·אני ממש לא מופתע בתור לקוח שלהם.
הם הרבה יותר טובים מכולם.
יש עוד כמה דברים שצריך לתקן בהקלטות סדרה ( שזה לפעמים מקליט שידורים חוזרים, הנושא בטיפול שלהם ).
חוץ מזה הם באמת טובים יותר מכולם.
ברגע שיהיה להם את ערוצי צ'רלטון וערוץ ONE הם יתנו נוקאוט לכל השוק.
מנכ"ל פרטנר: "עברו הימים בהם היינו מוכנים לקבל הביתה ממיר סגור..."
...
אני כבר לא יודע מה לומר. פרטנר לא שיחררה את האפליקציה לחנות האפליקציות של אנדרואיד טיוי.
מה שלמעשה מכריח את הלקוחות לשכור מהם ממירים ולחכות לטכנאי והתקנה כמו באותם ימים שהמנכ"ל טוען שעברו.
adibek כתב:אצלי השלט של פרטנר גומר בטריות בקצב מטורף אחת לשבועיים, מישהו נתקל בתופעה?
אין לי כפתור לחוץ והמנורה לא דולקת שהשלט סטטי ועדיין הסוללות עפות
...
קניתי mi box לפני שבועיים
עזבתי את פרטנר TV (שרפתי הרבה כסף על בטריות )
ניתקתי את יס
כרגע משתמש בסטינג TV יש להם יותר תכנים לילד שלי לעומת פרטנר וכמובן נטפליקס
נחמד ככה לחסוך איזה 200 שקל פתאום
ובאמת לא מרגיש חסרון, רק צריך שסטינג TV יסדרו את catchup ואת האפשרות לעצור שידור באמצע
אבל מסתדרים
קניתי mi box לפני שבועיים
עזבתי את פרטנר TV (שרפתי הרבה כסף על בטריות )
ניתקתי את יס
כרגע משתמש בסטינג TV יש להם יותר תכנים לילד שלי לעומת פרטנר וכמובן נטפליקס
נחמד ככה לחסוך איזה 200 שקל פתאום
ובאמת לא מרגיש חסרון, רק צריך שסטינג TV יסדרו את catchup ואת האפשרות לעצור שידור באמצע
אבל מסתדרים
...
·רק שכחת לציין על היתרון של פרטנר TV על פני STING שיש להם את כל ערוצי ספורט 5 פרימיום. 5 , 5 פלוס, 5 גולד, 5 לייב .
שחובבי הכדורגל כמוני למשל צריכים.
אתמול צפיתי בערוץ 5 במשחק של ליגת העל (ליגת על אעלק), איכות השידור הייתה די מזעזעת. מריחות בפרצופים של השחקנים, מריחות בתנועת הכדור וצבעים דהויים בכללי. אם זאת הייתה האיכות בכל הערוצים לא הייתי נשאר דקה.
איכות ערות 5HD טובה יותר אבל גם לוקה בחסר
richrach כתב:אתמול צפיתי בערוץ 5 במשחק של ליגת העל (ליגת על אעלק), איכות השידור הייתה די מזעזעת. מריחות בפרצופים של השחקנים, מריחות בתנועת הכדור וצבעים דהויים בכללי. אם זאת הייתה האיכות בכל הערוצים לא הייתי נשאר דקה.
איכות ערות 5HD טובה יותר אבל גם לוקה בחסר
...
·זה נכון מה שאתה אומר. אתמול ספציפית היה שידור לא הכי טוב. היו גם מלא בעיות איטיות שבאו והלכו.
אבל זה לא קורה בכל שידור ישיר. אני שמתי לב שבשידור ישיר בערוצי ספורט 5 למיניהם יש ירידה באיכות אבל זה פשוט קריטי.
אני רואה רק את המשחק המרכזי וגם זה יותר מדיי לליגת פח אשפה שלנו ( אוהד מכבי חיפה ).
אבל בכל שאר הערוצים גם בשידורים ישירים וגם בכל שאר השידורים רואים איכותי מאוד.
·מרוח ??? ממש לא. אצלי ראיתי את השידור בסדר גמור. ברור שלא באיכות HD אבל ממש לא היו מריחות. היתה איטיות תמונה שלפעמים באה והלכה. אולי ראית מרוח בגלל שבליגה שלנו משחקים כל כך לאט שחשבת שזה הילוך איטי חחחח
שימו לב לכמות צפיות בריכוז פרסומים פה של פרטנר TV - סה"כ 167006 צפיות. הכי הרבה שיש ו 530 תגובות !!!!
לריכוז פרסומים של סלקום TV - סה"כ 126942 צפיות ו 277 תגובות.
לריכוז פרסומים של STING- סה"כ 21748 צפיות ו 111 תגובות.
נראה לי זה אומר הכל שפרטנר TV מובילים בהתעניינות ובצדק.
liorreem כתב:הי!
מי התחבר לפרטנר TV באמצעות Xiaomi Mi Box?
עובד טוב?
מפסידים משה ובגלל השימוש בשלט שיומי?
תודה!
...
· לי יש פרטנר טיוי על השיאומי בוקס. כל הערוצים מנגנים יפה וגם הויאודי.
אבל !! אין סיכוי שיעבוד עם שלט שיאומי או שלט המסך כי זו אפליקצית טלפונים/טאבלטים ולא אפליקציה לאנדרואיד טיוי.
אני מתשמש ב AIR MOUSE פשוט לכל אפליקציה שהיא לא אנדרואיד טיוי רשמית.
נקווה שתצא סוף סוף גירסה של פרטנר טיוי לאנדרואיד טיוי כי במצב כיום זה מאד לא נוח להעביר ערוצים או לגשת לתפריטים . בטח לא מיועד למשתמש הפשוט אם אתה מתכנן לתת לסבתא סבא או ילדים קטנים להשתמש.