moco כתב:בעיניין מסי לא אני, ואני בטוח שגם לא אבי, חולקים על מה שכתבת.
עדיין, בקשר לדיון שלך עם אבי, מסי זה חלק מברסה. מדבריך אז, השתמע כאילו אתה מפחית מערך ברסה, כאילו מסי לא נחשב בגלל שהוא כזה חריג.
ובעיניין הקשר לציטוט של סטיבי ג'. בברסה יש עוד כמה שחקנים מעולים מצמרת הכדורגל העולמי. עם כל הכבוד למסי, הוא עדיין לא באמת היה יכול לעשות את זה לבד. במילים אחרות: אם תשים את מסי בפומפיי, זה לבד לא יהפוך אותה לקבוצת צמרת....
כל מילה בסלע.
אריה כנראה קצת שכח את אמצע המגרש המצויין של בארסה עם 2 עושי המשחק הטובים ביותר, צ'אבי ואינייסטה, את טרזן פויול(זוכר את הסופרקלאסיקו??) ופיקה בהגנה, את דני אלבס, כנראה המגן הטוב בעולם (לא ניכנס לויכוח האם ניתן או לא ניתן להשוות), את זלאטן שאמנם לא בכושר בתקופה האחרונה, אבל כולנו יודעים למה הוא מסוגל, ואפילו בשער, בעמדה שהייתה כמעט תמיד העמדה הבעייתית בברצלונה, גם לפני שתי עונות עם אותו שוער, יש היום ביטחון מלא ונמצא שם שוער שעומד ברמה אחת עם הגדולים (עדיין כמה דרגות מתחת לקסיאס).
זה עוד בלי להזכיר את הנרי, כנראה בעונתו האחרונה, את פדרו המצויין, את קייטה, אבידל, בוסקטס, קרקיץ' ובקיצור, אני מקווה שהבנת שמסי לא בקלחת הזו לבד, למרות שכפי שציינתם, הוא נמצא בפאזה אחרת.