שרשור הספורט ואירועי הספורט הגדולים בארץ ובעולם!

תוכניות ספורט, אירועי ספורט וכל מה שקשור לספורט...
osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029

שליחה

theAman כתב:סוף עידן בליברפול, מסתמן שבניטז לא ימשיך בעונה הבאה באנפילד, השמועות מדברות על מעבר אפשרי לבלאנקוס, במקומו של פלגריני, שנכשל בליגת האלופות.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3862388,00.html
...
אין סיכוי, שיחליפו את פלגריני כל עוד הקבוצה מציגה את הכדורגל הטוב באירופה וכל עוד הקבוצה נמצאת בפיסגת הליגה הספרדית! למרות הכישלון באלופות. אני בטוח שיש שם כמה אנשי מקצוע בריאל שעדיין מבינים שהקבוצה משחקת מדהים וצריך להיות מטומטם גמור על מנת להחליף עכשיו מאמן שמצליח להיות בפיסגת הליגה בצמוד לקבוצה השנייה הטובה באירופה :wink:

ומשה, אני בספק גדול שרונאלדו ירצה לעזוב את ריאל! הוא נמצא בנקודה הכי גבוה שיכולה להיות לשחקן כדורגל. הוא נמצא במרכז הבמה (ולא...היונטייד 2010 לא מתקרבת ברמת העניין והחשיבות לריאל 2010 אפילו אם היא תזכה "בטעות" בליגת האלופות) ולא אחד כמו רונאלדו יוותר על ההזדמנות להוכיח לכולם שהוא הגדול מכולם......הוא ירצה להוכיח שהוא מסוגל להביא את ריאל לתארים ובטח לא ירצה שיזכרו אותו כאחד שנשבר בגלל הלחץ מסביב לקבוצה. צריך גם להזכיר, שלמרות ההדחה, הוא עדיין משחק כדורגל מדהים (אגב, תזכיר לי מתי בפעם האחרונה עזב את ריאל מדריד שחקן שהיה כוכב הקבוצה שם).

אם כבר מישהו שצריך לחשוש זה פרגי עצמו, כי השמועות מדברות על כך שריאל תגיש הצעה לרכישת רוני!
אגב, אני בכלל חושב שהכל סתאם שמועות מטופשות ואני חושב שדווקא דויד וייה הוא השחקן שריאל מפנטזים עליו לשנה הבאה (למרות שמדברים על זה שדווקא ברצלונה יקחו אותו)

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

משה,
ראשית הייתי בנופש בסופ"ש האחרון ולכן לא הגבתי יותר מידי לדברים שלכם על פיני גרשון (למשחק המדהים של מכבי הייתי חייב להגיב). כשאני אומר רובנו בהקשר של מכבי תל-אביב בכדורסל אני מייצג את רוב האנשים שעוקבים אחרי המשחקים של מכבי באירופה והאנשים שצופים במשחקים שלהם כל יום חמישי מתחילתו ועד סופו. תאמין, לי שאת האנשים האלה מעניין המשחק עצמו (והם מבינים מזה פיק-אנד-רול ומה זה הגנה אזורית ויודעים טוב מאוד כמה דויד בלותנטל הוא שחקן הפכפך), פיני גרשון נערץ על ידנו בעיקר בגלל ההישגים הספורטיביים שלו ולא עקב הראיונות שהוא נותן בתקשורת. ה show מעניין אותנו הרבה פחות מאשר המשחק עצמו.

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35104

שליחה

אפרופו בלותנטל, האיש שדירג את המשחק ההתקפה שלו מצלף שלשות לאחד שגם חודר, ובנוסף גם ההגנה שלו השתפרה מאוד.

