שירשור החידות הגדול
שכחת שזה סוף שבוע עכשיו ?
השחף (מה שאני זוכר לפחות):
ההתחלה: בן אדם מזמין שחף במסעדה, ולאחר שטועם את המנה, יוצא למרפסת ומתאבד (מסעדה גבוהה).
ה"פתרון": מסתבר שהיה פעם ניצול עם עוד כמה אנשים + אשתו על אי בודד. אשתו מתה מפצעים או משהו. חבריו נתנו לו כמה ימים מנות של שחפים שהצליחו ללכוד וזה מה שהחזיק אותם בחיים עד שבאו להציל אותם.
כשטעם את השחף במסעדה, היה לזה טעם אחר בכלל ממה שאכל באי, ואז הוא קלט שחבריו נתנו לו לאכול את אשתו ושיקרו כשאמרו שזה שחפים.
השחף (מה שאני זוכר לפחות):
ההתחלה: בן אדם מזמין שחף במסעדה, ולאחר שטועם את המנה, יוצא למרפסת ומתאבד (מסעדה גבוהה).
ה"פתרון": מסתבר שהיה פעם ניצול עם עוד כמה אנשים + אשתו על אי בודד. אשתו מתה מפצעים או משהו. חבריו נתנו לו כמה ימים מנות של שחפים שהצליחו ללכוד וזה מה שהחזיק אותם בחיים עד שבאו להציל אותם.
כשטעם את השחף במסעדה, היה לזה טעם אחר בכלל ממה שאכל באי, ואז הוא קלט שחבריו נתנו לו לאכול את אשתו ושיקרו כשאמרו שזה שחפים.
משה
תמיד מוצאים את זה בסוף, אך הדרך קצת משעממת.ramkol כתב:אויש... מחריד...![]()
והאנשים ששחקו במשחק מצאו את זה בטח... לא?
....
משתמשים במשחקים מסוג זה בכל מיני סדנאות של מנהיגות וניהול, כדי לראות איך מתנהגים בקבוצה, מי משתלט ועושה סדר וכו.
משה
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
מצטער על ה"הברזה", הייתי עסוק בסופ"ש במסיבת רווקים של אחי.
מה שאומר שעם כל עניין החינה, חתונה והמסביב, אני מניח שלא יהיה לי יותר מדי זמן גם השבוע.
דוד,
אם תרצה להמשיך עם המשחק, אין לי בעיה, רק שזה לא יהיה אינטנסיבי מבחינתי, אז איך שתרצה.
מה שאומר שעם כל עניין החינה, חתונה והמסביב, אני מניח שלא יהיה לי יותר מדי זמן גם השבוע.
דוד,
אם תרצה להמשיך עם המשחק, אין לי בעיה, רק שזה לא יהיה אינטנסיבי מבחינתי, אז איך שתרצה.
טוב יש לי שאלת המשך....
לפני יומיים רונאלדו הוצג בברנבאו לפני לא פחות מ 85,000 אלף איש שבאו לראות רק אותו (נתון פשוט מטורף) !!
השאלה היא,
יש משהו בבחירה כלשהיא שרונלדו עשה עם הגיעו לקבוצה, שכנרה, תגרום לריאל מדריד להפסיד לא מעט כסף
נראה אתכם מנחשים מהו הדבר הזה ?
לפני יומיים רונאלדו הוצג בברנבאו לפני לא פחות מ 85,000 אלף איש שבאו לראות רק אותו (נתון פשוט מטורף) !!
השאלה היא,
יש משהו בבחירה כלשהיא שרונלדו עשה עם הגיעו לקבוצה, שכנרה, תגרום לריאל מדריד להפסיד לא מעט כסף
נראה אתכם מנחשים מהו הדבר הזה ?
סתם ניחוש פרוע. מה הוא כבר יכול לבחור.osherov כתב:מה עם מספר החולצה ........................moco כתב:מספר החולצה?......
אולי בחר חולצה שעד עכשיו עשו עליה כסף עם שם של שחקן אחר ויש בבחירה הזו קצת קאניבליזם ולא רק ייצור הכנסות חדשות נטו.
משה
Re: הגמל השלישי משקר
זו בדיחה?שמוליקח כתב:הגמל השלישי משקר...
או שאתה עונה ברצינות על חידה-בדיחה מלפני יותר משנתיים?
משה
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
Re: הגמל השלישי משקר
שמוליקח כתב:הגמל השלישי משקר...
צודק ב-100%, הגמל השלישי משקר.
רק תזכיר לי מה הייתה החידה???