אין סיכוי, שיחליפו את פלגריני כל עוד הקבוצה מציגה את הכדורגל הטוב באירופה וכל עוד הקבוצה נמצאת בפיסגת הליגה הספרדית! למרות הכישלון באלופות. אני בטוח שיש שם כמה אנשי מקצוע בריאל שעדיין מבינים שהקבוצה משחקת מדהים וצריך להיות מטומטם גמור על מנת להחליף עכשיו מאמן שמצליח להיות בפיסגת הליגה בצמוד לקבוצה השנייה הטובה באירופהtheAman כתב:סוף עידן בליברפול, מסתמן שבניטז לא ימשיך בעונה הבאה באנפילד, השמועות מדברות על מעבר אפשרי לבלאנקוס, במקומו של פלגריני, שנכשל בליגת האלופות.
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3862388,00.html...
ומשה, אני בספק גדול שרונאלדו ירצה לעזוב את ריאל! הוא נמצא בנקודה הכי גבוה שיכולה להיות לשחקן כדורגל. הוא נמצא במרכז הבמה (ולא...היונטייד 2010 לא מתקרבת ברמת העניין והחשיבות לריאל 2010 אפילו אם היא תזכה "בטעות" בליגת האלופות) ולא אחד כמו רונאלדו יוותר על ההזדמנות להוכיח לכולם שהוא הגדול מכולם......הוא ירצה להוכיח שהוא מסוגל להביא את ריאל לתארים ובטח לא ירצה שיזכרו אותו כאחד שנשבר בגלל הלחץ מסביב לקבוצה. צריך גם להזכיר, שלמרות ההדחה, הוא עדיין משחק כדורגל מדהים (אגב, תזכיר לי מתי בפעם האחרונה עזב את ריאל מדריד שחקן שהיה כוכב הקבוצה שם).
אם כבר מישהו שצריך לחשוש זה פרגי עצמו, כי השמועות מדברות על כך שריאל תגיש הצעה לרכישת רוני!
אגב, אני בכלל חושב שהכל סתאם שמועות מטופשות ואני חושב שדווקא דויד וייה הוא השחקן שריאל מפנטזים עליו לשנה הבאה (למרות שמדברים על זה שדווקא ברצלונה יקחו אותו)