בדיוק בשביל זה הוא מקבל משכורת מברצלונה.osherov כתב:ומסי נותן לכם את השלישי!!
נו אבי מה יש לך לומר! זה ברצלונה או שזה מסי?!
הביא לכם 2 שערים שבוע שעבר נגד אלמרייה והוציא בשבילכם תיקו והיום הוא מביא לכם את הניצחון במו רגליו...
שרשור הספורט ואירועי הספורט הגדולים בארץ ובעולם!
- AviBiton
-
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
-
osherov
-
- גורו Android

- תגובות: 15029
זה לא מה שטענתי.theAman כתב:בדיוק בשביל זה הוא מקבל משכורת מברצלונה.osherov כתב:ומסי נותן לכם את השלישי!!
הביא לכם 2 שערים שבוע שעבר נגד אלמרייה והוציא בשבילכם תיקו והיום הוא מביא לכם את הניצחון במו רגליו......
קח לדוגמה את ריאל השנה. תקופה ארוכה הקבוצה שיחקה בלי קאקה ואח"כ הקבוצה שיחקה בלי רונאלדו ועדיין הקבוצה ידעה לייצר נצחונות ומשחקים טובים. שנה שעברה בארסה הייתה גדולה גם עם מסי היה מחסיר מספר משחקים כי הקבוצה ברוב השלבים שיחקה כדורגל אחר, כדורגל גאוני קבוצתי. השנה הקבוצה הרבה יותר תלויה במסי וביכולת שלו לתת וליצור שערים מאפס מצבים! אני בטוח ששבוע שעבר הייתם מפסידים לאלמריה בלי מסי ואני חושב שגם היום לא הייתם מנצחים עם מסי לא היה כובש את הראשון שלו
- AviBiton
-
- גורו HTmobile

ועכשיו ריאל-ויאדוליד.
לא משהו שריאל צריכה להתאמץ בשבילו, אבל, מי יודע, אולי נופתע?
לא משהו שריאל צריכה להתאמץ בשבילו, אבל, מי יודע, אולי נופתע?
- AviBiton
-
- גורו HTmobile

אריה,osherov כתב:זה לא מה שטענתי.theAman כתב:בדיוק בשביל זה הוא מקבל משכורת מברצלונה.osherov כתב:ומסי נותן לכם את השלישי!!
הביא לכם 2 שערים שבוע שעבר נגד אלמרייה והוציא בשבילכם תיקו והיום הוא מביא לכם את הניצחון במו רגליו......
קח לדוגמה את ריאל השנה. תקופה ארוכה הקבוצה שיחקה בלי קאקה ואח"כ הקבוצה שיחקה בלי רונאלדו ועדיין הקבוצה ידעה לייצר נצחונות ומשחקים טובים. שנה שעברה בארסה הייתה גדולה גם עם מסי היה מחסיר מספר משחקים כי הקבוצה ברוב השלבים שיחקה כדורגל אחר, כדורגל גאוני קבוצתי. השנה הקבוצה הרבה יותר תלויה במסי וביכולת שלו לתת וליצור שערים מאפס מצבים! אני בטוח ששבוע שעבר הייתם מפסידים לאלמריה בלי מסי ואני חושב שגם היום לא הייתם מנצחים עם מסי לא היה כובש את הראשון שלו...
אתה מבסס את הטענה שלך על השערות.
אתה לא יודע איך בארסה תתפקד בלי מסי, עם שיטת משחק אחרת.
להזכירך, מסי לא שיחק בשני המשחקים הראשונים העונה, ובארסה לא בדיוק הפסידה בהם.
ובקיצור, לא נוכל לדעת עד שלא נגיע לשם.
כמובן שמסי הוא בורג חשוב מאד בבארסה, אבל עדיין לא נוכל לדעת מה יהיה אם...
-
osherov
-
- גורו Android

theAman כתב:אריה,osherov כתב:זה לא מה שטענתי.theAman כתב:בדיוק בשביל זה הוא מקבל משכורת מברצלונה.osherov כתב:ומסי נותן לכם את השלישי!!
קח לדוגמה את ריאל השנה. תקופה ארוכה הקבוצה שיחקה בלי קאקה ואח"כ הקבוצה שיחקה בלי רונאלדו ועדיין הקבוצה ידעה לייצר נצחונות ומשחקים טובים. שנה שעברה בארסה הייתה גדולה גם עם מסי היה מחסיר מספר משחקים כי הקבוצה ברוב השלבים שיחקה כדורגל אחר, כדורגל גאוני קבוצתי. השנה הקבוצה הרבה יותר תלויה במסי וביכולת שלו לתת וליצור שערים מאפס מצבים! אני בטוח ששבוע שעבר הייתם מפסידים לאלמריה בלי מסי ואני חושב שגם היום לא הייתם מנצחים עם מסי לא היה כובש את הראשון שלו...
אתה מבסס את הטענה שלך על השערות.
אתה לא יודע איך בארסה תתפקד בלי מסי, עם שיטת משחק אחרת.
להזכירך, מסי לא שיחק בשני המשחקים הראשונים העונה, ובארסה לא בדיוק הפסידה בהם.
ובקיצור, לא נוכל לדעת עד שלא נגיע לשם.
כמובן שמסי הוא בורג חשוב מאד בבארסה, אבל עדיין לא נוכל לדעת מה יהיה אם......
- AviBiton
-
- גורו HTmobile