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 20597

שליחה

osherov כתב: ומשה, אני בספק גדול שרונאלדו ירצה לעזוב את ריאל! הוא נמצא בנקודה הכי גבוה שיכולה להיות לשחקן כדורגל. הוא נמצא במרכז הבמה (ולא...היונטייד 2010 לא מתקרבת ברמת העניין והחשיבות לריאל 2010 אפילו אם היא תזכה "בטעות" בליגת האלופות) ולא אחד כמו רונאלדו יוותר על ההזדמנות להוכיח לכולם שהוא הגדול מכולם......הוא ירצה להוכיח שהוא מסוגל להביא את ריאל לתארים ובטח לא ירצה שיזכרו אותו כאחד שנשבר בגלל הלחץ מסביב לקבוצה. צריך גם להזכיר, שלמרות ההדחה, הוא עדיין משחק כדורגל מדהים (אגב, תזכיר לי מתי בפעם האחרונה עזב את ריאל מדריד שחקן שהיה כוכב הקבוצה שם).

אם כבר מישהו שצריך לחשוש זה פרגי עצמו, כי השמועות מדברות על כך שריאל תגיש הצעה לרכישת רוני!
אגב, אני בכלל חושב שהכל סתאם שמועות מטופשות ואני חושב שדווקא דויד וייה הוא השחקן שריאל מפנטזים עליו לשנה הבאה (למרות שמדברים על זה שדווקא ברצלונה יקחו אותו)
...
אין לי מושג מה הוא רוצה באמת. סה"כ הבאתי כתבה שנראתה לי מעניינת. לא כל כך בגלל השמועות על רצונותיו של רונאלדו, אלא יותר בגלל הmind games של השועל הסקוטי.

הצלחת אבל גם בפוסט הזה לכתוב משפט מוזר, כזה שמתחבר למה שכתבתי בפוסט הקודם הארוך. "ולא...היונטייד 2010 לא מתקרבת ברמת העניין והחשיבות לריאל 2010 ". על סמך מה הטענה המוזרה הזו?
יונייטד, שרבים רואים בה את הקבוצה הכי מושכת עיניין בעולם, לא מתקרבת לעיניין בריאל??
תגיד אתה רציני? לא צריך להיכנס אפילו למי יותר מענינת. אתה טוען שהן אפילו לא קרובות.
זה מתקשר שוב לכך שאתה משליך מעצמך והעיניין שלך יש בריאל על כל העולם.
מה לעשות, העולם נוהג אחרת.

בעיניין רוני, לדעתי פרגי ממש לא צריך לחשוש.
יש הבדל מהותי תרבותי בין רוני לרונלדו. רוני בחור אנגלי פשוט ורונלדו פורטוגלי שמדריד הייתה הקבוצה בשבילו.
לאחד כמו רוני, מדריד זו עוד קבוצה, קבוצה באותו סדר גודל של יונייטד, פלוס יש לה החיסרון שהיא לא באנגליה.

יש גם שני הבדלים גדולים בין רוני לבקהאם, האנגלי שהגיע למדריד.
בקהאם היה (והווה כמובן) אדם קוסמופוליטי עם שאיפות של פרסום גלובלי (שכנראה מונעות על ידי זוגתו שתחייה).
וגם לא לשכוח, בקהאם הגיע למדריד לאחר שהראו לו את הדלת ביונייטד. לא היה סיכוי שהיה עובר בימי השיא שלו.
משה

