HOT: מישהו מכיר מבצע יותר טוב?

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
Multi_Touch
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 102
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #521 

mickeyar כתב:עכשיו היו אצל חבר מהוט, באו לקחת ציוד אחרי שהוא עבר לסלקום, הציעו לו 130 לשנה טריפל כולל הכל ממירים פייבר ו vod.
מנהל אזור
חזר אליהם
...
אשמח שתבקש מהחבר שלך תקנון של הטריפל הזה, דובר עליו כבר כמה פעמים.

mickeyar
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 856
נתן תודות: 131 פעמים
קיבל תודות: 60 פעמים

שליחה #522 

צריך כנראה באמת להתנתק בכדי לקבל את זה, לא נראה לי זה משהו מסודר, כי אחרת זה היה שורף אותם אם מופץ.

Multi_Touch
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #523 

mickeyar כתב:צריך כנראה באמת להתנתק בכדי לקבל את זה, לא נראה לי זה משהו מסודר, כי אחרת זה היה שורף אותם אם מופץ.
...
בסדר זה לא משנה אם זה מסודר או לא.. פשוט צריך קודים של המבצעים (גם אם זה דאבל כמו שהצגתי בעמוד הקודם) ומקבלים את זה.
אשמח אם תנסה לדבר איתו לשם השגת התקנון של הטריפל / דאבל / מה שזה לא יהיה.. תודה !

Gershon99
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1111
נתן תודות: 70 פעמים
קיבל תודות: 78 פעמים

שליחה #524 

mickeyar כתב:עכשיו היו אצל חבר מהוט, באו לקחת ציוד אחרי שהוא עבר לסלקום, הציעו לו 130 לשנה טריפל כולל הכל ממירים פייבר ו vod.
מנהל אזור
חזר אליהם
...
·מה זה הכל? כל החבילות והערוצים?
כמה ממירים יש לו? כולם פייברים?
מה מהירות התשתית שלו 100 מגה או 200 מגה?
טלפון ללא הגבלה או X דקות?
אם תוכל לפרסם את הסיכום עסקה שלו נודה לך מאוד.

off
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1402
נתן תודות: 46 פעמים
קיבל תודות: 187 פעמים

שליחה #525 

mickeyar כתב:צריך כנראה באמת להתנתק בכדי לקבל את זה, לא נראה לי זה משהו מסודר, כי אחרת זה היה שורף אותם אם מופץ.
...
·זה כתוב בעיתון אז זה לא כזה סודי. 130 ש"ח לטריפל.

dbla
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 22
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #526 

@off
איפה רשום כזה דבר ?

Gershon99
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #527 

rm1 כתב:אתה תמיד יכול לבקש והם יוסיפו לך אותו בחינם.
ההבדל הנוסף הוא כל ערוצי השפות רוסית ועוד שלא כלולים ב POWER.
...
·איך אתה יודע שיוסיפו לי אותו בחינם? בדרך כל במצבעים הללו הם יטענו שהמחיר מאוד נמוך ולא ניתן לקבל זאת בחינם.
כמובן שאפשר לדון על זה אבל אם הוט זה כאב ראש לא קטן...
איך אתה יודע איזה ערוצים זה בדיוק כולל ואיזה לא? נכון יש את התקנון אבל לא ממש מפרט איזה ערוצים זה כולל.
לפי מה שאני יודע ערוצי השפות זרות ורוסית נמצאים בחבילת בסיס.

Gershon99
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #528 

@off
·מה זה כולל אבל?
תוכל להפנות אותנו לעיתון?

Multi_Touch
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #529 

אכן הייתה כתבה על המחיר הזה בדה-מרקר.
https://www.themarker.com/wwwMobileSite ... -1.6172260

"...אצל HOT המחיר הרשמי גבוה יותר, והיא מציעה טריפל מורחב ב-259 שקל או מצומצם יותר ב-199 שקל, אולם במקרים מסוימים, בעיקר כש-HOT מעוניינת לשמר לקוח, היא מציעה גם טריפל עם אינטרנט במהירות 100 מגה, ואת כל חבילות הטלוויזיה במחיר רצפה של 130 שקל."

