TheWiz Media - לשעבר Kodi בעברית בלחיצת כפתור
-
TheWiz
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3253
- נתן תודות: 247 פעמים
- קיבל תודות: 1436 פעמים
האם ההתקנה היא בעצם PORTABLE? כלומר אם אני שם את התקיה ב-DOK ומריץ במחשב אחר זה יעבוד עם כל ההגדרות והתוספים ששמתי?
או לא רק מהדוק אלה ממש בהעתקה להארדיסק של מחשב אחר..?
במקום להגדיר בכמה מחשבים על פעם מחדש..
תודה
או לא רק מהדוק אלה ממש בהעתקה להארדיסק של מחשב אחר..?
במקום להגדיר בכמה מחשבים על פעם מחדש..
תודה
רשימת הסדרות לא מעודכנת. הבקרייפר עובר והסדרות מזוהות כולל תקצירים ותמונות רקע אולם תוכן התיקים לא מעודכן וגם סריקה מחדש של התוכן לא מצליחה. למשל 24 מופיע שאין קבצים ובפועח יש חמישה פרקים. אני על openelec על RPI, חוץ מזה הכל עובד כמו שעון, תודה לכל מי שעוזר ומקדם את הנושא!
תודה רבה על המדריך המפורט, אני חושב שכמעט רוב האנשים משתמשים בו.
לאחר ההתקנה נתקלתי בתופעה מעצבנת.
ברגע שאני מגיע להגדרת טלויזיה חיה וצריך לסגור את התוכנה ולפתוח מחדש - הוא נתקע ואינני מצליח לראות טלויזיה חיה.
לאחר ההתקנה נתקלתי בתופעה מעצבנת.
ברגע שאני מגיע להגדרת טלויזיה חיה וצריך לסגור את התוכנה ולפתוח מחדש - הוא נתקע ואינני מצליח לראות טלויזיה חיה.
-
TheWiz
-
- חבר מביא חבר

nizan_d: תבצע סריקה מחדש. יכול להיות שבסדרה 24 יש להגדיר קובץ NFO כפי שמופיע במדריך בגלל בעיה עם שם הסדרה
DoME: בפעם הראשונה צריך להמתין בסבלנות עד שיסיים להוריד את הקבצים מהשרת ואז לעשות REBOOT
logic: המקורות Fusion & Xfinity הוסרו. כעת יש את האפליקציה שמאפשרת התקנה של עשרות מקורות תחת - תוכנות.
DoME: בפעם הראשונה צריך להמתין בסבלנות עד שיסיים להוריד את הקבצים מהשרת ואז לעשות REBOOT
logic: המקורות Fusion & Xfinity הוסרו. כעת יש את האפליקציה שמאפשרת התקנה של עשרות מקורות תחת - תוכנות.
·TheWiz כתב:nizan_d: תבצע סריקה מחדש. יכול להיות שבסדרה 24 יש להגדיר קובץ NFO כפי שמופיע במדריך בגלל בעיה עם שם הסדרה
logic: המקורות Fusion & Xfinity הוסרו. כעת יש את האפליקציה שמאפשרת התקנה של עשרות מקורות תחת - תוכנות....
כנראה היה צריך לחכות מספיק זמן, עכשיו זה עובד מלבד EPG.
-
TheWiz
-
- חבר מביא חבר

DoME: האא... זה בגלל שלא היה לי זמן לעדכן. יעודכן בדק' הקרובות 
THEWIZ יש לך גרסת התקנה למכשירי אנדרואיד מבוססי x86 ? תודה
לירניקס - כל מה שחם בגיימינג https://www.facebook.com/Liranics
-
TheWiz