תגובות למדריך להקלטה דיגיטלית של שידורי Yes ב-SageTV
- ytulpan
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 166
חג שמח,
אז יש למישהו רעיון למה ה-TT-3200 לא מסוגל להנעל על HD ב-win2003 אבל כן מצליח ב-win7 למרות קבצי הגדרות זהים ? שוב פילטרים ? איך זה יכול להיות קשור ?
אז יש למישהו רעיון למה ה-TT-3200 לא מסוגל להנעל על HD ב-win2003 אבל כן מצליח ב-win7 למרות קבצי הגדרות זהים ? שוב פילטרים ? איך זה יכול להיות קשור ?
- zovirax
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15949
- שם מלא: zovirax
יכול להיות עניין שזה קשור לדרייבר?
- ytulpan
-
- חבר פעיל מאוד

לא, זה אותו הדרייבר ב-7 וב-2003
אני חושד שזה קשור לרכיב ה-BDA של directx
קבצי ה-BDA הם מ-2004 ואיפושהוא קראתי שעד שלב מסויים MS לא תמכו ב-API שלהם ב--DVB S2
העניין שעדכנתי את directx והוא לא מוצא קבצים חדשים יותר בdirectx9
מה שמעלה את החשד ש-dbe4sage חייב directx10 שזה רק ויסטה ומעלה
האם מישהו הצליח להריץ אותו ב-HD על windows XP ?
אני חושד שזה קשור לרכיב ה-BDA של directx
קבצי ה-BDA הם מ-2004 ואיפושהוא קראתי שעד שלב מסויים MS לא תמכו ב-API שלהם ב--DVB S2
העניין שעדכנתי את directx והוא לא מוצא קבצים חדשים יותר בdirectx9
מה שמעלה את החשד ש-dbe4sage חייב directx10 שזה רק ויסטה ומעלה
האם מישהו הצליח להריץ אותו ב-HD על windows XP ?
- BigDragoon
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
ytulpan,
אתה תמיד יכול לשדרג ל WIN 2008 SERVER
אתה תמיד יכול לשדרג ל WIN 2008 SERVER
נערך לאחרונה על ידי BigDragoon ב 29/05/2009 16:04, נערך פעם 1 בסך הכל.
- ytulpan
-
- חבר פעיל מאוד

אתה מתכוון ל-win2008 server ? כן, זה נכון. זה מה שאני קורא עכשיו, עד כמה זה כואב.
גם שם יש בעיות, הוא מגיע ללא BDA בכלל, אבל מישהו כתב פרוצדורה להתקנת ה-BDA על 2008
אני גם לא רוצה להוציא אלף דולר על זה, נראה לי שהכי זול זה מנוי לטכנט ואז מקבלים את כל מערכות ההפעלה ב200 וקצת דולר
אבל כל זה בלבול ראש רציני, אם dvbe4sage עובד במוד S2 ב-XP אני חושב שאוכל להכריח את 2003 לעבוד גם, לכן אני שואל קודם כאן בפורום לפני שאני מפרק לי איזה XP בבית כדי לנסות.
גם שם יש בעיות, הוא מגיע ללא BDA בכלל, אבל מישהו כתב פרוצדורה להתקנת ה-BDA על 2008
אני גם לא רוצה להוציא אלף דולר על זה, נראה לי שהכי זול זה מנוי לטכנט ואז מקבלים את כל מערכות ההפעלה ב200 וקצת דולר
אבל כל זה בלבול ראש רציני, אם dvbe4sage עובד במוד S2 ב-XP אני חושב שאוכל להכריח את 2003 לעבוד גם, לכן אני שואל קודם כאן בפורום לפני שאני מפרק לי איזה XP בבית כדי לנסות.
- rick090
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 635
zovirax, מה נשמע? לגבי עניין ההפעלה השקטה, אין לי מסנג'ר או ICQ אז נוותר על זה כרגע. יש לי שאלה קצת יותר דחופה: כשצופים בערוצים ב SAGETV או אפילו מזפזפים, התוכנה משאירה מלא קבצים בתיקיית ההקלטות כי היא פשוט מקליטה כל שטות. יש אפשרות למנוע את זה? שאני אראה בתיקיה רק מה שבחרתי להקליט?
תודה.
תודה.
- zovirax
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15949
- שם מלא: zovirax
לא מוכרת לי הבעיה הזאת...
יכול להיות שלפעמים הוא שומר את הקובץ עד שמסתיים השידור של התוכנית ואז הוא מוחק אותו....
יכול להיות שלפעמים הוא שומר את הקובץ עד שמסתיים השידור של התוכנית ואז הוא מוחק אותו....
- rick090
-
- חבר פעיל במיוחד

