שרשור שאלות Boxee Box

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
malky
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 28

שליחה

שלום.

התעניינתי בבוקסי. מה שמטריד אותי הוא שאני אקנה את המכשיר, אך לא אוכל לרכוש סרטים לצפיה ישירה. זו המטרה היחידה שלי בקניה (אני לא מוריד סרטים ואין לי עניין להכנס לצינור וכו'). אני חושש שמכיוון שהדבר לא נהוג בארץ (כמו netflix, apple tv וכו' שקיימים רק בארה"ב) בסופו של דבר לא אוכל לקנות סרטים מאתרים שתומכים בכך.

למשל, ראיתי בפורומים כאן את האתר vudu אך משם ראיתי שהשירות ניתן אך ורק בארה"ב:
http://supports.vudu.com/questions/721/ ... here%29%3F++

איך אני בתור אזרח 'שומר חוק' (שלא מעוניין להוריד סרטים ולא מעוניין להתחבר דרך פרוקסי אמריקאי) אוכל להיות בטוח שכשאקנה את המוצר הזה, אכן אזכה לראות סרטים בצפיה ישירה בתשלום סביר מאתרים בעולם, ועדיף גם עם תרגום עברי?

תודה.

jaksirak
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1397
שם מלא: קובי כהן

שליחה

malky כתב:שלום.

התעניינתי בבוקסי. מה שמטריד אותי הוא שאני אקנה את המכשיר, אך לא אוכל לרכוש סרטים לצפיה ישירה. זו המטרה היחידה שלי בקניה (אני לא מוריד סרטים ואין לי עניין להכנס לצינור וכו'). אני חושש שמכיוון שהדבר לא נהוג בארץ (כמו netflix, apple tv וכו' שקיימים רק בארה"ב) בסופו של דבר לא אוכל לקנות סרטים מאתרים שתומכים בכך.

איך אני בתור אזרח 'שומר חוק' (שלא מעוניין להוריד סרטים ולא מעוניין להתחבר דרך פרוקסי אמריקאי) אוכל להיות בטוח שכשאקנה את המוצר הזה, אכן אזכה לראות סרטים בצפיה ישירה בתשלום סביר מאתרים בעולם, ועדיף גם עם תרגום עברי?

תודה.
...

אתה יכול ללא כל בעיה להתחבר. או דרך VPN או דרך האתר הבא: http://www.unblock-us.com/
בהצלחה.

שים לב: אני הייתי צריך לשדרג לגיימר על מנת לעשות סטרימינג נורמלי של HD
בברכה קובי כהן

קרמריקה
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה
תגובות: 4098

שליחה

malky כתב:שלום.

תודה.
...
אם אתה שומר חוק מוחלט וגם לא מעוניין להתחזות לאמריקאי, התשובה היא שאין לך שום דרך לצפות בתוכן חוקי דרך סטרימרים שכאלה.

malky
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 28

שליחה

תודה.

Drazick
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 240

שליחה

Light כתב:
Eladfr1 כתב:האם אפשר לחבר לbox כונן פנימי והאם יש איזהשהיא סכנה בזה בגלל התחממות?
...
אין אפשרות לחבר לבוקסי כונן פנימי
...
המגבלה העיקרית של מכשיר זה והסיבה העיקרית שאני, ואני מניח שעוד רבים, לא רוכשים אותו.

liviur
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 697

שליחה

מה הנקודה בסטרימר אם אתה צריך בשבילו כונן פנימי ולהעתיק ולנהל קבצים?
וגם אם כן - למה זו מגבלה לעומת כונן חיצוני ?

maor1234
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4

שליחה

אני רכשתי לא מזמן boxee box, ונתקלתי בבעיה שהבוקסי לא מזהה לי קבצים מהמחשב דרך הרשת האלחוטית. הדרך היחידה שלי לראות קבצים דרך הבוקסי זה באמצעות הכונן הקשיח. משהוא יודע איך לפתור את הבעיה הזאת?

תודה לעוזרים!

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג

שליחה

תתקין את ה-BOXEE MEDIA MANGER במחשב שעליו נמצאים התכנים.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

danwol
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 71

שליחה

חברים, אני בשבוע ניסיון עם unblock-us ו- netflix, עובדים מצויין עם הבוקסי עם חיבור 5 מגה של בזק בינלאומי, תודה על שיתוף האינפורמציה בנושא.

jaksirak
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1397
שם מלא: קובי כהן

שליחה

danwol כתב:חברים, אני בשבוע ניסיון עם unblock-us ו- netflix, עובדים מצויין עם הבוקסי עם חיבור 5 מגה של בזק בינלאומי, תודה על שיתוף האינפורמציה בנושא.
...
גם אני בשבוע ניסיון עם unblock-us ועם... VUDU שעובד מצוין, גם FHD. את NETFLIX אני לא מצליח להתקין, הוא כל הזמן כותב לי שיש בעיה כלשהי ושאני ינסה מאוחר יותר. האמת התייאשתי.
בברכה קובי כהן

shlox
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 93

שליחה

שאלה לבעלי המכשיר:
האם יש דרך לסנכרן כתוביות באופן מהיר? כרגע, במידה ויש צורך, אני נאלץ לגשת לתפריט ההגדרות תוך כדי הצפייה, לעבור ל"כתוביות" ובתפריט משם לסנכרן - הרבה יותר מדי לחיצות לטעמי. תודה מראש.

danwol
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 71

שליחה

סנכרון כתוביות זה דבר מאוד נדיר שצריך לעשות, אם אין סנכרון ככל הנראה אתה משתמש בקובץ תרגום לא מתאים (למשל תרגום ל סרט 720p אינו זהה לגרסת ה xvid).
אם בכל זאת אתה צריך לסנכרן, זה לא הכי נוח כפי שתארת.

maor1234
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

MartinHSabag כתב:תתקין את ה-BOXEE MEDIA MANGER במחשב שעליו נמצאים התכנים.
...