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 20597

שליחה

osherov כתב:משה,
ראשית הייתי בנופש בסופ"ש האחרון ולכן לא הגבתי יותר מידי לדברים שלכם על פיני גרשון (למשחק המדהים של מכבי הייתי חייב להגיב). כשאני אומר רובנו בהקשר של מכבי תל-אביב בכדורסל אני מייצג את רוב האנשים שעוקבים אחרי המשחקים של מכבי באירופה והאנשים שצופים במשחקים שלהם כל יום חמישי מתחילתו ועד סופו. תאמין, לי שאת האנשים האלה מעניין המשחק עצמו (והם מבינים מזה פיק-אנד-רול ומה זה הגנה אזורית ויודעים טוב מאוד כמה דויד בלותנטל הוא שחקן הפכפך), פיני גרשון נערץ על ידנו בעיקר בגלל ההישגים הספורטיביים שלו ולא עקב הראיונות שהוא נותן בתקשורת. ה show מעניין אותנו הרבה פחות מאשר המשחק עצמו.
...
אני לא חושב שאני מכיר פחות אנשים ממך אשר עוקבים אחרי המשחקים של מכבי באירופה, ואני רואה דברים אחרת.
לדעתי אתה מניח בטעות, שאנשים דומים לך. סביר גם שאתה נכנס לשיחות על ההיבטים המקצועיים של המשחק בדיוק עם אלה שכן דומים לך.
בענפי ספורט פחות פופולאריים, רוב הצופים יהיו דומים לך.
בענפי ספורט פופולאריים, ומכבי ת"א כדורסל זו הדוגמא המובהקת של קבוצה ישראלית פופולארית, רק מיעוט מתעמקים בעיניין המקצועי.
משה

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

moco כתב:
osherov כתב: ומשה, אני בספק גדול שרונאלדו ירצה לעזוב את ריאל! הוא נמצא בנקודה הכי גבוה שיכולה להיות לשחקן כדורגל. הוא נמצא במרכז הבמה (ולא...היונטייד 2010 לא מתקרבת ברמת העניין והחשיבות לריאל 2010 אפילו אם היא תזכה "בטעות" בליגת האלופות) ולא אחד כמו רונאלדו יוותר על ההזדמנות להוכיח לכולם שהוא הגדול מכולם......הוא ירצה להוכיח שהוא מסוגל להביא את ריאל לתארים ובטח לא ירצה שיזכרו אותו כאחד שנשבר בגלל הלחץ מסביב לקבוצה. צריך גם להזכיר, שלמרות ההדחה, הוא עדיין משחק כדורגל מדהים (אגב, תזכיר לי מתי בפעם האחרונה עזב את ריאל מדריד שחקן שהיה כוכב הקבוצה שם).

...
אין לי מושג מה הוא רוצה באמת. סה"כ הבאתי כתבה שנראתה לי מעניינת. לא כל כך בגלל השמועות על רצונותיו של רונאלדו, אלא יותר בגלל הmind games של השועל הסקוטי.

הצלחת אבל גם בפוסט הזה לכתוב משפט מוזר, כזה שמתחבר למה שכתבתי בפוסט הקודם הארוך. "ולא...היונטייד 2010 לא מתקרבת ברמת העניין והחשיבות לריאל 2010 ". על סמך מה הטענה המוזרה הזו?
יונייטד, שרבים רואים בה את הקבוצה הכי מושכת עיניין בעולם, לא מתקרבת לעיניין בריאל??
תגיד אתה רציני? לא צריך להיכנס אפילו למי יותר מענינת. אתה טוען שהן אפילו לא קרובות.
זה מתקשר שוב לכך שאתה משליך מעצמך והעיניין שלך יש בריאל על כל העולם.
מה לעשות, העולם נוהג אחרת.

בעניין רוני, לדעתי פרגי ממש לא צריך לחשוש.
יש הבדל מהותי תרבותי בין רוני לרונלדו. רוני בחור אנגלי פשוט ורונלדו פורטוגלי שמדריד הייתה הקבוצה בשבילו.
לאחד כמו רוני, מדריד זו עוד קבוצה, קבוצה באותו סדר גודל של יונייטד, פלוס יש לה החיסרון שהיא לא באנגליה.