-
osherov
-
- גורו Android

רונאלדו בגול יפה מ 20 מטר!
ויאדוליד באו לפוצץ ברגליים, אני מקווה שהם לא ישביתו איזה שחקן של ריאל מכל הכיסוחים שלהם
ויאדוליד באו לפוצץ ברגליים, אני מקווה שהם לא ישביתו איזה שחקן של ריאל מכל הכיסוחים שלהם
- AviBiton
-
- גורו HTmobile

-
osherov
-
- גורו Android

- moco
-
- גורו

- תגובות: 20597
נו, כבר סיכמנו שבארץ משדרים את זה יום קודםosherov כתב:מעניין שהם שוב דיברו באולפן על כך שהסופר קלסיקו יערך ב 10 לחודש ולא ב 11...
משה
- AviBiton
-
- גורו HTmobile

- AviBiton
-
- גורו HTmobile

הם לא מחוברים לעצמם באולפן.moco כתב:נו, כבר סיכמנו שבארץ משדרים את זה יום קודםosherov כתב:מעניין שהם שוב דיברו באולפן על כך שהסופר קלסיקו יערך ב 10 לחודש ולא ב 11......
- AviBiton
-
- גורו HTmobile

- AviBiton
-
- גורו HTmobile

-
osherov
-
- גורו Android

נו אבי מי קבוצת הכסחנים!!
פשוט בזיון! הייתי זורק את הקבוצה הבריונית הזאת מהליגה!
אח"כ רונאלדו יקבל אדום וכולם יגידו איזה פרא אדם הוא
אגב, זה כבר 2:0
פשוט בזיון! הייתי זורק את הקבוצה הבריונית הזאת מהליגה!
אח"כ רונאלדו יקבל אדום וכולם יגידו איזה פרא אדם הוא
אגב, זה כבר 2:0
- שח_מט
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3902
צריך להרים להם טלפון ולשאול לגבי התאריך? אין פה אפחד עם קשרים בערוץ הגנבים?
- moco
-
- גורו

