אחלה טלויזיה
מה דעתכם על Hisense 65" K700
- bar333
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 705
חברים תהנו....ותתחדשו
אחלה טלויזיה
אחלה טלויזיה
- OGI123
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 18
כמה עולה ה58 אינץ דרך חבר?
- eli007
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 973
5470 פחות 5אחוז.
- Huvenster
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1031
- שם מלא: huvenster
היום ביקרתי ביריד של חבר, השוואתי בין המסכים, ובאמת שהייסנס לוקחת על הנייר, באיכות תמונה וה-VFM מול כל המסכים של ה-65" שיקרים ממנה ב40%-50%.
הזמנתי את המסך 65K700 על סמך מה שראיתי ועל הפוסט הארוך שריפרפתי בו בפורום המקביל מחו"ל
אז יכול להיות שיש פה "באזרים" אבל הטלוויזיה הזו לדעתי היא מציאה.
אני לא שתול, גילי פה יכול להעיד כמה ביקורתי הייתי כלפי המסך..
הקטע הקשה הוא להמתין לסוף החודש...
הזמנתי את המסך 65K700 על סמך מה שראיתי ועל הפוסט הארוך שריפרפתי בו בפורום המקביל מחו"ל
הקטע הקשה הוא להמתין לסוף החודש...
- shay820
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2116
·Huvenster כתב:היום ביקרתי ביריד של חבר, השוואתי בין המסכים, ובאמת שהייסנס לוקחת על הנייר, באיכות תמונה וה-VFM מול כל המסכים של ה-65" שיקרים ממנה ב40%-50%.
הקטע הקשה הוא להמתין לסוף החודש......
תתחדש ,באיזה מחיר?
- tomernoy
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 724
כל כך מצחיק לראות את התגובות של כמה מהחברים פה שפשוט לא יודעים לפרגן והופכים אותנו ל"מוכרנים/משווקים של הייסנס" חחח הלוואי היה מתאים לי להרוויח כמה שקלים מהצד
שנים שהיתי מושבע של מסכי סמסונג וההוכחה הכי טובה שאני לא מוכרן אות משווק היסנס היא רכישת המסך 65 שרכשתי לפני ההיסנס ולמזלי ביטלתי את העסקה לאחר שלא סופק וגם כי היתי אטום רק למוצרי "מותג סמסונג"והבנתי שהסמך לא נותן לי את התמורה הטובה ואני מעדיף ללכת על 75 שנותן לי תמורה טובה למחיר
אני מפרגן לכל אחד ואחד שירכוש איזה מסך שהוא רוצה העיקר שהוא יהיה מרוצה ,ובמיוחד לכל האנשים פה שהבינו שצריך קצת לצאת מהקופסה והיום זה כבר לא בושה להגיד קניתי סיני
אולי זה יגרום למהפחת מחירים בשוק המטורף הזה.
לסיכום :אני כבר חודש עם המסך 75 בבית ואני יכול לומר שההתרשמות שלי ושל כל אחד מהאנשים שצפו אצלי במסך היא שהתמורה אכן לא רעה ואת האמת עשיתי ניסוי ולפני שכל אחד הגיע אלי הביתה הסתרתי את הלוגו של המסך וכרגיל עוד לפני שהם ידעו מה סוג המסך התגובות היו "ואוווווווווו"
מסקנה:קודם כל אנשים מסתכלים על המותג ואחר כך מסתכלים על האיכות
שנים שהיתי מושבע של מסכי סמסונג וההוכחה הכי טובה שאני לא מוכרן אות משווק היסנס היא רכישת המסך 65 שרכשתי לפני ההיסנס ולמזלי ביטלתי את העסקה לאחר שלא סופק וגם כי היתי אטום רק למוצרי "מותג סמסונג"והבנתי שהסמך לא נותן לי את התמורה הטובה ואני מעדיף ללכת על 75 שנותן לי תמורה טובה למחיר
אני מפרגן לכל אחד ואחד שירכוש איזה מסך שהוא רוצה העיקר שהוא יהיה מרוצה ,ובמיוחד לכל האנשים פה שהבינו שצריך קצת לצאת מהקופסה והיום זה כבר לא בושה להגיד קניתי סיני
אולי זה יגרום למהפחת מחירים בשוק המטורף הזה.
