bossgt6 כתב:רונן כתב:ראיתי את אווטאר בקולנוע ( איילון ר"ג ) 3D ,
סרט טפשי בזבוז זמן .....לעומת זאת לפני כן צפינו ב BEFORE THE DEVIL KNOWS YOURE DEAD זה היה סרט !!!...
אם אהבת את הסרט הזה, תראה גם את הסרט תוכנית פשוטה עם ביל פקסטון ובילי בוב תורנטון. סרט מעולה שמתחיל מתוכנית "פשוטה" שמסתבכת בצורה שלא ניתן להעלות על הדעת. הסרט מדבר על כמה גברים שמוצאים מזוודה עם 4 מיליון דולר שברור ששייכת לסוחרי סמים. אומרים לעצמם בוא נשים את הכסף בצד לשנה. מה כבר יקרה?
סרט חזק מאוד שבוודאות יפתח דיון "מה אתה היית עושה"....
מהו הסרט האחרון בו צפיתם?
- theezway
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2344
אתר הבית שלי - www.ezway.co.il
- arik35
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 688
עדיין לא ראיתי את הסרט, אבל משום מה נראה לי שדעתי תהיה קרובה לזו.רונן כתב:ראיתי את אווטאר בקולנוע ( איילון ר"ג ) 3D ,
עלילה : רמה של כיתה א'
אפקטים : אכזבה , ציפיתי ליותר אפקטים "היוצאים מהמסך " כלפי הצופה כיאה ב 3D .
סאונד : בסדר , יכול להיות יותר טוב.
חוויה כללית : כגודל הציפיה - גודל האכזבה , בהחלט לא ראוי לכינוי שפורסם : "סרט של כל הזמנים"
בואו נאמר , להעביר את אחה"צ עם משקפים על האף ...
מסקנה חשובה : כיום מדברים על מסכים חדשים בטכנולגיית 3D , לא נראה לי נוח כל כך לצפות בבית עם משקפיים
כל הזמן , יש לנו 2 עיניים ומוח אחד , למה לעייף אותו...
בכל אופן אני מחכה שיגיע לרשת, אין לי סבלנות לשבת שעתיים וחצי בקולנוע עם בני נוער רעשניים.
- avioren
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2556
כל הרעיון,לראות את הסרט בתלת מימד.
בבית לא תחווה את אותה חוויה.
מצד שני, אם אתה בא כבר עם גישה ביקורתית,אולי עדיף שתוותר.
בעיני הצפיה בסרט היתה חוויה מדהימה, ושקטה מאוד (בהקשר לצופים מסביב).
בעיני הצפיה בסרט היתה חוויה מדהימה, ושקטה מאוד (בהקשר לצופים מסביב).
אני לא מספיק עשיר לקנות מוצרים זולים.
- theezway
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2344
לדעתי לך תראה את הסרט כחווייה
גם אני בכלל לא התלהבתי מהסרט עצמו, אבל עדיין אני שמח שהלכתי כי זו בהחלט חווייה (גם אם זה מאמץ את העיניים).avioren כתב:כל הרעיון,לראות את הסרט בתלת מימד.
בעיני הצפיה בסרט היתה חוויה מדהימה, ושקטה מאוד (בהקשר לצופים מסביב)....
אתר הבית שלי - www.ezway.co.il
- uriler
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
רונן, הגעת עם ציפיות לא נכונות..רונן כתב: אפקטים : אכזבה , ציפיתי ליותר אפקטים "היוצאים מהמסך " כלפי הצופה כיאה ב 3D ....
הסרט הזה לא נבנה כדי להקפיץ אותך או לגרום לך לנופף בידיים. התלת מימד שלו מתבטא בריאליזם של התמונה, בכך שהצופה מסתכל על מסך דו מימדי ומרגיש את העומק של העולם.
אני יודע שהייתי מרותק לתמונה שראיתי, והיו קטעים שממש יכולתי להרגיש "בתוך" הנוף.
