אני מסכים איתך. הבעיה היא ש CM7 כבר לא מתוחזק בעצמו.zovirax כתב:חזרתי ל CM7
ICS עדיין לא שם....
שרשור על כל מה שרציתם לדעת על הסמסונג גלקסי S - רומים (ROMS)
בסופו של דבר, זה בדיוק מה שעשיתי, חזרתי ל- FROYO , שחררתי את ה- network lock וחזרתי ל- CM7 המהיר והמדהים.nokobik כתב:הכי טוב שתעשה גיבוי ננדרואיד, תחזור לרום המקורי של סלקום ולאחר הפתיחה תתקין את CM7 ותשחזר מהגיבוי.eranshl כתב:חברה
אני צריך סיוע בשחרור הטלפון (network lock). הייתי בסלקום היום לשחרר Galaxy S לסים זר (מנייד מספר לאורנג'). להפתעתי הטכנאי לא הצליח לשחרר. ניסיתי לבדוק נעילות ולשחרר בעצמי עם *#7465625# אבל אני מקבל הודעה connection problem or invalid MMI code
אני עם Mintberry MIUI האחרון (1.12.25)
האם אני חייב לשחזר את הרום של סלקום או שיש פטנט אחר ?......
תודה
גם אם תכוון לי אקדח לראש אני לא חוזר ל-GB.zovirax כתב:נכון, אבל כאשר חזרתי אליו, ראיתי שהוא בהחלט לא רע.
עשיתי שיחזור של הרום שהיה לי לפני המעבר ל ICS .
אני עליו כבר מאז ספטמבר... הכי יציב שהיה לי.
צריך להמתין בסבלנות עוד חודש חודשיים....
ד"א, ב-B12 הוא מעדכן שייתכן שהוא פתר את בעיית ה-FC שהייתה.
קובי
- theProfessor
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 226
- נתן תודות: 24 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
חחח, מבין אותך לגמרי, כשיוצא לי להתעסק עם מכשירים עם GB עליהם, הם מרגישים מה זה מיושנים.nokobik כתב:גם אם תכוון לי אקדח לראש אני לא חוזר ל-GB.zovirax כתב:נכון, אבל כאשר חזרתי אליו, ראיתי שהוא בהחלט לא רע.
עשיתי שיחזור של הרום שהיה לי לפני המעבר ל ICS .
אני עליו כבר מאז ספטמבר... הכי יציב שהיה לי.
צריך להמתין בסבלנות עוד חודש חודשיים....
ד"א, ב-B12 הוא מעדכן שייתכן שהוא פתר את בעיית ה-FC שהייתה....
בנוגע לFC, אני לא יודע, אני קיבלתי אחד לעיתים נורא רחוקות במשך רוב השימוש עם המכשיר
I'm not as think as you drunk i am
תגידו
כבר מבילד 10 יש לי כל מיני התנתקויות מהשרתים של גוגל.
כלומר הוויפי מחובר אבל לא הופך לכחול והוא באמת לא מסנכרן מייל וכו. גלישה בדפדפן עובדת אם אני זוכר נכון.
זה כל פעם מצריך כיבוי והפעלה מחדש של הוויפי.
מוכר לכם העניין?
כבר מבילד 10 יש לי כל מיני התנתקויות מהשרתים של גוגל.
כלומר הוויפי מחובר אבל לא הופך לכחול והוא באמת לא מסנכרן מייל וכו. גלישה בדפדפן עובדת אם אני זוכר נכון.
זה כל פעם מצריך כיבוי והפעלה מחדש של הוויפי.
מוכר לכם העניין?
מילה של אקסטרימיסט.
מעניין, יכול להיות שסוף-סוף קיבלנו תיקון לצילום HD?
http://forum.xda-developers.com/showpos ... count=8020
תנו חו"ד אם זה באמת מתקן את הבעיה
http://forum.xda-developers.com/showpos ... count=8020
תנו חו"ד אם זה באמת מתקן את הבעיה
קובי
קובי,
יש לך קישור לקרנל המקורי למקרה שיהיו בעיות?
