שרשור הספורט ואירועי הספורט הגדולים בארץ ובעולם!

תוכניות ספורט, אירועי ספורט וכל מה שקשור לספורט...
AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346

שליחה

moco כתב:בעיניין מסי לא אני, ואני בטוח שגם לא אבי, חולקים על מה שכתבת.
עדיין, בקשר לדיון שלך עם אבי, מסי זה חלק מברסה. מדבריך אז, השתמע כאילו אתה מפחית מערך ברסה, כאילו מסי לא נחשב בגלל שהוא כזה חריג.
ובעיניין הקשר לציטוט של סטיבי ג'. בברסה יש עוד כמה שחקנים מעולים מצמרת הכדורגל העולמי. עם כל הכבוד למסי, הוא עדיין לא באמת היה יכול לעשות את זה לבד. במילים אחרות: אם תשים את מסי בפומפיי, זה לבד לא יהפוך אותה לקבוצת צמרת.
...
(Y)
כל מילה בסלע.
אריה כנראה קצת שכח את אמצע המגרש המצויין של בארסה עם 2 עושי המשחק הטובים ביותר, צ'אבי ואינייסטה, את טרזן פויול(זוכר את הסופרקלאסיקו??) ופיקה בהגנה, את דני אלבס, כנראה המגן הטוב בעולם (לא ניכנס לויכוח האם ניתן או לא ניתן להשוות), את זלאטן שאמנם לא בכושר בתקופה האחרונה, אבל כולנו יודעים למה הוא מסוגל, ואפילו בשער, בעמדה שהייתה כמעט תמיד העמדה הבעייתית בברצלונה, גם לפני שתי עונות עם אותו שוער, יש היום ביטחון מלא ונמצא שם שוער שעומד ברמה אחת עם הגדולים (עדיין כמה דרגות מתחת לקסיאס).
זה עוד בלי להזכיר את הנרי, כנראה בעונתו האחרונה, את פדרו המצויין, את קייטה, אבידל, בוסקטס, קרקיץ' ובקיצור, אני מקווה שהבנת שמסי לא בקלחת הזו לבד, למרות שכפי שציינתם, הוא נמצא בפאזה אחרת.

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 20597

שליחה

שח_מט כתב:אני חושב שמרדונה הפך קבוצת נגרים לאלופת איטליה ומחזיקת גביע אופא
יש ענקים שיכולים להפוך עשרה גרזנים לקבוצת צמרת
...
יכול להיות, אבל קבוצה עם זלטן, פויול, אינייסטה ויסלחו לי אלה ששכחתי כרגע לציינם היא ממש לא קבוצה של גרזנים.
אנחנו לא יכולים לדעת מה מסי היה עושה אם עשרה גרזנים.
משה

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה

osherov כתב: משה,
הרמיזה שלי לגבי מציאת הסיבה לכישלון האנגלי במונדיאל יותר מגיע כמשהו ציני שמדבר על כך שהאנגלים כל 4 שנים מחפשים איזה סיבה לכישלון שלהם במקום להבין שהסיבה היא הרבה יותר פשוטה ונראית לעיין והיא שהם פשוט לא טובים מספיק!! בקטנה זה מזכיר קצת את אותה הבעייה שיש לנו עם הנבחרת הישראלית
(ת'אמת אני יודע מה תרשום עכשיו כתגובה למשפט הזה :) )
...
באמת התכוונתי לרשום משהו די ברור מאליו. נו, נראה אותך, מה זה היה?
ואם אתה קולע, האם זה גם לא נכון ומאיר באור מגוחך את מה שכתבת על האנגלים?
osherov כתב: בקשר לחוסר האהדה שלי לספורט ולספורטאים האנגלים אני חושב שהעברתי בלא מעט הודעות בשרשור את הסיבות לכך. אגב, יש כדורגלנים אנגלים שאני דווקא אוהב, נניח את ווין רוני ואת ג'ורג'י בסט אני אוהב (ואהבתי) :wink:
...
יפה, לא מסתדר לי עם הגיל שלך. איזה חשיפה הייתה לך (גם מקטעים היסטוריים) לBelfast boy?
osherov כתב: בקשר למסי, והיותו הרי חלק מקבוצת בארסה. אני מסכים איתכם שזה נחשב, גם אפילו שהוא חריג בדורו אבל הטענה שלי היא שבארסה כאילו זכו, בלי כוונה, בלוטו
...
אולי זכו, אולי ידעו איך לייצר את המזל, אך מכיוון שכל הדיונים האלה תמיד קשורים
להשוואה עם ריאל מדריד אז זה ממש מתבקש:
מה מרשים אותך יותר, קבוצה שגידלה כזה מאור שהצליחה להגריל בלוטו, או קבוצה שהלכה לשוק וקנתה מאורים אחרים שגדלו במקומות אחרים?
משה