אני התקנתי את הboxee media manager אבל שסגרתי אותו הוא לא נפתח לי עוד פעם. אתה יודע איך לתקן את זה?

dgent
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2221

שליחה

maor1234 כתב:
MartinHSabag כתב:תתקין את ה-BOXEE MEDIA MANGER במחשב שעליו נמצאים התכנים.
...

אני התקנתי את הboxee media manager אבל שסגרתי אותו הוא לא נפתח לי עוד פעם. אתה יודע איך לתקן את זה?
...
תחפש את האייקון בצד ימין (או שמאל) למטה אם אתה לא מוצא הוא לא פעיל ולכן חפש את הקובץ : bmm_tray.exe
ולאחר הרצתו אתה אמור למצוא את האייקון של התוכנה

amirchen
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 850
שם מלא: אמיר חן

יש בעיה עם העדכון האחרון של בוקסי

שליחה

מבחינת הזרמת וידאו מהאינטרנט?

נראה כאילו כל התכנים שפעם עבדו חלק (כמו youtube , revision3 ועוד) לא עובדים כמו שצריך עכשיו.
יש לי אינטרנט של 20 מגה , הבוקסי מחובר לראוטר קווית וממחשב אחר שיש לי ברשת אני מצליח לראות וידאו אונליין ללא בעיה כך שזו לא בעיה של רשת.

עוד מישהו נתקל בבעיה זו?

maze
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 9

שליחה

היי כולם.
אז ככה רכשתי בוקסי לא מזמן והכל עובד טוב ויפה רק בעיה אחת קטנה ומוזרה.(אפילו די מתסכלת)
ולעניין,הוספתי סיפריות לסטריימינג מ 3 מקורות שונים סתם בשביל הבדיקה.
1. מיני מק עושה סטרימינג בצורה מופלאה ללא בעיות כל סוגי הקבצים ושאר הירקות עובדים ממש נפלא
2 מקבוק אותו דבר כמו המיני מק. (באופן לא מפתיע יש לציין)
3 הגענו לפי סי ופה מתחילות הבעיות (גם כן באופן לא מפתיע יש לציין) אז ככה שיתפתי מהפי סי 2 כוננים באותה צורה נגיד לצורך העניין כונן C כונן E , עכשיו מה שמוזר הוא שהבוקסי נותן לי כל פעם גישה לכונן אחד בלבד וניסיתי את זה עם כונן שלישי חיצוני שמחובר לפ סי כונן D לצורך העניין אותה בעיה ומה שמצחיק בכל הסיפור כל פעם שאני מכבה ומדליק תבוקסי הוא פשוט בוחר לי כונן אחד מהשלושה באופן אקראי (ממש אדון לעצמו הבוקסי הזה).האם מישהו מכיר שמע ראה בעיה כזו עם כן אני ישמח לפיתרון.

רואי לציין שאני רואה את כל הסיפריות בבוקסי הוא פשוט נותן לי הודעה כאילו אין גישה לקובץ.

mdlv123
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 13

שליחה

כתוביות בBOXEE (במחשב) עם צפייה דרך X-NAVI
שלום לכולם התקנתי את ה X-NAVI
כשאני צופה בסרט יש אופציה להוסיף כתוביות, הורדתי כתוביות לסרט והגדרתי ידנית דרך התפריט כשלוחצים PAUSE בסרט, אבל לא רואים את הכתוביות.
יש סיכוי שהאופציה לכתוביות היא רק לסרטים שנמצאים על הכונן?
או אולי זה מזהה ששם הקובץ של הכתוביות לא זהה לשם הקובץ של הסרט?
ואם זאת הבעיה, איך אני מוצא את שם הקובץ של הסרט כשאני מנגן אותו דרך X-NAVI?

אם תהיה דרך לפתור את העניין הזה זה יהיה מצוין לכולם!! ובמיוחד לחברה שלי שלא יכולה לראות סרטים בלי כתוביות...
תודה מראש...

maor1234
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

בעיה בהזרמת 720p

שליחה

שאני רוצה לראות סרט באיכות 720p דרך הרשת האלחוטית אז נוצרות הרבה תקיעות בסרט, דרך הגורם לכך שאי אפשר לראות את הסרט. משהוא יודע איך לפתור את זה? אולי זה בגלל הראוטר?

taoyossi
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5224
שם מלא: יוסי ביטון

שליחה

לאחרונה החלו לי ריצודים ותקיעת תמונה
בבוקסי שעובד על HTPC
מה יכולה להיות הבעיה
לא התקנתי שום דבר חדש מבחינת מקודדים
מדובר בסרטי br

liviur
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 697

שליחה

Maor - הבעיה ברשת שלך כנראה.
עם WIFI N אני מזרים גם 1080P ללא שום בעיה (אפילו בSMB בצורה מפתיעה שזו השיטה הכי גרועה בערך)

ליביו

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”