יש גם שני הבדלים גדולים בין רוני לבקהאם, האנגלי שהגיע למדריד.
בקהאם היה (והווה כמובן) אדם קוסמופוליטי עם שאיפות של פרסום גלובלי (שכנראה מונעות על ידי זוגתו שתחייה).
וגם לא לשכוח, בקהאם הגיע למדריד לאחר שהראו לו את הדלת ביונייטד. לא היה סיכוי שהיה עובר בימי השיא שלו.
...
You Just Don't Get It :)
מעצם המהלכים שריאל עשו בשנה האחרונה (פרוייקט הגלקטיקוס 2) הם הפכו בכוח להיות הקבוצה "המענינת" והמסוקרת בעולם! זה לא קשור להערצה, זה סתאם קשור לכמויות הכסף ולשחקנים שריאל הביאו לקבוצה. עצם, הפיכת הקבוצה למרכז העניינים לא בהכרח אומרת שזה דבר טוב...להפוך להיות המרכז אומר בהכרח הרבה יותר לחץ, הרבה יותר ציפייה והרבה יותר אכזבה. אתה באמת חושב שאם היונטייד היו מפסידים לליון בליגת האלופות עדיין ההד העולמי היה כל כך גדול?! אולי, אתה מחבר בזה שלדעתך להיות במרכז אומר גם להיות הכי טוב וזה ממש לא נכון. עדיין, הקבוצה שצריך לעבור אותה בספרד (ובאירופה כולה) היא ברצלונה ולא ריאל מדריד אך זה עדיין לא מונע מהבלאנקוס להיות בלב הזרקורים.
אם יבצעו משאל בקרב אוכלוסיית העולם (וגם בקרב אוכלסיית אוהדי הכדורגל) שם ישאלו השאלות הבאות:
1. מי היא הקבוצה הכי "מעניינת" בעולם הכדורגל כיום?
2. מי לדעתך הקבוצה שנמצאת באור הזרקורים כיום?
3. מי הקבוצה הכי מתוקשרת כיום בעולם?
4. במידה ואתה שחקן כדורגל, באיזה קבוצה היית כיום רוצה לשחק?
על ארבעת השאלות האלה התשובה תהיה ריאל מדריד (בפער עצום משאר הקבוצות, למעט, אולי השאלה הרביעית)
אם ישאלו "מי לדעתך הקבוצה הטובה בעולם כיום?"..שם אני בטוח שריאל מדריד לא הייתה זוכה במקום הראשון (אני בטוח שברצלונה הייתה מקבלת את רוב הקולות)

eg99
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2999

שליחה

osherov כתב: הבריטי הצעיר (והמרגיז), אלוף העולם לשעבר, לואיס המילטון.
...
אריה, אני מופתע.
הייתי מצפה שתאהב את לואיס.
שחצן, לא הגון, לא קולגיאלי - בקיצור, הנצחון בשבילו הוא לא הדבר הכי חשוב. הוא הדבר היחיד שחשוב.
מאד מזכיר את שומי...

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

eg99 כתב:
osherov כתב: הבריטי הצעיר (והמרגיז), אלוף העולם לשעבר, לואיס המילטון.
...
אריה, אני מופתע.
הייתי מצפה שתאהב את לואיס.
שחצן, לא הגון, לא קולגיאלי - בקיצור, הניצחון בשבילו הוא לא הדבר הכי חשוב. הוא הדבר היחיד שחשוב.
מאד מזכיר את שומי...
...
כמו שכבר הבנת, יש לי משהו עם רוב הספורטאים הבריטיים :)
יש בהמילטון הזה משהו, מנומס שכאילו נותן כבוד לאחרים, אבל בפועל זה "האמא" של הצביעות!!
אין לי בכלל בעייה עם הדורסנות שלו אלא עם "הבריטיות" הזאת. מיכאל שומאכר או נניח פרננדו אלונסו הם דורסניים "ורעים" לא פחות מהמליטון אבל הם הרבה יותר "דוגריים" ממנו ופחות צבועים. מי שזוכר את אירטון סנה הגדול, גם הוא כמעט תמיד שם את הדיעות שלו על השולחן ולא שיחק אותה "ג'נטלמן"