אז זהו שהוא לא מוחק. אם אני נכנס לתוכנה וסתם מזפזפ בין ערוצים או קובע הקלטות, לאחר היציאה מהתוכנה, התיקיה מתמלאת במלא קבצים אם שמות התוכניות שזיפזפתי בהם. אי אפשר להגדיר שיקליט רק כשאני לוחץ על PAUSE או מתכנת הקלטה?
תודה.
תודה.
- oshapir
-
- גורו

- תגובות: 4019
בדוק אם מסומן אצלך ב-SETUP -> DETAILED SETUP בנושא-> CUSTOMIZErick090 כתב:אז זהו שהוא לא מוחק. אם אני נכנס לתוכנה וסתם מזפזפ בין ערוצים או קובע הקלטות, לאחר היציאה מהתוכנה, התיקיה מתמלאת במלא קבצים אם שמות התוכניות שזיפזפתי בהם. אי אפשר להגדיר שיקליט רק כשאני לוחץ על PAUSE או מתכנת הקלטה?
תודה....
Delete Live TV files when not using intelligent Recording - מסומן כ-YES
אורן.
- oshapir
-
- גורו

תן גם לתוכנה זמן כדי למחוק את ההקלטות לאחר הזפזופ...אל תצא מייד....
אורן.
אורן.
- rick090
-
- חבר פעיל במיוחד

היי אורן. תודה רבה לך. עובד מצוין והתיקיה מכילה כעת רק את ההקלטות שלי.
שיהיה שבוע טוב.
שיהיה שבוע טוב.
- BigDragoon
-
- חבר ותיק

איך אני יכול להגדיר למערכת לקלוט את הערוצים החופשיים ללא שימוש בכרטיס של YES?
- oshapir
-
- גורו

אתה יכול להגדיר כרטיס DVB בצורה רגילה ב-SAGETV ולהגדיר לו רק את הערוצים הפתוחים.
אורן.
אורן.
- ytulpan
-
- חבר פעיל מאוד

mpogr,
האם ניתן להכריח את dvbe4sage לטעון dll's ופילטרים קודם מהפולדר של עצמו ורק אח"כ לחפש ב-windows כפי שנדמה לי ש-sage עושים ? כי בשרתים של מיקרוסופט מערכת ה-directshow דפוקה.
תודה, יוסי
האם ניתן להכריח את dvbe4sage לטעון dll's ופילטרים קודם מהפולדר של עצמו ורק אח"כ לחפש ב-windows כפי שנדמה לי ש-sage עושים ? כי בשרתים של מיקרוסופט מערכת ה-directshow דפוקה.
תודה, יוסי
- BigDragoon
-
- חבר ותיק

ולא תהייה התנגשות עם הdvbe4sage?oshapir כתב:אתה יכול להגדיר כרטיס DVB בצורה רגילה ב-SAGETV ולהגדיר לו רק את הערוצים הפתוחים.
אורן....
(יש לי כרגע כרטיס DVB אחד)
- oshapir
-
- גורו

