודע מי מכם ראה את הסרט כבר, למי שלא אני ממליץ עליו בחום, גם בגלל שהוא לא שגרתי, גם בגלל הטוויסטים, ובכלל, מדובר בז'אנר ייחודי שאותי מאוד ריתק.
10\9.
כמובן שהפסקול והתמונה איכותיים כיאה ל HD.
בלי ספויילרים, מתגולל סיפורה של בחורה צעירה, שנקלעת למצוקה בלב ים, יחד עם חבריה, מפה העניינים רק מסתבכים, עד לאמת הנוראית שעתידה להתגלות לה...
אני אתחיל בזה, שהסרט הוא בהחלט אחד הסרטים היותר מיוחדים שיצא לי לראות בתקופה האחרונה, שקראתי עליו ביקורות, הוא פורסם כסרט אימה, אז ראשית אני חייב לציין, שאני לא הייתי מקטלג אותו בקטגוריה הנ"ל, אולם בהחלט מדובר על מותחן פסיכולוגי מרתק,שכולל לא מעט קטעים "מקפיצים" עבור אלו בעלי קיבה רגישה, ולא רק...
הסרט עשוי בצורה מדהימה, אותי אישית ריתקה צורת הבימוי שלו, העלילה סוחפת, ובהחלט נותנת סטירה לצופה בכל פעם שמתגלה נדבך נוסף שמקרב אותנו לסוף הבלתי צפוי (במקרה יצא לי לראות אותו פעמיים, והתובנות שמתגבשות בצפייה שנייה הן מדהימות), מומלץ בחום, להקפיד ולהקשיב לכל האלמנטים הסמויים בסרט...
לא יודע מי מכם ראה את הסרט כבר, למי שלא אני ממליץ עליו בחום, גם בגלל שהוא לא שגרתי, גם בגלל הטוויסטים, ובכלל, מדובר בז'אנר ייחודי שאותי מאוד ריתק.
10\9.
כמובן שהפסקול והתמונה איכותיים כיאה ל HD.
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7651
- נתן תודות: 486 פעמים
- קיבל תודות: 885 פעמים
הטריילר לא כל כך שיכנע אותי, דומה ל ghost ship רק עם צעירי קולג' מאותגרים שכלית.crusader כתב:Triangle,
10\9.
כמובן שהפסקול והתמונה איכותיים כיאה ל HD....
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

זה נכון מה שקראתי? שוואן דאם מופיע רק לקראת הסוף?guyezra כתב:Universal Soldier: Regeneration
כמו שאומרים MORE OF THE SAME
רק הפעם עם אקי אבני בתור קולונל רוסי...
לחובבי ואן דאם ומכות
6/10...
The Tournament
כל 7 שנים מתקיימת "תחרות", מי שנשאר אחרון בחיים מנצח וזוכה בכסף.
ציון: 3/10 וגם פה הייתי נדיב בגלל האקשן בסרט..
כל 7 שנים מתקיימת "תחרות", מי שנשאר אחרון בחיים מנצח וזוכה בכסף.
ציון: 3/10 וגם פה הייתי נדיב בגלל האקשן בסרט..
- bossgt6
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4497
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
Catskinner כתב:Law abiding citizen
קשה להתלהב מהסרט
, זה לא ממש מעורר אמון והדמויות לא מצליחות לעורר אהדה והזדהות.
לא ממש ממליץ אלא אם כן אין לכם משהו אחר לעשות באותו ערב 6/10...
אלו הן בדיוק התחושות שלי מהסרט הנ''ל
מסכים איתך במאה ....אתה יודע מה , במאתיים
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46352
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5074 פעמים
Universal Soldier: Regeneration
זוג ילדים של פוליטיקאי בכיר נחטפים. החוטפים משתלטים על תחנת כח גרעינית נטושה ומאיימים לפוצץ הכל אם לא ישוחררו כמה מאות אסירים פוליטים.
עם ז'אן קלוד, דולף לונדרן ואקי אבני.
בדיוק כשחשבנו שלעולם לא נראה יותר את JCVD ואת דולף משתפים פעולה מאז החייל האוניברסלי הראשון משנת 1992, הפעם זה קורה - אך בעשירית תקציב מהסרט הראשון ועכשיו השחקנים בני 50, עייפים ונראים כסחבות.
