מכבי תל אביב בכדורסל
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
למייקל הם לא יתנו לנוח. הוא סיים את העונה עם הפציעה שלו. לנבארו יש סיכוי שיתנו לנוח כי חמישה ימים אח"כ מתחילה ההצלבה.
לכל אלא שחושבים שהתרחיש הכי סביר הוא ניצחון של אולימפיאקוס, שיבדוק כמה נגמר במשחק הראשון ומי מגיעה עם הגב לקיר במשחק.
אני לא מאמין שחימקי תפסיד פעמיים לאולימפיאקוס. בטח לא שאם היא מפסידה היא בטוח בחוץ. אם אולימפיאקוס מפסידה יש לה עדיין סיכוי טוב לעלות.
למכבי תחת יותר גדול משל אברם גרנט. למרות מיעוט הסיכויים, עם היכולת בששת המשחקים האחרונים אני מאמת ובתמים חושב שזה אפשרי. יש למכבי איזה מן מזל כזה שכשהיא עם הגב לקיר איכשהו דברים מסתדרים. היא לא תיקח סיכון ותשאיר את המפתחות בידיים של אולימפיאקוס.
לכל אלא שחושבים שהתרחיש הכי סביר הוא ניצחון של אולימפיאקוס, שיבדוק כמה נגמר במשחק הראשון ומי מגיעה עם הגב לקיר במשחק.
אני לא מאמין שחימקי תפסיד פעמיים לאולימפיאקוס. בטח לא שאם היא מפסידה היא בטוח בחוץ. אם אולימפיאקוס מפסידה יש לה עדיין סיכוי טוב לעלות.
למכבי תחת יותר גדול משל אברם גרנט. למרות מיעוט הסיכויים, עם היכולת בששת המשחקים האחרונים אני מאמת ובתמים חושב שזה אפשרי. יש למכבי איזה מן מזל כזה שכשהיא עם הגב לקיר איכשהו דברים מסתדרים. היא לא תיקח סיכון ותשאיר את המפתחות בידיים של אולימפיאקוס.
- BigDragoon
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
בסוף עוד סיינה יעזרו למכבי עם ניצחון על קאחה 
- keyser
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 264 פעמים
כן יהי רצון ונאמר אמן.BigDragoon כתב:בסוף עוד סיינה יעזרו למכבי עם ניצחון על קאחה...
אני מעדיף שמכבי ינצחו את ברצלונה, גם עבור הביטחון של הקבוצה לקראת ההצלבה.
אני דווקא מניח שאולימפיאקוס תנצח את חימקי בבית. מהסיבה הפשוטה שהמקום השני קורץ וחשוב מאוד בבית הזה ואם מכבי מפסידה אז המשחק לבארסה אז היוונים יתפסו את המקום הזה. קשה לי להאמין שאולימפיאקוס תפסיד שוב במשחק בית כל כך חשוב.
לכן אני מניח שמכבי תעלה בשבוע הבא להצלבה, אבל לטעמי המקום השני בבית חשוב בדיוק כמו הצורך לעלות להצלבה. המקום השני הוא זה שיכול להוביל את הקבוצה לפיינל פור (גם זה בסידרה קשה רצח). לעבור את פנאתינאיקוס או ריאל מדריד בחוץ זאת משימה באמת-באמת קשה.
לכן אני מניח שמכבי תעלה בשבוע הבא להצלבה, אבל לטעמי המקום השני בבית חשוב בדיוק כמו הצורך לעלות להצלבה. המקום השני הוא זה שיכול להוביל את הקבוצה לפיינל פור (גם זה בסידרה קשה רצח). לעבור את פנאתינאיקוס או ריאל מדריד בחוץ זאת משימה באמת-באמת קשה.
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

אני דווקא חושב שמאז שעברו לשיטה של 2-2-1, כוחו של יתרון הביתיות ירד מעט. הוא בעיקר בא לידי ביטוי במשחק החמישי אם וכאשר וגם בו מכבי היתה קרובה עד כדי טעות שיפוט לנצח את פאנא שהיתה עדיפה עליה בלי קשר ליתרון הבייתיות.
מה שכן, בן דוד שלי, שלא גר בארץ, התגעגע לארץ בכלל ולצפיה במשחקי מכבי בחברותה בפרט וקנה ברגע של פזיזות (הוא מכיר את חוקי ההצלבה מצוין) כרטיס טיסה לארץ בתאריכים של משחקים שלוש וארבע. באותו רגע של פזיזות עבר לו בראש שכל שני משחקים שהוא יבחר לראות בארץ יהיו אחד בבית ואחד בחוץ
רק לאחר קנית הכרטיס (ללא יכולת לשנות) הבהרתי לו שיש מצב שהוא עשה טעות פטאלית.
בקיצור, אני מאוד רוצה בשבילו לנצח את ברסה.
מה שכן, בן דוד שלי, שלא גר בארץ, התגעגע לארץ בכלל ולצפיה במשחקי מכבי בחברותה בפרט וקנה ברגע של פזיזות (הוא מכיר את חוקי ההצלבה מצוין) כרטיס טיסה לארץ בתאריכים של משחקים שלוש וארבע. באותו רגע של פזיזות עבר לו בראש שכל שני משחקים שהוא יבחר לראות בארץ יהיו אחד בבית ואחד בחוץ
רק לאחר קנית הכרטיס (ללא יכולת לשנות) הבהרתי לו שיש מצב שהוא עשה טעות פטאלית.
בקיצור, אני מאוד רוצה בשבילו לנצח את ברסה.
- BigDragoon
- חבר ותיק

