בן אפלק מגלם איש שאישתו מתה בזמן לידת הילדה , הוא מפסיד את העבודה שלו בתור איש יחססי ציבור כי התינוקת הפריעה ועצבנה אותו ואז הוא התפרץ על העיתונות , הוא עבר לני ג'רסי ושם מצא אהבת אמת
הסרט הוא לא צ'יק פליק רגיל (או שאולי לא ראיתי הרבה
ציון 8.5

רצוף=נניח במשך שבועיים אחד אחרי השני לפי הסדרmta194 כתב:מי שעושה מרתון של 5 סרטי Saw רצופים צריך לעבור אבחון על מנת לוודא שלא נגרם לו נזק מוחי/ הפרעה אחרי כ"כ הרבה אלימות גרפית.guyezra כתב:לדעתי צריך לראות את כולם ברצף.
ממש לא מזמן עשיתי מרתון של כל ה-5.
זה נותן פרספטיבה לפחות מבחינת רצף הזמן בסרט....
ראיתי בטיסה 2 סרטים (לא ברצף) וזה היה יותר מדי בבת אחת....

ראיתי רק את הטרייליר, וזה נראה כמו סרט כ"כ גרוע (אני אישית לא מאמין שמשהו לא היה לוחץ על הכפתור, רוב האנשים היו לוחצים הרבה יותר מפעם אחת) טוב לדעת שצדקתי.ziv_r כתב:The Box
זוג מקבל קופסה מסתורית עם כפתור. אם ילחצו עליו, יקבלו מיליון דולר, אך אדם שהם לא מכירים, ימות. הזוג נכנס לדילמה ומתברר כי מאחורי הקופסה עומד ארגון גדול.
עם קמרון דיאז.
הסרט מבוסס על פרק בין 40 דקות משנות השמונים מהסדרה The Twilight Zone - ועבור פרק מסדרת מדע בידיוני הוא היה יופי של סיפור, אך כאן אותו סיפור נמרח על יותר מידי זמן - ומילא אם היה מעניין, אך הסרט דומה לטעם של מסטיק אחרי שלעסנו אותו 5 שעות. הסיפור מערב NSA, חייזרים, עמודי מים, התנהגות מוזרה של הניצבים ותפאורת זוועה. עד עכשיו אני נזכר ביותר מידי סצנות שאני פשוט לא מבין למה הם התקיימו וכיצד הם תרמו במשהו לסרט מלבד תפיחתו לאורך של כמעט שעתיים.
תמצאו סרט אחר ללילות החורף, זה היה בזבוז זמן משווע.
2/10...