לסיכום :אני כבר חודש עם המסך 75 בבית ואני יכול לומר שההתרשמות שלי ושל כל אחד מהאנשים שצפו אצלי במסך היא שהתמורה אכן לא רעה ואת האמת עשיתי ניסוי ולפני שכל אחד הגיע אלי הביתה הסתרתי את הלוגו של המסך וכרגיל עוד לפני שהם ידעו מה סוג המסך התגובות היו "ואוווווווווו"
מסקנה:קודם כל אנשים מסתכלים על המותג ואחר כך מסתכלים על האיכות
- ickk
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 3
שלום לכולם אני ICKK
ראיתי שגל חושב שאני שתול של חברת היינסנס אז הפוך המצב. ועד לפני חודש לא הכרתי את החברה הזו.
אני גר בצפון הרחוק ובעוד חודש אני עובר דירה ,יש לי כיום 3 מסכים בבית (50/42/32) וכולם של LG
מה לעשות והסלון החדש הוא גדול מאוד 6.5 מטר מקיר לקיר , וכך הבנתי שאני צריך לקנות מסך אחר לסלון.
לאחר ביקור במתחם ביג בקריות 3 חניות שונות המליצו לי על 75K700 אבל באף חנות לא יכולתי לראות את המסך.
התכתבתי בפייסבוק אם חברת היינסנס ושאלתי היכן אפשר לראות את המסך , והתשובה היתה ביריד.
גל אם אתה חושב שאני שתול אז זה ממש רחוק מהמציאות אין לי שום מושג בכל הברדק הזה ו3/4 ממה שכתבתם פה אני לא מבין
אם תראה אני תמיד שאלתי איך רואים במסך הזה בערוץ 2 ו10 אין לי מושג מהזה 4K HDR וכו' ....
לעומתך שכנראה אתה מבין הרבה יותר ממני זה נראה לך כמו יחצנות אבל הלואי והייתי מבין כמוך אז בכלל לא הייתי נרשם לאתר הזה , כמו שאתה יכול לראות אני ממש חדש פה ונרשמתי כי חשבתי שזה פורום רציני ויענו לי פה ויסבירו .
לגבי מה שכתבתי שחורא לך אז כן זו האמת וזה מה שהרגשתי ,בהינסנס היו נציגים שהסבירו לי במשך שעה וחצי ואנו לי על כל שאלה ( וזה דוקא בגלל חוסר הידע שלי).
לעומת זאת שהייתי בביתן אחר כמו שכתבתי לא הצלחתי לקבל אפילו תשובה אחת וזה באמת כמו בשוק ורק רצים למכור
אז אין לך זכות לבקר את מה שאני הרגשתי ורשמתי פה.
ראיתי שגל חושב שאני שתול של חברת היינסנס אז הפוך המצב. ועד לפני חודש לא הכרתי את החברה הזו.
אני גר בצפון הרחוק ובעוד חודש אני עובר דירה ,יש לי כיום 3 מסכים בבית (50/42/32) וכולם של LG
מה לעשות והסלון החדש הוא גדול מאוד 6.5 מטר מקיר לקיר , וכך הבנתי שאני צריך לקנות מסך אחר לסלון.
לאחר ביקור במתחם ביג בקריות 3 חניות שונות המליצו לי על 75K700 אבל באף חנות לא יכולתי לראות את המסך.
התכתבתי בפייסבוק אם חברת היינסנס ושאלתי היכן אפשר לראות את המסך , והתשובה היתה ביריד.
גל אם אתה חושב שאני שתול אז זה ממש רחוק מהמציאות אין לי שום מושג בכל הברדק הזה ו3/4 ממה שכתבתם פה אני לא מבין
אם תראה אני תמיד שאלתי איך רואים במסך הזה בערוץ 2 ו10 אין לי מושג מהזה 4K HDR וכו' ....
לעומתך שכנראה אתה מבין הרבה יותר ממני זה נראה לך כמו יחצנות אבל הלואי והייתי מבין כמוך אז בכלל לא הייתי נרשם לאתר הזה , כמו שאתה יכול לראות אני ממש חדש פה ונרשמתי כי חשבתי שזה פורום רציני ויענו לי פה ויסבירו .
לגבי מה שכתבתי שחורא לך אז כן זו האמת וזה מה שהרגשתי ,בהינסנס היו נציגים שהסבירו לי במשך שעה וחצי ואנו לי על כל שאלה ( וזה דוקא בגלל חוסר הידע שלי).
לעומת זאת שהייתי בביתן אחר כמו שכתבתי לא הצלחתי לקבל אפילו תשובה אחת וזה באמת כמו בשוק ורק רצים למכור
אז אין לך זכות לבקר את מה שאני הרגשתי ורשמתי פה.