- odel76
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 8
up in the air, אין לי מושג מב שמו בעברית אבל הוא מועמד לאוסקר.
סרט על בחור שמעביר 302 ימים בטיסות ברחבי ארה"ב בתוקף תפקידו כמפטר אנשים חיצוני.
הוא מרוצה מחייו, לאחר שהכיר בחורה וחשב לשנות במשהו הוא מגלה שאלו בעצם החיים שלו
ציון 8
סיום עצוב משהו
ציון 8
סיום עצוב משהו
"I do not fear computers. I fear the lack of them."
Isaac Asimov
Isaac Asimov
- avioren
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2556
למה אנשים לא מבינים שגם משפט כמו האחרון הוא ספויילר ??odel76 כתב:up in the air, אין לי מושג מב שמו בעברית אבל הוא מועמד לאוסקר.
ציון 8
סיום עצוב משהו...
חבל... כשאראה את הסרט, כבר אדע לאיזה כיוון הוא הולך בסופו, וזה סתם הורס.
ממליץ להשמיט את המשפט האחרון לגבי סיום הסרט.
אני לא מספיק עשיר לקנות מוצרים זולים.
- bossgt6
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4497
theezway כתב:אהלן וסהאלן theezwaybossgt6 כתב:רונן כתב:ראיתי את אווטאר בקולנוע ( איילון ר"ג ) 3D ,
סרט טפשי בזבוז זמן .....לעומת זאת לפני כן צפינו ב BEFORE THE DEVIL KNOWS YOURE DEAD זה היה סרט !!!...
אם אהבת את הסרט הזה, תראה גם את הסרט תוכנית פשוטה עם ביל פקסטון ובילי בוב תורנטון. סרט מעולה שמתחיל מתוכנית "פשוטה" שמסתבכת בצורה שלא ניתן להעלות על הדעת. הסרט מדבר על כמה גברים שמוצאים מזוודה עם 4 מיליון דולר שברור ששייכת לסוחרי סמים. אומרים לעצמם בוא נשים את הכסף בצד לשנה. מה כבר יקרה?
סרט חזק מאוד שבוודאות יפתח דיון "מה אתה היית עושה"....
עשית סלט ניסואזאני לא ראיתי את אוואטר, אני כתבתי את זה על האביר האפל , אבל בציטוט שלך יש משפט אחד של רונן ומשפט אחד שלי .
לגבי המלצתך - יש לסרט בר מצווה בקרוב ובטח למצוא טורנט פעיל יהיה קשה מאוד , אבל תודה בכל אופן !!!...
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
- רונן
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
יכול להיות ,uriler כתב:רונן, הגעת עם ציפיות לא נכונות..רונן כתב: אפקטים : אכזבה , ציפיתי ליותר אפקטים "היוצאים מהמסך " כלפי הצופה כיאה ב 3D ....
הסרט הזה לא נבנה כדי להקפיץ אותך או לגרום לך לנופף בידיים. התלת מימד שלו מתבטא בריאליזם של התמונה, בכך שהצופה מסתכל על מסך דו מימדי ומרגיש את העומק של העולם.
אני יודע שהייתי מרותק לתמונה שראיתי, והיו קטעים שממש יכולתי להרגיש "בתוך" הנוף....
אני זוכר שראיתי בתלת מימד סרט קצר של וולט דיסני בדיסנילנד שניצל את גורם ההפתעה בצפיה שכזו .
באווטאר , התרגום היה "בולט" מהתמונה , ובקושי הבחנתי בתלת המימד למעט קטעים קצרים ...
יכולתי להבחין במספר צופים בקולנו שמורידים / מרכיבים את המשקפים ע"מ לשאול עצמם האם באמת מדובר על 3D
- Pavelz
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
הסרט עדיין לא מועמד לאוסקר. מכריזים על המועמדים רק מחר בבוקר. (5 בערב שעון LA)odel76 כתב:up in the air, אין לי מושג מב שמו בעברית אבל הוא מועמד לאוסקר.