Gershon99
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #530 

@Multi_Touch
"ניתן להחליף את הערוצים הללו בהופ ילדות ישראלית"
זה רעיון טוב אבל אחרי זה אני בטוח אתקל בערוץ שגיסי רוצה ולא יהי כלול בחבילה.
יש מצב שתוכל לעשות בזמנך הפנוי בדיקה איזה ערוצים החבילה שלך כוללת?
כדי שיהיה לך קל תוכל לעשות צילום סרטון כשאתה מעבירים ערוצים וכך נראה מה כלול ומה לא.

rm1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1589
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 196 פעמים

שליחה #531 

לי הוסיפו את הופ ילדות ישראלית כבר בשיחה הראשונה עם השימור.
אח"כ גיליתי שחסרים חלק מערוצי הספורט (גולד, 5 LIVE וכו) זה לא כלול בחבילת "הספורט והחדשות"
אז בשיחה נוספת עם שרות לקוחות רגיל הוסיפו לי את הספורט פרימיום לשנה חינם בלי ויכוחים בלי בעיות (אמרתי שבשימור תענו שזה כולל את כל ערוצי הספורט ללא 1 ו 2).

roey1
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 382

שליחה #532 

מנהל אזור
חזר אליהם
...
·תוכל לעדכן אותנו מה מספר מסלול?
אנחנו לקראת מעבר דירה וזה הזמן להוציא משהו טוב.
צריכים טריפל

nir3
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 128
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 12 פעמים

שליחה #533 

Multi_Touch כתב:
...
...
כמו שרשמתי למעלה, מול המכירות אין לך מה להתמקח כי באמת אין להם אפשרות לתת לך את זה.

אחרי שאתה פונה לשירות לקוחות, אתה פשוט מבקש להתנתק ויעבירו אותך לשימור לקוחות (אין טעם להתווכח עם נציג שירות רגיל, אין לו הרשאות למחירים הללו).

כשאתה מגיע לשימור לקוחות, אתה אומר להם שאתה מכיר חבילה של דאבל ב 150/160 ש"ח (בהתאמה למהירות אינטרנט), ויש ברשותך את שם החבילה ומספר תקנון (מופיע בתוך התקנון), ומכאן פשוט מתחיל להתעקש. לא רוצים לתת לך את החבילה? תתעקש עוד, עד שתקבל. אולי יש מצב שתקבל אפילו חבילה יותר טובה.... בהצלחה!
...
דיברתי מקודם עם הוט, ביקשתי להתנתק, הופנתי למחלקת קשרי לקוחות.
הנציגה שם הציעה לי טריפל בסגנון 1747 Power, כולל אינטרנט 200 מגה ללא ספק, ערוצי ספורט 5, אגו, אגו טוטאל וכו' (הורידה ערוצי שפות רוסית, צרפתית, הודית וערבית, וערוצי ילדים שאין לנו צורך בהם), 2 קווי טלפון 300 דק' ב- 204 ש"ח.
שאלתי אותה לגבי הדאבל 1727, היא אמרה לי שהחבילה לא קיימת יותר משבוע שעבר ואין לה חבילה מקבילה להציע לי במקום זה.
אמרתי לה שזה עדיין יקר לי מידי, ואני לא מעוניין (למרות שההצעה די טובה, משלם כרגע 260) והיא אמרה לי שתוך שני ימי עסקים יפנו לי לגבי החזרת ציוד.
אעדכן אם הצלחתי לקבל מהם הצעה טובה יותר ביומיים הקרובים, ואשמח אם מישהו פה שקיבל הצעה זולה יותר בשבוע האחרון יוכל לציין זאת.
·

GiladY
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 114
נתן תודות: 75 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #534 

@roey1

אני לא מיקי שכתב את זה, אבל לעניות דעתי, על סמך ניסיון אישי:

אתה לא חייב מס' חבילה. לשימור אין סמכות לתת לך חבילה ב-130, לא משנה איזה מספר יש לך או אין לך. הם מאוד היו רוצים לעזור אבל אין להם סמכות. הם מקריאים מדף. ישראלים אוהבים לצעוק בטלפון על נציגות בנות 20 כאילו זאת החברה של האבא שלהן לאשר כל מה שהלקוח רוצה אבל זה לא עובד ככה.

הסמכות נמצאת בידיים של מנהל אזורי כמו שנכתב באחת התגובות. הוא האיש שמגיע "לאסוף את הציוד". אתה אומר לו מה אתה רוצה והוא מאשר טלפונית. בגבול הסביר, אל תצפה ממנו שיתבזה תהיה הגיוני בדרישות. תגיד לו שחבר שלך קיבל הצעה ב-130, מה זה בדיוק החבילה, מה זה כולל. המטרה פה היא לא לפחד להתנתק. שיגיעו "לאסוף את הציוד"... אל תדאג, לא כל כך מהר יתנו לך לברוח.