- moked
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 165
רכשתי לחבר את ה 65 המדובר. האמת תמונה יפה מאד. הבעיה שלו שהמזרימדיה (MX3) לא זיהה את המסך כ 4K ) אבל זה בקטנה כי אין הרבה טעם ל 4K ממילא.
יש לי שאלה קטנה ואולי מטומטמת: זוית הצפיה במסכי הייסנס: חלק מדגמי הייסנס מצוידים במסך E-LED ושם זוית צפיה 170 מעלות וחלק מהדגמים מצויידים ב D-LED (ככה באתר הישראלי שלהם).
ושם זוית הצפיה הרשומה 80 מעלות. האם זה באמת זוית צפיה כל כך צרה ? או שזה אותה זוית צפיה במינוחים קצת שונים.
מישהו פה יודע איזה פאנלים הייסינס מתשמשים ? (VA ? IPS ?)
יש לי שאלה קטנה ואולי מטומטמת: זוית הצפיה במסכי הייסנס: חלק מדגמי הייסנס מצוידים במסך E-LED ושם זוית צפיה 170 מעלות וחלק מהדגמים מצויידים ב D-LED (ככה באתר הישראלי שלהם).
ושם זוית הצפיה הרשומה 80 מעלות. האם זה באמת זוית צפיה כל כך צרה ? או שזה אותה זוית צפיה במינוחים קצת שונים.
מישהו פה יודע איזה פאנלים הייסינס מתשמשים ? (VA ? IPS ?)
- gal-cohen
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6306
לכל מי שנעלב או לקח קשה מדי את מה שרשמתי:
מילותיי כוונו כלפי מי שלא בקיא בתחום, אותו פורומיסט מזדמן שרק בא להציץ ולהתרשם.
זה לא כוון כלפי מי שממליץ כאן על המסך, משבח אותו או רוכש אותו.
ההיפך הוא הנכון.
אני מפרגן לכל מי שמתעניין וכל מי שרוכש או רכש.
מעבר לכך, אני מאוד מקווה שהמותג אכן מספק את מה שהוא מבטיח ועומד בקנה אחד יחד עם האיכות והתמורה שיש בכל מותג מכובד אחר,
אחרי הכל, ההצלחה של מותג נוסף יהיה גם ההצלחה של הצרכן יחד עם הוזלת מחירים ויישור קו בין שאר המותגים.
בהצלחה לכולם.
מילותיי כוונו כלפי מי שלא בקיא בתחום, אותו פורומיסט מזדמן שרק בא להציץ ולהתרשם.
זה לא כוון כלפי מי שממליץ כאן על המסך, משבח אותו או רוכש אותו.
ההיפך הוא הנכון.
אני מפרגן לכל מי שמתעניין וכל מי שרוכש או רכש.
מעבר לכך, אני מאוד מקווה שהמותג אכן מספק את מה שהוא מבטיח ועומד בקנה אחד יחד עם האיכות והתמורה שיש בכל מותג מכובד אחר,
אחרי הכל, ההצלחה של מותג נוסף יהיה גם ההצלחה של הצרכן יחד עם הוזלת מחירים ויישור קו בין שאר המותגים.
בהצלחה לכולם.
-
acker16
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 532
בתור פותח הנושא הזה אני די מתלהב מזה ששאלה פשוטה שלי הלהיטה נושא כל כך טעון
לדעתי זה מעיד על תסכול מזה שבעבור כל דבר באיכות נורמאלית צריך להוציא שלוש משכורות במדינה הזו
בכל מקרה אני בוודאי לא נציג של אף אחד ואני אישית עוד לא קניתי כלום בעצמי (יש לי לפחות עוד שלושה חודשים לפני שיהיה לי איפה לתלות אותה)
לדעתי זה מעיד על תסכול מזה שבעבור כל דבר באיכות נורמאלית צריך להוציא שלוש משכורות במדינה הזו
בכל מקרה אני בוודאי לא נציג של אף אחד ואני אישית עוד לא קניתי כלום בעצמי (יש לי לפחות עוד שלושה חודשים לפני שיהיה לי איפה לתלות אותה)
- zilbermm
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 563
לגבי זמן ההדלקה של המסך, קראתי פה על 10 שניות, 20 ואפילו 27 שניות, שזה המון.
אפשר לדעת כמה זמן זה לוקח, מדוד?
האם אפשר לבטל פונקציות או להגדיר משהו כדי לשפר את זמן ההדלקה?
אפשר לדעת כמה זמן זה לוקח, מדוד?
האם אפשר לבטל פונקציות או להגדיר משהו כדי לשפר את זמן ההדלקה?
