אשמח לקישור להורדה
עדכוני קושחה: Xtreamer
- shay820
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2116
יצאה בטא חדשה -2.4b7
אשמח לקישור להורדה
אשמח לקישור להורדה
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- ilyadan
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 33
זה נראה שבבטא 7 הם הורידו את רשימת הארצות ההזויה עם הזמנים
מעניין האם יש שינויים נוספים.
- itzik36
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 41
יש נושא שעדיין לא ברור לי
האם קיים JB באקסטרימר או עדיין לא ?
האם קיים JB באקסטרימר או עדיין לא ?
- ZeppeliN
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1005
לא באופן רשמי.itzik36 כתב:יש נושא שעדיין לא ברור לי
האם קיים JB באקסטרימר או עדיין לא ?...
- ilyadan
-
- חבר שרק התחיל

לא באופן מעשי גם. ישנה יוזמה של חברים פעילים בפורום ליצור JB. זה מתקבל בברכה ע"י החברה ואף ניתנת תמיכה "כבדה". הפרויקט רק נולד ומתקדם יחסית מהר. (יחסית זה בגלל שאלה שכותבים את הJB מגששים באפלה ללא תיעוד). זה אומר שבזמן הקרוב (כמה חודשים) יהיה JB בסיסי ללא תמונות ומוסיקה, כנראה גם ללא סדרות בזמן הראשון. הכוונה שהמוצר הסופי יראה כמו בתמונות ראווה בפורום. (התמונות להמחשה בלבד ולא נלקחו ממשהו קיים, אבל הנכתב לוקח שימוש בתמונות).itzik36 כתב:יש נושא שעדיין לא ברור לי
האם קיים JB באקסטרימר או עדיין לא ?...
לכן התשובה: אין עכשיו, כנראה בעתיד יהיה.
- karpe
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 1396
לפי הכתוב בפורום, הם כרגע בסגירות אחרונות, ואמורה לצאת גירסה עם JB בימים הקרובים..לא חודשים.
- shayf
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1162
לא יודע מה איתך, אני אאמין כשאראה את הג'וקבוקס רץ אצלי באקסטרימר.karpe כתב:לפי הכתוב בפורום, הם כרגע בסגירות אחרונות, ואמורה לצאת גירסה עם JB בימים הקרובים..לא חודשים....
עד אז - הכל ספקולציות.
I am not young enough to know everything
Oscar Wilde
Oscar Wilde
- ilyadan
-
- חבר שרק התחיל

לפי הודעה רשמית אחרונה "מדובר מכמה שבועות, וזה יכול להשתנות לשני הכיוונים".karpe כתב:לפי הכתוב בפורום, הם כרגע בסגירות אחרונות, ואמורה לצאת גירסה עם JB בימים הקרובים..לא חודשים....
אל תפתח ציפיות לגבי ימים קרובים.
- avve1959
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 367
ולפי הנסיון שלי איתם...גם לא בשבועות הקרובים.ilyadan כתב:לפי הודעה רשמית אחרונה "מדובר מכמה שבועות, וזה יכול להשתנות לשני הכיוונים".karpe כתב:לפי הכתוב בפורום, הם כרגע בסגירות אחרונות, ואמורה לצאת גירסה עם JB בימים הקרובים..לא חודשים....
אל תפתח ציפיות לגבי ימים קרובים....
לדעתי הכל נובע מקידום מכירות ופרסום של המוצר.
אבל...מי יודע. אולי עוד יפתיעו.
- ilyadan
-
- חבר שרק התחיל