ציון 8
סיום עצוב משהו...
Need more cowbell
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46479
Four Christmases
זוג מאוהב אשר ההורים של כל אחד מהם גרושים, נודדים בין 4 משפחות בחג המולד ולומדים דברים שלא ידעו על הצד השני.
עם ריס וויטרספון.
Chick Flick שגרתי. אם אתם זוג לפני חתונה, הסרט הזה יזרז את העיניינים.
פסקול Dolby TrueHD שגרתי.
8/10 במדד סרטי Chick Flick.
1/10 במדד הנורמטיבי שלי.
זוג מאוהב אשר ההורים של כל אחד מהם גרושים, נודדים בין 4 משפחות בחג המולד ולומדים דברים שלא ידעו על הצד השני.
עם ריס וויטרספון.
Chick Flick שגרתי. אם אתם זוג לפני חתונה, הסרט הזה יזרז את העיניינים.
פסקול Dolby TrueHD שגרתי.
8/10 במדד סרטי Chick Flick.
1/10 במדד הנורמטיבי שלי.
- zeev78
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5766
7 נשמות עם וויל סמית, סרט דרמה מצויין שאי אפשר לספר על העלילה מבלי להרוס.אחד הסרטים הכי טובים שראיתי בזמן האחרון. 10 מתוך 10 .
- yarino
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3439
אני בהחלט מסכים עם רונן וגם לדעתי לתמונה לא היה מספיק עומק.רונן כתב:יכול להיות ,uriler כתב:רונן, הגעת עם ציפיות לא נכונות..רונן כתב: אפקטים : אכזבה , ציפיתי ליותר אפקטים "היוצאים מהמסך " כלפי הצופה כיאה ב 3D ....
אני יודע שהייתי מרותק לתמונה שראיתי, והיו קטעים שממש יכולתי להרגיש "בתוך" הנוף....
אני זוכר שראיתי בתלת מימד סרט קצר של וולט דיסני בדיסנילנד שניצל את גורם ההפתעה בצפיה שכזו .
באווטאר , התרגום היה "בולט" מהתמונה , ובקושי הבחנתי בתלת המימד למעט קטעים קצרים ...
יכולתי להבחין במספר צופים בקולנו שמורידים / מרכיבים את המשקפים ע"מ לשאול עצמם האם באמת מדובר על 3D...
ראיתי לא מעט סרטי 3D בארה"ב שהשאירו אותי פעור פה מעומק התמונה.
....
- bossgt6
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4497
Fake Identity 720P
סרט עלוב , משחק עלוב של כל השחקנים , סיטואציות לא אמינות , תסריט עייף .......
ואל קילמר - עדיף שיצטרף לבי ג'יס בתור אח נוסף ......אולי שם הוא יותר ישכנע
ואל קילמר - עדיף שיצטרף לבי ג'יס בתור אח נוסף ......אולי שם הוא יותר ישכנע
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3722
- שם מלא: nunatak
Up In The Air
מהבמאי של ג'ונו, מועמד ל6 אוסקרים וזוכה פרס גלובוס הזהב על התסריט הטוב ביותר.
עבודתו של ריאן בינגאהם (ג'ורג' קלוני) עוסקת בהפסקת עבודתם של אחרים, תפקידו הוא אך ורק לפטר אנשים אחרים שהוא כלל לא מכיר ולעשות את זה במינימום נזק. הוא אינו מאמין באהבה ופיתח לעצמו סגנון חיים מיוחד, הוא אינו מחזיק דירה ובין טיסה לטיסה הוא חי במלונות, יש לו מטרה אחת והיא צבירת 10,000,000 מיילים. חייו עוברים טלטלה כאשר חל שינוי בעבודתו והעקרונות שעל פיהם הוא חי מתערערים.