- shraga007
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
@zilbermm
·
קראתי בפורום האנגלי שאמור לצאת עדכון שאמור לטפל בבעיה הזאת.
·
קראתי בפורום האנגלי שאמור לצאת עדכון שאמור לטפל בבעיה הזאת.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
- zilbermm
-
- חבר פעיל במיוחד

אותו עדכון שאמור לצאת באפריל?
אפשר קישור?
אפשר קישור?
- MorHimi
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 203
·המחיר הזה הוא בעצם למחזיקי כרטיס אשראי חבר?yakirh כתב:המחיר של ה65 אינץ' בחבר אחרי הנחה 7,400 ש"ח
המסכים הגדולים לא במלאי ויגיעו בתחילת חודש הבא (מאי)...
מה המחיר ללקוח רגיל? בואללה שופס היא עולה 8500 ש"ח וזה הפרש מאוד גדול...
איפה בדיוק מתקיים יריד חבר? שעות פתיחה מישהו יודע? חיפשתי לינק ולא מצאתי שום מידע...
- shraga007
-
- חבר מכור קשה

- zilbermm
-
- חבר פעיל במיוחד

LTDN**K700XWTSEU3D מקביל ל-700UWD אצלנו?
- eli007
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 973
אחרי שהמסך אצלי כמה שעות ופחות אות יותר כיילתי לשביעות רצוני אני יכול להעיד שהוא מסך מדהים.
4K ו HD פשוט מעולים והSD טוב יותר ממה שציפיתי שיהיה.
בקיצור כל מי שמהסס לכו להזמין לא תתחרטו.
דרך אגב לטעמי הכיול OUT OF THE BOX עם שינויום קטנים מעולה.
4K ו HD פשוט מעולים והSD טוב יותר ממה שציפיתי שיהיה.
בקיצור כל מי שמהסס לכו להזמין לא תתחרטו.
דרך אגב לטעמי הכיול OUT OF THE BOX עם שינויום קטנים מעולה.
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- shraga007
-
- חבר מכור קשה

תתחדש ותהנה
- Segev784
-
- חבר פעיל

- תגובות: 67
- שם מלא: Segev Gigi
קניתי את ה58 לפני שבוע בערך. היא מחליפה אצלי 51f5500 שמאוד אהבתי. המסך מציג תמונה טובה אין ספק, אני לא מרגיש שהגעתי עדיין לכיול הנכון, עדיין מפריעות לי סצנות חשוכות, בסצנות בהירות המסך באמת מוציא תמונה יותר מטובה. עכשיו לדברים הפחות טובים, לטעמי, הממשק של המסך מהעניים שנתקלתי, השלט פשוט מדיי והנגן מדיה המובנה של המסך רחוק מלעבוד חלק. בהשוואה כוללת ל h6400 שברשותי , הסמסונג לוקחת בגדול. קניתי את המסך בעקבות השרשור הנ״ל ואשמח שאנשים יהיו מודעים גם לחסרונות. ומעניין לעניין אשמח אם אנשים יוכלו לשתף את הכיולים שביצעו למסך.
- tomernoy
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 724
Segev784 בסקירה שלי על המסך 75 אכן ציינתי את בעיית ההדלקה הארוכה את השלט העלוב,והמערכת ההפעלה העייפה.
אני רק מעדכן אותך שבמסך 6400 של סמסונג השלט לא יותר טוב וניראה בידיוק כמה שלט הפלאזמה הישן שלי שמלפני 6 שנים
בכל מקרה לכל מסך יש יתרונות וחסרונות ואני היתי מודע להן לפני רכישת המסך.
כניראה בישביל מושלם נצטרך ליהיות קצת יותר עשירים
אני ביצעתי כיול למסך דרך נתונים שהיו בפורום בריטי שחברנו לפורום BAR שלח,עדיין הכיול לא מושלם לטעמי ואני בטוח שאפשר להוציא יותר מהמסך הזה
אני רק מעדכן אותך שבמסך 6400 של סמסונג השלט לא יותר טוב וניראה בידיוק כמה שלט הפלאזמה הישן שלי שמלפני 6 שנים
בכל מקרה לכל מסך יש יתרונות וחסרונות ואני היתי מודע להן לפני רכישת המסך.
כניראה בישביל מושלם נצטרך ליהיות קצת יותר עשירים
אני ביצעתי כיול למסך דרך נתונים שהיו בפורום בריטי שחברנו לפורום BAR שלח,עדיין הכיול לא מושלם לטעמי ואני בטוח שאפשר להוציא יותר מהמסך הזה