התקציב של הסרט ממש נמוך והדבר נראה כמעט בכל סצנה. אם זה קיום רוב הצילומים במפעל נטוש ומאובק, הלבוש, המעבדות אשר מצויידות בדלות ועוד. הסרט הינו סוג ד' והינו כזה שצריך להיות משודר באמצע היום, בשעות הצהרים המוקדמות (כשכולם יושנים שנ'צ).
חבל מאוד שלא יודעים מתי להפסיק והרסו לי לפחות את כל הרושם הטוב שהשאירו לי הסרטים הראשונים בסדרה.
3/10 לסרט.
9/10 לנוסטלגיה שקיבלתי במהלך הצפייה.
זוג ילדים של פוליטיקאי בכיר נחטפים. החוטפים משתלטים על תחנת כח גרעינית נטושה ומאיימים לפוצץ הכל אם לא ישוחררו כמה מאות אסירים פוליטים.
עם ז'אן קלוד, דולף לונדרן ואקי אבני.
בדיוק כשחשבנו שלעולם לא נראה יותר את JCVD ואת דולף משתפים פעולה מאז החייל האוניברסלי הראשון משנת 1992, הפעם זה קורה - אך בעשירית תקציב מהסרט הראשון ועכשיו השחקנים בני 50, עייפים ונראים כסחבות.
התקציב של הסרט ממש נמוך והדבר נראה כמעט בכל סצנה. אם זה קיום רוב הצילומים במפעל נטוש ומאובק, הלבוש, המעבדות אשר מצויידות בדלות ועוד. הסרט הינו סוג ד' והינו כזה שצריך להיות משודר באמצע היום, בשעות הצהרים המוקדמות (כשכולם יושנים שנ'צ).
חבל מאוד שלא יודעים מתי להפסיק והרסו לי לפחות את כל הרושם הטוב שהשאירו לי הסרטים הראשונים בסדרה.
3/10 לסרט.
9/10 לנוסטלגיה שקיבלתי במהלך הצפייה.
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
לא ראיתי עדיין את אווטר אבל יש לי תחושה שלמרות הביקורות הוא לא יכנס אצלי בעשירייה הראשונה. למרות זאת, THE HURT LOCKER לא עשה עלי שום רושם מיוחד בוטח ובטח שאין לו את האפקטים והתקציב של אווטר. בגלל זה הרמתי גבה.mta194 כתב:הגדילו את מספר הסרטים המועמדים לאוסקר ל-10 במקום 5 אז הרבה סרטים "מתחרים", זה לא אומר שיש להם סיכוי לזכות.kingikra כתב:הורדתי אותו לפני קצת פחות מחצי שנה וראיתי אותו לפני חודשיים-שלושה. אני חייב להגיד שדיי התאכזבתי אחרי שהבקרוב השאיר לי טעם של עוד. מה שבטוח הפתיע אותי זה זה שבסופ"שת קראתי בעיתון שהוא הולך להתחרות עם אווטר על האוסקר של הביום הכי טוב? זה כבר הגזמה לגמרי.oferlaor כתב:The hurt locker
אחד מסרטי המלחמה שהכי שמעתי שבחים עליהם לאחרונה. זה סרט מלא אימה, תיעוב, פיצוצים וטסטוסטרון. קשה להאמין שאישה הפיקה וביימה את זה...
סרט מפחיד על מה שהולך בעירק בכלל וביחידת פירוק מטעני צד בפרט... ככל שהסרט מתמשך כך האימה מתחילה להיות בנאלית וקשה יותר לעיכול.
זה סרט שמרגיש מאוד ישראלי ובקלות היה אפשר לדמיין את הדמויות דוברות עברית...
8.5/10 למרות שזה מתחיל איטי וארוך מדי לטעמי.......
למרות שאני חושב שמבחינת עלילה/מסר The hurt locker הרבה יותר משמעותי/מקורי מאווטר...