ובסוף אחרי הכל, מומלץ לתעד בכתב את מה שסוכם. שישלחו תקנון ב-PDF + התכתבות עם המנהל האזורי בהודעות. פירוט עד לרמה של אילו ערוצים יכללו, כמה ממירים, והאם המחיר עולה אחרי מס' חודשים או לא, האם ההתקנה חינם (צריכה להיות, אבל כל עוד זה לא רשום אתה עלול לקבל חיוב בחשבונית הבאה).

rm1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1589
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 196 פעמים

שליחה #535 

nir3 כתב:
...
...
דיברתי מקודם עם הוט, ביקשתי להתנתק, הופנתי למחלקת קשרי לקוחות.
הנציגה שם הציעה לי טריפל בסגנון 1747 Power, כולל אינטרנט 200 מגה ללא ספק, ערוצי ספורט 5, אגו, אגו טוטאל וכו' (הורידה ערוצי שפות רוסית, צרפתית, הודית וערבית, וערוצי ילדים שאין לנו צורך בהם), 2 קווי טלפון 300 דק' ב- 204 ש"ח.
שאלתי אותה לגבי הדאבל 1727, היא אמרה לי שהחבילה לא קיימת יותר משבוע שעבר ואין לה חבילה מקבילה להציע לי במקום זה.
אמרתי לה שזה עדיין יקר לי מידי, ואני לא מעוניין (למרות שההצעה די טובה, משלם כרגע 260) והיא אמרה לי שתוך שני ימי עסקים יפנו לי לגבי החזרת ציוד.
אעדכן אם הצלחתי לקבל מהם הצעה טובה יותר ביומיים הקרובים, ואשמח אם מישהו פה שקיבל הצעה זולה יותר בשבוע האחרון יוכל לציין זאת.
·
...
·
היה חזק אתה בדרך הנכונה קשרי לקוחות זה עדיין לא שימור כנראה תקבל טלפון משימור ביום ראשון או שני.
ואז פתאום כן שמעו על 1747 ועל חבילות דבל + טלפון בפחות מ 204 ש"ח.
אם תתעקש גם עם השימור אולי תגיע למנהל שיכול להציע טוב יותר או שפשוט יבוא לקחת ציוד :)

roey1
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 382

שליחה #536 

@nir3
·
במסלול של ה- 204 ש"ח - כמה ממירים קיבלת? ואיזה סוג? כולל VOD?
אני פשוט מחר רוצה להתקשר ולדעת מה לבקש.. כמובן שלדרוש בניתוק יעשה את העבודה אני מאמין

lior777
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 348
נתן תודות: 36 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #537 

הוצע לי בסיס + 3 חבילות + 100 מגה וקו טלפון 100 דקות ב200 שקל והיא צריכה לחזור אלי בנושא זיכוי חודשי קבוע של 20 שח לשנה שאם כן יצא לי 180.

יש לציין מי שמבקש בקשה לניתוק ועוברים 2 ימי עסקים הם יכולים לנתק לו את הערוצים כמו שלי עשו..

nir3
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #538 

roey1 כתב:@nir3
·
במסלול של ה- 204 ש"ח - כמה ממירים קיבלת? ואיזה סוג? כולל VOD?
אני פשוט מחר רוצה להתקשר ולדעת מה לבקש.. כמובן שלדרוש בניתוק יעשה את העבודה אני מאמין
...
·כולל VOD כן. לגבי הממירים, כמה שיש לי כרגע שזה 4, לגבי הסוג לא דיברתי איתה על זה כי אמרתי לה שהמחיר גבוה לי מידי אבל אני די בטוח שאני יכול להוציא גם ממירים יותר חדישים ממה שיש לי כרגע. כרגע יש לי 2 רגילים ו-2 MAGIC מקליטים.

nir3
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #539 

lior777 כתב:הוצע לי בסיס + 3 חבילות + 100 מגה וקו טלפון 100 דקות ב200 שקל והיא צריכה לחזור אלי בנושא זיכוי חודשי קבוע של 20 שח לשנה שאם כן יצא לי 180.

יש לציין מי שמבקש בקשה לניתוק ועוברים 2 ימי עסקים הם יכולים לנתק לו את הערוצים כמו שלי עשו..
...
·נראה לי שאני בדרך לניתוק אז.
הם פנו אליך לאחר שכבר נותקת ואספו את הציוד? מה כוללות החבילות? ערוצי ספורט יש?

Paradoxx
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 140
נתן תודות: 1 פעם

שליחה #540 

ה"נציג" שהגיע אלי לאסוף את הציוד לא דיבר איתי בכלל ובקושי הסתכל על מה שהחזרתי לו, רק ביקש חתימה והלך.
כמעט חודש אחריי התחילו להגיע שיחות משימור, אבל אני לא ממש מעוניין לחזור אליהם בזמן הקרוב, שירות פשוט זוועה ויש מספיק תחרות כרגע.

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”