סרט מעורר מאד אבל סוף מעט צפוי. צריך לציין שכל שלושת השחקנים העיקריים מועמדים לאוסקר אבל לדעתי המשחק של קלוני היה רגיל לחלוטין ודווקא וורה פרמיגה הפתיעה ויש לה סיכוי טוב מאד לקטוף את הפרס על שחקנית המשנה הטובה ביותר. סיכוי קטן מאד לקחת אוסקר על הסרט הטוב ביותר וסיכוי בינוני לקבל אוסקר על תסריט מאומץ (למרות שלדעתי הוא מגיע לIn The Loop).
9/10
עבודתו של ריאן בינגאהם (ג'ורג' קלוני) עוסקת בהפסקת עבודתם של אחרים, תפקידו הוא אך ורק לפטר אנשים אחרים שהוא כלל לא מכיר ולעשות את זה במינימום נזק. הוא אינו מאמין באהבה ופיתח לעצמו סגנון חיים מיוחד, הוא אינו מחזיק דירה ובין טיסה לטיסה הוא חי במלונות, יש לו מטרה אחת והיא צבירת 10,000,000 מיילים. חייו עוברים טלטלה כאשר חל שינוי בעבודתו והעקרונות שעל פיהם הוא חי מתערערים.
סרט מעורר מאד אבל סוף מעט צפוי. צריך לציין שכל שלושת השחקנים העיקריים מועמדים לאוסקר אבל לדעתי המשחק של קלוני היה רגיל לחלוטין ודווקא וורה פרמיגה הפתיעה ויש לה סיכוי טוב מאד לקטוף את הפרס על שחקנית המשנה הטובה ביותר. סיכוי קטן מאד לקחת אוסקר על הסרט הטוב ביותר וסיכוי בינוני לקבל אוסקר על תסריט מאומץ (למרות שלדעתי הוא מגיע לIn The Loop).
9/10
- DorM
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4220
יתומה - orphan
אמור להיות בו דרמה מתח מיסתורין ואימה אבל בעצם נטול מתח טיפה אימה מלא במיסתורין ודרמה.
סרט טוב מבחינת המשחק והסיפור אבל מבחינת אימה הוא נחמד מאוד.
6.5/10
אמור להיות בו דרמה מתח מיסתורין ואימה אבל בעצם נטול מתח טיפה אימה מלא במיסתורין ודרמה.
6.5/10
- zeev78
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5766
Dor007 כתב:יתומה - orphan
6.5/10...
רק 6.5 ? ליכלכתה
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46479
Give 'em Hell, Malone
חוקר פרטי\היטמן, מגלה כי העסקה האחרונה שלו בושלה מכיוון שמישהו רוצה להרוג אותו. הוא מתלווה ללקוחה שלו שגם נבגדה ויחדיו הם הולכים לעשות בלאגן.
אחד הסרטים הגרועים שראיתי לאחרונה, אין לי מילים, פשוט בזבוז זמן משווע.
1/10
חוקר פרטי\היטמן, מגלה כי העסקה האחרונה שלו בושלה מכיוון שמישהו רוצה להרוג אותו. הוא מתלווה ללקוחה שלו שגם נבגדה ויחדיו הם הולכים לעשות בלאגן.
1/10
- nadavck
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3328
אני ממליץ לך לצפות בטריילרים של סרטים לפני שאתה מעביר את עצמך חוויה לא נעימהziv_r כתב:Give 'em Hell, Malone
1/10...
זה נראה נורא... לא הצלחתי לשרוד את הטריילר עד הסוף. כמות הקלישאות שיש כאן יכולות להטביע את הטיטניק.
לצפיה באוסף הסרטים שלי:
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/nacoke
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/nacoke
- mulder
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7666
כבר פעם שניה שמזכירים פה סופי סרטים בימים האחרונים, ובמקרה זה גם על אותו הסרט. חברים, בא לכם לדבר על סופים? אז תעשו מה שאני עשיתי, תפתחו שרשור נפרד לאותו סרט, חבל להרוס לכולם.sapir255 כתב:Up In The Air
9/10...