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

אני מאוד הערכתי את אווטאר ואולי מגיע לו אוסקר על הישגים טכניים, אבל לא היה שם שום דבר יוצא דופן מבחינת משחק או בימוי שמצדיק אוסקרkingikra כתב:לא ראיתי עדיין את אווטר אבל יש לי תחושה שלמרות הביקורות הוא לא יכנס אצלי בעשירייה הראשונה. למרות זאת, THE HURT LOCKER לא עשה עלי שום רושם מיוחד בוטח ובטח שאין לו את האפקטים והתקציב של אווטר. בגלל זה הרמתי גבה.mta194 כתב:הגדילו את מספר הסרטים המועמדים לאוסקר ל-10 במקום 5 אז הרבה סרטים "מתחרים", זה לא אומר שיש להם סיכוי לזכות.kingikra כתב:הורדתי אותו לפני קצת פחות מחצי שנה וראיתי אותו לפני חודשיים-שלושה. אני חייב להגיד שדיי התאכזבתי אחרי שהבקרוב השאיר לי טעם של עוד. מה שבטוח הפתיע אותי זה זה שבסופ"שת קראתי בעיתון שהוא הולך להתחרות עם אווטר על האוסקר של הביום הכי טוב? זה כבר הגזמה לגמרי.oferlaor כתב:The hurt locker
אחד מסרטי המלחמה שהכי שמעתי שבחים עליהם לאחרונה. זה סרט מלא אימה, תיעוב, פיצוצים וטסטוסטרון. קשה להאמין שאישה הפיקה וביימה את זה...
סרט מפחיד על מה שהולך בעירק בכלל וביחידת פירוק מטעני צד בפרט... ככל שהסרט מתמשך כך האימה מתחילה להיות בנאלית וקשה יותר לעיכול.
זה סרט שמרגיש מאוד ישראלי ובקלות היה אפשר לדמיין את הדמויות דוברות עברית...
8.5/10 למרות שזה מתחיל איטי וארוך מדי לטעמי.......
למרות שאני חושב שמבחינת עלילה/מסר The hurt locker הרבה יותר משמעותי/מקורי מאווטר......
HURT LOCKER גם היה בסדר, אני זוכר שדי נהניתי ממנו בזמן הצפיה אבל למען האמת כמעט שום דבר ממנו לא נחרט בזיכרון שלי, כמו בסרטי מלחמה אחרים. הוא סרט מלחמה לא רע שמתאר בצורה טובה מה קורה בעיראק בשנים האחרונות, מה שכן המשחק של השחקן הראשי כן זכור לי לטובה באופן כללי.
האוסקר פוליטי בכל מקרה, והיום משב הרוח בארהב הוא נגד השהייה בעיראק ואיזורים בעייתיים אחרים, אז סביר להניח שירצו להדגיש את הנושא על ידי אוסקר.
- crusader
- חבר ותיק

- תגובות: 1952
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
אגב עם בענייני The Hurt Locker, לדעתי אנשים קצת נסחפו בביקורות ובשבחים עליו, הסרט הממלכה(The Kingdom) העביר את המסר בצורה חזקה הרבה יותר.
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money
Shooter / על הכוונת
בוב לי סוואגר (מארק וולברג) היה פעם צלף מצוין בשירות צבא ארצות הברית. היה - עד שאחת
המשימות שלו נכשלה בצורה חמורה, והוא פרש.
לא רוצה לרשום להביא לכם את כל התקציר כי התקציר הוא בעצם ספויילר להמשך הסרט.
אני מאוד נהנתי מכל הקטע של היריות, האפקטים של הפיצוצים ובאופן כללי מהסרט.
8/10 פשוט נהנתי
בוב לי סוואגר (מארק וולברג) היה פעם צלף מצוין בשירות צבא ארצות הברית. היה - עד שאחת
המשימות שלו נכשלה בצורה חמורה, והוא פרש.
לא רוצה לרשום להביא לכם את כל התקציר כי התקציר הוא בעצם ספויילר להמשך הסרט.
אני מאוד נהנתי מכל הקטע של היריות, האפקטים של הפיצוצים ובאופן כללי מהסרט.
8/10 פשוט נהנתי
עג"מי: כיוונתי את עוצמת הווליום גבוהה כפי שאני רגיל לכוון כדי שהרסיבר יתחיל לדגדג את הרמקולים ופתאום התחילה לנגן מוזיקה ערבית ברקע אז הנמכתי מהר את הווליום כדי להנמיך שלא יהיה פאדיחות
. מדובר בסרט מצויין שמתאר איך החיים נראים מזווית הראייה של הערבים הישראלים שחיים ביפו. 9 מתוך 10 .