אתה בטוח?
אם סיינה וחימקי מנצחות,
אין סיכוי שמכבי מקום 2 (בגלל הפרש סלים בין סיינה, חימקי אולימפיאקוס ומכבי)?
אם סיינה וחימקי מנצחות,
אין סיכוי שמכבי מקום 2 (בגלל הפרש סלים בין סיינה, חימקי אולימפיאקוס ומכבי)?
למכבי יש יתרון מול אולימפיאקוס וסיינה. בגלל התבוסה בחימיקי, בשובר שיוויון, מכבי תסיים אחריה - שלישית בסה"כ.BigDragoon כתב:אתה בטוח?
אם סיינה וחימקי מנצחות,
אין סיכוי שמכבי מקום 2 (בגלל הפרש סלים בין סיינה, חימקי אולימפיאקוס ומכבי)?...
Bad decisions make good stories
ואולימפיאקוס מפסידה ביותר מ12 נק' - לא מנצחת, אז מכבי רביעית ולא כפי שרשמת.kingikra כתב:אגב, אם מכבי מפסידה, קאחה מנצחת ואולימפיאקוס מנצלחת ביותר מ 12, מכבי רביעית ולא שלישית כמו שכתוב בתרשים....
אם לאחר הפסד של מכבי ונצחון של קאחה אולימפיאקוס מנצחת, לא משנה ההפרש - מכבי שלישית.
- BigDragoon
- חבר ותיק

זה לא משנה שמכבי הפסידה לחימקי ביותר מאשר ניצחה אותה.onyx2 כתב:למכבי יש יתרון מול אולימפיאקוס וסיינה. בגלל התבוסה בחימיקי, בשובר שיוויון, מכבי תסיים אחריה - שלישית בסה"כ.BigDragoon כתב:אתה בטוח?
אם סיינה וחימקי מנצחות,
אין סיכוי שמכבי מקום 2 (בגלל הפרש סלים בין סיינה, חימקי אולימפיאקוס ומכבי)?......
בבית מרובע החישוב הולך לפי הפרש סלים בין כל ארבע הקבוצות.
נכון שמכבי הפסידה ב 21 לחימקי אבל נצחה ב 37 את סיינה.
אני לא יודע אם לחימקי יש הפרש סלים טוב יותר.
בתסריט הזה, ההפרש שמכבי ניצחה את סיינה לא משנה בכלל. התסריט הזה אפשרי רק שסיינה מפסידה ומכיוון שהיא לא תיהיה בבית המרובע, אז הפרש הסלים מולה לא נספר.BigDragoon כתב:זה לא משנה שמכבי הפסידה לחימקי ביותר מאשר ניצחה אותה.onyx2 כתב:למכבי יש יתרון מול אולימפיאקוס וסיינה. בגלל התבוסה בחימיקי, בשובר שיוויון, מכבי תסיים אחריה - שלישית בסה"כ.BigDragoon כתב:אתה בטוח?
אם סיינה וחימקי מנצחות,
אין סיכוי שמכבי מקום 2 (בגלל הפרש סלים בין סיינה, חימקי אולימפיאקוס ומכבי)?......
אני לא יודע אם לחימקי יש הפרש סלים טוב יותר....
בעיקר בגלל התבוסה לחמיקי הפרש הסלים הכולל של מכבי בבית גרוע יותר מאשר הפרש הסלים הכולל של חימקי (21- למכבי 21+ לחימקי, רק התבוסה הזאת יוצרת פער של 42 נק' בהפרש הסלים הכולל ביניהם).
בתסריט הזה ההפרש הסלים הכולל של חימקי כבר עכשיו טוב יותר משל מכבי והוא רק יכול לגדול.
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

רק כדי לדייק בפרטים, מכבי ניצחה את סיינה ב 21 הפרש בחישוב הכולל (ניצחה ב31 והפסידה ב 10). לא מבין מה קפץ לך 37 פתאום.BigDragoon כתב:זה לא משנה שמכבי הפסידה לחימקי ביותר מאשר ניצחה אותה.onyx2 כתב:למכבי יש יתרון מול אולימפיאקוס וסיינה. בגלל התבוסה בחימיקי, בשובר שיוויון, מכבי תסיים אחריה - שלישית בסה"כ.BigDragoon כתב:אתה בטוח?
אם סיינה וחימקי מנצחות,
אני לא יודע אם לחימקי יש הפרש סלים טוב יותר....