כמובן שההצהרה והתמונות היפות היו לקידום מכירות. אבל:avve1959 כתב:ולפי הנסיון שלי איתם...גם לא בשבועות הקרובים.
לדעתי הכל נובע מקידום מכירות ופרסום של המוצר.
אבל...מי יודע. אולי עוד יפתיעו....
אני סומך על האנשים שמפתחים את הJB בעניים עצומות, שלא כמו על החברה עצמה. אני בטוח שיהיה JB טוב עם קוד פתוח ובזמן הקרוב. אבל צריך לקחת בחשבון שזה לוקח זמן ויש להם גם חיים ועבודה משלהם. צריך הרבה סבלנות, ובאוד כמה שבועות תהיה לנו גרסת בטא מוגבלת.
- YanivPL
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1342
- uri998
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 141
יש CHANGLOG לבטא 8?
- jepe
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1411
זה גירסה בטא ?YanivPL כתב:מהר לפני שייגמר!!!![]()
Xtreamer_2.4b8
http://gator884.hostgator.com/~xtreamer ... _2.4b8.zip
...
- YanivPL
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1342
Betajepe כתב:זה גירסה בטא ?...
- dooomer
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 39
לא מצאתי רשימה כזאת אבל גיליתי משהו מעניין...uri998 כתב:יש CHANGLOG לבטא 8?...
נוסף תפריט "build movies and pictures database"
לא ראיתי שהוא יצר משהו למרות שהוא "טחן" את הדיסק במשך כמה דקות.
כנראה שהשלב הבא יהיה JB
- Dudio
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 9
- sega
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 26
- שם מלא: Sega Master System
DTS-HD
מצטער מראש על השאלה המוזרה אבל הייתי רוצה לעשות סדר בזה, האם המכשיר Xtreamer (בגירסה קושחה אחרונה) תומך בקבצי MKV (או בלוריי) עם פורמט קול DTS-HD או Dolby Ture וכדו'? הרסיבר שלי תומך בפורמטים החדשים (DTS-HD, Dolby Ture) האם בעזרת המכשיר אוכל לשמוע אותם ברסיבר (בכך שהרסיבר יזהה על הצג אותם)?
באחד מגירסאות קושחה של המכשיר Xtreamer כתוב:
האם זה אומר שזה תומך?
אגב, אם אין אפשרות כזו (בכלל) למכשיר ה-Xtreamer, האם תוכלו בבקשה להמליץ לי על מכשיר אחר שכן תומך בזה (הכי טוב מכולם כולל תמיכה בעברית)?
בנוסף עוד שאלה קטנה, האם יש במכשיר אפשרות להציג סרט במסך מלא (fit to screen) ללא הפסים השחורים (למעלה ולמטה)?
תודה תודה תודה
באחד מגירסאות קושחה של המכשיר Xtreamer כתוב:
קוד: בחירת הכל
Support DTS HD Master Audio down-mixing and pass-throughאגב, אם אין אפשרות כזו (בכלל) למכשיר ה-Xtreamer, האם תוכלו בבקשה להמליץ לי על מכשיר אחר שכן תומך בזה (הכי טוב מכולם כולל תמיכה בעברית)?
בנוסף עוד שאלה קטנה, האם יש במכשיר אפשרות להציג סרט במסך מלא (fit to screen) ללא הפסים השחורים (למעלה ולמטה)?
תודה תודה תודה
- Irus
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
כרגע, אין תמיכה של אקסטרימר בפורמטים החדשים. לדגם הנוכחי גם לא תהיה כזאת, לדגם החדש (PRO) מתוכננת תמיכה בעתיד.
מה שאתה ראית זה זיהוי של הפורמטים החדשים ותמיכה ב-DOWNMIX שלהם, כלומר שינמוך לפורמט שנתמך ע"י המכשיר.
המכשיר במחיר הקרוב ביותר לאקסטרימר, אשר כן תומך בפורמטים החדשים, זה הפופקורן A200 (כ-900 ש"ח). דרך אגב, אם שמות הסטרימרים שמופיעים בתחתית הם חלק מהציוד שלך, אז גם הפופקורן A110 תומך בפורמטי האודיו החדשים...
לגבי השאלה בקשר למסך, נדמה לי שכל הסטרימרים תומכים בכך.
מה שאתה ראית זה זיהוי של הפורמטים החדשים ותמיכה ב-DOWNMIX שלהם, כלומר שינמוך לפורמט שנתמך ע"י המכשיר.
המכשיר במחיר הקרוב ביותר לאקסטרימר, אשר כן תומך בפורמטים החדשים, זה הפופקורן A200 (כ-900 ש"ח). דרך אגב, אם שמות הסטרימרים שמופיעים בתחתית הם חלק מהציוד שלך, אז גם הפופקורן A110 תומך בפורמטי האודיו החדשים...
לגבי השאלה בקשר למסך, נדמה לי שכל הסטרימרים תומכים בכך.
- shayf
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1162
גם האקסטרימר שנמכר כרגע בבאג (Extreamer Sidewinder) צריך להיות מצוייד בצ'יפ שיכול להעביר את פורמטי האודיו החדשים.Irus כתב:כרגע, אין תמיכה של אקסטרימר בפורמטים החדשים. לדגם הנוכחי גם לא תהיה כזאת, לדגם החדש (PRO) מתוכננת תמיכה בעתיד....
גם לגביו וגם לגבי הפרו - החברה מצהירה שתהיה תמיכה מלאה בעדכוני קושחה עתידיים.
אם להאמין להם או לא - זה כבר תלוי בך.
I am not young enough to know everything
Oscar Wilde
Oscar Wilde
- sega
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 26
- שם מלא: Sega Master System
תודה רבה על התגובות Irus ו-shayf
בדקתי את העניין עם A-110 שלי והוא אכן מנגן DTS-HD בקבצי בלו ריי (Blue-ray) בלבד. מה שלא הצלחתי לנגן זה קבצי MKV עם פורמט DTS-HD או Dolby Ture וכדו', כמובן שוודאתי דרך המחשב האישי שאכן יש ערוץ קול DTS-HD בקובץ MKV שנגנתי ב-A-110 ואכן יש ולמרות זאת ה-A-110 מנגן אותו כ-DTS רגיל. השאלה שלי, האם יש מכשיר (כלשהו, הכולל תמיכה בעברית) שמצליח לנגן קבצי MKV עם פורמט קול DTS-HD או Dolby Ture וכדו' ? האם מכשיר החדש A-200 תומך באפשרות לנגן פורמטים חדשים דרך קבצי MKV ?
בדקתי את העניין עם A-110 שלי והוא אכן מנגן DTS-HD בקבצי בלו ריי (Blue-ray) בלבד. מה שלא הצלחתי לנגן זה קבצי MKV עם פורמט DTS-HD או Dolby Ture וכדו', כמובן שוודאתי דרך המחשב האישי שאכן יש ערוץ קול DTS-HD בקובץ MKV שנגנתי ב-A-110 ואכן יש ולמרות זאת ה-A-110 מנגן אותו כ-DTS רגיל. השאלה שלי, האם יש מכשיר (כלשהו, הכולל תמיכה בעברית) שמצליח לנגן קבצי MKV עם פורמט קול DTS-HD או Dolby Ture וכדו' ? האם מכשיר החדש A-200 תומך באפשרות לנגן פורמטים חדשים דרך קבצי MKV ?