אתה חייב כרטיס נוסף. אחרת תהיה התנגשות בהקלטות - כל אחד ישתמש בכרטיס במקביל - SAGE ו-DVBE4SAGE.BigDragoon כתב:ולא תהייה התנגשות עם הdvbe4sage?oshapir כתב:אתה יכול להגדיר כרטיס DVB בצורה רגילה ב-SAGETV ולהגדיר לו רק את הערוצים הפתוחים.
אורן....
(יש לי כרגע כרטיס DVB אחד)...
אורן.
- mpogr
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 582
ytulpan,
מה שאתה רוצה זוהי ההתנהגות ה-DEFAULT-ית של כל תוכנה ב-WINDOWS: היא תטען בהתחלה את הDLL-ים מהספריה של התוכנה ורק אחר כך מכל מקום אחר. יש פה רק בעיה אחת שקשורה ב-COM: אם יש אובייקט מסויים מנטען דרך המנגנון של COM (למשל, ע''י CoCreateInstance) וה-PATH המלא שלו רשום ב-REGISTRY, אז ייטען ה-DLL המקורי, ואז לא תעזור העובדה שיש עותק אחר של ה-DLL הזה ב-DIRECTORY של התוכנה. הדרך היחידה לשנות את ההתנהגות הזאת בצורה אלגנטית היא לשנות את הרישום של האובייקטים האלה ב-REGISTRY ל-PATH יחסי, אבל זה די מסובך כי צריך למצוא איזה מליון אובייקטים ואינטרפייסים כאלה וזה גם מאוד מסוכן אם עושים איזו טעות. לכן אני לא ממליץ להתעסק עם זה.
מה שאתה רוצה זוהי ההתנהגות ה-DEFAULT-ית של כל תוכנה ב-WINDOWS: היא תטען בהתחלה את הDLL-ים מהספריה של התוכנה ורק אחר כך מכל מקום אחר. יש פה רק בעיה אחת שקשורה ב-COM: אם יש אובייקט מסויים מנטען דרך המנגנון של COM (למשל, ע''י CoCreateInstance) וה-PATH המלא שלו רשום ב-REGISTRY, אז ייטען ה-DLL המקורי, ואז לא תעזור העובדה שיש עותק אחר של ה-DLL הזה ב-DIRECTORY של התוכנה. הדרך היחידה לשנות את ההתנהגות הזאת בצורה אלגנטית היא לשנות את הרישום של האובייקטים האלה ב-REGISTRY ל-PATH יחסי, אבל זה די מסובך כי צריך למצוא איזה מליון אובייקטים ואינטרפייסים כאלה וזה גם מאוד מסוכן אם עושים איזו טעות. לכן אני לא ממליץ להתעסק עם זה.
- mpogr
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 582
BigDragoon,
יש לי תוכניות לתמוך ביותר מ-PROVIDER אחד ב-DVBE4SAGE, כך שאפשר יהיה להשתמש בה גם לערוצים הפתוחים וגם למוצפנים, אבל אני לא יודע מתי אני אגיע לזה. כרגע, כמו שאורן ציין, אתה די חייב להפריד בין הכרטיסים שמנוהלים ע''י DVBE4SAGE וע''י תוכנות אחרות. אופציה מעניינת היא להשתמש בעותק אחר של DVBE4SAGE עבור הערוצים החופשיים, אבל זה מחייב שה-PROVIDER ישדר מידע NIT ו-SDT מדוייק. לצערי, רשות השידור לא משדרים את NIT בכלל והרשות השניה משדרים NIT לא נכון (הוא מעוכדן לנתונים מלפני המעבר ל"עמוס 3", כנראה מישהו שכח לעדכן
).
יש לי תוכניות לתמוך ביותר מ-PROVIDER אחד ב-DVBE4SAGE, כך שאפשר יהיה להשתמש בה גם לערוצים הפתוחים וגם למוצפנים, אבל אני לא יודע מתי אני אגיע לזה. כרגע, כמו שאורן ציין, אתה די חייב להפריד בין הכרטיסים שמנוהלים ע''י DVBE4SAGE וע''י תוכנות אחרות. אופציה מעניינת היא להשתמש בעותק אחר של DVBE4SAGE עבור הערוצים החופשיים, אבל זה מחייב שה-PROVIDER ישדר מידע NIT ו-SDT מדוייק. לצערי, רשות השידור לא משדרים את NIT בכלל והרשות השניה משדרים NIT לא נכון (הוא מעוכדן לנתונים מלפני המעבר ל"עמוס 3", כנראה מישהו שכח לעדכן
- banjo
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 356
מצטרף למסע...
בשעה טובה הזמנתי את כל הרכיבים הנדרשים וקבלתי אותם ללא כל בעייה תוך 7 ימים !!!!
מדהים כמה החברה האלה מסודרים.
כרגע יש לי בעייה קטנה, כרטיס ה SMART MOUSE מגיע ללא ספק. מה ספק המתח המומלץ? מאחר ועל הכרטיס רשום כל ספק בטווח של 6-20V DC ולא מצויין ה אמפר.
אשמח לשמוע מהחברה שכבר יש ברשותם מערכת עובדת.
2. האם ניתן להשאיר גם את כרטיס ה PVR הישן והטוב במקביל?
תודה
מדהים כמה החברה האלה מסודרים.
כרגע יש לי בעייה קטנה, כרטיס ה SMART MOUSE מגיע ללא ספק. מה ספק המתח המומלץ? מאחר ועל הכרטיס רשום כל ספק בטווח של 6-20V DC ולא מצויין ה אמפר.
2. האם ניתן להשאיר גם את כרטיס ה PVR הישן והטוב במקביל?
תודה
- rick090
-
- חבר פעיל במיוחד

לגבי קורא הכרטיסים, תקנה שנאי מתח רגיל שנותן 500MA ותכוון אותו על 12V ועל +. אצלי עובד מצוין.כרגע יש לי בעייה קטנה, כרטיס ה SMART MOUSE מגיע ללא ספק. מה ספק המתח המומלץ? מאחר ועל הכרטיס רשום כל ספק בטווח של 6-20V DC ולא מצויין ה אמפר.
2. האם ניתן להשאיר גם את כרטיס ה PVR הישן והטוב במקביל?...
לגבי כרטיס אנאלוגי ישן, ניתן בהחלט. אני הגדרתי את ה-SAGETV גם ל-YES עם הפרוצדורה הנ"ל עם כרטיס DVB-S2 וגם עם ה-PVR 150 להוט. מדריך השידורים מכיל את ערוצי שני הספקים וגם יודע כמובן מאיפה להקליט בשעת הצורך.
בהצלחה.