שח_מט
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3902

שליחה

אחרי רבע מגעיל של כדורסל ישראלי, מתחיל המשחק בברצלונה

שח_מט
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3902

שליחה

משחק עייף ושגיא כהן כרגיל הוא פיגוע של פרשן

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346

שליחה

osherov כתב: אם יבצעו משאל בקרב אוכלוסיית העולם (וגם בקרב אוכלסיית אוהדי הכדורגל) שם ישאלו השאלות הבאות:
1. מי היא הקבוצה הכי "מעניינת" בעולם הכדורגל כיום?
2. מי לדעתך הקבוצה שנמצאת באור הזרקורים כיום?
3. מי הקבוצה הכי מתוקשרת כיום בעולם?
4. במידה ואתה שחקן כדורגל, באיזה קבוצה היית כיום רוצה לשחק?
על ארבעת השאלות האלה התשובה תהיה ריאל מדריד (בפער עצום משאר הקבוצות, למעט, אולי השאלה הרביעית)
אם ישאלו "מי לדעתך הקבוצה הטובה בעולם כיום?"..שם אני בטוח שריאל מדריד לא הייתה זוכה במקום הראשון (אני בטוח שברצלונה הייתה מקבלת את רוב הקולות)
...
לא יודע מה איתך (או, בעצם, אני כן יודע מה איתך) אבל התשובות שלי יצאו אחרות, מעניין מי צודק...

וזהו, לא מגיב יותר עד סוף המשחק!

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile

שליחה

אריה, אתה רואה את המשחק, נכון????
2 הטמבלים באולפן פתאום החליטו שמסי גאון, אחרי שמחצית שלמה ירדו עליו (n)

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

theAman כתב:אריה, אתה רואה את המשחק, נכון????
2 הטמבלים באולפן פתאום החליטו שמסי גאון, אחרי שמחצית שלמה ירדו עליו (n)
...

רואה...רואה....בטח רואה :(
תאמין לי בלי מסי אתם הייתם כבר 10 נקודות מאחורי ריאל!
השחקן הזה משחק עוד יותר טוב ממה שהוא שיחק בשנה שעברה..שזה מדהים בפני עצמו. 20 שערי ליגה יש לננס הנכה הזה!

אגב, מסי לא היה כל כך רע במחצית הראשונה בטח לא ביחס לקבוצה שלו

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

איזה אפס!!!!!!!!!!!!
מי זה הטמבל הזה.....מול שוער לבד!!!

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile

שליחה

זה מה שקורה כשנותנים לשחקן כדורסל לשחק כדורגל :)השחקן הזה בגובה 2.02.

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile

שליחה

אריה, אתה הורג אותי.
זה כמו שאני אגיד שבלי קסיאס הייתם מקסימום במקום החמישי.
מה? מסי לא חלק מהקבוצה?

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

theAman כתב:אריה, אתה הורג אותי.
זה כמו שאני אגיד שבלי קסיאס הייתם מקסימום במקום החמישי.
מה? מסי לא חלק מהקבוצה?
...
זה לא אותו הדבר. מסי מנצח לכם משחקים במו רגליו. שנה שעברה הוא היה בורג מרכזי במכונה שלכם אבל השנה בחלק גדול מאוד של המשחקים בהם אתם לא משחקים מי יודע מה הוא זה שמגיע ומביא לכם את הניצחון!
עוד אני מדבר והננס מביא עוד גול אחד.
I rest my case 8O

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile

שליחה

2-0.
מי אם לא השחקן שאריה אוהב לשנוא.
מ ס י.

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

ומסי נותן לכם את השלישי!!
נו אבי מה יש לך לומר! זה ברצלונה או שזה מסי?!
הביא לכם 2 שערים שבוע שעבר נגד אלמרייה והוציא בשבילכם תיקו והיום הוא מביא לכם את הניצחון במו רגליו

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile

שליחה

מה תגידו על זה?
שלושער של מסי.
עברנו את משוכת ולנסיה.

חזור אל “ספורט”