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029

שליחה

theAman כתב:
moco כתב:בעניין מסי לא אני, ואני בטוח שגם לא אבי, חולקים על מה שכתבת.
עדיין, בקשר לדיון שלך עם אבי, מסי זה חלק מברסה. מדבריך אז, השתמע כאילו אתה מפחית מערך ברסה, כאילו מסי לא נחשב בגלל שהוא כזה חריג.
ובעיניין הקשר לציטוט של סטיבי ג'. בברסה יש עוד כמה שחקנים מעולים מצמרת הכדורגל העולמי. עם כל הכבוד למסי, הוא עדיין לא באמת היה יכול לעשות את זה לבד. במילים אחרות: אם תשים את מסי בפומפיי, זה לבד לא יהפוך אותה לקבוצת צמרת.
...
(Y)
כל מילה בסלע.
אריה כנראה קצת שכח את אמצע המגרש המצויין של בארסה עם 2 עושי המשחק הטובים ביותר, צ'אבי ואינייסטה, את טרזן פויול(זוכר את הסופרקלאסיקו??) ופיקה בהגנה, את דני אלבס, כנראה המגן הטוב בעולם (לא ניכנס לויכוח האם ניתן או לא ניתן להשוות), את זלאטן שאמנם לא בכושר בתקופה האחרונה, אבל כולנו יודעים למה הוא מסוגל, ואפילו בשער, בעמדה שהייתה כמעט תמיד העמדה הבעייתית בברצלונה, גם לפני שתי עונות עם אותו שוער, יש היום ביטחון מלא ונמצא שם שוער שעומד ברמה אחת עם הגדולים (עדיין כמה דרגות מתחת לקסיאס).
זה עוד בלי להזכיר את הנרי, כנראה בעונתו האחרונה, את פדרו המצויין, את קייטה, אבידל, בוסקטס, קרקיץ' ובקיצור, אני מקווה שהבנת שמסי לא בקלחת הזו לבד, למרות שכפי שציינתם, הוא נמצא בפאזה אחרת.
...
זה הכל טוב ונכון אבל אני מדבר על בארסה בימים הרעים שלה ולא על בארסה מודל 2009. מסי שם בשבילכם העונה גם כשזלטאן, צ'אבי וקייטה פצועים, כשפויול מכניס גול עצמי, כשהנרי בכלל לא פקטור בשביל המאמן, שאינייסטה לעיתים נראה כמו צל של עצמו, מסי שם מחזיק כמעט לבדו את הקבוצה בחלק מהמשחקים הקשים שלכם עד שכולם יחזרו לעצמם! זה שאינייסטה אולי ייזכר בסוף כ-זה שנתן את הגול בדקה ה 93 נגד צ'לסי בחצי הגמר לא ישנה את העובדה שעצם ההגעה שלכם לשם (השנה) תהיה בעיקר בגלל הננס הנכה הזה!

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

moco כתב:
osherov כתב: משה,
הרמיזה שלי לגבי מציאת הסיבה לכישלון האנגלי במונדיאל יותר מגיע כמשהו ציני שמדבר על כך שהאנגלים כל 4 שנים מחפשים איזה סיבה לכישלון שלהם במקום להבין שהסיבה היא הרבה יותר פשוטה ונראית לעיין והיא שהם פשוט לא טובים מספיק!! בקטנה זה מזכיר קצת את אותה הבעייה שיש לנו עם הנבחרת הישראלית
(ת'אמת אני יודע מה תרשום עכשיו כתגובה למשפט הזה :) )
...
באמת התכוונתי לרשום משהו די ברור מאליו. נו, נראה אותך, מה זה היה?
ואם אתה קולע, האם זה גם לא נכון ומאיר באור מגוחך את מה שכתבת על האנגלים?
osherov כתב: בקשר לחוסר האהדה שלי לספורט ולספורטאים האנגלים אני חושב שהעברתי בלא מעט הודעות בשרשור את הסיבות לכך. אגב, יש כדורגלנים אנגלים שאני דווקא אוהב, נניח את ווין רוני ואת ג'ורג'י בסט אני אוהב (ואהבתי) :wink:
...
יפה, לא מסתדר לי עם הגיל שלך. איזה חשיפה הייתה לך (גם מקטעים היסטוריים) לBelfast boy?
osherov כתב: בקשר למסי, והיותו הרי חלק מקבוצת בארסה. אני מסכים איתכם שזה נחשב, גם אפילו שהוא חריג בדורו אבל הטענה שלי היא שבארסה כאילו זכו, בלי כוונה, בלוטו
...
אולי זכו, אולי ידעו איך לייצר את המזל, אך מכיוון שכל הדיונים האלה תמיד קשורים
להשוואה עם ריאל מדריד אז זה ממש מתבקש:
מה מרשים אותך יותר, קבוצה שגידלה כזה מאור שהצליחה להגריל בלוטו, או קבוצה שהלכה לשוק וקנתה מאורים אחרים שגדלו במקומות אחרים?
...
-המשפט שחשבתי שתכתוב היה משהו בנוסח: שבסופו של דבר הם כן מוצאים את הסיבה והיא באמת כמעט תמיד כן קשורה בשחקנים עצמם (לדוגמה השוער דייוויד סימן). או שתגיד שזה משהו שמתרחש בכל מקום בעולם כאשר הקבוצה כושלת במטרות שהציבו לה
-אני באמת לא ראיתי מימי בלייב את ג'ורג'י בסט, אבל מהיספורים והשידורים החוזרים
הבנתי כמה "דפוק וטוב" הוא היה :)
-כמובן שאני מעריך יותר קבוצה שגידלה את השחקן מאשר אחת שרכשה אותו (רונאלדו) אבל מסי הפך ליהלום לא בגלל שהוא גדל בברצלונה אלא בגלל שהוא נולד כזה (ובגלל שהוא דרום אמריקאי). אם במקרה מסי הוא היה נופל בקבוצת הנוער של ריאל מדריד אז להם היה את השחקן הגדול של הדור ולא לקטלונים
נערך לאחרונה על ידי osherov ב 16/03/2010 21:41, נערך פעם 1 בסך הכל.