אני don't get it ??osherov כתב:You Just Don't Get Itmoco כתב:
הצלחת אבל גם בפוסט הזה לכתוב משפט מוזר, כזה שמתחבר למה שכתבתי בפוסט הקודם הארוך. "ולא...היונטייד 2010 לא מתקרבת ברמת העניין והחשיבות לריאל 2010 ". על סמך מה הטענה המוזרה הזו?
יונייטד, שרבים רואים בה את הקבוצה הכי מושכת עיניין בעולם, לא מתקרבת לעיניין בריאל??
תגיד אתה רציני? לא צריך להיכנס אפילו למי יותר מענינת. אתה טוען שהן אפילו לא קרובות.
זה מתקשר שוב לכך שאתה משליך מעצמך והעיניין שלך יש בריאל על כל העולם.
מה לעשות, העולם נוהג אחרת....![]()
מעצם המהלכים שריאל עשו בשנה האחרונה (פרוייקט הגלקטיקוס 2) הם הפכו בכוח להיות הקבוצה "המענינת" והמסוקרת בעולם! זה לא קשור להערצה, זה סתאם קשור לכמויות הכסף ולשחקנים שריאל הביאו לקבוצה. עצם, הפיכת הקבוצה למרכז העניינים לא בהכרח אומרת שזה דבר טוב...להפוך להיות המרכז אומר בהכרח הרבה יותר לחץ, הרבה יותר ציפייה והרבה יותר אכזבה. אתה באמת חושב שאם היונטייד היו מפסידים לליון בליגת האלופות עדיין ההד העולמי היה כל כך גדול?! אולי, אתה מחבר בזה שלדעתך להיות במרכז אומר גם להיות הכי טוב וזה ממש לא נכון. עדיין, הקבוצה שצריך לעבור אותה בספרד (ובאירופה כולה) היא ברצלונה ולא ריאל מדריד אך זה עדיין לא מונע מהבלאנקוס להיות בלב הזרקורים.
אם יבצעו משאל בקרב אוכלוסיית העולם (וגם בקרב אוכלסיית אוהדי הכדורגל) שם ישאלו השאלות הבאות:
1. מי היא הקבוצה הכי "מעניינת" בעולם הכדורגל כיום?
2. מי לדעתך הקבוצה שנמצאת באור הזרקורים כיום?
3. מי הקבוצה הכי מתוקשרת כיום בעולם?
4. במידה ואתה שחקן כדורגל, באיזה קבוצה היית כיום רוצה לשחק?
על ארבעת השאלות האלה התשובה תהיה ריאל מדריד (בפער עצום משאר הקבוצות, למעט, אולי השאלה הרביעית)
אם ישאלו "מי לדעתך הקבוצה הטובה בעולם כיום?"..שם אני בטוח שריאל מדריד לא הייתה זוכה במקום הראשון (אני בטוח שברצלונה הייתה מקבלת את רוב הקולות)...
אריה, אחת מהשניים, או שאנו עדים פה לבעייה רצינית בהבנת הנקרא, או שבגלל הדחף לענות מהר אתה עובר על דברי ברפרוף מהיר תוך כדי השלמת והחלפת טענות כראות עיניך.
רציתי לכתוב שאני נותן לך את זכות הספק וזה השני, אבל בעצם, לא ברור לי שהשני יותר טוב.
א) גם אני כתבתי על "מושכת עיניין". לא כתבתי שום דבר על הערצה או על להיות הקבוצה הטובה יותר. זה אתה כתבת, תוך זה שאתה מייחס לי את הטענה. פעם היית עושה את זה הרבה - קובע לצד השני את טענותיו ומתווכח איתם
ב) אני גם לא כתבתי שהיא לא מקום ראשון בעיניין, למרות שאין לי נתונים וגם לא יודע אם ניתן ממש למדוד זאת. אני התייחסתי ללא מתקרבת שלך (אני מתייחס לציטוטים אמיתיים שלך, לא ממציא מה שאני רוצה). הלא מתקרבת לא יכול להיות נכון בעליל. פרויקט הסופר גלקטיקוס 2 במקומו מונח ואכן יוצר עיניין רב, אבל קבוצות מראש הליגה האנגלית והספרדית וליגת האלופות תמיד יישארו גם בראש טבלת העיניין.
אגב, עכשיו שריאל מחוץ לאלופות, רמת העיניין העולמי בה ירד פלאים.
אז ככה, לגבי שאלות 1,2,3 איני יודע את התשובה וגם לא מאמין שאתה יודע. אתה ממש לא מסוגל להיות בוחן אוביקטיבי מהצד של הנושא הזה ובשרשור הזה בודאי מדריד בראש. יש סבירות גבוהה שאתה צודק אבל בוודאי אין שום פער אדיר בסגנון "לא מתקרבת".
לגבי, 4, נו, אתה חייב לגרות אותי כל פעם בטענה הזויה חדשה.
האם ערכת משאל בקרב שחקני כדורגל לפני שהגעת למסקנה הזו? כנראה שלא, אז על סמך מה הטענה?
שים לב, שגם אם הייתה צודק לגבי שאר הדברים שלך כולל "לא מתקרבת", ואתה לא, לשחקנים יש עוד עשרים שיקולים אחרים איפה הם רוצים לשחק.
דיברנו על ויין רוני הפורח, אני בטוח שהוא בוודאי לא רוצה לשחק במדריד - מה, שוב להיות כינור שני לרונלדו
משה
- moco
-
- גורו

יש לי קשרים ברשת האינטרנט, אני מכיר מישהו ב014 שקישר אותי תמורת תשלום חודשי.שח_מט כתב:צריך להרים להם טלפון ולשאול לגבי התאריך? אין פה אפחד עם קשרים בערוץ הגנבים?...
מה ערוץ הספורט קשורים לעיניין? הם יושבים בהתאחדות הספרדית וקובעים?
משה
- moco
-
- גורו

theAman כתב:אריה, אתה הורג אותי.
זה כמו שאני אגיד שבלי קסיאס הייתם מקסימום במקום החמישי.
מה? מסי לא חלק מהקבוצה?...
משה
-
osherov
-
- גורו Android

כמות השטויות ששגיא כהן הצליח להגיד במחצית אחת לבטח שברה איזה שיא כלשהו! ירד על היגוואין שהביא שלישייה ירד על פלגריני שהעמיד את ריאל במקום הראשון בליגה עם 8 נצחונות רצופים. השווה את הליגה הספרדית לליגה הסקוטית אפילו קישקש משהו על הרמה של בארסה, הכי מטריף זה שהוא לא מפסיק לקשקש על זה שאם ראול היה נכנס 10 דקות קודם נגד ליון אז לבטח ריאל הייתה עוברת! מי שראה את ראול בסוף המשחק נגד סיביליה מבין שראול לא נמצא בכושר בו הוא היה בשנים האחרונות, אבל שגיא כהן בשלו