אגב, עם איזה מודם אתם בICS? אני על JV5 והסוללה על הפנים היום הזמנתי שתי סוללות מEBAY.(עד עכשיו לא היה לי צורך בעוד סוללות אבל הרום הזה שבר את הכל, הוא פשוט משאבת בטריה, אבל מצד שני אני לא רואה את עצמי חוזר לGB או לכל רום אחר)
אגב, עם איזה מודם אתם בICS? אני על JV5 והסוללה על הפנים היום הזמנתי שתי סוללות מEBAY.(עד עכשיו לא היה לי צורך בעוד סוללות אבל הרום הזה שבר את הכל, הוא פשוט משאבת בטריה, אבל מצד שני אני לא רואה את עצמי חוזר לGB או לכל רום אחר)
אני מרוצה עם JVT. הסןללה מחזיקה לי לפחות כמו שהיה ב GB ואולי אפילו טוב יותר. (כמעט ואין לי מצבי AWAKE בלוג כאשר המסך מכובה).ariel-ro כתב:קובי,
אגב, עם איזה מודם אתם בICS? אני על JV5 והסוללה על הפנים היום הזמנתי שתי סוללות מEBAY.(עד עכשיו לא היה לי צורך בעוד סוללות אבל הרום הזה שבר את הכל, הוא פשוט משאבת בטריה, אבל מצד שני אני לא רואה את עצמי חוזר לGB או לכל רום אחר)...
בכלל, ה ICS הזה מרגיש הרבה יותר זורם ומהיר מאשר CM7. אני מאוד מרוצה.
Re: בעיה מוזרה בהתקנת ics
אני נמצא בבעיה דומה , לאחר שהיה לי כבר רום ICS בגרסא RC 1 , רציתי להתקין את 2.11 התקנתי את הרום והקרנל היה כתוב שהכל הושלם בהצלחה ובריבוט הוא נכנס ללופ , אחרי שאני מנסה להכנס לריקברי הוא גם כן נכנס ללופ כמו של הריבוט , מה שגם מוזר הוא שהמחשב לא מזהה עכשיו את המכשיר , כלומר אני לא יכול לצרוב מחשב עם אודין .nokobik כתב:למזלך לא עשית REBOOT אחרי ה-FORMAT BOOT, כי אז לא היה לך ריקובריyako12 כתב:1. MOUNT AND STORAGE -> FORMAT SYSTEM
2. תתקין את הרום
3. תתקין GAPPS 7
4. WIPE DATA
תודה זה עבד ,אמנם :
ה FORMAT SYSTEM לא הספיק אז הוספתי FORMAT BOOT ואז זה עבד ללא בעיה...
כעת אני סוף סוף עם ics ובאמת עולם אחר שונה לחלוטין בממשק מה GB . הדפדפן המובנה מעולה וגם ממשק הג'מייל עובד טוב.
ההערות היחידות לעכשיו הם:חבל שאין מנהל הורדות מהזיכרון כמו בgb בלחיצה הארוכה אלא רק היסטוריה וגישה למנהל היישום עצמו .
המקלדת הוחלפה עלי די בגלל המעבר המסורבל בין אנגלית לעברית, אבל הכי מווזר שמפריע לי ההיעלמות
של היכולת לראות רק את מספרי הטלפון באנשי הקשר ולא את כל כל השמות הקשר באימיליים.(בכל הרומים
הקודמים היה ניתן לסמן בהגדרות תצוגה של אנשי הקשר רק מספרי טלפון)...![]()
העיקר שהסתדר.
תהיה מוכן לבאגים, זה לא רום בשל לגמרי אבל קשה מאוד לחזור אחורה אחרי שמתקינים אותו.
ד"א, אני הייתי הולך הרום של teamhaksung, זה רום שעובדים עליו חבר'ה מאוד רציניים ושממנו יצא CM9....
יש הצעות כל שהן ? מה שנשאר עובד זה רק ה download mode