keyser
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 15223
שם מלא: מני דהן

שליחה

אין כמו הימים של בני קוזושווילי (Y)

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

הנה ההימורים שלנו במחזור 13 (למעט אורי שעדיין לא הביא את הטור השבועי שלו)
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור

שח_מט
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3902

שליחה

ניסו באולפן להחליט אם סנוקר הוא ספורט אפרופו הויכוח שלנו....
מעניין אם גם היום השופטים יקחו מצלסי עלייה?...

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358

שליחה

אחחחח
אברם יושב ומחייך
העם דורש..... כל מיני דברים

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358

שליחה

חוצפן האטו הזה
כמעט 11 וחצי והוא דופק מסמרים בארון של צ'לסי
העיר אותי
העם דורש..... כל מיני דברים

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile

שליחה

אדום לדרוגבה.
הבחור לא נרגע.

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

צלסי עפה אחרי הפסד לאינטר
גם סיבילה עפה אחרי הפסד למוסקבה
עכשיו נשאר לראות איך שאר קבוצות החוץ יעברו מחר!‏

אטו-אטו, אמרתי בעבר שבארסה עשתה טעות כשהחליפה אותו בזלטאן ועוד שילמה על זה הרבה כסף!‏

שח_מט
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3902

שליחה

פשש שני ניצחונות חוץ.
הפתעה

keyser
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 15223
שם מלא: מני דהן

שליחה

סאאאאחתק כל הטוטו הזה. תמיד בהתחלה על הפנים, אחר כך מתיישר....

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה

אם פרגוסון לא פנוי, אז אני חושב שמגיע לאברם סיבוב שני בצ'לסי :D
משה

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה

osherov כתב: -המשפט שחשבתי שתכתוב היה משהו בנוסח: שבסופו של דבר הם כן מוצאים את הסיבה והיא באמת כמעט תמיד כן קשורה בשחקנים עצמם (לדוגמה השוער דייוויד סימן). או שתגיד שזה משהו שמתרחש בכל מקום בעולם כאשר הקבוצה כושלת במטרות שהציבו לה
...
האפשרות השנייה נכונה (Y)
אם ציינת את התופעה לגבי אנגליה, ואח"כ שמת לב שאפילו בארץ עם רמת הכדורגל העלובה שלנו זה אותו דבר, מדוע אתה חושב שלא מדובר בעצם בתופעה גלובלית? אני חושב שכן.
כבר דיברנו על זה שאנו חשופים לתקשורת אנגלית וישראלית (בגלל השפה) הרבה יותר מאשר מארצות אחרות.
אני בטוח שלפחות אחת מצרפת, ברזיל, ארגנטיה, ספרד, איטליה, הולנד, גרמניה ..... ייכשלו במונדיאל בגלל שלא ישחקו טוב ואני בטוח שהתקשורת והאוהדים באותן מדינות יחפשו כל מיני סיבות ספציפיות לכישלון. אין חדש תחת השמש.
זה שאתה מוציא פה את האנגלים מהכלל נראה לי קשור בראייה שלך, ולא בעובדות אוביקטיביות.

אגב, ג'ורג'י בסט היה שחקן ושתיין בריטי, אך לא אנגלי.
משה

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה

משה

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile

שליחה

(Y)
ענק,
אני לא הייתי נתפס במלכודת הזו, כבר התחמקתי מכל מיני "מטלות" בימים של משחקים חשובים...

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

פסיכים לגמרי 8O
מעניין לכמה ריבים במשפחה המתיחה הזאת יצרה?!
יש דברים שלא צוחקים עליהם :P

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק

שליחה

טוב שלא עשו את זה בארץ... רק הבני זוג היו מגיעים ללא ה"נמתחים"

חזור אל “ספורט”