שרשור על כל מה שרציתם לדעת על הסמסונג גלקסי S - רומים (ROMS)
אם להתייחס לבנצ'מרקים ברצינות אז הם בשני המקומות הראשונים ו-Dark Knight מכיל הרבה יותר אפשרויות קיסטום, כך שהייתי מוותר קצת על ביצועים בשביל אפשרויות.
אבל אני לא מתייחס ברצינות לבנצ'מרקים, אלא רק לחווית משתמש.
אבל אני לא מתייחס ברצינות לבנצ'מרקים, אלא רק לחווית משתמש.
קובי
כן, תראה את ה-TOGGLES ואת ה-ROM CONTROL שהוא זה שפותח את הדלת לכל אפשרויות הקיסטום.eagle75 כתב:אתה בטוח שזה מבוסס AOKP? אני לא רואה אזכור לכך.nokobik כתב:חבר המליץ לי על הרום הזה שמבוסס על AOKP, אבל בגרסה 4.0.4.
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1510940
הוא טוען שהוא יותר מהיר ועם פחות לאגים.
עופר, הרבה-הרבה-הרבה יותר דברים......
מה שכן, כל הרומים שמבוססים על AOSP עבור ה-SGS מבוססים בסופו של דבר על העבודה הראשונית של TEAMHACKSUNG.
קובי
עברתי אתמול ל AOSP ולא AOKP.zovirax כתב:eagle75 - לא ידעתי שעברת ל AOKP
מה אתה אומר עליו בנתיים?...
ה AOSP מרגיש זריז יותר מה CM, אבל צריך לתת לו עוד קצת זמן. יכול להיות שגם CM הרגיש זריז בהתחלה, מי זוכר...
הוא מאוד בסיסי וכל הפיצ'רים הנוספים ב CM לא קיימים ברום הזה. מצד שני, אם הוא מהיר יותר, למי אכפת מהפיצ'רים.
אני מתכנן לבדוק את הרום ש kobib קישר עוד מספר ימים.
ניסיתי אותו, היו בו הרבה תקיעות קטנות למשך כשניה, המכשיר לא היה שמיש לפי דעתי.nokobik כתב:חבר המליץ לי על הרום הזה שמבוסס על AOKP, אבל בגרסה 4.0.4.
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1510940
הוא טוען שהוא יותר מהיר ועם פחות לאגים.
עופר, הרבה-הרבה-הרבה יותר דברים...
כרגע אני על:
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1489213
(זה AOKP, לא שזה אומר לי הרבה)
הוא לא רע בכלל.
לדעתי כן, ההוא עשה לי בעיות מההתחלה(כמו שכתבתי) אז לא הייתי איתו הרבה זמן.
הרום הזה(BLUE LIGHTNING) הוא בעל אפליקציות(גוגל, אנשי קשר, הודעות) בעלי רקע שחור לחלוטין.
אני לא אהבתי את זה באפליקציות של גוגל אז התקנתי את הGAPPS(אותם אלה שמתקינים בCM9) וזה החליף לי את כל האפליקציות של גוגל.
הרום הזה(BLUE LIGHTNING) הוא בעל אפליקציות(גוגל, אנשי קשר, הודעות) בעלי רקע שחור לחלוטין.
אני לא אהבתי את זה באפליקציות של גוגל אז התקנתי את הGAPPS(אותם אלה שמתקינים בCM9) וזה החליף לי את כל האפליקציות של גוגל.
ביום ראשון...
היו לו לאגים מרגיזים כאלה, תקיעות קטנות ומעצבנות.
אני לא יודע אם זה נקודתי אצלי(למרות שעשיתי WIPE מלא להכל כולל הכל) או ככה הרום כרגע,
כי על הנייר זה אמור להיות רום מצויין.
אגב, איך זה להיות בעולם הנקסוס? אתה על OTA או רום מקוסטם?
היו לו לאגים מרגיזים כאלה, תקיעות קטנות ומעצבנות.
אני לא יודע אם זה נקודתי אצלי(למרות שעשיתי WIPE מלא להכל כולל הכל) או ככה הרום כרגע,
כי על הנייר זה אמור להיות רום מצויין.
אגב, איך זה להיות בעולם הנקסוס? אתה על OTA או רום מקוסטם?
עופר, מה אתה חושב?
עם גל הרומים שהגיע ל-SGS יש לנו את אותם הרומים.
היתרון של הנקסוס שלרוב הוא מקבל ראשון והכל עובד כמו שצריך בלי תלות בצוות כמו TEAMHACKSUNG ובלי טובות מאף אחד.
תומר, בגדול יש את CM, AOKP ו-Codename שמורכבים מצוותים ובונים רומים מקוד המקור.
כל אחד מושך לכיוון שלו מבחינת האפשרויות של הרום והם גם לוקחים אחד מהשני פיצ'רים.
חוץ מהם יש גם מפתחים עצמאיים שמתלבשים על הרומים האלה ועושים מיש-מש.
אני פחות מתלהב מהם\ כי התמיכה בשלב מסויים תמיד נגמרת.
עם גל הרומים שהגיע ל-SGS יש לנו את אותם הרומים.
היתרון של הנקסוס שלרוב הוא מקבל ראשון והכל עובד כמו שצריך בלי תלות בצוות כמו TEAMHACKSUNG ובלי טובות מאף אחד.
תומר, בגדול יש את CM, AOKP ו-Codename שמורכבים מצוותים ובונים רומים מקוד המקור.
כל אחד מושך לכיוון שלו מבחינת האפשרויות של הרום והם גם לוקחים אחד מהשני פיצ'רים.
חוץ מהם יש גם מפתחים עצמאיים שמתלבשים על הרומים האלה ועושים מיש-מש.
אני פחות מתלהב מהם\ כי התמיכה בשלב מסויים תמיד נגמרת.
קובי
על פי השרשור של דארק נייט, יש להם בעיה עם גרסה 4.0.4 . יש הרבה דיווחים על איטיות מרגיזה אחרי מספר ימים כפי שאריאל חווה.
הם עובדים על הגרסה הבאה אבל יש להם בעיה עם הSD החיצוני וזה יקח קצת זמן.
נראה לי שעדיף להתקין את BLUE LIGHTNING נכון לעכשיו כפי שאריאל הציע.
נראה לי שעדיף להתקין את BLUE LIGHTNING נכון לעכשיו כפי שאריאל הציע.
כן ראיתי מה שכתוב שם. העניין הוא שתמיד יש שם אנשים שמתלוננים על דברים שפשוט קורים רק לחלק קטן מהאנשים...eagle75 כתב:על פי השרשור של דארק נייט, יש להם בעיה עם גרסה 4.0.4 . יש הרבה דיווחים על איטיות מרגיזה אחרי מספר ימים כפי שאריאל חווה.
נראה לי שעדיף להתקין את BLUE LIGHTNING נכון לעכשיו כפי שאריאל הציע....
בכל מקרה נראה לי שאני מתעצל ואני לא אתקין אותו.